1160
\"X-MEN
  • davidka003
    Közel kell kerülni hozzá és akkor nem nyír ki a lézerrel. Nekem kb 5. próbálkozásra sikerült kinyírni.
  • Viktor99
    Amúgy ezt hogy lehet megcsinálni? Nekem sosem sikerül? Vagy meglehet azt hogy csak simán felkapja és nem dogja el rögtön?
  • Viktor99
    Na, visszajöttem a kirándulásból, ezért hiányoztam nektek ennyire! Most tolom kicsit a gámát és talán írok utána :)
  • predike
    Hali a végén vok a reaktor tetején van egy kopasz ürge leviszem a földre jobb egérrel ütöm ő elteleportál majd a lézerrel kinyír mit kell csinálni?? HELP
  • zozyk
    Targonca másképpen. :)

• balee4
    PC-re is?
  • Lacko86

Hogy tudom ennél lejjebb vinni az életét? odakerülök hozzá közel..rácsimpaszkodik de hiába ütöm meg se mozdul a HP-je..
  • mogyi21
    KŐSZI A SEGITSÉGET
  • Prince23
    Dan nyilatkozata a filmről és a játékról!
    érdemes elolvasni!
  • Prince23
    Hamarosan várható DLC!

kicsit böngésztem az oldalt.
  • csabarinkoo
    Hali!
    Nekem sem akart indulni elsőre a játék mert Ati párti vagyok és mikor rákérdezett a PhysX telepitésére elutasítottam, mert úgysem érek semmit nvidia okossággal Ati kártyámon.
    Felesleges szemét ne legyen a gépemen, ezért nem telepítettem nem az én kártyámnak van megálmodva.
    Nvidia ide PhysX oda meg persze Ati, felraktam a PhysX-et és lám elindult a játék.
    NVcuda.dll, hát ez is nvidia driver része lesz, szal te is pakold fel szépen PhysX-et.
  • macleody
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két teleportot tudsz irányítani. Az egyik kék a másik lila. A lilát előre viszed de visszamegy magától. A kékkel elállod az útját, hogy ne tudjon visszamenni. Így le tudsz menni az energy cell-ért.
  • mogyi21
    sziasztok tudnátok nekem segiteni ellakattam a játékal a robotnak a kezével kellet lőni felmentem egy liften két teleport van itt mitkell csinálni fontos lenne a válasz
  • MerlinW
    Nálam sem volt gond ATI-val.
  • davidka003
    Nekem is ATI-m van, HD 3870 és tökéletesen ment. Most értem a végére. Nagyon bejött, hétvégén megyek megnézni a filmet barátnőmmel.
  • Celeronikus
    írjatok légyszi mert megőrülök, játszani akarok ezzel a fasza játékkal...
  • Celeronikus
    Fent van a legújabb ati driver is
  • Prince23
    VGA driver frissítés?

crysis: ott el kell kapnod a grabancát, vált át dühöngő vadállat módba, üssed vágjad, ha leteríted a földre onnantól a tiéd, és jobb klikkel csapj rá mindig.
  • Celeronikus
    Hi
    Te hogyan indítottad el a játékot? neked is Ati-d van mégis elindul nálad? mert nálam jön az a hiba amit lejjebb írtam, légyszi segíts, köszi
  • crysis
    Hi!
    Állati durva játék,sztem az egyik legjobb lett,de még nem láttam a prototype-ot.Na mindegy.Elakadtam a vége fele,ahol azzal a pengés,kopasz fickóval harcolok egy erőmű tetején.Harcolok vele,aztán át teleportál a másik végébe és onnan lő vmi lézerrel,hiába ugrálok mindig eltalál és meghalok.PLS vki segítsen!!!!!!
  • Prince23
    Itt a teljes lista, természetesen Logan is éríntett az ügyben

tudom már írták... csak a lista kedvéért
  • Prince23
    Inkább god of war, azt mondják sokan, de koppíntani jó gémről csak jó lehet, ha az jól is van kivitelezve.
  • predike
    Nagyon bejön a játék csak azt nem értem miért kellett Duke Nukem project.-et belevinni???
  • Celeronikus
    Hello

Kéne segítség a játék indításához, azt írja ki, hogy nem található az nvcuda.dll file, pedig felraktam a telepítőben lévő nvidia drivert is, egyébként ati-m van.
    Miután ezt a hibát leokézom kiír valami memória olvasási hibát is, aki tudja a megoldást az kérem jelezze, köszönöm
  • grebber
    UK Top 40: (Leszűkitettem :D

1. Wii Fit (Wii)

2. X-Men Origins: Wolverine (DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360)

3. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
    4. Wii Play (Wii)
    5. Resident Evil 5 (PS3, Xbox 360)
    6. Mario Kart Wii (Wii)
    7. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360)

• Prince23
    Nincs mit, hiszen ez egy igen csak jó játék, érdemes foglakozni vele.
  • Attelee
    Köszi sikerült!Ki kellett huznom a másik noname gamepadot!
  • Prince23
    Uncaged Edition megvásárolható nálunk!
  • Prince23
    Sztem ez alap. xbox kontrollerrel pl.
  • Attelee
    bocs h nem olvasok visza!Kérdés: Lehet-e Gamepaddal nyomni a játékot?
  • Prince23
    Házi készítésű Rozsi
  • Tatyla
    valami speciálisabb options nincs? feliratot pl.bekapcsolni,grafikai advenced stb...
  • Prince23
    Mivel Logannek van egy tesója (Kardfog ugye) simán lehetne co-op. ezt mondom már mióta itt, vagy pár oldallal ezelőtt, mikor még megjelent.
    mehetnünk Sabretoothal közös akciókra, pl afrikában, stb. ezekre a példákra támaszkodva.
    Mivel Dan bejelentette a második részt, így biztosra vehetjük, hogy előtte megajándékoznak minket egy DLC-vel, ami akár co-op ot is biztosítana. vagy egy küldetést, egy külön hadművelet mondjuk Sabretoothal, még mikor az elméje rendben volt. Simán elképzelném!!!!!!!!
  • ProGabe #447
    #431-ben linkeltem pár méretet :)

mekkora hangulata volt annak, amikor mi a célkeresztből láttuk Rózsit, közben hallottuk a lövészt, hogy "állj már meg!", miközben ugye mi irányítottuk. hatalmas!

mindig, amikor eszembe jut, hogy már egy ideje csak kaszabolok (szó se róla, nagyon jól meg van csinálva, mégiscsak a játék 90%-a erről szól), ami elkerülhetetlenül monotonná válik egy idő után, mindig bejön valami új dolog

legyen folytatás, kezdetnek co-op mód, (singleben a gép irányítja a többieket). jó lenne, ha mondjuk több társunkkal (mármint nem több Wolverine, hanem több mutáns) egyszerre irthatnánk a népet

aztán - mivel úgyis sikeres lenne a folytatás is :P - ugyan ez a csapat elkészíthetné valamelyik másik mutánsra kihegyezve annak a saját játékát. persze Wolverine a legjobb választás sok szempontból, mert pl. egy Storm-mal csak állnánk és szórnánk a villámokat :)
  • Zeller01
    Help!
    Hogyan kell kinyírni a pirosanvilágítószemű akárkit az erőmű tetején? Alám lő leesek kész. Előtte meg nyírtam vagy 5 percig!
  • grebber
    Jöjjön is a folytatás!
  • gfreak
    remek! kell is még ilyen fasza rozsis játék xD
  • Prince23
    Ez Rozsomák amúgy
  • Prince23
    Folytatási tervek!
  • Geroka16
    isten vagy köszi