1160
-
ego73 #960 Köszi!
Tovább is, mentem már. -
#959 Megoldottam! -
#958 egy kis segítséget kérnék ha lehet ,ott akadtam el hogy a helikoptereket kell kicsinálni ,az első kettővel még nincs is baj de a harmadikat egyszerűen nem tudom elérni még csak a közelébesem tudok jutni mindig elhúzok mögötte mit kell csinálni már vagy 10x próbáltam nyomkodtam az összes gombot próbáltam navigálni de nem jött össze semmi help plz,előre is kösz! -
#957 Nincs mit:) -
#956 Nem is tudom mit mondjak, talán köszönöm szépen:) -
#955 Sajna
Weapon X arena jött ki amúgy -
#954 konzolokra kijött egy DLC. PC-re talán nem is fog -
#953 Csak a kedvedért:)
Letöltés -
#952 Tudom, hogy fura kérés, de nem tudna valaki feltölteni nekem egy mentést a játékból? Elszállt a gépem és nem akarom az elejéről kezdeni, kissé uncsi lenne, ott tartok hogy logan kiszabadult a bázisról, az első havas pálya(no nem tudom van e több).
Hálás lennék érte. -
ricsa008 #951 még nem találkoztam felirattal de asszem angol felirat sem volt benne -
#950 Felirat van benne? -
ricsa008 #949 NightVision oldalán
Köszönjük szép munka -
#948 Linket! -
#947 Köszönöm a sok segítséget, végre kijátszottam!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vége nagyon tetszett, illetve örültem hogy nem "nagyon" tértek el a filmtől, mondjuk örültem volna ha az utolsó főellenséget a bratyóval csinálhattam volna, de mind 1. Illetve még azt szeretném megkérdezni hogy Win7 alatt valakinek volt hangproblémája az utolsó 3-4 videóval, mert nekem no hang alapon yes kép.
A honosítás hol található, mert már kerestem!
Még1x köszi mindent! -
Line #946 Fasza akkor majd amikor a hardot kezdem felrakom.
-
ricsa008 #945 kint van a honosítás!! -
#944 Köszöntem! -
#943 -
#942 Hali, először is köszi a választ, másodszor pedig kíváncsi vagyok hogy: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a The Island nevezetű pálya az utolsó, vagy lesz még Afrikai hadszíntér? A film alapján nemnagyon kéne lennie. Most kezdek bele a The Island-ba így kíváncsi vagyok hogy ez az utolsó rész-e?
A játék nagyon kafffffa:-) Lehet egy tesztet írok róla a blogra, majd meglátom, köszi a választ! -
#941 Én nem illesztgettem semmit. Telepítettem, crackeltem és kész. DirectX-et a websetup-jával szoktam frissíteni, de azt játékoktól függetlenül.
Szerintem rossz a cracked, milyen release? -
Line #940 Annyi dolog okozhat ilyen problémát hogy nem is küzdünk azzal hogy felsoroljuk...
Meg eleve bonyolult nekiállni is. De ha érdemben választ akarsz kapni ami egy hasonló problémánál egyáltalán nem garantált akkor ne csak olyan tessék lássék módon nyomd a hsz-t hanem igenis írd le hogy milyen gépről nyomod milyen op. rendszerrel stb...
Amúgy én elhanyagolt estleg srevice pack nélküli tört windowsra gyanakszom a hozzászólásod alapján de ez csak gyanú. :D -
Line #939 Hát szerintem nagyon az elején vagy ahoz hogy feladd. EGy kicsit csak de igenis meszebre és magasabbat ugrik úgy. Eltekered az a kereket és azonnal mész ugrálni mindegyiket duplaugrással. Mind a 3 szobor előrejött? -
#938 -
#937 nyomd még egy kicsit az... öööö, nem tudom milyen gomb van alapból beállítva (nálam átvándorolt tab-ra), de tartsd még egy kicsit lenyomva a megfelelő billentyűt, akkor durván 15 másodpercig még nem fognak elkezdeni visszacsúszni a szobrok. utána ahogy Line is írta duplaugrással lehet feljutni a középső platformra, ahol egy health boost-ot is találsz.
btw simán lehet hogy betoltad a lenti szobrot (amire fel kéne pattannod h elintézd amit kell) a hátsó elé... na meg ugye mind3 szobor előrecsúszik, nem felejtetted el szétverni a deszkákat leghátsónál? -
ego73 #936 Ekkor nekem csak golyóvá görnyed és pörög, de nem ugrik magasabbra vagy nagyobbat.
Azért köszi a segitséget. Ez egy nagyon frankó játék -bár nem is akartam kipróbálni-, de ha nem tudok továbbmenni (akkor is ha én vagyok a béna), akkor nincs mit tennem....
Bár szívesen végigvinném. -
Line #935 Duplaugrás rulez! értsd amikor legmagasabb ponton vagy megunt egy space vagy amin van az ugrás... -
ego73 #934 Mégegyszer köszi, de valami tanács, trükk, segítség csak kellene, mert még az első szobron lévő platformot sem tudom elérni. Egyszerűen lassú vagyok hozzá. A tekerés befejeztével a hátsó szobor azonnal visszamegy, ennyi idő alatt az első szoborra sem tudok átugrani. -
#933 És most ennyiből szerinted mi a szart csináljunk?
Vagy mondhatnám azt is, hogy a google a barátod, valószínűleg azért nem válaszoltak, mert nem tudták rá a megoldást, és vártak arra hátha valaki benyögi. Elbuktál evvel minimum 3 játékot, azt a mindenségit, ez már katasztrófa. Ilyen beszólás után meg tényleg menj egy szobába és sírd ki magad, szánalmas. -
#932 Ma tetted fel a kérdésedet, nem tudom mit pattogsz, képzeld nálam ilyen nem volt, próbáltam keresni megoldást, de még nem találtam...de akkor nem keresgélek tovább...mindent nem sikerül kipattintani kisujjból...de te csak ítélkezz meg háborogj..keresgess magad megoldást...elvégre én is ugyanazt az internetet böngészem mint te...
különben nem tudom miket illesztgettél hova, én felraktam, behúztam a cracket aztán futott..de akkor szarok rá, oldd meg magad
ja, ez egy fórum, nem egy chat, és ha nem válaszolnak aznap, még nem azt jelenti hogy szarnak a fejedre..
az meg röhej hoyg másokat hibáztatsz mert nem sikerül elindítanod egy játékot
és még egy tipp a végére: ha annyira feszülsz, akkor vedd meg, nincs crack és másolásvédelem paraés van hivatalos segélyvonal.. -
Eisenhauer #931 Na jó köszi, 1-szer-2-szer volt olyan eset, amikor válaszoltak, de hogy le se szarnak,(és elég érdekes, szinte csak engem) az már fix, ha meg nem tudtok segíteni, akk legalább írjátok, hogy nem tudtok. Ezzel buktam el eddig minimum 3 játékot, hogy nem segítenek, pedig más így játssza végig a játékokat...
Köszönöm a segítséget,
Isten áldja fejeteket. -
ego73 #930 Kösz.
-
#929 tényleg meg kellett volna csinálnunk azt a FAQot emberek
nos
szétütöd a 3. szobrot rögzítő deszkákat (miután lecsaptad a shiftereket), aztán eltekered a tekerentyűt, lenyílnak a platformok a szobrokon, és végigugrálsz rajtuk (gyorsan, mert a szobrok visszahúzódnak majd) -
ego73 #928 Tisztelt Játékosok!
Némi segítség kellene!
Afrikában Vagyok a "Towering Inferno" szakasznál. Feladat pedig "Explore the ruined temple and locate the first tower". Van 2(amúgy 3) szobor, amiket mozgatni lehet és egy kötél a mozgató szerkezetnél. A továbbmenetel -az érzékelés szerint- sokkal felettem van. Mit kell csinálni, hogy továbbmenjek, mert ha kitekerem a szobrokat akkor a másodikra nem tudok átugrani, nem vagyok elég gyors (örülök, ha az elsőre fel tudok ugrani). Ide a kötélről sem sikerül átjutnom.
Mit csinálok rosszul.
Válaszokat elöre is köszönöm!!! -
#927 nem para...csak ugye itt mindenki lassan végigtolta már vagy kétszer, és már a kettőt várjuk ;) addig meg ugye segítünk akinek gondja van...és ha olvasod a topikot, óhatatlanul is belefutsz néhány lightos spoilerbe (amikor előszor feszültünk rá, és jöttek a csujjogatós beírások, hogy milyen fasza ez vagy az) xD -
#926 Ha elakadsz, szívesen várunk:)) -
Line #925 Jólvanna én nem láttam ebből semmit. AZ sg-s kritikának is pld. a végét néztem meg az értékelést. Mondjuk akkor meg minek tolom ide a képem amig végig nem toltam. Szóval igazatok van teljesen sajnos. Tegnap nem volt valami jó napom. Legközelebb megpróbálok ilyenkor nem beloggolni. :D -
#924 Gondolom a játékból láttál videókat, képeket, infókat a játék megjelenése előtt. Azok még nagyobb spoilerek. De hát mindenki megnézi, mert kiváncsi milyen az adott gém, ezért is jöttek létre olyan online magazinok, mint mondjuk a GAMETRAILERS oldala. Ott dögivel vannak róla vidik. És nézz meg hányan nézték meg. Ez hülyeség ez a spoileres duma, azé vana topik. Mégis miről beszéljünk, te nyak :DD -
#923 speciel ezzel nem árult el semmit a játék TÖRTÉNETÉBŐL, amiért is SPOILER taget kellett volna használnia...sőt, devilzero hozzászólása sem volt spoiler...kicsit lazulj el haver -
Line #922 Kösz! Gondolom ha nem írtam volna amit írtam nem is válaszolsz. Hiába a magyar jóindulat. -
Eisenhauer #921 Sziasztok!
Most töltöttem le a gamet, telepítettem, Direct X van, Crackeltem, amiket kért beillesztettem, (d3dx10_39.dll, XAPOFX1_1.dll) az intro bejön, utána a betöltőképernyő, és kíírja azt, hogy az X-men Origins: Wolverine működése leállt.
Tudtok segíteni?