X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
amúgy a game nagyon tetszik, ötletes, hentelõs, tényleg jó.
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
Erdekes, en egesz jatek alatt akkor hasznaltam utoljara a berserket, mikor megkaptam 😄 Utana valahogy elfelejtettem 😛
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Használd a pajzsokat.
Racism is a weapon of mass destruction!
Tudna nekem valaki segíteni? Ott akadtam el mikor megkapja az adamantiumos beöntést Wolverine és menekülök, elvesztem a gyógyító és a sense képességeket. Csajszi segíteni akar és elérek a piros célzófényes gépágyútornyokhoz. Elsõkön át is jutok majd mikor a másodikhoz érek (kiszedek egy elemet, berakom , hogy kinyiljon az ajtó), majd itt mindig leszednek a lövegek. Próbálok vetódni de mindig leszednek.
Elõre is köszi
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én a földre vitem azt ott adtam neki egy sorozatot ezt egy párszor megcsináltam és vége volt.
Valakinek valami ötlet?
Ott vagy a hutotorony tetejen. Asszem Deadpool-t kell leutnom. Gond nelkul leverem egyszer, aztan elkezdi rombolni a torony peremet, es allandoan beszivom. Mindig leesek, vagy pedig valami szar bug miatt lecsuszok a peremrol, amirol elvilegn me is lehet. A fustben meg nem latok semmit. Hogy kell elintezni?
Egyik legroszabb névválasztás szerintem. Igazat megvallva nekem se tettszik csak én elõször megnézek valamit azt utána alkotok véleményt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vissza kell ütnöd neki a rakétát elõször védekezés majd ütés combóval.
Nekem is sikerült kipörgetnem, tényleg élvezetes volt, a végére 33-as szint lett meg. Deadpool, pedig nem volt nehéz, bár az is igaz, hogy jó mutageneket állítottam be (Vitality, Unstoppable, + még valami). Szerintem érdemes menet közben is változtatni a mutageneket, de szinte végig érdemes benntartani az XP növelõt, kivéve ugye a legvégén 😊
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
5 csillag😄D
Racism is a weapon of mass destruction!
Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e vaslamilyen speciális módon állítani a felbontást, mert nekem az 1440x900-at nem engedi!
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
protip: ha 6 perc alatt nem kapsz választ ne kezdj el panaszkodni, mert ennek egyenes következménye szokott lenni h senki nem fog válaszolni.
"The trees move. Do you not see it?"
aszkell monnyam...hogy LOLLE!!!
Háát ien állat filmadaptációt még nem láttam.
Grafikában találni itt ott pici hibákat, de hihetetlen látványos....
Helyszínek is elég változatossak, és ötletessek.
Sok extra, és lehet hihetetlen, de sokszor aszittem soha nem érek a végére...annyira hosszura sikerült!!! 😄 ez minden csak nem rövid játék...
A kedvenc emlékezetes jelenetemet felvettem...:
Vigyázat spoiler veszély!!!
A kedvenc részem a Wolverine-bõl!!! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
na ez a beszéd.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szeretnék helpet kérni ott vagyok a játékban ahol egy com segitségével tom mozgatni a teleportálokat balra jobbra 2 van és csak ennyit leeht és nemtudok átmenni mert amit fel le nyomok az midnig lentre csuszik mia megoldás? volt olyan helyzetem hogy a 2õt kereszteztem akkor siekrult a másik helyre teleportálnom de ott meg az érzék a teleportot mutatja é visszakerülök a kezdõheylre itt mit kell cisnálni?