Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sebeõk János

lesz egy meglepetés csüt: kiszel tünde !!!! 😄
vajon levágjá kiszel tündét csillapítván az éhségüket?😄

btw lehetne szavazás , hogy ki, vagy mi lesz a meglepetés

-kiszel tünde
-egy tyúk
-nem jut eszembe annak a feltünõsködõ vékony nagyszemûvegû kisköcsög neve
(ilyen okoskodó féle)
-egy nyúl
-pákó
Milován
Gabi: "Szerintetek aki sír az gyenge?"
AZ 😄D Emos p*csa... -.-"

"Lennt van egy kanos öszvér is!"
Király!
Vadon Jani üt!
<#idiota>

KennyGTP
LOL. Az elsõ nap értelmes beszólása!
A katona mutatsa hogy kell elemmel tûzet gyújtani, erre meg az egyik csaj azt mondja:
- Az õsember is így csinálta.
<#banplz>

http://avp2010.b13.hu/

gibson9
Lehet fél, hogy mit kapna otthon az asszonytól 😄

bordy
mi az a kurva nagy cipõ ott 😊 cssalóka a kép.

nem értem a Rippel-t :S miért nem nõt vitt fel a lakosztályba? 😮
Davidus
gjon

V9ykn8_TZL0

FZoleee
10 napig csak bátorságpróbás szavazás lesz 😄
ááá a kígyósba énse nyúltam volna bele az tuti!
gibson9
- Vigyázz van lent egy kanos öszvér is!
- Mi..? Mivan?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pharaoh
Nem csoda, hisz full emo

Versace21
Remélem ezt a Gabit kidobják már holnap.A f*sz kiváncsi a sirására,meg a sajnálkozására<#help><#wilting>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

REALista
Nem akarom tudni hogy mely testnyílásában csempészte be...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Pókmalac
mübrokit magának amit a sefggébe dugdos a kis buzi

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

most már jól néz ki<#szeret>
de mikor megnyerte akkor bezony kurva csunya volt 😄 (bundaaa volt tuti)
kristóf becsempészett pár jogtalan tárgyat--> bekell menni és elvenni tõle <#gonosz1>
Davidus
mennyire elbaszott szépségverseny lehet az amit Zimány Linda nyer meg?

V9ykn8_TZL0

Pókmalac
a kurva életbe ez a toth gabi áálandoan zokog mennyire idegesitö jol fel pofoznám....ien idegbeteg nyomorék nöt bazze hülyébb mint a növére...kajak megkéne fogni azt rázni egy fél orán keresztül hogy térjé észhez,,celeb vagyok szinvonal

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

nem ezért kemény 😉
mama 2
"AZTA KIBASZOTT GECI KURVA ANNYÁT!" Hát nagyon kemény ez a Szõke AndrisxD!!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

de am ugy kellett volna tüzet csinálni amiben nincs semmi 21.századi kellék 😛
igen de aki a tüzet csinálta elõtte belocsolta a szivacsot!!!!!

janicsról nem gondoltam,hogy ennyire fél 😄
bordy
elvileg a szivacs is begyullad csak simán ha ügyes az ember. állítólagban volt ilyen és ott csak elem volt meg szivacs vagy vatta vagy mi amivel tüzet csinált a túlélõs csávó. persze a többieknek nem sikerült meg csinálni utána. 😊

ez kemény volt 😄
de azért nem csak dörzsi meg elem keleltt hanem vmi higito amitõl egybõl begyullad a szivacs😄
de kiprobálom higito nélkül bejön-e 😊
mert ha higito van akkor van ott gyufa is ...
keleti andreával milesz ? nemsok bifidusz efenziszt tud majd inni minden reggel... <#mf1><#vigyor>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

grebber
Ja ezt is mondta.

Next PC upgrade: 2022

FZoleee
azt mondta, hogy: "jesztüdéj, ó máj fákr szekrfáj"
IMYke2.0.0.0
Ezt sosem tudtam volna leírni... Azon csodálkozom, hogy gyõzike ilyet "magától" - a saját hülyesége - ki tudott találni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Mit miért ,azért mert jesztudéj szekri szekrifájv!

IMYke2.0.0.0
Miért is?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

?
grebber

FZoleee

<#idiota>
gibson9
Igen van benne valami. De azért az is tény, hogy utánna mégis csak nagy mártírt csinált magából, hogy jajj neki semmit sem segített a Benkõ. Túl volt ez játszva. Ha annyira kellett volna neki segítség a láda cipelésében, akkor elfogadta volna Benkõ segítségét a végén, de mivel az elején így alakultak a dolgok Gyõzi meglátta ebben a lehetõséget, hogy most õ lesz a hõs, vagy a szegény akinek egyedül kellett mindent csinálnia és inkább végigvitte egyedül a ládát, hogy aztán kijelenthesse: -"gyerekek ez semmit sem segített" Mindenesetre tényleg inkább lekellett volna vetíteni az egész történetet vágatlanul ha már leadták, mert úgy lett volna hiteles és korrekt.
De az a jelenet, amikor elkezdi nassolni a közös kaját arra nincs mentség. Elsüllyedtem volna szégyenemben.

jo de mondjuk jo gecin vagtak ossze azt, pl benkovel amikor votl kincskeresesen. az a lada cipeles valojaban ugy tortent, hogy amikro meglett a lada, akkor elkezdtek ketten vinni, mert gyozike kerte benkot segitsen, aztan 2 lepes utan benko elkezdett rinyalni, hogy faj a laba es nekiallt jogazni. kozben gyozike felkapta a ladat es elsprintelt vele. aztan kerlelte gyozike hogy segitsen neki, de benko mondta nem segit. kesobb aztan benko jott azzal, amit mar viszont bevagtak, hogy jaj hagy segitsen mar, de akkor mar gyozike azert sem engedte neki (elotte felbaszta a nem segitessel).

Igen? Azt már nem láttam...de nem baj, számolni se tudnak

Pharaoh
Czene próbálta a végén védeni a többieket és azt mondta, hogy a disznó a kilencedik barát. Az mellékes, hogy meg akarták enni a barátjukat.

"Én vagyok a kisebbség! Én csak egy mocskos cigánygyerek vagyok" <#nyes>

Amúgy az másnak is feltûnt hogy kilenc barátjuk volt...és Benkõ nem...

Hát ezt nem értem.

Van tíz ember, abból egyet utálok, a többi a barátom...az nyolc...vagy önmagamat is beleszámítom, barátomnak?

Ha tizen vagyunk abból csak kilenc barátom lehet....<#fejvakaras>

Ez de szar volt.

Hát mit magyarázol te retkedék? Csak azé mer cigány vagyok!? <#mf1>

gibson9
"bármivel meggyanúsítják rögtön azzal jön, hogy azért mert cigány"

de ezek szerint van alapja 😄DD
Gyõzõ: - azthiszed bele ettem az ételbe? csak azért, mert cigány vagyok?
|igen beleevett az ételbe és mellékesen tényleg pont cigány 😄|

Az a bejátszás, amikor Gyõzi kamujait vetítették, az nagyon jó volt 😄 Nem sok mindent tudott utánna szólni, de persze a kifogások megvoltak...

gibson9
ebbõl azt veszem le, hogy Te a teljesítést úgy érted, hogy csinálja a fesztivált, a showt 😄 én azt hittem a bátorságpróbás teljesítésre gondolsz. Én legalábbis arra gondoltam, amikor azt írtam, hogy a nézõk nem azt nézik, hogy ki, hogyan "teljesít" a dzsungelben 😄

SHADOWEYES7
"kissebség"<#idiota>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pharaoh
Ez a gyõzõ akkora egy paraszt, hogy az hihetetlen. Mutatják hogy beleevett az ételbe, erre meg csak azt hajtogatja, hogy õ nem evett bele. Ha bármivel meggyanúsítják rögtön azzal jön, hogy azért mert cigány, állandóan ezt hajtogatja.

SHADOWEYES7
Látom Sütõ Enikõt semmibe sem veszik 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bigapó
Szõke András egyértelmûen Benkõ fílinget fog hozni, csak talán nem ennyire anti-szoci stílusban. A fõzõs mûsorban kapásbõl megfürdött Horváth Éva kádjában😄
ez az ember a jég hátán is megél, már amennyit hallottam/olvastam róla régebben. szerintem esélyes a Top3-ba, ott meg bármi lehet.

Ez az oszkár meg egy seggnyaló buzi, tuti, hogy valakit lecumizott reteknél, hogy bekerüljön. nyálas majom, nulla stílussal. szerintem Õ fogja kristóffal társbérletben használni a "francia"-ágyat😄DD

The Matrix has you...

bordy
beszélhettek volna a próbákról is.

köv. szériából remélem tóth gabi, kinter oszkár és kristóf fog elsõkben kiesni, kiver a víz tõlük. többiek jók.