Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Aki ilyen nõre élvez - ne vedd magadra!!! -, az nem tudja milyen igazi nõ mellett ébredni reggelente.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Horváth Éva még rosszabb, átalvatlan este után is kenterbe veri mindenben."
😊))
Szép is lenne, ha rimány linda jobb lenne, mint Horváth Évi!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg egy nagy nulla a csaj. Agya, teste = 0.
Horváth Éva még rosszabb, átalvatlan este után is kenterbe veri mindenben.
Arról nem is beszélve, hogy sokkal okosabb, érettebb.
S ha már itt tartunk, az elõzõ turnusban szinte mindegyik csaj normálisabb volt.
Tóth Gabi, Rimány Linda... szép kis társaság.
ments ki innen!
3Puzi
4ribi
3normális ember...
majd nézzéttek meg hogy ott fönt mit fognak rendezni Delhusza meg Oszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ja ma télleg nem, de az a gjon is kemény, 18 éves csajjal hallod, n semmi vén kujon😄
toth gabi meg szerintem ma nem is rinyalt. ma gjoni volt az emo😄
Tóth Gabit meg nem szeressük télleg rinyál mindenért, ááá és a õ kemény tetovált piercingelt roccker emós csaj. Lindát meg elnézném hátulról miközben fürdik😄 ma se volt semmi az a falatnyi fürdõruci rajta😄:d
Steiner parisnak meg az a rózsaszín gatya, az a haj, meg az a szemnélküli nyúl hát kegyetlen😄
tóth gabi rinyálása = ha vki azt mondja de hiányzik ez de hiányzik az de hiányzik amaz
...
Na, azok voltak igazi tehetségkutató mûsorok.
Legalább az ország háromnegyedét a TV elé szegezte, és szegény Antal Imre és Kudlik Júlia vezetésével
Kálid Artúr-t például egy ilyen mûsornak köszönhetjük!
Az õ hangja tökéletesen egybenõtt számomra Vin Dieselével.
Artúr József Attila: Nagyon fáj c. versével - katona idejét töltötte, és külön engedéllyel engedték a TV-s mûsorokba! Akkoriban 2,5 év volt a sorkatonaság - aratott!
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
Rocker...hát beszarok...na meg a csávója...hû...micsoda alak...juj, nekem fáj.
Amúgy ez a Tóth Gabi énekel, vagy honnan jött?
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
kimerik jelenti azt,hogy nincs smink a K. Tündén !
hazugság..látszik: a szeme kivan húzva,pirosas a bõre 😄
miért mentek oda?
pénz,pénz és buli az egész !ennyi ...
ha annyira borotválkozós lennék akkro indulás elõtte elintézem és 3-4 nap mulva esetleg megint megtisztitom az arcom..
de én kibírnám 1 hétig tuti de sztem a teljes idõt is tök király lenne az uccso nap egy tökmás személyként kijönni 😊)
Csak a egy jó nagy broki kell neki és megnõiesedik és tudni fogja mi merre hány méter ... addig meg kis nyafogó cafka marad. Ez van.
Hiába, mint a jó bornak, a nõnek is érnie kell!
azért lenne meglepi mert Balázs azt mondta az s01 végén,hogy nem tudni milyen formában de találkoznak vele...
forma az lehet: élõ vagy halott 😄
Hát Vili!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!