1160
-
#840 Végre nekem is meg van :) Nagyon jó lett sztem eddig ez a legjobb filmadaptáció :D -
#839 Újabb ingame tőlem
sorry a spamért, de a játékot érinti az info...
vagy mi -
#838 Kicsit félre sikerült a videóm, xfire-ral vettem fel, hangcsúszás van, mindegy:(
Katt ide az ingame videóért.
A bannert nem kéne átméretezni? látom vki berakatta. -
talált kép -
#836 sg teszt
banner még mindig nincs, ejnye. -
#835 5, de mindegyik max. 2 órás. -
#834 hány chapter van benne? -
#833 Az még csak az eleje! 20% kb. -
#832 a laboratóriumos pálya az utolsó? -
#831 GK teszt...7.8 -
#830 Ne hülyéskedj.. Nem azért csináltam, hogy, csak hátha több embert is ösztökél. :) fél óra alatt megvolt, max az ikonokat volt "nehéz" kiszedni a játékból. :)
szabolcs94 Legjobb tudomásom szerint a bonusban a 3 ruhát tudod elnyerni.
Ha az egész játék alatt összegyűjtessz 6 darab Wolverine figurát, akkor az összes ruha/challenge elérhetővé válik.
-
szabolcs94 #829 Helo sziasztok x360 végig vittem de hiányzik az eggyik bonus az lenne az arena? ha igen akkor hol találom zat a figurát? mert a másik 3 meg van de az az egy nincs meg de ha nem ott van az arena akkor légszi mondjátok meg hogy holvan válaszotokat elöre is köszönöm -
#828 Ezek sosem játszottam Tomb Raider játékkal :P
2-3 TR game után meg se kottyanna nekik ez a game. -
#827 Erről nem is tudtam, de nem vagyok a HG. szívesen lennék, de már minek. Már senki se jár ide:(
de jó lenne elintézni a bannert.
-
#826 nem te vagy a házigazda? vagy az már megszűnt, hogy a topiknyitó megkapja automatikusan X hsz után? :S -
#825 Akkor valaki szólhatna... :PP
A folytatás elég sötét, darkos, borult hangulatú lesz -
#824 ProGabe bannerje nekem jobban bejön ;) bocs csabarinkoo ;)
jöjjön már a folytatás, Sentineleket akarok hentelni!!!!!!!!!! -
#823 PGO teszt
valaki szólhatna, aki csinált a bannerokat... csak melyik legyen? -
#822 még mindig ott van a galériámban az, amire sokan rábólintottak, ráadásul különböző méretekben. a keret, és amiatt, hogy automatikusan középre igazítja a motor, bármelyiket be lehet tenni -
#821 Nyilván még méretezni kell bannernek az eredeti méret: 1876x1036 -
#820 Már korábban csináltam egyet, nem az igazi, de hátha ösztökéli a népet, hogy csináljanak ők is.
-
#819 Valaki csináljon már egy bannert, legyen oly' szíves! -
mellesleg remélem a folytatás ennek a legvégétől indul ;) -
#817 Egy faq tényleg nem ártana, sőt egy banner sem!!! -
#816 arra gondoltam össze kéne dobni egy FAQ-ot, amibe ezt a pár logikai akadályt is kivesézzük...kicsit frusztráló hogy nem csak annyi agya nincs embereknek hogy maguktól rájöjjenek valamire (jelzem, ezek nagyon kis egyszerű puzzle részek, mégiscsak egy akció-orientált játékról van szó), hanem még visszaolvasni is teljesen képtelenek... -
#815 :DD -
#814 okok Kössz!! (Bocs az írásért,de ideges voltam xD) -
#813 1.: hely
2.: visszaolvasol
3.: nincs mit -
#812 nem volt egyszerű értelmezni - tényleg nem - de annyi a dolgod h szétvered a harmadik ilyen szobor előtti palánkot, aztán le fog mindegyik nyílni rendesen és úgy is maradnak egy rövid időre. -
#811 Csátok ! Elakadtam egy hejen, ott ahol kikerülök egy Laborból vagy miből és azutáni pályán (azt írja hogy 3 évve lezelőtt...)Na és ott már előre haladtam amikor egy terülten vok ahol elkell forgatnom egy kormány szerűt! Van egy kötél ami lóg sé ha forgatom a kormányt( vagy mit x) )akkor két szobor kijön aminek a kezében van két tál amibe rákéne szerintem ugrani de amire odaugrok a kötélre elmegy az a szobor!
Pls ha valaki tud segíteni megköszönöm !
Előre is köszi! -
#810 gamepod teszt 8.5 -
#809 Most toltam végig a játékot. Nagyon ütős volt, kár, hogy piszok könnyű, nincs nagy kihívás. :) Na de majd nehéz fokon! :D ...talán. -
#808 Hát nekem nem volt gondom a játékban sehol, az a Gambites rész is az egyik az én hülyeségem a másik meg a szar kameraállás miatt volt. A vége amúgy eléggé olyan hipp-hopp volt. Beült a székbe ismét megverte ST-t aztán már jött is DP. Jó kis szakik dolgozhatnak ott :) -
#807 Deadpool ;) és tényleg nem nehéz, ami elmondható az egész játékra...végigvertem hardon is xD különben érdekes hogy mindig mindenkinek ott van problémája, amikor egy kicsit agyalni is kell, és nem csak nekimenni és szétvágni :D -
#806 lol de akkor killing floor? azis eltünt :S -
#805 Na de vajon miért? mert sok usre, ha xfire-t bekapocsolja nincs hangja az átvezetőknél ingame -
#804 Death Pool a legkönnyebb ellenfél szerintem. -
#803 Na csak sikerült végre aztán így ki is lett nyomva. Bár ettől függetlenül is azt mondom hogy ez a vége abszolút elcseszett. Úgyhogy ezt levonva talán kapjon mondjuk egy 10/7-et... -
#802 LOL
tegnapról mára eltűnt a game support az xfireban!!!
nem lehetne game update-t letölteni manuálissan xfire-hoz?
vagye nem? -
#801 jaja, mondjuk ez alap is minden boss-fightnál. főleg hogy - bár ezt előbb nem írtam le - minden blokkolás/ellentámadás után visszakapsz egy rakás rage-t.