1703
celeb

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor a böngésződ nem támogatja a frame-eket,
melynek hiányában nem tudod megtekinteni az itt levő tartalmat...
  • cargame
    Baz en azt nem ertem h mire verik a melluket (kristof,linda,gabi) mikor semmi maradandot nem alkottak. Megertem h ha a Rippel Feri verne a mellet mert o lerakat nem egy vagy ket dolgot hanem tobbet, meg szoke, vagy gjon, vagy natasa...de pont ezek nem mondjak h ok milyen nagy sztarok meg, h ok aztan akkora emberek.....
  • PJack
    a műsorvezetől legjobb pillanatai
    ez hatalmas :D:DAS_D:ASD:ASD
  • bordy
    én nem voksoltam az elsőben és nem pakóra tenném :D
  • Dean Winchester
  • SHADOWEYES7
    szavazást javítottam,az archivban megtekinthető a régi szavazás eredménye
  • desigo
    nem sok mindent csinált...
    gondolom a többiek észre sem veszik a hiányát :)
  • technopeter
    Sütő Enikő tegnap
  • desigo
    kiesett már valaki?
  • technopeter
    Sztem erre a többiek is rájöttek már. ezért megnézel egy ien műsort, aztán meg 2 doksi filmet, vagy egy hiradót. ennyi a dolog
  • kocsisgabor9999
    "mert szellemileg nem nagyon fejleszt, csak butít."

Na sziasztok, és bocs a kellemetlenségekért.
  • technopeter
    A kép jó, amugy. d hát most mindenki azt néz amit akar érted. az egy dolog , h pl ennek a műsornak is értelme nem sok van, mert szellemileg nem nagyon fejleszt, csak butít. de tod néha jó röhögni is valamin, a balfasz pákón v a győzikén. egyetem után nincs sok kedvem még nationalt nézni érted. néha kell az ilyen is
  • kocsisgabor9999
    Próbálok embereket ráébreszteni, hogy ez nem jó. Akkor most már hagylak titeket, majd magatoktól rájöttök.
  • mama 2
    Egyetértek!
  • FZoleee
    te, ugyanis a műsor témájába, topikjába írsz
  • kocsisgabor9999
    Ki beszél itt erről a műsorról?
  • FZoleee
    neked muszáj mindig bejönni és random beköhögni valamit/beszúrni egy képet? tényleg ennyire hülye vagy? ha nem tetszik, ne nézd, ne írj a műsor topikjába...
  • mama 2
    Te sosem fejezed be?!
  • kocsisgabor9999
  • technopeter
    Én megértem Gjont is, mert azé egy Zimányi Linda aki télleg egy senki, mutogatja a testét, amit agyon photoshoppolnak bazmeg,és akkor ő a nagy sztár. Gjon-nak egy műveét nem ismeremk, semmit, d azé télleg kijár a tisztelet, azért is mert x éves, meg mert vitte vmire és magyar. Pákót nem tom miért kell alapból hülyének kezelni, én találkoztam vele személyesen is , és télleg egy közvetlen ember , és nagyon pozitív. D azért látszik, h az értelmesebbek eltudnak vele lenni. A kristóf,linda,gabi ( direk kisbetű), ők télleg kik?? kristóf aki a viván vezetett műsort bevallotta h buzi és ugy nyel mint senkimás az országba. gabi aki megnyerte a "tehetségkutatót" vagy nem is biztos , h nyert, ő a vagány mo-i rocker, aki összeomlik 5 m magassába. hagyjuk már. lindát meg már leirtam. Oszkárról meg eddig azthittem normális meg minden, oltogatja az embereket, d most látszódik h egy büdös geci, aki a látszat alapján ítél , n pedig ismeret alapján. Nah ennyit akartam mer má nagyon idegesítenek:D:D
  • grebber
    Janics Natasát megnézném azért egy Szombat esti lázba
  • Dean Winchester
  • SHADOWEYES7
    megjavítom,délután
  • Dean Winchester
    ie-vel igy ugyanaz :|
    lehet nálam nincs vmi feltéve,hogy megjelenítse a második szavazót?
  • Dean Winchester
    FF-el böngészek és azt látom mint előtte, nem látom az újat :S átugrok egy másik böngészőbe hátha úgy más az eredmény.
  • SHADOWEYES7
    Sajnos ez a nagy üres rész benne marad alul,ezt akartam eltüntetni :/
  • SHADOWEYES7
    kicsit megszenvedtem vele de már jó :)
    na jó így?
  • Dean Winchester
    küldtem egy privátot ,leírtam mire gondoltam pontosan =)
  • SHADOWEYES7
    Na így jó-e? :)
  • SHADOWEYES7
    megoldom mindjárt :)
  • Dean Winchester
    egy olyan szavazás melyben csak annyi állna.
    Ha újraszavaznál pákóra szavaznál?
    igen-
    nem,maradnék akire elsőre voksoltam.

ezt meg leprintscrenezni és a képet betenni a bannerba?
    vagy ez a szavazó fölé az újat?
    csak tipp ;)
  • Shep
    Az itt a baj, hogy nem elég jó minőségű a zoxigén :)
  • SHADOWEYES7
    igen elfelejtettem egyből betenni Pákót mikor bement
  • Dean Winchester
    én akkor is szőkénél maradok :D
  • ShaiHulud
    akkro eddig korrekt:D bar most pakon eluszik, hogy utolag lett addolva, de ha ot nem nezzuk, akkor holnap kristof/gjon/gabi kozul kell kiesnie valakinek;) bar pl gjon meg sokaig bent marad az tuti:D
  • SHADOWEYES7
    kerek 7 :D
  • ShaiHulud
    andrea=eniko:D
  • ShaiHulud
    hany szavazat volt suto andreara, amikro kiszedted? kivancs vagyok mennyire "realis" az itteni eredmeny;)
  • AlekSeJ
    no meg a másik hogy még azt mondja a két ribi hogy dumálnak pákónak és nem érti meg..még ha igy is lenne..megnézném őket egy rakat kiéhezett afrikai között hogyan értenék meg azt a nyelvet vagy hogy mit is akarnak mondani..érti ő, és beszéli is ahogy tudja..nincs vele semmi bajom, ellenben ez a Gabi..váhh..az a legjobb amikor valaki elfelejti honnan is indult, és próbál úgy viselkedni mintha ő beleszületett volna a jólétbe..Le merem fogadni hogy egy hal a tortán műsorba nem ette volna meg az étcsokit..csak fujjolt volna rá..bezzeg most milyen jól esett a gyomrának..szakadjonmegazilyen
  • cargame
    Sztem Andi Mariant probalja utanozni...
  • SHADOWEYES7
    Fekete Pákót most tettem a szavazómotorba.