Celeb vagyok, ments ki innen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Markus Schulz For President!
innentõl kezdve bemagyarázhatják, hogy nem plázacica, de nem fogom elhinni, az és kész...
Markus Schulz For President!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Sötét volt neki a barlangban nem látott semmit.Az agyában van sötétség ott.Falusi Mariann elhozta összes csillagot 1 híján egyet nem talált!
Pákó<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jani:"most mit arcoskodsz, na ezért behúzok neked egyet!"
Balázs:"most mit akarsz behúzni?! Ne arcoskodj, ezért én is behúzok neked egyet!!"
Hát bazdet ez kurvajó voltxD!
Ha Nagy stárt, akkor OK (habár Pákót a legegyszerübb kifigurázni😊). Ha nagy szart, akkor ez a Pákó anyira siiiik hülye hogy még saját magátsem ismeri fel XD.
http://avp2010.b13.hu/
janics natasa meg ehh...mintha magamat láttam volna tízévesen...
amikor zimány lindáskodott, megszólal fater :"ez most magát parozidálja?"<#idiota>#idiota>