X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Még a játék elején vagyok,a sóstói bázisról kiszöktem,valami szellözõbe mentem be most valami csarnokban vagyok ahová felülrõl érkezem,vissza nemlehet menni. Ahogy leérek jönnek a katonák,leirtom öket,a csarnok közepén 3teherautó kettöröl lönek rám de felugrani nemtudok rá fel alá mászkálok majd kb 10-15perc után eltünnek onnan is,de nemtudom mit kéne csinálni,sehol egy ajtó semmit nem lehet odatolni. :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
#696 - ráadásul még ezen az oldalon is van basszus!!!!
játszanátok hello kitty-t inkáb...<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Racism is a weapon of mass destruction!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hát ennyit kellett várni, hogy ne csak 7 pont felettieket kapjon???
Volt az az átvezetõ mikor megkapjuk a karmokat és felkel a vízzel telt akármibõl, hát ott voltak olyan pillanatok amikor egyszerûen ha nem tudom, hogy animáció simán rávágom ,hogy film.
mindenképpen "megveszem" kategória, remélem már hegesztik a folytatást <#nyes>#nyes>
Csak ámulok és bámulok ,hogy összerakták ezt a játékot, most tartok a havas résznél és eszméletlen jól néz ki ott is, lábnyomok, korrekt havas textúrák hihetetlen, nálam eddig az év meglepetése. Ha nem lenne a sok ismétlõdõ harc itt fõleg a gólemes szarokra gondolok akkor simán lenne 9,8/10 így viszont 9,5/10 de szigorúan csak az eddigiek alapján, ez a végére még változhat. Remélem a Terminator is lesz ilyen jó és akkor az helyet kaphat a polcon (mindkettõre sajnos nincs keret)
A gólemek elintézése egy idõ után marhára unalmas és idegesítõ.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Szal itt mégis mi a bánatot kell csinálni, please help...thx
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
@evilscorpio: azt ajánlom menj rajta végig mégegyszer, csak ne rohanj, szépen mindent járj be 😉
@Shep: nyugi a tuti, meglesz az 😉 késõõb 😉 én is elõbb unlockoltam a legendary-t 😉
az egyik unlockolta a sárga ruhás wolverine-t aztán ott a gambit, pályályán, találtam még, egyet ami szintén unlockolt valamit, dee kifagyott a gépem. még van 2 lehetséges unlock. aki tud léci irjon már hogy lehet azokat megtalálni igen kiváncsi avgyok beletették a bogarat a fülembe hogy future wolverine is van benne, de nem tudom ez légbölkapott e... aki tud valamit erröl mik vannak még és hogy lehet dolgokat elörecsalni irjon pls.
U.I.:neem a wow-os cucctol jobban teccett az elrejtett szülinapi torta.😊
@Maak: Logitech DualAction2..próbáld ki te is azt amit Shepnek linkeltem 😉
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
és neki is ujratöltõdik az élete ha jol figyeltem meg...
Eszméletlen mennyi kombó van, nem ártott volna egy training vagy valami ahol lehet õket próbálgatni.
kontrollerrel nem lesz gond, én is azzal nyomom már egy ideje...sokkal kezelhetõbb mint egér+bill. 😉
Nem láttam még a filmet de gyanítom, hogy közel sincs olyan jó mint a játék átvezetõi.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1222806897&no=209
<#ravasz1>#ravasz1>