Celeb vagyok, ments ki innen!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baz en azt nem ertem h mire verik a melluket (kristof,linda,gabi) mikor semmi maradandot nem alkottak. Megertem h ha a Rippel Feri verne a mellet mert o lerakat nem egy vagy ket dolgot hanem tobbet, meg szoke, vagy gjon, vagy natasa...de pont ezek nem mondjak h ok milyen nagy sztarok meg, h ok aztan akkora emberek.....

PJack
a mûsorvezetõl legjobb pillanatai
ez hatalmas 😄😄AS_D:ASD:ASD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

bordy
én nem voksoltam az elsõben és nem pakóra tenném 😄

<#eljen>
SHADOWEYES7
szavazást javítottam,az archivban megtekinthetõ a régi szavazás eredménye

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
nem sok mindent csinált...
gondolom a többiek észre sem veszik a hiányát 😊
Sütõ Enikõ tegnap

desigo
kiesett már valaki?
Sztem erre a többiek is rájöttek már. ezért megnézel egy ien mûsort, aztán meg 2 doksi filmet, vagy egy hiradót. ennyi a dolog

"mert szellemileg nem nagyon fejleszt, csak butít."
<#eljen>
Na sziasztok, és bocs a kellemetlenségekért.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

A kép jó, amugy. d hát most mindenki azt néz amit akar érted. az egy dolog , h pl ennek a mûsornak is értelme nem sok van, mert szellemileg nem nagyon fejleszt, csak butít. de tod néha jó röhögni is valamin, a balfasz pákón v a gyõzikén. egyetem után nincs sok kedvem még nationalt nézni érted. néha kell az ilyen is

Próbálok embereket ráébreszteni, hogy ez nem jó. Akkor most már hagylak titeket, majd magatoktól rájöttök.

mama 2
Egyetértek<#eljen>!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

FZoleee
te, ugyanis a mûsor témájába, topikjába írsz
Ki beszél itt errõl a mûsorról?

FZoleee
neked muszáj mindig bejönni és random beköhögni valamit/beszúrni egy képet? tényleg ennyire hülye vagy? ha nem tetszik, ne nézd, ne írj a mûsor topikjába...
mama 2
Te sosem fejezed be?!

Én megértem Gjont is, mert azé egy Zimányi Linda aki télleg egy senki, mutogatja a testét, amit agyon photoshoppolnak bazmeg,és akkor õ a nagy sztár. Gjon-nak egy mûveét nem ismeremk, semmit, d azé télleg kijár a tisztelet, azért is mert x éves, meg mert vitte vmire és magyar. Pákót nem tom miért kell alapból hülyének kezelni, én találkoztam vele személyesen is , és télleg egy közvetlen ember , és nagyon pozitív. D azért látszik, h az értelmesebbek eltudnak vele lenni. A kristóf,linda,gabi ( direk kisbetû), õk télleg kik?? kristóf aki a viván vezetett mûsort bevallotta h buzi és ugy nyel mint senkimás az országba. gabi aki megnyerte a "tehetségkutatót" vagy nem is biztos , h nyert, õ a vagány mo-i rocker, aki összeomlik 5 m magassába. hagyjuk már. lindát meg már leirtam. Oszkárról meg eddig azthittem normális meg minden, oltogatja az embereket, d most látszódik h egy büdös geci, aki a látszat alapján ítél , n pedig ismeret alapján. Nah ennyit akartam mer má nagyon idegesítenek😄😄

grebber
Janics Natasát megnézném azért egy Szombat esti lázba<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

<#worship>
SHADOWEYES7
megjavítom,délután

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ie-vel igy ugyanaz :|
lehet nálam nincs vmi feltéve,hogy megjelenítse a második szavazót?
FF-el böngészek és azt látom mint elõtte, nem látom az újat :S átugrok egy másik böngészõbe hátha úgy más az eredmény.
SHADOWEYES7
Sajnos ez a nagy üres rész benne marad alul,ezt akartam eltüntetni :/

SHADOWEYES7
kicsit megszenvedtem vele de már jó 😊
na jó így?

küldtem egy privátot ,leírtam mire gondoltam pontosan =)
SHADOWEYES7
Na így jó-e? 😊

SHADOWEYES7
megoldom mindjárt 😊

egy olyan szavazás melyben csak annyi állna.
Ha újraszavaznál pákóra szavaznál?
igen-
nem,maradnék akire elsõre voksoltam.

ezt meg leprintscrenezni és a képet betenni a bannerba?
vagy ez a szavazó fölé az újat?
csak tipp 😉
Shep
Az itt a baj, hogy nem elég jó minõségû a zoxigén 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SHADOWEYES7
igen elfelejtettem egybõl betenni Pákót mikor bement<#bdead>

én akkor is szõkénél maradok 😄
akkro eddig korrekt😄 bar most pakon eluszik, hogy utolag lett addolva, de ha ot nem nezzuk, akkor holnap kristof/gjon/gabi kozul kell kiesnie valakinek😉 bar pl gjon meg sokaig bent marad az tuti😄

SHADOWEYES7
kerek 7 😄

andrea=eniko😄

hany szavazat volt suto andreara, amikro kiszedted? kivancs vagyok mennyire "realis" az itteni eredmeny😉

no meg a másik hogy még azt mondja a két ribi hogy dumálnak pákónak és nem érti meg..még ha igy is lenne..megnézném õket egy rakat kiéhezett afrikai között hogyan értenék meg azt a nyelvet vagy hogy mit is akarnak mondani..érti õ, és beszéli is ahogy tudja..nincs vele semmi bajom, ellenben ez a Gabi..váhh..az a legjobb amikor valaki elfelejti honnan is indult, és próbál úgy viselkedni mintha õ beleszületett volna a jólétbe..Le merem fogadni hogy egy hal a tortán mûsorba nem ette volna meg az étcsokit..csak fujjolt volna rá..bezzeg most milyen jól esett a gyomrának..szakadjonmegazilyen

Sztem Andi Mariant probalja utanozni...

SHADOWEYES7
Fekete Pákót most tettem a szavazómotorba.

PJack
😄
inkáb hajrá Szõke és Andi!

KennyGTP
Engem a legjobban Gjhon íritál, azt hiszi hogy Õ ott a minden6ó, tiszta szánalmas a vén tata, de ha Õ nem lenne ott akor elég lapos lenne a mûsor.
A másik meg Pákó.

http://avp2010.b13.hu/

skacok az ehhez hasonló primitív hsz-re nem kell reagálni és kész 😊
tudja mindenki,hogy pakoval nincs semmi baj! én pl.bírom,egyedit alkotott a zenei mûfajban elkell ismerni!
senkinem jutott eszébe neki igen,ez van!
hajrá pako! =D
PJack
ja igen.. valóban, kösz hogy helyesbítettél, haver.

mama 2
És azt tegyük hozzá, hogy ez az üzenet nem Cargane-nak ment, hanem KocsisGabornak...

PJack
mi bajod van vele?
õ is ugyanúgy meber mint te, csak nem ilyen hülye eruópai, mint mi, hanem afrikai. az egy teljesen más kultúra, mint a miénk. azért mert nem egy lángész és nemtud rendesen beszélni még nemkell így utálni. nincsen azzal az emberrel semmi baj. csak a többi celebnek van baja vele. na.

u.i: remélem énis hogy gabi és linda minél hamarabb távoznak mert õk rohadtul nemkellenek ide már.

mama 2
Hûzzál már el innen! Miért szökött majom? Ugyan olyan ember mint te bazdneg, attól hogy Afrikai. A sok MO.-n élõ kínaival, meg cigánnyal nem törõdnek ennyit mint szegény Pákóval vazze...
(Bocsnánat, de felidegeltek.)

2 musorvezeto eszmeletlen XDXD

Kit érdekel az a szökött majom?

donyyy20
Meg is fogják szerintem sokan ruházni ezt az Oszkárt a mûsor után....

Markus Schulz For President!