54
-
kukacos #54 Mint mások is írták, a legvalószínűbb, hogy a HIV vérrel került át majomról emberre egy megölt majom feldolgozása során, nem húsfogyasztás vagy szexuális kapcsolat útján. -
dez #53 Tesznek rá, még mindig úgy van a cikkben. :/ -
Borzpapir #52 "AIDS vírus"
HIV-vírus
AIDS-betegség
nem mindegy -
dez #51 Próbáld kicsit tágabban értelmezni a "fegyver" szót.
A génes dolog lehet véletlen is, vagy logikus szükségszerűség. -
Doktor Kotász #50 "4. Nem csak úgy lehet fegyver, ahogy azt te igen szűklátókörű módon elképzeled: pl. az afrikai népesség (főleg a szegényebbek) jó része fertőzött, és ha nem lesz pénz a gyógyításukra, hathatósan megtizedeli őket."
Egy biológiai fegyvernek az a lényege, hogy gyorsan hasson, és gondokat okozzon az ellenség katonai erejének. Az semmilyen katonai előnyt nem jelent, hogy majd a háború után 10 évvel elkezdenek megbetegedni az emberek.
Mellesleg egy biológiai fegyvernek a célbajutató eszközzel kell fertőznie.
Hogy gondolod ezt megvalósítani?
Megfertőzött ejtőernyős prostituált kommandót dobsz a frontvonal mögé?
Mellesleg azoknál alakul ki nagyon lassan az AIDS, akiknek olyan génjeik vannak, amelyek immunissá teszik az embert a pestisre.
Valahol Nagy-britanniában van egy olyan elzárt helyi közösség, ahol a lakosság majd fele immunis az AIDS-re. Egy pestistől megtizedelt közösség leszármazottai.
Mivel kevésbé keveredtek az elzártság miatt, a pestist túlélők leszármazottai mind, és az a gén, amelyik a pestisre való immunitást biztosította, az védelmet nyújt az AIDS ellen is. Lehet, hogy ez egy sokkal régebbi betegség, mint gondolnánk. -
#49 Igy van, qrva nagy biznisz a kombinaciok gyartasa, sztan nem is mindig hatasos, sot "gyogyitani" 1ik sem fog, pedig "gyogyszer".
Asszem a 90es evekben jart le nehany szabadalom, igy generikus lett talan az AZT is..
A gyogyszergyartasban nagyobb penz van mint az autoiparban.. "meg jo", h kartellek & titkos manipulaciok vannak a hatterben. -
dez #48 Nem mese. Nem hallottál arról a néhány évvel ezelőtti nemzetközi botrányról, amikor Afrika fogta magát, és elkezdte gyártani a szabadalmi védelem alatt álló gyógyszereket -- jópár gyógyszermulti felháborodására, amik így igen nagy üzlettől estek el, még az USA is fenyegetőzni kezdett. Lehet, hogy azóta változott a helyzet, bár nem értem, minek máshonnan szállítani (amit végső soron valakinek ki kell fizetnie), ha egyszer maguk is elő tudják állítani, a piaci árhoz képest sokkal olcsóbban. -
Epikurosz #47 "Ide kapcsolódik, hogy a nyugati országok hallani sem akartak arról, hogy az igen drága HIV-ellenes gyógyszereket mérsékelt áron adják Afrikának"
Mese. A "szegény afrikaiak" a méregdrága AIDS-ellenes gyógyszerkotyvalékokat ingyen kapják (nézz utána!), miközben Nyugaton beledöglesz egy ilyen betegségbe.
Különben, soha nem értettem meg, hogy mi a francot keresnek a baptista szeretetszolgálatok meg társaik a 3. világban, amíg itt Európában is rengeteg az éhező ember. (Sejtem: téríteni akarnak). -
dez #46 1. Az AIDS eleve nem lehet biológiai fegyver, mivel hogy az egy betegség neve. Szóval esetleg a HIV.
2. Hát pedig ez ma sem véglegesen eldöntött kérdés. A cikkbeli becslés nem veszi számításba az esetleges mesterséges eredetet; mesterséges = az eredeti, majmkat fertőző vírus génmódosított változata.
3. Koránt sem idióta feltételezés. Pl. ha jól emlékszem, egy Nobel-békedíjas is ezen az állásponton van, és senki (már aki számít) sem nevezi idiótának emiatt.
4. Nem csak úgy lehet fegyver, ahogy azt te igen szűklátókörű módon elképzeled: pl. az afrikai népesség (főleg a szegényebbek) jó része fertőzött, és ha nem lesz pénz a gyógyításukra, hathatósan megtizedeli őket.
5. Ide kapcsolódik, hogy a nyugati országok hallani sem akartak arról, hogy az igen drága HIV-ellenes gyógyszereket mérsékelt áron adják Afrikának, sőt még azt is megtiltották, hogy maguk gyártsák őket. Erre persze magasról tett Afrika, hiszen emberek millióiról, tízmillióiról van szó, és az csak fontosabb, mint "a nyugati szellemi tulajdon védelme" (papíron ugye). -
Doktor Kotász #45 Régebben mennyi összeesküvés-elmélet született arról, hogy az AIDS egy katonai laborból elszabadult biológiai fegyver. Persze az idiótákat nem érdekelte, hogy arra a célra pont alkalmatlan... -
dez #44 Mint valaki írta, előtte fel is kell darabolni azt a húst... -
dez #43 És mert az ondóban sok vírus van [h.k. HIV-fertőzőtt személynél], ami könnyen bejuthat a hasüregbe is.
Az a 10000-es stat. nyilván hetero esetekre vonatkozik. A melegek tényéleg jóval nagyobb eséllyel fertőzik egymást, mivel a végbél nyálkahártyája jóval vékonyabb és sérülékenyebb, mint a vagina. -
#42 Ezert irtam gyerekcsimpanzokat.. de ha mar ilyen melyen belemaszunk az aberracioba, akkor akar ki is kotozhettek szerencsetlen felnott egyedeket is..
animal bondage fetish :DD -
#41 szerinted nyersen ettek? LOL ha megsutik a hust, semmi hiv nem eli azt tul, elegge gyenge a virus amugy.. -
Fbn Lx #40 nyilván fertőzhet, múltkor néztem egy statisztikát, és a nőknek csak kétszer akkora esélyük van, hogy megfertőződnek.
10000 aktusból vaginálisan 50 nő fertőzödik meg, és 20-25 férfi, ez a statisztika.
ez nyílván azért van, mert a hüvely fala sérülékenyebb, mint a pénisz. -
Caravan #39 Nem tudom. -
Epikurosz #38 Várjuk a választ! -
Caravan #37 Szerinetm nem az a lényg, hogyan terjedet el(a perverz fantáziátok, az!!), hanem az, miként lehet legyűrni. -
Epikurosz #36 ...egyes őrültek azt hiszik, hogy Európa demográfiai problémáira az afrikai bevándorlók fognak megoldást hozni... -
#35 "Ha aidses csajjal dugok, nem kapom el? Királyság..."
Hát lehet ezért terjedt eleinte csak a buzik között, aztán normál emberre a bi-ken keresztül ment át.
De sztem csaj is fertőzhet, csak kicsi az esélye. -
dez #34 A vagina nem csak akkorára képes tágulni, mint az adaott faj hímjének pénisze, hanem az adott faj újszülöttjének fejméretére...
Én olvastam olyan esetről épp nemrég, hogy egy afrikai falusi kupi-félében volt egy szelíd, fiatal majom-nőstény is a "felhozatalban" (fajára már nem emlékszem). Na persze szépen kikötözték... Az ember sajnos sokmindenre képes...
Ezzel együtt szerintem is sokkal nagyobb az esélye, hogy vérrel terjedt át az emberre. Mellesleg ennek sokszor kellett megtörténnie, mert a HIV (amiből a H a human, azaz emberi) törzsek az eredeti(k)nek már mutálódott, emberhez alkalmazkodott változatai. -
dez #33 Nem azt írtam, hogy ott nincs, csak kevés van. Nyilván van rá esély, hogy megkapod, de pl. kisebb, mint hogy tőled kapná meg ő, ha khmm.. nincs interrupció. (Ha valamilyen még be nem gyógyult, akár apró sérülés van valahol, az nagyban növeli az esélyeket.) -
Ironka #32 "Akár úgy, hogy a majom megharapott valakit, akár úgy, hogy valakik nyers majomhúst ettek. A szexuális úton történt fertőzésben én sem hiszek."
Ugyanazt mondod, mint én. Én nem akartam bizonyítani semmit, csak néhány tényt közöltem, amivel a célom a majomdugós marhaság cáfolása. Mivel a fekete Afrikából terjedt el, és száz éve max az európai cirkuszosok szelidítettek csimpánzokat, ezért azt a vonalat is kizárnám.
És eszembe jutott egy még fontosabb dolog. Nem vagyunk kompatibilisek! Attól még, hogy valami szőrös és morog, nem lesz nagyobb a szerszáma ez csak urban legend. Egy csimpánzé átlag 7 centi, egy gorilláé 3! Egyszerűen nem tudod berakni a jóval kisebb vaginába, pláne, ha négernek születtél...
link
Ja és menjél el egyszer Jane Goodall előadására, ha épp erre jár (szerencsére nem olyan ritkán). Megéri, az egyik legelbűvölőbb ember, akit valaha láttam. Februárban voltam, nagyon nagy élmény volt, (és a régi Az ember árnyékában-amat is dedikálta).
http://www.janegoodall.hu/ -
#31 Ahogy régi kollégiumi felegyelőm mondta:
"Az'é van écc mert a nigger megb@szta a ződmajmot!"
... és neki ezt készséggel el is hittük. -
#30 :O -
#29 nahát 1908 óta van... így már mindjárt más!
Sokra megyünk vele bazzeg... konkrétan érdekel egyáltalán valakit?
"Ahogy a szájban sem sok van, úgy a hüvelyben sem."
Ha aidses csajjal dugok, nem kapom el? Királyság... -
joebacsi777 #28 Jézusom emberek gondolkozzatok már! Vadászat!!! Azaz ott simán fröcsöghet annak a nyomorult majomnak a vére sőt miután elejtették utána bizony még turkáltak is benne rendesen, mert ez nem az előrecsomagolt Tesco gazdaságos váétozat! És bizony ha az ember a természethez közel él simán összeszed sebeket. Sűrűn. Más vérében nyílt sebbel turkálni pedig bizony fertőzésveszélyes. Itt mindenki csak ül a városban az asztala előtt egész életében, hogy ilyenekbe bele sem tud gondolni? Jó lesz vigyázni, mert lassan a lila tehenet is elhisszük... :( -
Epikurosz #27 Dian Fossey gorillákkal
Jane Goodall csimpánzokkal dolgozott. -
Epikurosz #26 Illetve, igen, azt bizonyítottad, hogy szexuális úton nem nagyon lehetett elkapni a betegséget.
Amúgy, szégyenkezve bevallom, hogy amikor láttam Jane Goddardot puszilózni gorillákkal, megfordult a fejemben, hogy "Na, ez a k...a biztos dugatja magát velük", de szerintem mégsem. -
Epikurosz #25 Ezekkel nem bizonyítasz semmit.
Tény, hogy az emberek elkapták a HIV-et, tehát valahogy megtörtént.
Akár úgy, hogy a majom megharapott valakit, akár úgy, hogy valakik nyers majomhúst ettek. A szexuális úton történt fertőzésben én sem hiszek.
Egyébként, amikor az európaiak megjelentek Afrikában, elkezdték szelídíteni a majmokat. Akár egy ilyen példány is lehetett a fertőző. -
Ironka #24 "A: In 1924, the Bronx Zoo tested the relative strength of a 165-pound man against a 165-pound chimpanzee. Using a dynamometer, which measures strength by the force of a pull on a spring, the man was able to pull 210 pounds. The chimp, on the other hand, pulled almost 900.
The lesson: Don't mess with the apes. Pound for pound, chimpanzees are about five times stronger than humans. In fact, a human is no match for a chimpanzee, regardless of age or sex. In the same Bronx experiment, a 135-pound female chimp pulled a whopping 1,260 pounds. Scientists also estimate that, by the tender age of five, young chimpanzees are already stronger than adult humans."
http://blogcritics.org/archives/2006/10/12/083715.php -
dez #23 cikk: "AIDS vírus"
Ilyen nincs, de mindegy. -
Ironka #22 Itt nem "csak egy" majomról van szó, hanem csimpánzról. Próbálj meg megszeretgetni egy felnőtt csimpánzt, ha ő nem akarja... Legalább 5X!!! erősebb egy átlagembernél (pedig csak 40-65 kg), akkor nem szed darabokra, ha nem akar, és már 5 éves kis kölyökként partiban van veled. És igen, ilyenkor szereti használni a méretes szemfogait is.
http://en.wikipedia.org/wiki/Common_Chimpanzee#Basic_facts
http://answers.google.com/answers/threadview?id=559145
Gyakorlatilag puszta kézzel kitépi az izmaidat és minden mást is:
"Davis, who remained in critical condition Friday, was badly disfigured. According to his wife, he lost all the fingers from both hands, an eye, part of his nose, cheek and lips, and part of his buttocks. His foot was mutilated and his heel bone was cracked."
http://www.boston.com/news/nation/articles/2005/03/06/ferocity_of_chimpanzee_attack_stuns_medics_leaves_questions/
És akkor képzeljétek el ezt a nemrég felfedezett óriás alfajt szemtől szemben:
http://www.youtube.com/watch?v=moT83Zw30mA
http://en.wikipedia.org/wiki/Bili_ape
Szóval ez csak néhány perverz idióta fantáziálása, nyilván a megevett húsból kapták el a vírust. -
dez #21 Ahogy a szájban sem sok van, úgy a hüvelyben sem. Az ondóban annál inkább. Tehát, ha már dugás, nem az ember dugta itt a majmot... :)
Egyébként a gyomorsav hatékony védekezés sokminden ellen, azonban ha megharap, az a kevés vírus közvetlenül a véráramba juthat. -
Fbn Lx #20 majmok elég durván tudnak ám harapni.
fejlettebb az állkapocsizomzatuk mint az embernek.
de mivel a nyálban csak nagyon kevés esetben van jelen, és kis mennyiségben, ezért nem veszélyes annyira ez a verzió. ezért nem terjed csókkal sem nyílván.
valami 5 liter nyálat kell meginnod egyazon személytől hogy valóban esélyed legyen rá.
a megevés dologra meg annyit, hogy gondolom nem nyersen fogyasztották a majmot, egybe.
ha előtte jól megpörkölték és felszabdalták, azaz nem véresen ették a nyers húst a négerek, jóformán az esély megint nulla.
szabad levegőn ugyanis, testnedveken kívül gyorsan elpusztul a vírus.
így a két logikusan lehetséges verzió a majom nyersen megevése, és a majomtoszás. D:
azaz valószínűleg valami ritka emberi aberrációnak "köszönhetjük" a parát. -
Justil #19 szted 1 állat, amelyik képes a harapásra, ha sarokba szorítják pofozkodni kezd? azt még a majom is feléri ésszel, hogy a fogaival nagyobb kárt tud okozni a támadójában, és persze amellett besegít amivel csak tud :) -
#18 Én még nem láttam majmot harapással védekezni. Harapott már meg valakit majom? :DD -
Inquisitor #17 Miért lenne "elég", ha megették őket, akkor harapni se kellett. -
loky #16 ...bár ahogy a pásztorok a bárányokat is meg-meg toszogatták...kitudja... -
Emmegki #15 Ha a Bibliában Mózes már megírta hogy kecskékkel nem kéne csinálni, akkor az afrikaiaknak is eszükbe jutott az állatok "megszeretgetése".