Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vajon levágjá kiszel tündét csillapítván az éhségüket?😄
btw lehetne szavazás , hogy ki, vagy mi lesz a meglepetés
-kiszel tünde
-egy tyúk
-nem jut eszembe annak a feltünõsködõ vékony nagyszemûvegû kisköcsög neve
(ilyen okoskodó féle)
-egy nyúl
-pákó
Király!
Vadon Jani üt!
A katona mutatsa hogy kell elemmel tûzet gyújtani, erre meg az egyik csaj azt mondja:
- Az õsember is így csinálta.
<#banplz>#banplz>
http://avp2010.b13.hu/
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
de mikor megnyerte akkor bezony kurva csunya volt 😄 (bundaaa volt tuti)
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
janicsról nem gondoltam,hogy ennyire fél 😄
de azért nem csak dörzsi meg elem keleltt hanem vmi higito amitõl egybõl begyullad a szivacs😄
de kiprobálom higito nélkül bejön-e 😊
mert ha higito van akkor van ott gyufa is ...
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De az a jelenet, amikor elkezdi nassolni a közös kaját arra nincs mentség. Elsüllyedtem volna szégyenemben.
Hát ezt nem értem.
Van tíz ember, abból egyet utálok, a többi a barátom...az nyolc...vagy önmagamat is beleszámítom, barátomnak?
Ha tizen vagyunk abból csak kilenc barátom lehet....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez de szar volt.
de ezek szerint van alapja 😄DD
Gyõzõ: - azthiszed bele ettem az ételbe? csak azért, mert cigány vagyok?
|igen beleevett az ételbe és mellékesen tényleg pont cigány 😄|
Az a bejátszás, amikor Gyõzi kamujait vetítették, az nagyon jó volt 😄 Nem sok mindent tudott utánna szólni, de persze a kifogások megvoltak...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ez az ember a jég hátán is megél, már amennyit hallottam/olvastam róla régebben. szerintem esélyes a Top3-ba, ott meg bármi lehet.
Ez az oszkár meg egy seggnyaló buzi, tuti, hogy valakit lecumizott reteknél, hogy bekerüljön. nyálas majom, nulla stílussal. szerintem Õ fogja kristóffal társbérletben használni a "francia"-ágyat😄DD
The Matrix has you...