Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
rendesnek tûnik most is odamegy elnézést kérni,közben meg részben igaza van!...
A Gabit meg még mindig utálom!!!!!!!!!!! nem bírom nézni bazmeg h sír ááá istenem , állandóan a cigit szívja. rühellem
hiszen az üreset nem ette meg ,de én ha éhes lettem volna gjon helyébe akkor elkértem volna még az üreset!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a szemet mondjuk nem enném meg az tuti,egyszer kóstoltam a tyúkszemet ,de kiis köptem 😄
eszméletlen,szinte szóhoz sem jutok =D
a lényeg,jól járnak mert éhesek nem lesznek az tuti 😄
http://avp2010.b13.hu/
Attól még hogy abba a megaszarba benne volt már feltétel hogy folyamatosan énekelnie kell???
Elõzõ részben ott volt Falusi,'Gyõzike' akik énekesek aztán mégse énekeltek minden percbe....<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Tóth Gabi -hányinger -szar a hangja -idegesítõ ..
Akinek más a véleménye az hazudik<#smile>#smile>
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
háhóhóhá --majd kijött a barlangból 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
am a feladat nem nehéz sültet esznek szal nincs gond...
"egy lányt viszel ellenfélnek ?"
=D
Balázsé, mint a mai mûsor " beszólása " alapján kiderült.
Drukkolok a CELEB fõszereplõinek, a két mûsor vezetõnek.
mit kell ennyire pityeregni ezeken? eljöttek kész,mit hiányzik ennyire ez meg az meg amaz!omg
de am meglepõ ez az esõ az elsõ szériában valóban 1-2 zuhé volt most meg szinte mindennap esik 😄 meglepõ
a "keret legények" szintjét,viselkedésben,megaláztatásban,szövegben.
Igy tovább fiuk.
Úgy félt, mint aki tudja hogy meg fog halni😄!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
am a kövi bátorságpróba nem is annyira rossz!
az omletba van belesütve az állatok,azaz nem is élnek szal simán meglehetne enni-pláne ha vki éhes akkor bezony könnyû feladat😄