X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
screenshot:

most vittem végig!
ez a legjobb marvelos játék sztem,és eddig az év játéka.
bár jön még hasonló😛rototype,Batman: Arkham Asylum
<#nevetes1>#nevetes1>
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
2. Maffiózó
3. Euro Truck Simulator
4. Real Madrid Fan Club
5. X-Men Origins: Wolverine
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Ritka rendes lányt találni
8. Windows 7
9. rFACTOR
10. Humoros és aranyos képek, videók
Talán megérdemelt helyen van jelenleg 😊
ÉV JÁTÉKA!!!!! most már nem meglepetés játéka!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Viszont új problémám van😊 Azt a részt hogy oldottátok meg amikor fent vagy a tetõn és egy fószer helikoptrrrõl bele lõ egy szupermutánsba? Csakmert ezek egymás után jönnek elõ és még eggyel vagy kettõvel elbánok de amikor már 3-4 van rajtam azzal nem igen tudok mit kezdeni. Valaki esetleg elmondaná a megoldást? Elõre is köszi!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
legjobb Rozsis cucc lett,ezt max a Prototype fogja megfingatni (kategórián belül,persze)..
Racism is a weapon of mass destruction!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Megszenvedtem vele én is.
Alsó rész nagyon könnyû a felsõ résznél meg mindenáron a védõfal nélkül akartam átgurulni, nem tûnt fel, hogy ott lehet bármit is csinálni. =)
A vicc az, hogy majdnem sikerült is egy párszor =)
Kár, hogy a végefelé vagyok, tipikus az a gamma aminek bárcsak sose lenne vége.
Év játéka szaga van, a kategóriájában biztos.
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Odaáig jutottam hogy egy kaput lézer véd és ha neki megyek meghalok ezért be kell menni a másik szobába kiiktatni pár droidot és kikapcsolni a lézert. Elfáradtam... Majd holnap 😄
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
élvezetes volt a game, néha viszont idegesítettek a láthatatlan falak ...
Megpróbálom!
Olvassatok vissza és segítsetek már légyszi!<#zavart2>#zavart2><#rinya>#rinya>