Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

korlátozott gondolkodással úgysem érti meg akinek ezeket írnám

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

hagyjuk...

FZoleee
te mindenhova beköhögöd, hogy a tv rossz? <#idiota>
AHA! Szóval már ez az értékrend. Nagy segg és nagy csöcs. Az ész már nem számít. Nem hiába papolok én a TV káros hatásairól...😄 kiszíítta e neked is az agyad??? O_o

IMYke2.0.0.0
Hát, se melle se fara - emellett koplal, mint egy fakír.
Aki ilyen nõre élvez - ne vedd magadra!!! -, az nem tudja milyen igazi nõ mellett ébredni reggelente.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FZoleee
"...teste = 0." ezzel vitatkoznék <#idiota>
PJack
ezen felnevettem énis 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

IMYke2.0.0.0
Neeem...
"Horváth Éva még rosszabb, átalvatlan este után is kenterbe veri mindenben."

😊))

Szép is lenne, ha rimány linda jobb lenne, mint Horváth Évi!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nemértem,szted linda jobb mindenben mint éva?
IMYke2.0.0.0
Zimány Linda szereposztó dívánnyal nyert versenyei után beszopta magát a médiába. Utána lehet nézni, mogulok nem hülyék.
Amúgy meg egy nagy nulla a csaj. Agya, teste = 0.
Horváth Éva még rosszabb, átalvatlan este után is kenterbe veri mindenben.
Arról nem is beszélve, hogy sokkal okosabb, érettebb.

S ha már itt tartunk, az elõzõ turnusban szinte mindegyik csaj normálisabb volt.

Tóth Gabi, Rimány Linda... szép kis társaság.

Néphülyítõ vagyok,
ments ki innen!

nem tudom de sztem meg Szoke nem alakitott nagyot...remelem ezutan fog 😄

Firerock
Borzasztó ez az új sorozat
3Puzi
4ribi
3normális ember...
majd nézzéttek meg hogy ott fönt mit fognak rendezni Delhusza meg Oszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szjuca
Tótgabi=Gyõzõ. Büszke magára, arcoskodik a nagy semmire.

vajon gjon megtalálja e a lelki békáját?!
Milován
A kis rózsaszín gatyájában mi? 😄DD
Kis buza... 😄

Oziris666
Biztos a seggében csempészte be mint Cartmen a South parkban<#vigyor2>

Milován
Me albán... 😄

Gjon!
mama 2
De Delhusa Jhonny, mér Gjon? Nem Jhonny?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

hát még ugyis jó😄 eszembese jutott, annyira a hátsóját néztem😄

nem nyaktól lefele? 😄
Lindának nekme is csak a deréktõl lefele jön be😄 de az nagyon😄

Ja ma télleg nem, de az a gjon is kemény, 18 éves csajjal hallod, n semmi vén kujon😄

hat az a linda nem egy nagy durranas, szerintem kimondottan ronda is:\ sehol nincs horvath evahoz kepest.

toth gabi meg szerintem ma nem is rinyalt. ma gjoni volt az emo😄

A Balázs meg a Vadon azok eszméletlenek télleg😄😄 ekkora barmokat. szarrászivatnak mindenkit akik ott vannak😄 kegyetlen

Tóth Gabit meg nem szeressük télleg rinyál mindenért, ááá és a õ kemény tetovált piercingelt roccker emós csaj. Lindát meg elnézném hátulról miközben fürdik😄 ma se volt semmi az a falatnyi fürdõruci rajta😄:d

Steiner parisnak meg az a rózsaszín gatya, az a haj, meg az a szemnélküli nyúl hát kegyetlen😄

Beszarok a musorvezetoktol 😄😄😄😄😄:😄😄 legjobbak XD

toth gabi rinyalasa < itteni rinyalas a toth gabi rinyalasara

nemtom ti hogyvagytok vele ,de nekem
tóth gabi rinyálása = ha vki azt mondja de hiányzik ez de hiányzik az de hiányzik amaz
...
Aha szóval Tóth Gabi megszaros? Értem...sejtettem is azért.Kemény csaj...õ rocker Gyõzike meg rapper...komolyan...én meg lassan õrült vagyok ezektõl.

bordy
na meg hogy õ vagány csaj. na hagyjuk már ezt. lol

IMYke2.0.0.0
Az idõsebbek talán tudják, mire gondolok ezzel: Ki mit tud?
Na, azok voltak igazi tehetségkutató mûsorok.
Legalább az ország háromnegyedét a TV elé szegezte, és szegény Antal Imre és Kudlik Júlia vezetésével vezetésével izgultunk néptáncosaink, énekeseink, mese- és versmondóink sikeréért.
Kálid Artúr-t például egy ilyen mûsornak köszönhetjük!
Az õ hangja tökéletesen egybenõtt számomra Vin Dieselével.

Artúr József Attila: Nagyon fáj c. versével - katona idejét töltötte, és külön engedéllyel engedték a TV-s mûsorokba! Akkoriban 2,5 év volt a sorkatonaság - aratott!

IMYke2.0.0.0
Hm, kiesett. Jó, hogy nem tudtam, mert elvbõl nem nézek ilyen tehetségkutató programoknak álcázott reklám marketing hadjáratot. Se élõben, se TV-n.

Mayu Misery
de azt birom,hogy már vagy ezerszer benyomta gabi meg balázs azt a szöveget,hogy "rock'n'roll' 😄-.-...rock and roll?hogy merészelnek ilyet mondani mikor egyáltalán nem rockerek?

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

ja másik csatornán énekelt egyet azt mostmár õ a Tóth Gabi-a feketevirág?😄
Mayu Misery
igen énekel,és szerepelt a megasztár egyik részében

IMYke2.0.0.0
Ja, megnyert (?) valami megaszart az egyik megaszar kereskedelmin.

megasztar kieso.

Én nem értem...azt mondják...ez a Tóht Gabi rocker...milyen rocker? Én az vagyok...de õ nem az...inkább valami emo-s p*csa. Ami azért is szar ügy, mert emo-snak lenni úgy 12-13 éves korban még elmegy...de ilyenkorban mint õ...az már elme baj.

Rocker...hát beszarok...na meg a csávója...hû...micsoda alak...juj, nekem fáj.

Amúgy ez a Tóth Gabi énekel, vagy honnan jött?

Mayu Misery
nem tudom,de szerintem Tóth Gabi hamar kifog esni,mert lehet,hogy sok anti emo fogja õt kiszavazni hisz azthiszik,hogy õ igazi emo,de ugyanakkor igazi emok is,mert azok meg tudják róla,hogy pózer,ami nem biztos,de nagy rá az esély,hogy igy fog történni.

Mayu Misery
jah,sajnos a legtöbb embernél ez van:/ pénz...

Mayu Misery
ja de télleg,de én azt vettem észre,hogy ezüstös a szemhéja😄

pffff
kimerik jelenti azt,hogy nincs smink a K. Tündén !
hazugság..látszik: a szeme kivan húzva,pirosas a bõre 😄
felteszik a kérdést:
miért mentek oda?

pénz,pénz és buli az egész !ennyi ...
nem hiszem el,már borotválkozni 😄DDD
ha annyira borotválkozós lennék akkro indulás elõtte elintézem és 3-4 nap mulva esetleg megint megtisztitom az arcom..
de én kibírnám 1 hétig tuti de sztem a teljes idõt is tök király lenne az uccso nap egy tökmás személyként kijönni 😊)
IMYke2.0.0.0
Én csak tõletek tudom lassan, mi történik ott - de nem megmondtam, hogy Tóth Gabi már itthon is "bemutatkozott"...!
Csak a egy jó nagy broki kell neki és megnõiesedik és tudni fogja mi merre hány méter ... addig meg kis nyafogó cafka marad. Ez van.
Hiába, mint a jó bornak, a nõnek is érnie kell!

bordy
az milyen volt már.
kígyó, kígyóó, nem skorpió, nem nem, csótány az. hát az kész volt XD

gibson9
Nem azt mondták a S01 végén, hogy a NÉZÕK fognak találkozni valamilyen formában Vilivel? Nekem így rémlik, de nem vagyok benne teljesen biztos. Viszont ha így van, akkor már találkoztak is vele és szerintem nem adják oda az új celebekek. Egyébként szerintem ez a társaság simán levágná a malacot 😄

meglepõ lenne ha élõben kapnák vissza vili-t bár sztem ugy fogják.
azért lenne meglepi mert Balázs azt mondta az s01 végén,hogy nem tudni milyen formában de találkoznak vele...
forma az lehet: élõ vagy halott 😄
mama 2
Ti tényleg nem tudjátok mi a meglepi?xD
Hát Vili!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

szjuca
Meglepõdtem Tóth Gabin, milyen nyúl. Bõg állandóan, mint egy fosos ovis.
Asszem nem fogom ezt a szériát nézni, elég sz.r a szereposztás.