1703
Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
-
cargame #1303 Baz en azt nem ertem h mire verik a melluket (kristof,linda,gabi) mikor semmi maradandot nem alkottak. Megertem h ha a Rippel Feri verne a mellet mert o lerakat nem egy vagy ket dolgot hanem tobbet, meg szoke, vagy gjon, vagy natasa...de pont ezek nem mondjak h ok milyen nagy sztarok meg, h ok aztan akkora emberek..... -
#1302 a műsorvezetől legjobb pillanatai
ez hatalmas :D:DAS_D:ASD:ASD -
#1301 én nem voksoltam az elsőben és nem pakóra tenném :D -
Dean Winchester #1300 -
#1299 szavazást javítottam,az archivban megtekinthető a régi szavazás eredménye -
#1298 nem sok mindent csinált...
gondolom a többiek észre sem veszik a hiányát :) -
technopeter #1297 Sütő Enikő tegnap -
#1296 kiesett már valaki? -
technopeter #1295 Sztem erre a többiek is rájöttek már. ezért megnézel egy ien műsort, aztán meg 2 doksi filmet, vagy egy hiradót. ennyi a dolog -
kocsisgabor9999 #1294 "mert szellemileg nem nagyon fejleszt, csak butít."
Na sziasztok, és bocs a kellemetlenségekért. -
technopeter #1293 A kép jó, amugy. d hát most mindenki azt néz amit akar érted. az egy dolog , h pl ennek a műsornak is értelme nem sok van, mert szellemileg nem nagyon fejleszt, csak butít. de tod néha jó röhögni is valamin, a balfasz pákón v a győzikén. egyetem után nincs sok kedvem még nationalt nézni érted. néha kell az ilyen is -
kocsisgabor9999 #1292 Próbálok embereket ráébreszteni, hogy ez nem jó. Akkor most már hagylak titeket, majd magatoktól rájöttök. -
#1291 Egyetértek! -
#1290 te, ugyanis a műsor témájába, topikjába írsz -
kocsisgabor9999 #1289 Ki beszél itt erről a műsorról? -
#1288 neked muszáj mindig bejönni és random beköhögni valamit/beszúrni egy képet? tényleg ennyire hülye vagy? ha nem tetszik, ne nézd, ne írj a műsor topikjába... -
#1287 Te sosem fejezed be?! -
kocsisgabor9999 #1286 -
technopeter #1285 Én megértem Gjont is, mert azé egy Zimányi Linda aki télleg egy senki, mutogatja a testét, amit agyon photoshoppolnak bazmeg,és akkor ő a nagy sztár. Gjon-nak egy műveét nem ismeremk, semmit, d azé télleg kijár a tisztelet, azért is mert x éves, meg mert vitte vmire és magyar. Pákót nem tom miért kell alapból hülyének kezelni, én találkoztam vele személyesen is , és télleg egy közvetlen ember , és nagyon pozitív. D azért látszik, h az értelmesebbek eltudnak vele lenni. A kristóf,linda,gabi ( direk kisbetű), ők télleg kik?? kristóf aki a viván vezetett műsort bevallotta h buzi és ugy nyel mint senkimás az országba. gabi aki megnyerte a "tehetségkutatót" vagy nem is biztos , h nyert, ő a vagány mo-i rocker, aki összeomlik 5 m magassába. hagyjuk már. lindát meg már leirtam. Oszkárról meg eddig azthittem normális meg minden, oltogatja az embereket, d most látszódik h egy büdös geci, aki a látszat alapján ítél , n pedig ismeret alapján. Nah ennyit akartam mer má nagyon idegesítenek:D:D -
#1284 Janics Natasát megnézném azért egy Szombat esti lázba -
Dean Winchester #1283 -
#1282 megjavítom,délután -
Dean Winchester #1281 ie-vel igy ugyanaz :|
lehet nálam nincs vmi feltéve,hogy megjelenítse a második szavazót? -
Dean Winchester #1280 FF-el böngészek és azt látom mint előtte, nem látom az újat :S átugrok egy másik böngészőbe hátha úgy más az eredmény. -
#1279 Sajnos ez a nagy üres rész benne marad alul,ezt akartam eltüntetni :/ -
#1278 kicsit megszenvedtem vele de már jó :)
na jó így? -
Dean Winchester #1277 küldtem egy privátot ,leírtam mire gondoltam pontosan =) -
#1276 Na így jó-e? :) -
#1275 megoldom mindjárt :) -
Dean Winchester #1274 egy olyan szavazás melyben csak annyi állna.
Ha újraszavaznál pákóra szavaznál?
igen-
nem,maradnék akire elsőre voksoltam.
ezt meg leprintscrenezni és a képet betenni a bannerba?
vagy ez a szavazó fölé az újat?
csak tipp ;) -
#1273 Az itt a baj, hogy nem elég jó minőségű a zoxigén :) -
#1272 igen elfelejtettem egyből betenni Pákót mikor bement -
Dean Winchester #1271 én akkor is szőkénél maradok :D -
ShaiHulud #1270 akkro eddig korrekt:D bar most pakon eluszik, hogy utolag lett addolva, de ha ot nem nezzuk, akkor holnap kristof/gjon/gabi kozul kell kiesnie valakinek;) bar pl gjon meg sokaig bent marad az tuti:D -
#1269 kerek 7 :D -
ShaiHulud #1268 andrea=eniko:D -
ShaiHulud #1267 hany szavazat volt suto andreara, amikro kiszedted? kivancs vagyok mennyire "realis" az itteni eredmeny;) -
AlekSeJ #1266 no meg a másik hogy még azt mondja a két ribi hogy dumálnak pákónak és nem érti meg..még ha igy is lenne..megnézném őket egy rakat kiéhezett afrikai között hogyan értenék meg azt a nyelvet vagy hogy mit is akarnak mondani..érti ő, és beszéli is ahogy tudja..nincs vele semmi bajom, ellenben ez a Gabi..váhh..az a legjobb amikor valaki elfelejti honnan is indult, és próbál úgy viselkedni mintha ő beleszületett volna a jólétbe..Le merem fogadni hogy egy hal a tortán műsorba nem ette volna meg az étcsokit..csak fujjolt volna rá..bezzeg most milyen jól esett a gyomrának..szakadjonmegazilyen -
cargame #1265 Sztem Andi Mariant probalja utanozni... -
#1264 Fekete Pákót most tettem a szavazómotorba.