54
-
moikboy #14 jézusom... nem kell dugni a majommal, elég ha megharap. -
Aspirin #13 Lehet szertartásszerűen "vadászták" őket. Bár a feketéknek elég méretes hymvesszejük van, nem tudom elképzelni mit kerestek vona szegény szőrös állatban velük. Bár ahogy az oroszok a lovakat... -
#12 Nem hiszem, h szokas volt majmokkal dugni.. 1reszt, csak a gyerekmajmokat tudtak, masreszt ahhoz komoly ferdehajlam kell (kb 100 000-bol 1 ember).. -
Emmegki #11 Hát igen, a nyamnyamok megreszelték a makikat. -
#10 "ami akkor terjedt át az emberekre, amikor a majmokra vadásztak"
Vadásztak!? Hát én nem ezt a változatot hallottam eddig. Vagy hát átvitt értelemben lehet, hogy "vadásztak", kinek mi a hülyéje. -
xizor #9 Ezt az ebolára szokták mondani hogy alktova lett mint vegyi fegyver.Mindenki azt gondol amit akar. -
citkar #8 ez nem annyira lol
teljesen elképzelhető, valaki könyvet írt erről s alá si támasztja h simán meglehet, hogy talán amerikai kutatások során készítették, de ezt bebizonyítani? hisz lehtséges, hogy valóban a majom vírus volt a kisérleti vírus alapja, aztán, ki bizonyítja be, hogy a mutáció mesterséges volt-e, avgy sem
nem tudhatjuk -
#7 kb. akar a kozepkorban is lehetett, ha nem kural mindenki mindenkivel, csak kihal nehany csalad azt ennyi.. de ma akar nepessegszabalyozo szerepe is lehet. -
#6 lol -
NKing #5 Állítólag mesterségesen állították elő a HIV vírust... ki tudja. -
#4 Ez lenne a természet válasza a túlnépesedésre? -
Cat #3 http://www.hivpozitiv.hu/ -
n3whous3 #2 (én nem találtam magyarul eddig erről cikket, esetleg angolul keresek...) -
n3whous3 #1 Valaki esetleg tud mutatni egy oldalt, ahol leírják mi a különbség a törzsek között? Nem igazán hallottam még róla, hogy több is van, amik NAGYON különböznének.