Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bordy
issza a pezsgõt ez meg... egy elment egy elment 😄

mama 2

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Shep
Ja azt hittem volt valami konkrét tetüség a részérõl. Amúgy nagyarc gyerek, mondjuk nem tudom mire, mert eddig még a nevét sem hallottam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Mondjuk engem már az elejétõl kezdeve undorral fogott el az a képzõdmény.A beszédstilusa a viselkedése,lenéz mindenkit...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tigeroo
végülis semmit csak pákót mindig basztatta ,meg ha szólt pákó valamit (építõ jellegût) akkor is leugatta.
Shep
Mit szólt be, mert azt nem hallottam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

berlinboy6329
Pföjj az Oszkár mekkora wegy utolsó f@sszopó geci.Azt hisszi õ a király,mindenkinek beszól,neki áll feljebb lenézi a másikat.Undorító moslék az az ember.meg kééne kicsit dolgozni az arcát akkor hátha meghúzná magát.Az ilyet ki kell írtani...Senkinek nem hiányozna.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

tigeroo
dzsoni és pákó kommünt alapít?😄

tiszta legyek ura kajakra XD
donyyy20
picsába

Markus Schulz For President!

gibson9
fel sem fog tûnni, hogy Enikõ már nincs a mûsorban..

mama 2
Enikõ megy! Hát én Gabit ejtettem volna ki, de mindegy:|!

Firerock
na egy jelentéktelen emberrel kevesebb

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bordy
francba.

Firerock
RAmbónak mi van a vállán? NikotintapasZ?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

pákó sem rossz..taliztam már vele..is ittunk is..oké hogy megmondja a véleményét, de legalább kimondja amit gondol..mig a többi a másik háta mögött pofázik..oké hogy olykor jól látja a dolgokat..és pofára ejtette gjon-t akit szintán nem szivlelek, csak maga az idegesít hogy õ maga is egy senki aki a rektális élvezetekre esküszik (ami szintén undorító számomra) emellett a gabiék oldalán tollaskodik..

gibson9
jó gyerek, csak a legtöbb ember nem tudja maga körül elviselni. Gabit és Lindát én is nagyon rühellem már, de Kristóf az jól arcra ejtette legalább Gjon-t, akit szintén nem szívlelek, sõt...

Kristóf? mit tett le? hogy semmit az tuti..max neki tettek be..és ezt már bizonyította az extrém nyelési technikájával..jah..és lindát nem egy pár grammos nemtommivel kellett volna lábon találni, hanem egy vasbatonszerkezettel fejen..minimum...ez a kristóf-gabi-linda hármas..hát a gyomrom kavarog tõlük..éneklés? esküszöm pákó didis nótája is suttba vágná simán..amugy a pákó jó gyerek..

donyyy20
lakatos

bordy
XXXDDDD ez nagyon kemény volt.

azt mondja, hú ez de bizarr volt 😄

gibson9
whháááááá.. Balázsék de ki voltak már megint <#idiota>

Davidus
bkv ellenõr vagy?

V9ykn8_TZL0

donyyy20
Szánalom ez a 2. adás! Remélem Rambonak elpattan a húr és jól pofán vág pár embert! Utálom õt is de legalább azok ellen van akiket még jobban gyûlölök!

FZoleee
egyetértek
innentõl kezdve bemagyarázhatják, hogy nem plázacica, de nem fogom elhinni, az és kész...
donyyy20
váááááá hát ez a _LINDAAAA bazzz a jó édes kurva anyját neki is!

Jah kifelejtettem Kristofot mer o is maradandot alkotott idaig gondlom...sokat letett az asztalra h celeb legyen....

Szerintetek ma ki megy haza ? Szerintem a Zimány Linda.

tóth gabit taknyosra szopatnám valami hajléktalannal..deutálom gecc

donyyy20
Undorítóm, ocsmány, nagyképû hisztis FÉREG!

Bassza meg Gabinak hova van akkora arca??? Ki a fa@om, meg ez a Zimany Linda is ki a fa@om??? Britney imitator???? Sokra vitte idaig...huh meg Gabi is odaba@sz a megasztaros mittom hanaydik helyevel??? Hova akkora neagy arc, meg asztan kinter oszkarnak is nagy multja van gondolom....

donyyy20
Én lennék ott az elsõ aki rezzenéstelen arcal elvágná a Tóth Gabi torkát!!!!!! Annyira irritáló az a nõ, nem bírom nézni! Remélem eltakarodik hamarosan mert csak felbassza az agyam ha megszólal........

Pharaoh
Azért jobb volt, mint joni

FZoleee
jesszusom, ez a gabi inkább ordibál, mint énekel <#wow3>
tommyg
olyan buta mint te

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Vette a dzsungel-boltban, ott ahol a többiek a cigit vették

Mariann kapott 1doboz gyufát is,Pákó-nak nem adtak.Mert õ "lángész".<#eplus2>
Mészy
Nekem az volt a furcsa, hogy Gjonnak honnan volt egy fél üveg kólája?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

bordy
mától már haza fele mennek. szal sztem nem megy többet, mert nem fogják a többiek el küldeni pont emiatt.

mama 2
Pákó sztem jófej, csak kicsit dili😊.

grebber
Baszki a nézõk nagyon kispécizték Pákót.Baszki nehogymá rá szavazzanak mindig mert akkor a többi 10 lakó éhenhal basszus.<#idiota>
Sötét volt neki a barlangban nem látott semmit.Az agyában van sötétség ott.Falusi Mariann elhozta összes csillagot 1 híján egyet nem talált!
Pákó<#levele>

Next PC upgrade: 2022

PiszkosFred
Azert mokas volt, hogy az elkoszones utani elo kepsoron pako baratunk epp ragyujtott egy cigire... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mama 2
Ez a Vadon Jani meg Balázs ezek... Nagyon nagyok😄.
Jani:"most mit arcoskodsz, na ezért behúzok neked egyet!"
Balázs:"most mit akarsz behúzni?! Ne arcoskodj, ezért én is behúzok neked egyet!!"
Hát bazdet ez kurvajó voltxD!

bordy
én kalap szarra emlékszem 😄 egy kalap sza

KennyGTP
Õõõõ nekem a Pákóhoz egy magyarról magyarra forditó gép kellene a TV-hez , mert nem értettem hogy mit mondot arra mikor Gabi kiparodizálta. Nagy sztár vagy nagy szart mondot?
Ha Nagy stárt, akkor OK (habár Pákót a legegyszerübb kifigurázni😊). Ha nagy szart, akkor ez a Pákó anyira siiiik hülye hogy még saját magátsem ismeri fel XD.

http://avp2010.b13.hu/

bordy
hát igen, ha nem lenne dög unalom lenne ez a rész.

tigeroo
pákó kezében jól állt a fakanál 😄

janics natasa meg ehh...mintha magamat láttam volna tízévesen...
Bassza meg Zimany Linda meg se mukkan....jobb ha otthon maradt volna...megkapja a penzt es bejoooo....de a szoros hernyo idegmerget adott neki XDXD

Sztem Gjon rambo a legjobb 😄DDD ritka egy arc 😄 Gabit utalom 😊

tigeroo
csicska delusza...
amikor zimány lindáskodott, megszólal fater :"ez most magát parozidálja?"<#idiota>
Balázsék elfelejtették elmondani, hogy holnap már valaki távozni fog. Az élõ adás átka...

na ennyi volt a különválás. Látták,hogy ez nem jó és szerintem az Andrea beszéde is közbejátszott a visszahozásnak =D