X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Qwerty4
AZt ugy kell hogy az ember ott áll a kocsi tetején és bekell mérni és oda kell ugorni,utánna meg a kocsirol kocsira kell ugrálni.
Már a harmadik napja dekkolok a vizes résznél. Letörlöm a csába.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Lehet felvenni ilyen gén-spirálokat, amik 5-el növelik az életerõt, meg szintlépéskor is kapok 5 életerõt.
De hol lehet megnézni, hogy mennyi életerõm van?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
szeretnék egy kis segítséget kérni
most raktam fel a játékot, el a játék elindítása után jön egy hosszabb videó, az végig megy, de után kilép és hibajelentést ír ki, tud valaki segíteni e gond megoldásában?
elõre is köszi mindenkinek a segítséget
üdv
Piterson
Nem tudom így 1 hónap után miért de ma elindult a game. Végig is toltam így estére :D
Grafikája elég jó, és játékélmény is van bõven. Én adok rá 10/9-et. :)
Patch sajna nincs, esetleg még egy xp emulátorral ha bepróbálom...
esetleg frissítsd a videókari-drivert
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Futtattam xp sp1-2-3, vista-sp1 módban is, rendszergazdaként, minden kikapcsolva...
Patch sajna nincs hozzá, és microsoft honlapon valóban kompatibilisnek írják... Úgyhogy nem értem.
- nézd meg, létezik-e patch a játékhoz, s lehetõleg tedd azt fel (persze ha warez, akkor cracket is kell keresned hozzá)
- próbáld meg winxp kompatibilis módban futtatni
- próbáld meg úgy, hogy kilövöd a tûzfalat/víruskeresõt, hátha azok valamelyike tiltja le (nem árt elõtte kilõni a netet is, ha nem akarsz beszívni pár kártékony alkalmazást)
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bocsi, de nem szeretném végigolvasni mind az 1100 bejegyzést :)
A gondom az, hogy Windows Ultimate 64bit van fennt, a hardver bõven jó a játékhoz, de mikor elindítanám megy a "homokóra" egy rövid ideig, azután meg nagy semmi :(
Ha valaki tud segíteni pls help! Köszi!
Ott mitkell csinálni?valaki help,és elõre köszi.
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
amúgy így leírás alapján nem nagyon vagyok képben, jobb lenne egy kép róla..nem tod valahogy megoldani, hogy linkelj képet ? (mittomén digitális fényképezõvel v telóval lefényképezed, hátha arról eszünkbe jut)
Valõjában én Ps2-õn nyomom és másabb a Pc-s verziónál! Semmi féle motorcsónakkal nem találkoztam.<#confused>#confused>
7 pályánál elakadtam, de körül tudom irni! Egy katonai laborban vagyok,ott,ahol az adamantiumot belefecskendezték Loganbe. Szerintem ezen a pályán belül egészen a vége felé vagyok elakadva, aholis mozgásérzékelõs gépfegyverek vannak a folyosókon. Amikor átmegyek a folyosókon,akkor bemegyek egy új helyiségbe, ahol két mozgásérzékelõs fegyver lesz, de azon még könnyedén átmegyek,mert elõtte van ilyen fal szerûség. Mikor ezen túljutottam,akkor bemegyek egy másik szobába,ahol kiveszem a rekeszbõl azt az ovális izét,ami kinyitja az ajtókat, és felviszem a lépcsõn,beteszem,kinyilik az ajtó.És ott odahivom a falt az ajtóhoz aztán szépen megindulok a fal mellet mikor megindul és igy nem lönek le a gépfegyverek.Eljútok a végéhez és ott ne tudok mit csiálni.Segitsetek!!
Elakadtam annál a pályánál ahol vannak a földön álló lézeres gépfegyverek.Konkrétan ott vagyok ahol od hivod a palánkot,hogy ne löjjönek le a gépfegyverek.Eljútok a végéhez és ott ne tudok mit csiálni.Segitsetek!!!Van hozzá magyarositás???Mert én nem találtam.
Én már az 1. pályán elakadtam, mikor át kell ugrálni egy fahídon és a fahíd végén nem tudok átugrani a szembelévõ helyre. Mindíg leesek a vízbe és meghalok, mert nem ugrik akkorát az emberem. Hogyan kell továbbjutni? Kérlek titeket segítsetek!!!<#pardon1>#pardon1>
elakadtam egy olyan helyen, amikor egy kiscsajt kell kiszabaditanom es elotte van egy ellenseg aki raketakat kuld ram. kiirja, hogy a Z betuvel blokkoljam. ez rendben is van, de hogy tudom kinyirni? felugrani nem tudok hozza es hiaba blokkolom nem uti vissza a raketat. valami tipp?
Ja és hol lehet megnézni hogy hány %-ben tartok a játékban vagy ilyesmi?(Angol nyelvû, esetleg magyarosítást tudnátok adni?)
Elõre is köszi!
I met God. She's black
Úgy tûnik te még nem láttad az egyik plusz poént film végén. Deadpool túlélte, tudta regenerálni magát. Készül vele film is de azt nemtom mikor készülnek kiadni.
Most néztem meg a filmet. Azoktó kérdeznék pár dolgot, akik jobban ismerik az X-men világát, és ismerik a képregényekbõl a sztorit.
Striker tényleg sokáig menetelt, és meghalt? A képregényekben hogyan volt benne striker halála?
Másik kérdésem, hoy Deadpool-nak a végén ugyebár levágta a fejét Wolverine aka Logan. Ezek szerint DEadpool meghalt, és EZZEL A DEADPOOL-almár nem fog készülni film?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
"The trees move. Do you not see it?"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
mindent frissítettél? vga driver?
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?