1160
-
HUmanHunter #1080 deadpoolal randizok a reaktor tetején. -
Mad Snake #1079 Dobjunk már össze egy tisztességes leírást.
Felosztjuk a fejezeteket. Ki hol jár ? -
HUmanHunter #1078 na végre sikerült. -
HUmanHunter #1077 próbálkozom vele de csak nem sikerül :S -
#1076 Ott ahol állsz nézz fel balra. Azt a bizbaszt kell meggyújtani. -
HUmanHunter #1075 de hogy gyújtsam be a másikat is? wolverine begyullad ha beleugrok a tűzbe de nem tudok feljutni oda a szeméhez. -
#1074 Gyanus hogy csak az egyik szemében van tüz... -
HUmanHunter #1073
itt e hogy tovább? -
#1072 ne már...tényleg olvassatok vissza könyörgöm, ennek a megoldását csak hatvanszor írtuk le alap ugrálós, ügyességis, időzítős minimálpuzzle TR módra -
#1071 :D -
HUmanHunter #1070 viszont most ezen én is elakadtam, kijönnek a szobrok, ráugrok a 2. ra de nem érek el a kiálló pallóig mert túl messze van -
HUmanHunter #1069 nekem az elsőre sikerült, igaz már olvastam hogy mit kell csinálni, de a gameben is kijön hogy "press Z to reflect the granade" -
#1068 dehogy...már sokkal korábban megtárgyaltuk hogy meg kell várni hogy éhenhaljon -
#1067 Ha jó időben nyomod meg a Z-t akkor visszapattintja a gránátot a csávóra. -
hapi #1066 Hi mindenki!
Elakadtam a weapon x nevű pályán.
A grenadier nevű fő ellenség fenn áll valamin én meg nem tudok hozzá felugrani és "q" sem célozza be.
Segítség!!! -
#1065 ne nyomd a C-t - már ha az a jó gomb, én teljesen átkalibráltam a billentyű beállításokat - mint a hülye, sokkal inkább verd mint... hmmm, az a név h Ron Jeremy mond valamit? egy kör alatt btw nem is fog sikerülni, 2-3 próbálkozás kell hozzá. -
blau24 #1064 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy amikor a robotot kell kinyírni a levegőbe hogy lehet felfeszíteni a mellkasát mert nyomom a c-t mint a hülye de folyamatosan lelő magáról? Köszönöm -
#1063 Ha billentyűzettel tolod, akkor nincs bedugva kormány, vagy joypad vagy bármi? Mert szerintem az zavarhat be. -
Mad Snake #1062 Szerintem tegyetek fel egy magyarítást ?! De backspace-el lehet belépni a karakter menübe. -
#1061 Szerintem backspace-vel is lehet fejleszteni. -
IgH #1060 Volt már valakinek rajtam kívül olyan problémája a játékkal,hogy nem reagál az esc billentyűre,ezért gyakorlatilag nem is tudom fejleszteni a karakterem? Most léptem a Chapter 2-be,de eddig semmit nem tudtam fejleszteni emiatt,elég idegesítő. Emellett néha öntudatra ébred Logan,és nekiáll magától futkározni ide-oda,de ez mondjuk szerencsére csak 1-2x jelentkezett eddig. -
vukocska #1059 De hogy kell leszedni a helikopterben lévő csávót? mert nemtom megcsinálni hogy visszaüsse. mondjátok meg hogy kell lécci:) -
#1058 Azok nem hülye részek, hanem ügyességi.
A hülye nem keverendő ám az ügyességgel:) -
#1057 én meg ott akadtam el amikor a sniperes csávó gépét lekel szedni... Annyi hülye rész van a játékba
nagyon idegesitő néha. -
masssza #1056 Ott akadtam el ahol a helit kel le szedni(hárit viszaűt) de utána semmi nem lehet csinálni a heli le sem zuhan megáll de már nem lő. Mi a te endő? -
#1055 Várható volt a vége... -
gerlasz #1054 Sikerült! Nekem inkább az jött be, hogy szinte nem is hagytam támadni. Leginkább a levegő combók fájtak neki a legjobban. Így egyetlen egyszer sem lőtte ki alólam a falat.
Viszont most más bajom van.
Vége... :( -
#1053 Mikor belassít a kameranézet, akkor nyomd a space-t. tehát ugorj. -
#1052 ugorj el? -
gerlasz #1051 Utsó főellensége mindig kilövi alólam a falat. 5let?!!! -
Mad Snake #1050 Mondom dupla ugrás, a legmagasabb ponton nyomsz még egy spészt. -
vukocska #1049 Hát ez nem megy:S túl kicsit ugrik:S nem ér el odáig:( -
vukocska #1048 Köszi! Akkor próbálkozok tovább :) -
Mad Snake #1047 igen ott át kel ugrani :) nincs trükk, dupla ugrás, megkapaszkodik és tovább -
vukocska #1046 HAli én itt akadtam meg, nem tudom átugrani! Valaki help!
Itt a kép: http://images.netbag.hu/20090626/12131538940.JPG
-
bcrics #1045 ugy emlékszem az egyik oszlop ami kijönne be van deszkázva..lemászol hozzá levakarod a deszkát azt csá. -
Curesz #1044 mikor elfordul a kamera rátudsz ugrani a gombkombinációval az autón lévő katonára...e+q azt hiszem -
SkylineGTR #1043 hi all. elakadtam a vizescsatornába. elkezdek futni aztán elfordul a kamera, és ha egyenesen futok tovább a katonák felé elvisz a víz. bármit csinálok elvisz. mit kell csinálni?! help. kösz -
Line #1042 Duplaugrás legmagasabb ponton mégegyszer ugrás gomb és akkor kicsit nagyobbat ugrik. -
Curesz #1041 hát vágom, de a második ien szobor után arra a fagerendás részre ugornék és mintha egy fal lenne.... ez az ökör nem tud ráugrani...nah megnézem még1szer