1160
-
#480 Közel kell kerülni hozzá és akkor nem nyír ki a lézerrel. Nekem kb 5. próbálkozásra sikerült kinyírni. -
#479 Amúgy ezt hogy lehet megcsinálni? Nekem sosem sikerül? Vagy meglehet azt hogy csak simán felkapja és nem dogja el rögtön? -
#478 Na, visszajöttem a kirándulásból, ezért hiányoztam nektek ennyire! Most tolom kicsit a gámát és talán írok utána :) -
predike #477 Hali a végén vok a reaktor tetején van egy kopasz ürge leviszem a földre jobb egérrel ütöm ő elteleportál majd a lézerrel kinyír mit kell csinálni?? HELP -
#476 Targonca másképpen. :)
-
#475 PC-re is? -
Lacko86 #474
Hogy tudom ennél lejjebb vinni az életét? odakerülök hozzá közel..rácsimpaszkodik de hiába ütöm meg se mozdul a HP-je.. -
mogyi21 #473 KŐSZI A SEGITSÉGET
-
#472 Dan nyilatkozata a filmről és a játékról!
érdemes elolvasni! -
#471 Hamarosan várható DLC!
kicsit böngésztem az oldalt. -
#470 Hali!
Nekem sem akart indulni elsőre a játék mert Ati párti vagyok és mikor rákérdezett a PhysX telepitésére elutasítottam, mert úgysem érek semmit nvidia okossággal Ati kártyámon.
Felesleges szemét ne legyen a gépemen, ezért nem telepítettem nem az én kártyámnak van megálmodva.
Nvidia ide PhysX oda meg persze Ati, felraktam a PhysX-et és lám elindult a játék.
NVcuda.dll, hát ez is nvidia driver része lesz, szal te is pakold fel szépen PhysX-et.
-
#469 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két teleportot tudsz irányítani. Az egyik kék a másik lila. A lilát előre viszed de visszamegy magától. A kékkel elállod az útját, hogy ne tudjon visszamenni. Így le tudsz menni az energy cell-ért. -
mogyi21 #468 sziasztok tudnátok nekem segiteni ellakattam a játékal a robotnak a kezével kellet lőni felmentem egy liften két teleport van itt mitkell csinálni fontos lenne a válasz
-
#467 Nálam sem volt gond ATI-val. -
#466 Nekem is ATI-m van, HD 3870 és tökéletesen ment. Most értem a végére. Nagyon bejött, hétvégén megyek megnézni a filmet barátnőmmel. -
Celeronikus #465 írjatok légyszi mert megőrülök, játszani akarok ezzel a fasza játékkal... -
Celeronikus #464 Fent van a legújabb ati driver is -
#463 VGA driver frissítés?
crysis: ott el kell kapnod a grabancát, vált át dühöngő vadállat módba, üssed vágjad, ha leteríted a földre onnantól a tiéd, és jobb klikkel csapj rá mindig. -
Celeronikus #462 Hi
Te hogyan indítottad el a játékot? neked is Ati-d van mégis elindul nálad? mert nálam jön az a hiba amit lejjebb írtam, légyszi segíts, köszi -
crysis #461 Hi!
Állati durva játék,sztem az egyik legjobb lett,de még nem láttam a prototype-ot.Na mindegy.Elakadtam a vége fele,ahol azzal a pengés,kopasz fickóval harcolok egy erőmű tetején.Harcolok vele,aztán át teleportál a másik végébe és onnan lő vmi lézerrel,hiába ugrálok mindig eltalál és meghalok.PLS vki segítsen!!!!!! -
#460 Itt a teljes lista, természetesen Logan is éríntett az ügyben
tudom már írták... csak a lista kedvéért -
#459 Inkább god of war, azt mondják sokan, de koppíntani jó gémről csak jó lehet, ha az jól is van kivitelezve. -
predike #458 Nagyon bejön a játék csak azt nem értem miért kellett Duke Nukem project.-et belevinni??? -
Celeronikus #457 Hello
Kéne segítség a játék indításához, azt írja ki, hogy nem található az nvcuda.dll file, pedig felraktam a telepítőben lévő nvidia drivert is, egyébként ati-m van.
Miután ezt a hibát leokézom kiír valami memória olvasási hibát is, aki tudja a megoldást az kérem jelezze, köszönöm -
#456 UK Top 40: (Leszűkitettem :D
1. Wii Fit (Wii)
2. X-Men Origins: Wolverine (DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360)
3. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
4. Wii Play (Wii)
5. Resident Evil 5 (PS3, Xbox 360)
6. Mario Kart Wii (Wii)
7. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360)
-
#455 Nincs mit, hiszen ez egy igen csak jó játék, érdemes foglakozni vele. -
#454 Köszi sikerült!Ki kellett huznom a másik noname gamepadot! -
#453 Uncaged Edition megvásárolható nálunk! -
#452 Sztem ez alap. xbox kontrollerrel pl. -
#451 bocs h nem olvasok visza!Kérdés: Lehet-e Gamepaddal nyomni a játékot? -
#450 Házi készítésű Rozsi -
#449 valami speciálisabb options nincs? feliratot pl.bekapcsolni,grafikai advenced stb... -
#448 Mivel Logannek van egy tesója (Kardfog ugye) simán lehetne co-op. ezt mondom már mióta itt, vagy pár oldallal ezelőtt, mikor még megjelent.
mehetnünk Sabretoothal közös akciókra, pl afrikában, stb. ezekre a példákra támaszkodva.
Mivel Dan bejelentette a második részt, így biztosra vehetjük, hogy előtte megajándékoznak minket egy DLC-vel, ami akár co-op ot is biztosítana. vagy egy küldetést, egy külön hadművelet mondjuk Sabretoothal, még mikor az elméje rendben volt. Simán elképzelném!!!!!!!! -
#447 #431-ben linkeltem pár méretet :)
mekkora hangulata volt annak, amikor mi a célkeresztből láttuk Rózsit, közben hallottuk a lövészt, hogy "állj már meg!", miközben ugye mi irányítottuk. hatalmas!
mindig, amikor eszembe jut, hogy már egy ideje csak kaszabolok (szó se róla, nagyon jól meg van csinálva, mégiscsak a játék 90%-a erről szól), ami elkerülhetetlenül monotonná válik egy idő után, mindig bejön valami új dolog
legyen folytatás, kezdetnek co-op mód, (singleben a gép irányítja a többieket). jó lenne, ha mondjuk több társunkkal (mármint nem több Wolverine, hanem több mutáns) egyszerre irthatnánk a népet
aztán - mivel úgyis sikeres lenne a folytatás is :P - ugyan ez a csapat elkészíthetné valamelyik másik mutánsra kihegyezve annak a saját játékát. persze Wolverine a legjobb választás sok szempontból, mert pl. egy Storm-mal csak állnánk és szórnánk a villámokat :) -
#446 Help!
Hogyan kell kinyírni a pirosanvilágítószemű akárkit az erőmű tetején? Alám lő leesek kész. Előtte meg nyírtam vagy 5 percig! -
#445 Jöjjön is a folytatás! -
#444 remek! kell is még ilyen fasza rozsis játék xD -
#443 Ez Rozsomák amúgy -
#442 Folytatási tervek! -
Geroka16 #441 isten vagy köszi