1160
-
#800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahola feltekerős cucc van,ott kell továbbmenni,át tudsz fent ugrálni a ketrec tetejére,levágod,rátolod a feltekerös cuccra,és azon keresztül tudsz továbbhaladni.
Most értem a végére,hát a pengés kopasz elég szar rész benne,már majdnem uninstall lett belöle. :) -
#799 Kép? -
#798 1 utolsó kérés : az utolsó Cheapter-ben vagyok fejem felett egy fa kosár és kicsit odébb egy feltekerhetős láda.Na ott mit kell csinálni? -
#797 persze berserker módba végrehajtani...ezt -
#796 trükk: blokkolod egy ütését amikor közel van hozzád, majd vered a "kisütést" mint majom a ketrec oldalát. utána a földre kerül, ekkor vársz egy pillanatot - h ne üsse el a fenébe Rozsika - és "nagyütéssel" ugrálsz rá folyamatosan. így be tudsz vinni sokszor 3-4 ütést folyamatosan, 3 ilyen kör és ennyi volt... az első menet. másodszorra ugyanez, csak vigyázz arra h nehogy belerepülj egy sugárba és elkenődj - én itt buktam el párszor, de asszem harmadszorra szétcsaptam szegény kis Weapon XI-t (akit Rozsi Wade-nek hív, de ahogy olvasom nem Deadpool a srác)
én is végigtoltam, jó móka volt, hosszúsága is megfelelő (15-20 óra attól függően hogy halad a kétlábú), pont elég hosszú volt ahhoz h ne váljon túlzottan unalmassá/repetitívvé. hidas szenvedést meg egy-két egyéb szopatást leszámítva egy 7.5/10-et simán megér, kifejezetten élveztem. egyedül azt bánom h az ellentámadást csak a végére fedeztem fel h mekkora móka, pedig írta párszor a játék, csak sosem foglalkoztam vele. -
Lesusius #795 Szasztok skacok, valaki segítsen pls! Ott járok amikor ki kéne törni a bázisból és nincs regeneráció. Dodge-olni kéne azokat a szemét ágyúkat, de mindig megtalálnak és esélyem sincs átjutni a túloldali fedezékbe.Legalábbis nemtom hogy kéne trükközni :S. -
#794 Hát de ott korlát van, ráadásul odaérek és kb 3mp múlva rakéta és you lost Gambit, na mindegy majd még próbálkozok. -
#793 ki kell menned a legszélére a placcnak, onnan rá tudsz vetődni ;) -
#792 Na én is ott akadtam el ahol a kolléga. Gambit, helikopter, robbanásos futás és utána Gambit elvesztése, de hogy a jó büdös francban veszítem el mikor ott van a helikopteren. Ja ráugrani nem tudok, ugyanis nem jön elő az a zöld célzási lehetőség mint korábban, szóval nem tudom. Próbáltam simán is kiugrani úgy persze nem lehet. -
#791 minden az időzítésen múlik ;) amikor lő el kell ugranod, aztán gyepálod...nem olyan nehéz, csak sokat kell ütni...maradj mindig a közelében, és amikor üt, akkor blokkolj, majd kenjél le neki egyet...inkább macerás mint nehéz, de nem lehetetlen :D -
#790 Persze azt már csak utólag jegyzem meg hogy muszáj volt olyan lépést tennem amit nem szeretek: trainer-t használni. Persze itt még ez sem ér sokat mivel ha leesek, ugyanúgy meghalok, viszont legalább ha eltalál azzal a rózsaszín sugarával, ami sokat is visz le és ki sem lehet védeni, akkor azér mégiscsak segít... -
#789 Hát ez a legvége hihetetlenül el lett baszva. Már nem is tudom, hányszor próbáltam meg de még a fél energiáját sem tudtam levinni, mire nem meglepő módon mindig leesek arról a geci betonrészről. Ráadásul ugye ez a 3. csata azzal a kopasz fasszal és ha elkúrom, akkor a 2. legelejétől kell kezdenem, ez is egy nagyon jó megoldás 2009-ben.(igazán lementhetné a 2. után és akkor valamivel jobb lenne.)
Szal most nemtom mi lesz vele, mert nekem eléggé reménytelennek tűnik, amit még az is fokoz, hogy az a szemét is visszanyeri az energiáját, tehát ha egy ideig nem sebzem akkor szépen visszakúszhat majdnem maxra az életereje. A lényeg h sztem emiatt a rész miatt fog nálam jóval alacsonyabbat kapni mint amit eddig adtam rá, kár érte... -
#788 Ja, kösz. Akkor már tudom, bár mivel az ütéseit levédeni nem tudtam azt hittem ez sem fog menni. -
#787 éhen fog halni mint a grenadier :D -
#786 Hogy tudom Gambitet elintézni a kaszinóban? Felugrott az egyik állványra és se felmenni, se ráugrani, se leverni nem tudom, csak ugrálok csápolom de nem sebződik. -
csabesz123 #785 sziasztok!már végigvittem a gémet és észrevettem h van vmi statisztika menüpont ami számontartja a játék alatti teljesítményünket (megölt ellenfelek, kivégzésk stb...).Ha ezekből teljesítem az összes előirtat lesz vmi jutalmam? -
megalodon #784 A RAGE mód mikortól lesz alkalmazható? -
megalodon #783 Megoldottam -
#782 ahogy elnézem nem csak engem
de legalább az utána jövő helikopteres ökörködés kárpótolt -
#781 jaja, sőt, még külön szól is első 1-2 szintnél ahol skill pontokat kapsz, h van elosztatlan, nem akarod-e esetleg szétosztani. -
#780 Szar ez a játék, mindig meg kell várni míg éhen halnak a gránátosok :) -
#779 ha backspace-t nyomsz akkor elbol a karakteroldal jon be...de aszem ezt az elejen jelzi is, amugy en sem vettem volna eszre ha akkor nem latom meg a kiirast -
#778 Segítség, hátha valaki még beleesik ebbe a hibába:
Mire eljutunk a végére legalább 25-30 "szintben" lesz a karakter. Én nem tudtam, hogy a menüben (esc) lehet fejleszteni a karaktert, hogy a sebzés, az életereje stb. magasabb szintre lépjen. Azt hittem csinálja magától. Miután beállítod a végén a kopasz csávó kb fél perc alatt megvan. -
#777 Én tegnap este ott hagytam abba sokadik próbálkozás után, annyira követhetetlen volt, hogy pontosan hova is fogok érkezni, hogy az valami borzalom.. Ma délelőtt aztán pár próbálkozás után sikerült. -
#776 kicsit bugos a letra
-
#775 egyetertek -
#774 Ennyire megviselt az a rész? :O -
#773 ez egy egész jó játék is lehetne - fröcsög a vér, pörgős, még kellően erőszakos is... de aki az híd alatti futkározást tervezte a készítők közül, annak egyesével levagdosnám az ujjait egy életlen fűrésszel, megerőszakoltatnám egy börtönre való bantu négerrel, majd belevágnám egy faaprító gépbe. és azt hiszem ez egy finom és kedves büntetés lenne emberiség elleni bűneiért. -
#772 tényleg kell egy FAQ azoknak az idiótáknak akik nem tudnak végigjátszani egy játékot sem amiben legalább egy kicsit kell gondolkodni... -
#771 ne csodalkozz ha most majd leanyaznak jol...
gondolom feltunt, hogy a koponya 1-ik szemeben eg csak tuz, ha megnyomod az 1-es gombot latni fogod mit kellene tenned, amugy olvass vissza, volt mar szo rola... -
#770 Nincs mit. Ez nagyon fura. remélem a köv. xfire frissítés megoldja. -
#769 hI!Azt szeretném kérdezni,h Afrikában a szobrot rá kell tolni a kijelölt kockára és a kerítés kinyíli,csak ott az utat egy kőkoponya állja el ,mit kell tenni? -
JaniRazor #768 köszi :P
tényleg azóta nincs hang, mióta mér az xfire :) -
#767 gamersyde teszt 8 -
#766 Kapcsold ki az xfire-t! -
JaniRazor #765 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy az átvezetők alatt egyszerűen nincs hang.
Eddig volt, de most elment és nemtom mitől.
Van erre valamilyen megoldás? -
#764 Igen a vége.
Blokkolással simán leverheted berserk módba, és ha a földre teríted, jobb klikkezzél. A lézerezés után ugorj mindig, a lényeg közelítsd meg deadpoolt. -
#763 Hát az utolsó afrikás pályáig nem is rossz, de ott már ráuntam a sok ellenfélre(mivel ebben a részben elég sokan is támadnak rám és gyakran is) és a kezem is rohadtul elfáradt a sok nyomkodástól. Mellesleg a leguccsó pálya sem kutya, most jelenleg azt a kopaszt buzit kéne kinyírnom de a harmadik csatában mindig leesek és nem is megy le olyan könnyen az energiája annak a köcsögnek. Ez a rész sztem már nem kellett volna bele, főleg az nem, hogy 3szor verjem le azt faszt, egyszer bőven elég lett volna és aztán "the end". Am az már télleg a legvége? -
#762 Úgy látszik rajtam kívül mindenki megtalálta a kardot, de én észre sem vettem, hogy benne van a játékban.
Amúgy csak dísz. -
Savage85 #761 Valaki nem tudja mit keres benne a Lich King-es kard? Van valami értelme vagy csak dísz?