1160
\"X-MEN
  • Line
    Force on! Köszi ez megoldotta a kérdést.
  • MAN 19 422 4X4
    nagyon jó játék kb menyi idő végig vinni könyü fokozaton?
  • Line
    Vista 64. Nem írásvédett és természetesen nem megy a játék. :D
  • ProGabe #877
    op. rendszer? meg nézd meg, hogy nem írásvédett-e a fájl. ja és ne fusson a játék :D
  • Line
    Okés kösz!
  • Prince23
    Csak itt találsz, jelenleg eza legforgalmasabb topik a wolverine szempontból, utána pedig a gamepod, amely meghaladta a 300 hozzsászólást
  • Line
    Kösz! De sajnos edit el ugye megnyitottam átírtam use vsyncet falsra de nem engedi elmenteni valmiért. Nem tudja valaki hogy miért csinálja ezt? Azt írja hogy a base engine ini létrehozása sikertelen.
  • Line
    Úgy nézem félreértettük egymás. Vagy valamit félreolvastál. Én nem panaszkodtam csak megkérdeztem hogy nincs e másik forgalmasabb fórum magyarországon. Mert itt igen kevés hozzászólás van és szerintem ez a game ennél többet érdemelne.
  • ProGabe #872
    katt
  • Calver
    videókártya driver segédprogramjával (értsd NVIDIA Control Panel) próbáld meg ráerőszakolni.

protip: ha 6 perc alatt nem kapsz választ ne kezdj el panaszkodni, mert ennek egyenes következménye szokott lenni h senki nem fog válaszolni.
  • Line
    Ja és esetleg valami fórumot ami jobban pörög ennél?
  • Line
    Borzalamsan kemény a cucc. Valaki nem tudja hogy lehet v-syncet kapcsolni??? Idegesit hogy "fodrozódik" a képernyő
  • DarkSector
    Hát nah végigvittem.

aszkell monnyam...hogy LOLLE!!!

Háát ien állat filmadaptációt még nem láttam.
    Grafikában találni itt ott pici hibákat, de hihetetlen látványos....
    Helyszínek is elég változatossak, és ötletessek.
    Sok extra, és lehet hihetetlen, de sokszor aszittem soha nem érek a végére...annyira hosszura sikerült!!! :D ez minden csak nem rövid játék...

A kedvenc emlékezetes jelenetemet felvettem...:
    Vigyázat spoiler veszély!!!
    A kedvenc részem a Wolverine-ből!!! :D
  • Prince23
    Ezek hülyék:katt
  • Prince23
    8.8 pont a WP-től!
    na ez a beszéd.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig úgy kell, ha annál a résznél tartasz ,amikor a Robot lézerágyús kezét kellene levinni lifttel és nincs energia cella. Keresztezéssel megakasztod a a föl-le mozgó teleportot a vízszintesen mozgóval. És simán eljutsz az energia cellához.
    Engem mondjuk nem lökött le. De ugye nem folyamatosan nyomod a gombot, hanem gyorsan nyomogatod mintha morzéznál vele? Mert csak akkor fog sikerülni.
  • Prince23
    Logan vs Disznó xd
  • evil 007
    sziasztok!

szeretnék helpet kérni ott vagyok a játékban ahol egy com segitségével tom mozgatni a teleportálokat balra jobbra 2 van és csak ennyit leeht és nemtudok átmenni mert amit fel le nyomok az midnig lentre csuszik mia megoldás? volt olyan helyzetem hogy a 2őt kereszteztem akkor siekrult a másik helyre teleportálnom de ott meg az érzék a teleportot mutatja é visszakerülök a kezdőheylre itt mit kell cisnálni?
  • Prince23
    Xfire---eszközök----beállítások---- videó fül-----hang rögzítése pipáld be!
  • Maak
    en akartam, de a hangot nem sikerul felvennem, nem tudom miert az osszes video amit felvettem, nema
  • EnZsolt
    légyszives, vagy kérlek?
  • Ironmask
    itt a videó az utolsót nem tudom mikor úgymond a szívét kell kitépni ...segítsetek már...
    http://www.youtube.com/watch?v=BQuGLWw7HCA&feature=related
  • Ironmask
    ezt hogyan kell megcsinálni? az utolsót..nyomom folyamatosan a gombot-t de az a geci robot mindig lelök valaki segítsen...
    itt a videó ahol vagyok: KATT!
  • Prince23
    Itt van egy régi cikk a szuperhősökről, természetesen Logan az első itt is
  • Prince23
    Ja tényleg:D nem figyeltem annyira
  • elitehun
    Én a filmre gondoltam de itt a játékról ír. mondjuk ha lesz játék akkor csak lesz film is (:
  • Prince23
    Persze, az lesz a második rész, na meg az intró is a nem túl távoli jövőben kezdődik.. és tk. ez lesz a wolverine második része.
    mondjuk: Wolverine Apocalypse :DD
    a hivatalos fórumon már lehet ötleteteket adni a Ravennek, hogy hogyan készítsék el...
    Folytatási tervek
  • elitehun
    Szerintetek csinálnak majd egy filmet abból a részből ami a játék outro-jában is van?
  • jaki88
    jah, okés, köszi, azt hittem már a vége:D
  • Prince23
    Az nem vége, még van bőven a gammából.
    Üssed a végtagjait! csald az áramhoz...
  • jaki88
    sziasztok! a végén azt a nagy robot embert, hogy lehet lezúzni, amikor már kinnt vagyunk?
  • elitehun
    A szöveget én mondjuk értem mert nincsenek benne bonyolult szavak, na de a többi felirat hááát. jó lesz a magyarítás
  • Prince23
    De csak a menüt lehet magyarítani... feliratot nem lehet megjeleníteni...
  • elitehun
    Ja és ha igaz akkor jön majd magyarítás
  • elitehun
    Én általában akkor nézek sok vidit egy játékról ha unatkozom és nincs meg a játék. pl. van amikor rámjön és akkor megnézem az összes újabb gameplay-t prototype-ról. Inkább játsz ;)
  • Prince23
    Csináljatok már ti is vidit:)) Nézhetnékem van.
  • elitehun
    Ja. mostanában egyre jobb filmadaptációk születnek. pl a Wanted is jó volt sztem
  • Prince23
    Itt eg yújabb kedvcsinálóm:)
  • Prince23
    Kedvcsináló

sőt, még a képregényadaptációban is.:)