X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Racism is a weapon of mass destruction!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
tegnapról mára eltûnt a game support az xfireban!!!
nem lehetne game update-t letölteni manuálissan xfire-hoz?
vagye nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most értem a végére,hát a pengés kopasz elég szar rész benne,már majdnem uninstall lett belöle. 😊
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
én is végigtoltam, jó móka volt, hosszúsága is megfelelõ (15-20 óra attól függõen hogy halad a kétlábú), pont elég hosszú volt ahhoz h ne váljon túlzottan unalmassá/repetitívvé. hidas szenvedést meg egy-két egyéb szopatást leszámítva egy 7.5/10-et simán megér, kifejezetten élveztem. egyedül azt bánom h az ellentámadást csak a végére fedeztem fel h mekkora móka, pedig írta párszor a játék, csak sosem foglalkoztam vele.
Szal most nemtom mi lesz vele, mert nekem eléggé reménytelennek tûnik, amit még az is fokoz, hogy az a szemét is visszanyeri az energiáját, tehát ha egy ideig nem sebzem akkor szépen visszakúszhat majdnem maxra az életereje. A lényeg h sztem emiatt a rész miatt fog nálam jóval alacsonyabbat kapni mint amit eddig adtam rá, kár érte...
de legalább az utána jövõ helikopteres ökörködés kárpótolt <#nyes>#nyes>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mire eljutunk a végére legalább 25-30 "szintben" lesz a karakter. Én nem tudtam, hogy a menüben (esc) lehet fejleszteni a karaktert, hogy a sebzés, az életereje stb. magasabb szintre lépjen. Azt hittem csinálja magától. Miután beállítod a végén a kopasz csávó kb fél perc alatt megvan.
. : Z E L L E R : .

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
gondolom feltunt, hogy a koponya 1-ik szemeben eg csak tuz, ha megnyomod az 1-es gombot latni fogod mit kellene tenned, amugy olvass vissza, volt mar szo rola...
tényleg azóta nincs hang, mióta mér az xfire 😊
Nekem az lenne a problémám, hogy az átvezetõk alatt egyszerûen nincs hang.
Eddig volt, de most elment és nemtom mitõl.
Van erre valamilyen megoldás?
Blokkolással simán leverheted berserk módba, és ha a földre teríted, jobb klikkezzél. A lézerezés után ugorj mindig, a lényeg közelítsd meg deadpoolt.
Amúgy csak dísz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑