1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • PunkZoli
    hja egy buzi néz le egy niggert, hónap vicce!:D
  • FZoleee
    Meg modell.

Mekorra volt a végén a Vadon beszólása :DDDD
    Azt mondja: "Búcsúzz el a barátaidtól, nem fog sokáig tartani."
  • Ferrari23
    Oszkár egy nagyképű ****! Azt mondja nem szól Pákóhoz, hát most komolyan kit érdekel? Nagy veszteség :D
  • DIDZSEJke
    Kócos geci! :D:D:D
  • Dean Winchester
    cool-on műsorvezető,legalábbis ennyit tudok róla.
  • Versace21
    Hát igen,végülis.Én is kinem állhatom azt a Oszkárt.Egyébként ki az?Miért celeb ő?Nem sokat halottam róla.András a legjobb
  • Dean Winchester
    ő nem fajgyülőlő hanem alapból pákót nem birja,van ilyen :D pont az,mint énse csipem alapból az oszkárt :D
    am skacok jól emlékszek ugye,hogy az első szériában nem volt ennyi eső mint most:D
    sőőőt talán 1 vagy max 2szer volt nagy eső nem?
  • Versace21
    Ez a F*szfej mit nézi le a Pákót??Belevernék olyat a fejébe ennek a kócos g*cinek!!Utálom a fajgyűlőlőket
  • Dean Winchester
    kemény volt ahogy a varánusz Szőke száját "ízlelgette" :D
  • Dean Winchester
    krsitóf ad egy esély pákónak ,nevetséges .ugyanolyan ember mint a többiek,sőőőt még különb!
  • technopeter
    d a nyomorék síros szarok n i örülnek. nézzétek meg gjonit, szókét mit mondott: örülök h jött , vidám , pozitív . n tom most mit kell ekkora ügyet csinálni
  • Dean Winchester
    amúgy az alváson nemtudom mit vacilálnak :D
    aki fent alszik a hadosztályon annak a helyére befekszik pákó és kész :)
  • bordy
    inkább tetőt kéne csinálni a híd helyett. lehet hasznosabb lenne. :D
  • Dean Winchester
    " mostmár nem lesz egy nyugodt percünk sem "

• bordy
    hát én annyira kivi vagyok hogy hogyan oldják meg az alvást. mindenkinek van egy ágya amiből egy francia és a fenti lak, ez mind 10 emberre. de most 11-en vannak :D
    remélem most már lesz min hülyére röhögnöm magam, mert eddig elég lapos volt ez a 2. rész. nagyon remélem feldobja a műsort ebből a szempontból ez a kis változás.
    kristófnak meg egyértelműen nem tetszett hogy érkezett pákó :D
  • technopeter
    meg legalább csinálja ő is a hülyeséget. mondjuk a balázs meg a vadon, az kajak kész.... én szarrá röhögöm magam mindig:D:D:D most meg pákó áááá:D
  • SHADOWEYES7
    szerintem Pákó most igazán kiélvezi magát ott :D
  • Dean Winchester
    off...
    mama2 topicban (ha van ilyen) meglehet beszélni ezeket)
    am ha ilyeneknek adják oda aki csak úgy leszarja az ajándékot akkor az gáz :( van aki szívből tud örülni egy egy ajándéktárgynak,ezek szerint aki kapta (mama2) nincs is megszorulva--vagyis kamu az egész ilyen alapitvány sajna :( miért nem lehet joban odaügyelni rá ,hogy ki kapja meg :( na mind1...majd a másiktopicba :D
    on
    ma kívánci vagyok pákóbácsi mit süt ki xXD
  • tigeroo
    nah, temeg inkább halgass...
  • technopeter
    Mindenki tudja, h egy faszkalap vagy
  • mama 2
    Ezt már letisztáztuk, lerágott csont...
  • tigeroo
    szőkében kicsit csalódtam, bohóckodhatna többet is. mintha ottse lenne kb.

de ettől függetlenül nagyon kamázom bandibát:)
    nagyon bölcs szerintem, de kicsit elvont:D
  • Pókmalac
    hát jah...persze azé sajnálom a gyereket..de kcsiit elgondolkozhatna...nah mind1 TÉRJÜNK vissza a celeb vagyok oltogatására XDD
  • tigeroo
    több mint egy hónapos "hír"...

meg amúgyis kit érdekel?:D
  • Pókmalac
    mama2 ha érdekel elég szépen oltogatnak a http://www.napiszar.com/?cat=3--oldalon

Létezik egy Csodalámpa nevű alapítvány, akik így fogalmazzák meg a küldetésüket :

“A CSODALÁMPA közhasznú alapítvány célja olyan, életet veszélyeztető betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, ahol a család anyagi helyzete a kívánság teljesítését nem teszi lehetővé. ”

Ez mind szép és jó. Egy ilyen szervezetnek szívesen adnám adóm 1%-át, és gondolom sokan mások is.

Sajnos a valóságban az egész nem ilyen szép.
    Az egyik szerencsés gyerek nem más volt mint Zoltán, ismertebb nevén Mama2!
    Mint tudjuk Mama2-nek szívbetegsége van, ami szomorú. De szomorúbb dolog, hogy Zolika meg nagy ívben szart az ajándékra, mert nem sokkal később el is cserélte a laptopot. Ami másnak nagy örömet okozott volna, ő azt simán továbbpasszolta mert nem ment rajta a Call of duty 2.

Illik tudni azt is, hogy Mama2 rendelkezik egy Xbox 360-nal és persze PC-vel is.
    Bár a honlapon ez olvasható:

“A CSODALÁMPA jogosult a kívánságtevő családja anyagi körülményeit megvizsgálni, arról adatokat kérni, akár a helyszínen is tájékozódni.”

ebben az esetben mégsem figyeltek oda eléggé.
  • tigeroo
    bob marley - roots rock reggae
  • grebber
    Hogy lazázott Pákó kigyó,meg oroszlán meg patkány a barátai.Azt mint győzike megse merte fogni a kigyót!
  • XxTyl3rxX
    kész ez a Páko...szétszorítja a patkányt, az meg megharapja xDDD
    a Benkő fenyegetés óta nem röhögtem ennyit mint tegnap szegény Pákon!!!:D
  • Dean Winchester
    pako miatt!
    Ma viszont lesz kincsvadászat :D
  • doomdoom
    Nem volt kincsvadászat.
  • TomDantes
    Bátorság próba: legyél Pákóval egy légtérben. Hát inkább kígyók, békák és pókok.

Pákót nem vállalnám be. Biztos ,,kocsog" vagyok
  • kovi04
    Csak én nem láttam, vagy tényleg nem volt az elmúlt két adásban kincsvadászat ?
  • SHADOWEYES7
    fogalmam sincs xD
  • Shep
    Hát ez egész műsorban a próbák, meg ez a két idióta ér valamit (Balázs meg Jani) amúgy egy nagy nulla az egész.
  • Mayu Misery
    te,ez nem bob murly vagy ki?XD
  • SHADOWEYES7
    3:30 tól jön az a szám aminek a címét megfejthetné valaki

• technopeter
    Azért kellett ide Pákó sztem, mert nem erre számítottak a készítők. Szőke se csinál semmit, eddig a csillagégetésével tünt ki a napokban, Oszkár se akkora fasz, fekszik állandóan. Aki csinál is vmi , ami vicces az Gjon Rambo. Meg a műsorvezeteők. Most bevitték oda Pákót, aki köztudott olyan hülye mint a segg, megváltozik benn minden, ennyi.
  • cargame
  • ShaiHulud
    batorsagproba : legtobb szavazatot kapo megy

kiszavazas: legkevesebb szavazatot kapo esik ki.
  • Dean Winchester
    ?
    nem úgy van,hogy aki a legkevesebb szavazatot kapja az megy a bátorságpróbára?
    mondták is anno: ha azt szerertné,hogy favoritja ne menjen akkor szavazzon rá mert a legkevesebb szavazatot gyűjtő megy a bp-ra !