X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Tedd fel a telepítõn lévõ directX frissítést!

Waterhorse
Sziasztok!
Telepítés után azt csinálja a játék, még windows-ban, hogy bejön egy indítókép, és nem lép tovább, se a dvd se a merevlemez nem dolgozik. A futó programok listában pedig nem válaszol a játék. Mi lehet ez? Egyébként crackel-t, de a Crack fönn van, directx telepítve, és 3. gépen próbálom már ki, ugyanaz a hiba.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Calver
aha, trükkös <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

a b34 csak ien értelmetlen betû és számösszerakás de kb baszki azt jelenti 😛

Calver
b34 - mit akar rövidíteni?

#1104: Gambit leverése egyszerû. lövedékeit visszaütöd (eggyel alattad írják hogy), majd lunge. ezt megismétled még párszor kisebb variációkkal, aztán jön a futkározás.

azt az egyik legkönnyebb b34!

zoliii
van a játékhoz 100%-os mentés?Mert Gambit-et nem tudom le gyõzni!

Prince23
Amikor feléd ér a rakéta, akkor nyomsz egy védekezést. de csak is akkor, amikor közvetlenül elõtted van a raksi

KaszaN
Eddig a játék legnehezebb része ez a sz@r...

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

KaszaN
Akkor fogalmam sincs hogyan kell megcsinálni.

Prince23
Sztem a védekezés jobb ha az R gombon van.

KaszaN
Ja, akkor az csak a védekezés. Nekem is írja de nemtudtam miért írja hogy védekezzel amikor nemtudja kivédeni. De visza nemlöki.

wedge31
Nekem Z volt de az idözités is fontos.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

KaszaN
Nekem nemírja. És hogyan kell viszaütni?

wedge31
Kiirja a játék hogy mit csinálj ,vissza kell ütni a rakétát a fazonra.

KaszaN
???????

Shep
Valaki korábban már leírta párszor, hogy meg kell várni míg éhen hal 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KaszaN
Szevasztok
Elakadtam egy résznél, tud valaki segíteni?
Ott vagyok amikor kikéne szabadulni a laborból de van egy olyan rész ahol bemegyek egy terembe, elõl van egy furcsa kék burok amiben egy csaj van, fentrõl (job) meg rakétavetõvel tõvöldöz egy katona és nemlehet csinálni semmit. Valaki help.

Calver

Helló valaki nem tudja hogy hogy lehet továb jutni itt?? Fel kell mászni de megáll az ágnál ez a nyomi.
Heló valaki itt jár már egyszerûen nem tudok tovább menni pedig arra felfele kell mászni de ez a pöcs <#eplus2> nem tud valaki segítene???
Nekem elsõre sikerült a harmadik helikopterre úgy ráugornom,hogy nyomtam az elõre gombot,de ha neked úgy nem sikerül,akkor próbáld becélozni és arra menni amerre a heli kimozdul!
Mikiller
Hello!
Valaki írja már le pontosan mit kell csinálni a 3 helikopteres résznél, mert a 3.-nál mindig elsuhanok alatta akármit nyomok.
Már 10 oldalt visszaolvastam, de senki nem válaszol a korábbi kérdésekre, ill. 1 vki írta, hogy nyomni kell az elõe gombot, de nekem akkor még gyorsabban elsuhan a helikopter mellett.Hátrafelé húzni se jó, mert akkor is elmegy.
<#help>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

pár saját új kép 😉

ne halj meg 😛 én álltalában csak az ien ugrálós részeknél haltam meg meg ott szoptam csomót. mondjuk elsõ dolgom az volt, hogy dmg csökkentõ mutagent beraktam amint megszereztem, + szinte az összes hp adó gént megkerestem 😄

Ny Papa
Igen

Mikiller
Nálatok is rohadt hosszan tölti be az állást? Vagy 20x körbe megy az a kör. Elég uncsi azt figyelni amikor meghalok 😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

miért, a filmben is így nyírták ki Deadpoolt.

Prince23
Nem kicsit brutális?!

deadpoolal randizok a reaktor tetején.

Dobjunk már össze egy tisztességes leírást.
Felosztjuk a fejezeteket. Ki hol jár ?

na végre sikerült.

próbálkozom vele de csak nem sikerül :S

macleody
Ott ahol állsz nézz fel balra. Azt a bizbaszt kell meggyújtani.
de hogy gyújtsam be a másikat is? wolverine begyullad ha beleugrok a tûzbe de nem tudok feljutni oda a szeméhez.

wedge31
Gyanus hogy csak az egyik szemében van tüz...

itt e hogy tovább?

gfreak
ne már...tényleg olvassatok vissza könyörgöm, ennek a megoldását csak hatvanszor írtuk le <#ravasz1> alap ugrálós, ügyességis, idõzítõs minimálpuzzle TR módra <#bohoc>

Racism is a weapon of mass destruction!

macleody
😄
viszont most ezen én is elakadtam, kijönnek a szobrok, ráugrok a 2. ra de nem érek el a kiálló pallóig mert túl messze van

nekem az elsõre sikerült, igaz már olvastam hogy mit kell csinálni, de a gameben is kijön hogy "press Z to reflect the granade"

gfreak
dehogy...már sokkal korábban megtárgyaltuk hogy meg kell várni hogy éhenhaljon <#bohoc>

Racism is a weapon of mass destruction!

highlander15
Ha jó idõben nyomod meg a Z-t akkor visszapattintja a gránátot a csávóra.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Hi mindenki!
Elakadtam a weapon x nevû pályán.
A grenadier nevû fõ ellenség fenn áll valamin én meg nem tudok hozzá felugrani és "q" sem célozza be.
Segítség!!!
Calver
ne nyomd a C-t - már ha az a jó gomb, én teljesen átkalibráltam a billentyû beállításokat - mint a hülye, sokkal inkább verd mint... hmmm, az a név h Ron Jeremy mond valamit? <#vigyor1> egy kör alatt btw nem is fog sikerülni, 2-3 próbálkozás kell hozzá.

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy amikor a robotot kell kinyírni a levegõbe hogy lehet felfeszíteni a mellkasát mert nyomom a c-t mint a hülye de folyamatosan lelõ magáról? Köszönöm
EnZsolt
Ha billentyûzettel tolod, akkor nincs bedugva kormány, vagy joypad vagy bármi? Mert szerintem az zavarhat be.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Szerintem tegyetek fel egy magyarítást ?! De backspace-el lehet belépni a karakter menübe.

macleody
Szerintem backspace-vel is lehet fejleszteni.