1160
-
#920 Most vagy a közepénél -
Line #919 Légyszives ne spoilerezzél. Ha valaki válaszol neki rejtve plz. -
elnézést -
#917 Hali!
A lenti képen látható jóembert öltem meg és azt szeretném megkérdezni hogy mennyi van még? Sok? Köszi!
-
chefshift #916 Ah végre sikerült túljutni, rajta. Milyen kis cseles, bár tudhattam volna hogy valami ilyesmi lesz... Ezer köszönet még egyszer mindenkinek aki segített, jó pár óra bosszúságtól kíméltetek meg. Most mehet tovább a darálás bár néha annyira fröcsög az anyag, hogy 5 perc után moshatom fel az egész szobát. :). Most már legalább az optikai meg a szag vizsgálatos részen is túl vagyok, remélem nem lesz több bokafogásos orvosi "ellenőrzés" -
#915 Nagyon faintos gém, hasonló mint a Spiderman: Web of Shadows csak ez sokkal jobban optimalizált! xd -
#914 oké cimbi :D megízleli a mocsok a pengémet XD -
#913 Meg a Sentinel :D De nem lőjjük le a poént. -
#912 pontosan cimbi xD
mártogasd csak szépen a hátába a karmokat ;) az összes nagy mafla senkiházit így kell elintézni a játékban ;) a Blob mondjuk vicesebb lesz egy kicsit ;) -
#911 Jaja, aztán rájöttem, sikerült is. Most a labor bossanal(?) vagyok, ronda, nagy mutáns, előugrott a vizes palackjából. :D Gondolom ezt is ugyanígy kell csépelni. -
#910 Amikor a földbe csap, vagy suhint, akkor kerüld meg gyorsan és akkor ugorj. Aztán bal egérgombbal kezd el csépelni. Ezt párszor megcsinálod, utána pedig megint a bal egérgomb folyamatos nyomogatásával csendesítheted el, végleg :) -
#909 És azt honnan látom? Mert akármikor ugrottam összecsapott a 2 kezével mint egy legyet. :D Na majd próbálkozom még. -
#908 Pedig azt kell csinálni csak várd ki amikor nem tud elkapni. -
#907 halihó, ti, hogy öltétek meg az első bosst? azt a bazi nagy kőhalmazt? leviathan vagy mi. legyepáltam addig, hogy most mutogat a fejénél egy ilyen "célkereszt" de ha a spéci ugrással ráugrok(E+Q) akkor mindig elkap a kezével és dobálja rám a köveket.
amúgy a game nagyon tetszik, ötletes, hentelős, tényleg jó. -
#906 Na sikerult elinteznem, koszi a tippeket.
Erdekes, en egesz jatek alatt akkor hasznaltam utoljara a berserket, mikor megkaptam :D Utana valahogy elfelejtettem :P -
#905 és a nagy pánikban üritene egy kis adamantiumot... -
Line #904 AZ ajtó mellett amin kimész azt utána lelőnek a gépágyuk balra van egy terminál elég kicsi ahoz hogy nehéz legyen észrevenni illetve jópofa mert az emberek többsége azért nem veszi észre mert már menne kerülgetni a piros fényt. Na azzal a terminállal előre tudod hozni a pajzsot majd mögötte el kell futni. Utnána lesz egy szellőző ha esetleg megint bepánikolnál. :D -
#903 ezen én is :D:D:D nem csoda, hogy ilyen mérges lett egy adamantiumos beöntés után XD -
#902 " adamantiumos beöntést " - ezen kifeküdtem
Használd a pajzsokat. -
#901 pontosan...én is max kétszer vetődtem rá, folyamatosan ütöttem mint a répát..berserk be és adj a testének ;) -
chefshift #900 Segítség
Tudna nekem valaki segíteni? Ott akadtam el mikor megkapja az adamantiumos beöntést Wolverine és menekülök, elvesztem a gyógyító és a sense képességeket. Csajszi segíteni akar és elérek a piros célzófényes gépágyútornyokhoz. Elsőkön át is jutok majd mikor a másodikhoz érek (kiszedek egy elemet, berakom , hogy kinyiljon az ajtó), majd itt mindig leszednek a lövegek. Próbálok vetódni de mindig leszednek.
Előre is köszi -
#899 Leesni le lehet. Viszont ha nem engeded túlságosan távol magadtól, vagyis ha átteleportál a túloldalra akkor gyorsan futni kell felé és amint lehet ráugrani aztán adni neki. Elég könnyű ellenfél. -
#898 Tényleg lelehet esni azt én is megszivtam.
Én a földre vitem azt ott adtam neki egy sorozatot ezt egy párszor megcsináltam és vége volt. -
#897 Hmm, érdekes, én simán elugrottam a sugár elől, aztán mikor elég közel voltam ráugrottam, aztán csépelés. Claw Drill és Berserk. Majd ezt annyiszor, ameddig le nem vered. A lecsúszás, tényleg valami bug lehet...
Valakinek valami ötlet? -
#896 Kene egy kis segitseg/tanacs.
Ott vagy a hutotorony tetejen. Asszem Deadpool-t kell leutnom. Gond nelkul leverem egyszer, aztan elkezdi rombolni a torony peremet, es allandoan beszivom. Mindig leesek, vagy pedig valami szar bug miatt lecsuszok a peremrol, amirol elvilegn me is lehet. A fustben meg nem latok semmit. Hogy kell elintezni? -
Line #895 AZt az is lehet hogy a matekos rossz emlékek miatt. -
Line #894 Legalábbis amikor néztem akkor még nem volt ott enzsolt válasza. -
Line #893 Jaja 3 an válaszoltunk pont egy időben. :D -
Line #892 Amúgy azon gondolkodtam hogy ez az x-men borzalmasan gyenge név. Lehet hogy külföldieknél nem de magyar ember számára egyszerűen gagyi, rosszul cseng. Ismerek is meg gondolom rengeteg ember van aki emiatt fikázza látatlanba a filmsorozatot. x-men ahhh haggyál már. :D
Egyik legroszabb névválasztás szerintem. Igazat megvallva nekem se tettszik csak én először megnézek valamit azt utána alkotok véleményt. -
#891 Na azt hiszem egy kérdésre sem kapott még ennyi jó választ senki ezen a fórumon :) -
#890 Üsd vissza a gránátot. -
Line #889 Elite hun rosszak az emlékeid...
Vissza kell ütnöd neki a rakétát először védekezés majd ütés combóval. -
#888 Szerintem előbb vissza kell ütni a rakétát, ha jól emlékszem.
Nekem is sikerült kipörgetnem, tényleg élvezetes volt, a végére 33-as szint lett meg. Deadpool, pedig nem volt nehéz, bár az is igaz, hogy jó mutageneket állítottam be (Vitality, Unstoppable, + még valami). Szerintem érdemes menet közben is változtatni a mutageneket, de szinte végig érdemes benntartani az XP növelőt, kivéve ugye a legvégén :) -
#887 Emlékeim szerint pedig rá kell ugorni. Tudod E aztán Q -
masssza #886 El akadtam mit kell csinálni? Ott járok amikor menekűl az alagútból és el áraszák vízzel, addig el jutottam hogy az autokon ugrálok de amikor elöre érek a második autó platoján vagyok ott mit kell csinálni mert az elsöről lőnek rakétával de azt nem ajánja fel ugrésként. -
Line #885 Azért az szomorú, hogy az emberek csak a multiplayer illetve agyonreklámozott és valami jól bevált game akárhányadik folytatásáról képesek csak beszélni. Persze lehet lekéstem róla. :D De akkor is azt várná az ember hogy egy ilyen szintű játékról dumálnak az emberek. -
#884 TESZT:D
5 csillag:DD -
#883 Ezt próbáld ki... -
#882 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e vaslamilyen speciális módon állítani a felbontást, mert nekem az 1440x900-at nem engedi! -
#881 7-8