X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
en akartam, de a hangot nem sikerul felvennem, nem tudom miert az osszes video amit felvettem, nema <#nemtudom>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

EnZsolt
légyszives, vagy kérlek?

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Ironmask
itt a videó az utolsót nem tudom mikor úgymond a szívét kell kitépni ...segítsetek már...
http://www.youtube.com/watch?v=BQuGLWw7HCA&feature=related

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Ironmask
ezt hogyan kell megcsinálni? az utolsót..nyomom folyamatosan a gombot-t de az a geci robot mindig lelök valaki segítsen...
itt a videó ahol vagyok: KATT!

Prince23
Itt van egy régi cikk a szuperhõsökrõl, természetesen Logan az elsõ itt is

Prince23
Ja tényleg😄 nem figyeltem annyira

elitehun
Én a filmre gondoltam de itt a játékról ír. mondjuk ha lesz játék akkor csak lesz film is (:
Prince23
Persze, az lesz a második rész, na meg az intró is a nem túl távoli jövõben kezdõdik.. és tk. ez lesz a wolverine második része.
mondjuk: Wolverine Apocalypse 😄D
a hivatalos fórumon már lehet ötleteteket adni a Ravennek, hogy hogyan készítsék el...
Folytatási tervek

elitehun
Szerintetek csinálnak majd egy filmet abból a részbõl ami a játék outro-jában is van?
jah, okés, köszi, azt hittem már a vége😄
Prince23
Az nem vége, még van bõven a gammából.
Üssed a végtagjait! csald az áramhoz...

sziasztok! a végén azt a nagy robot embert, hogy lehet lezúzni, amikor már kinnt vagyunk?
elitehun
A szöveget én mondjuk értem mert nincsenek benne bonyolult szavak, na de a többi felirat hááát. jó lesz a magyarítás
Prince23
De csak a menüt lehet magyarítani... feliratot nem lehet megjeleníteni...

elitehun
Ja és ha igaz akkor jön majd magyarítás
elitehun
Én általában akkor nézek sok vidit egy játékról ha unatkozom és nincs meg a játék. pl. van amikor rámjön és akkor megnézem az összes újabb gameplay-t prototype-ról. Inkább játsz 😉
Prince23
Csináljatok már ti is vidit😊) Nézhetnékem van.

elitehun
Ja. mostanában egyre jobb filmadaptációk születnek. pl a Wanted is jó volt sztem
Prince23
Prince23
Kedvcsináló

sõt, még a képregényadaptációban is.😊

elitehun
Végre nekem is meg van 😊 Nagyon jó lett sztem eddig ez a legjobb filmadaptáció 😄
Prince23
Újabb ingame tõlem

sorry a spamért, de a játékot érinti az info...
vagy mi

Prince23
Kicsit félre sikerült a videóm, xfire-ral vettem fel, hangcsúszás van, mindegy😞

Katt ide az ingame videóért.

A bannert nem kéne átméretezni? látom vki berakatta.

Prince23

talált kép

Prince23
sg teszt

banner még mindig nincs, ejnye.

Prince23
5, de mindegyik max. 2 órás.

Ironmask
hány chapter van benne?

Prince23
Az még csak az eleje! 20% kb.

Ironmask
a laboratóriumos pálya az utolsó?

Prince23
csabarinkoo
Ne hülyéskedj.. Nem azért csináltam, hogy, csak hátha több embert is ösztökél. 😊 fél óra alatt megvolt, max az ikonokat volt "nehéz" kiszedni a játékból. 😊

szabolcs94 Legjobb tudomásom szerint a bonusban a 3 ruhát tudod elnyerni.
Ha az egész játék alatt összegyûjtessz 6 darab Wolverine figurát, akkor az összes ruha/challenge elérhetõvé válik.

Helo sziasztok x360 végig vittem de hiányzik az eggyik bonus az lenne az arena? ha igen akkor hol találom zat a figurát? mert a másik 3 meg van de az az egy nincs meg de ha nem ott van az arena akkor légszi mondjátok meg hogy holvan válaszotokat elöre is köszönöm
InfectedMann
Ezek sosem játszottam Tomb Raider játékkal 😛
2-3 TR game után meg se kottyanna nekik ez a game.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Prince23
Errõl nem is tudtam, de nem vagyok a HG. szívesen lennék, de már minek. Már senki se jár ide😞

de jó lenne elintézni a bannert.

ProGabe
nem te vagy a házigazda? vagy az már megszûnt, hogy a topiknyitó megkapja automatikusan X hsz után? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Akkor valaki szólhatna... 😛P

A folytatás elég sötét, darkos, borult hangulatú lesz

gfreak
ProGabe bannerje nekem jobban bejön 😉 bocs csabarinkoo 😉

jöjjön már a folytatás, Sentineleket akarok hentelni!!!!!!!!!! <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
PGO teszt

valaki szólhatna, aki csinált a bannerokat... csak melyik legyen?

ProGabe
még mindig ott van a galériámban az, amire sokan rábólintottak, ráadásul különbözõ méretekben. a keret, és amiatt, hogy automatikusan középre igazítja a motor, bármelyiket be lehet tenni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csabarinkoo
Nyilván még méretezni kell bannernek az eredeti méret: 1876x1036

csabarinkoo
Már korábban csináltam egyet, nem az igazi, de hátha ösztökéli a népet, hogy csináljanak õk is.

Prince23
Valaki csináljon már egy bannert, legyen oly' szíves!

gfreak
<#nyes><#nyes><#nyes>

mellesleg remélem a folytatás ennek a legvégétõl indul 😉

Prince23
Egy faq tényleg nem ártana, sõt egy banner sem!!!

gfreak
arra gondoltam össze kéne dobni egy FAQ-ot, amibe ezt a pár logikai akadályt is kivesézzük...kicsit frusztráló hogy nem csak annyi agya nincs embereknek hogy maguktól rájöjjenek valamire (jelzem, ezek nagyon kis egyszerû puzzle részek, mégiscsak egy akció-orientált játékról van szó), hanem még visszaolvasni is teljesen képtelenek...

Prince23
😄D

Danyi95
okok Kössz!! (Bocs az írásért,de ideges voltam xD)

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

gfreak
1.: hely
2.: visszaolvasol
3.: nincs mit

Calver
nem volt egyszerû értelmezni - tényleg nem - de annyi a dolgod h szétvered a harmadik ilyen szobor elõtti palánkot, aztán le fog mindegyik nyílni rendesen és úgy is maradnak egy rövid idõre.

"The trees move. Do you not see it?"

Danyi95
Csátok ! Elakadtam egy hejen, ott ahol kikerülök egy Laborból vagy mibõl és azutáni pályán (azt írja hogy 3 évve lezelõtt...<#circling>)Na és ott már elõre haladtam amikor egy terülten vok ahol elkell forgatnom egy kormány szerût! Van egy kötél ami lóg sé ha forgatom a kormányt( vagy mit x) )akkor két szobor kijön aminek a kezében van két tál amibe rákéne szerintem ugrani de amire odaugrok a kötélre elmegy az a szobor!<#wilting><#falbav>

Pls ha valaki tud segíteni megköszönöm <#vigyor3><#help>!

Elõre is köszi!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30