X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telepítés után azt csinálja a játék, még windows-ban, hogy bejön egy indítókép, és nem lép tovább, se a dvd se a merevlemez nem dolgozik. A futó programok listában pedig nem válaszol a játék. Mi lehet ez? Egyébként crackel-t, de a Crack fönn van, directx telepítve, és 3. gépen próbálom már ki, ugyanaz a hiba.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
#1104: Gambit leverése egyszerû. lövedékeit visszaütöd (eggyel alattad írják hogy), majd lunge. ezt megismétled még párszor kisebb variációkkal, aztán jön a futkározás.
"The trees move. Do you not see it?"
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elakadtam egy résznél, tud valaki segíteni?
Ott vagyok amikor kikéne szabadulni a laborból de van egy olyan rész ahol bemegyek egy terembe, elõl van egy furcsa kék burok amiben egy csaj van, fentrõl (job) meg rakétavetõvel tõvöldöz egy katona és nemlehet csinálni semmit. Valaki help.
Valaki írja már le pontosan mit kell csinálni a 3 helikopteres résznél, mert a 3.-nál mindig elsuhanok alatta akármit nyomok.
Már 10 oldalt visszaolvastam, de senki nem válaszol a korábbi kérdésekre, ill. 1 vki írta, hogy nyomni kell az elõe gombot, de nekem akkor még gyorsabban elsuhan a helikopter mellett.Hátrafelé húzni se jó, mert akkor is elmegy.
<#help>#help>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
pár saját új kép 😉
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Felosztjuk a fejezeteket. Ki hol jár ?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
itt e hogy tovább?
Racism is a weapon of mass destruction!
Racism is a weapon of mass destruction!
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Elakadtam a weapon x nevû pályán.
A grenadier nevû fõ ellenség fenn áll valamin én meg nem tudok hozzá felugrani és "q" sem célozza be.
Segítség!!!
"The trees move. Do you not see it?"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune