X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ott végig kell ugrálni csak a szobrokon + középen a kiállo hídszerûségre dupla ugrással.Nem is tudom felfogni hogy lehet itt elakadni pedig ahogy nézem ez IQ-t meghaladó feladat lehet.

Next PC upgrade: 2022

hy! Elakadtam, dzsungelbe vagyok. van egy fogaskerék (elég kicsi) amit le kell tekerni akkor a falból kijön 3 szobor amire rá lehet ugrani (elõtte leszabadítottam róla a deszkákat) és az elsõ kettõre rátudok ugrani de onnantól megakadtam és nem tudok merre ugrani. Ötlet? Elõre is köszi
Ha valaki tudna segiteni megköszönném!

Még a játék elején vagyok,a sóstói bázisról kiszöktem,valami szellözõbe mentem be most valami csarnokban vagyok ahová felülrõl érkezem,vissza nemlehet menni. Ahogy leérek jönnek a katonák,leirtom öket,a csarnok közepén 3teherautó kettöröl lönek rám de felugrani nemtudok rá fel alá mászkálok majd kb 10-15perc után eltünnek onnan is,de nemtudom mit kéne csinálni,sehol egy ajtó semmit nem lehet odatolni. :S
DarkSector
az elég jot jelent....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
80.5% eddigi össz értékelés!

Next PC upgrade: 2022

gfreak
Vissza kell olvasni, csak egy egészen kicsit!

#696 - ráadásul még ezen az oldalon is van basszus!!!!

játszanátok hello kitty-t inkáb...<#mf1><#mf1><#mf1>

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
És tényleg, bár kicsit sokáig bírta kaja nélkül de a végén csak összeesett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Viktor99
😄DD
na én is itt akadtam el.mi a lófaszt kell itt csinálni?

macleody
Basszátok meg... meg kell várni míg éhen hal.
Szili08
Sziasztok. Én ott akadtam el, ahol bemegyek egy terembe, van 2 ember és egy Gránát lövõs csávó akit nem lehet megölni! Van ott egy kis nemtudom mivel körbe vett helyiség amibe van valaki. Nem tudom mit kell csinálni ottS: thx a választ=)

Viktor99
Ezt mostmár ki kéne írni mert idegesítõ hogy minden 2. ember megkérdezi...
Shep
Nyomni kell a védekezést, és akkor visszaüti neki a gránátot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mapi
és utána azt az aknavetõs katonát a fejem felett ,hogyan kell leszedni?

Shep
Lentebb is tologattad az aksival a panelokat nem? Na azt vidd fel oda is.

Prince23
Na végre már egy korrekt pontozású teszt is született!!!

hát ennyit kellett várni, hogy ne csak 7 pont felettieket kapjon???

mapi
Aksival nem csak az ajtót lehet kinyitni?
és ha nem akkor hol kell amit mondasz?

Shep
Hát igen, bár azt meg kell vallani sajnos nem túl erõs ez a mezõny. Mondjuk az utolsó Spidey azért igencsak jól sikerült de azért nem ennyire.
Volt az az átvezetõ mikor megkapjuk a karmokat és felkel a vízzel telt akármibõl, hát ott voltak olyan pillanatok amikor egyszerûen ha nem tudom, hogy animáció simán rávágom ,hogy film.

gfreak
egyik legjobb, ahogy már megbeszéltük <#nyes>

mindenképpen "megveszem" kategória, remélem már hegesztik a folytatást <#nyes>

Prince23
Örülök, hogy neked is tetszik a gamma 😊 Tényleg sokan adják rá ezt az év meglepetése titulust, én még annyit fûznék hozzá, hogy magasan a legjobb képregényadaptált gamma jelenleg.

Shep
Vidd fel az aksit és akkor oda tudod mozgatni a panelt ami mögött simán végigfutsz.

Csak ámulok és bámulok ,hogy összerakták ezt a játékot, most tartok a havas résznél és eszméletlen jól néz ki ott is, lábnyomok, korrekt havas textúrák hihetetlen, nálam eddig az év meglepetése. Ha nem lenne a sok ismétlõdõ harc itt fõleg a gólemes szarokra gondolok akkor simán lenne 9,8/10 így viszont 9,5/10 de szigorúan csak az eddigiek alapján, ez a végére még változhat. Remélem a Terminator is lesz ilyen jó és akkor az helyet kaphat a polcon (mindkettõre sajnos nincs keret)

mapi
Igen abban a részben ahol az adamantiumot belémtöltötték csak kicsit utánna

Mármint amikor elõször vagy a laborban?
mapi
HI!A laborban akadtam el ,az emeleten a lézeres puska mindig kinyír.Vki tudna segíteni?

Miért lassu a telepítés, ennek igy kell, már vagy 10 perce megy..????<#confused>

Shep
Az jó, köszi.

Prince23
8-12 óra hosszúságú. 5 fejezetbõl áll.

Shep
Milyen hosszú a játék, hány küldetés van?
A gólemek elintézése egy idõ után marhára unalmas és idegesítõ.

Doom 4
Ugorj rá a helire

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

JackSparrow88
vagyis akkor írja ki az a szöveget amikor már lõni kezdi a rakétáit...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Hali, én most annál a résznél akadtam el, amikor Gambit helikopterrel akar szétzúzni. Felugrálgatok aztán mek szépen elõre amerre menni kell, egészen addig, amíg egy olyan részhez nem érek, ahol megáll a helije és akármit csinálok ott, mindig azt írja ki hogy: "You lost Gambit". (pedig nemtom hogy tudom elveszteni, amikor ott van az orrom elõtt de mind1)
Szal itt mégis mi a bánatot kell csinálni, please help...thx

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

gfreak
a végtagokat kell gyepálnod ezerrel 😉

Szép játék...jó játék...DE!!...tudom,hogy történet mesélés..ám kicsit kezd számomra repetitív lenni,hogy egy jelen..egy Afrika...aztán ha nehezíteni akarnak,akkor 2 vagy több monsztát kapok egyszerre...meg a törhetetlen tereptárgyak még mindig nagy szívfájdalmaim..egyik pályán 2 monszta egyszerre...erre ha gyógyulni akartam,beálltam kocsi plató és fal mögé,ezek meg ott retardáltan remegtek mellette,mint a beragadt ostoba MI..holott meddig tartott volna beleírni,hogy egy számukra kicsi kocsit összezúzzanak velem együtt..másik bug..átváltoztam Kitty Pride-á..platón vagyok hátrafelé nézve,jön a gomb,hogy na most tolhatod/húzhatod a kocsit..megnyomom,erre lesüllyedek a kocsin át talajszintre<#hehe>
Prince23
Hi all! Ott tartok most, hogy a modern vállalatnak az óriásrobotját kéne legyõznöm a tetõn, de mindig kinyír kb. fél perc alatt... mi a bánatot kell csinálni? már vagy 50x próbáltam, de már kicsit megviseli az idegrendszeremet<#help><#help><#help>

Prince23
gfreak
nem future, x-force os egyenruhát tudsz unlockolni, a sárga-kék classicet meg a barna legendary-t 😉 szobrocskákból több van mint kettõ, a játék vége felé már csak plusz xp/rage 😉

@evilscorpio: azt ajánlom menj rajta végig mégegyszer, csak ne rohanj, szépen mindent járj be 😉

@Shep: nyugi a tuti, meglesz az 😉 késõõb 😉 én is elõbb unlockoltam a legendary-t 😉

Shep
Hol találtad meg a sárga ruha második darabját? Az elsõ egybõl az elején volt a dzsungeles résznél de a második?

Hy all! végigtoltam a gémet szerintem egész pofás lett, legalábbis lekötött, valaki aki már végigtolta, nem tudna segíteni, nekem sikerült ien kis figurákat találnom,
az egyik unlockolta a sárga ruhás wolverine-t aztán ott a gambit, pályályán, találtam még, egyet ami szintén unlockolt valamit, dee kifagyott a gépem. még van 2 lehetséges unlock. aki tud léci irjon már hogy lehet azokat megtalálni igen kiváncsi avgyok beletették a bogarat a fülembe hogy future wolverine is van benne, de nem tudom ez légbölkapott e... aki tud valamit erröl mik vannak még és hogy lehet dolgokat elörecsalni irjon pls.
U.I.:neem a wow-os cucctol jobban teccett az elrejtett szülinapi torta.😊
gfreak
simán a billentyûzet beállításoknál átkonfigolod...mindegy hogy bal egér vagy éppenséggel z van ott, simán kiválasztod és nyomsz neki egy gombot pad-en 😉

@Maak: Logitech DualAction2..próbáld ki te is azt amit Shepnek linkeltem 😉

Maak
milyen kontrollert hasznaltok? nekem van egy ps2-es gamepadom, usb-s atalkitoval de azt nem ismeri fel...viszont a joy-t allandoan le kell huznom jatek alatt mert az bezavar neki<#wilting>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

bacsobalint
amikor a kéményen harcolok egy félcsupasz emberkével az az utolsó harc....???
és neki is ujratöltõdik az élete ha jol figyeltem meg...

Shep
Az a bajom, hogy most mûködik, csak éppen nem tudom találom hol lehetne átállítani a kontrolleres dolgokat, mert nagyon nem esik kézre ahogy alapból beállította.
Eszméletlen mennyi kombó van, nem ártott volna egy training vagy valami ahol lehet õket próbálgatni.

gfreak
messze elmarad a film a játéktól...a sztori meg..hááát...végülis jópofa, meg néhány helyen egyezik is az "eredeti" történettel 😄

kontrollerrel nem lesz gond, én is azzal nyomom már egy ideje...sokkal kezelhetõbb mint egér+bill. 😉

Shep
Kösz remélem jó lesz. Ha már egyszer van pad akkor ilyen játékhoz miért ne használjam.

Nem láttam még a filmet de gyanítom, hogy közel sincs olyan jó mint a játék átvezetõi.

gfreak
azt hittem linkbe raktam...na már mindegy 😄

gfreak
megoldás:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1222806897&no=209

<#ravasz1>

Shep
Hát ez nem igaz, ez a szar fordítva kezeli a kontrollerem, ha lefele húzom a kart felfele mozog és fordítva. Állítani persze nem lehet sehol semmit. Óriási-.

gfreak
az a torta a Portalból 😄

Én is találtam egyet még nem láttam hogy vki belinkelte volna. Képem sajna nincs róla. Azon a részen ahol le kell fagyasztani Rozsit lehet mozgatni a teleportot, és bevinni egy kis résen ahol vár ránk egy szép torta és teleírva a fal. Arra már nem emlékszem mi volt felírva, mindenesetre érdekes egy rész 😄