X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vanek
hi! a kezdõ videó után kidob asztalra,vkinek volt hasonló problémája?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Prince23
Mögötted vana cell, menj vissza, és a becsukodó ajtóhoz vigyél egy ládát. És tedd bele a liftbe

Szega87
Sziasztok! Elakadtam 1 helyen, meg kell keresnem a dokit a laborba közbe már hat a méreg és nincs feral sense meg regenerációm. Egy powercella már meglett , de hol a másiK? illetve láttam hogy fölöttem villog vlmi kék gondolom az lesz, de oda hogy jutok fel? szar a lift, csatit nem találok

screenshot:

Prince23
Többet érdemel!

nud
csá all!
most vittem végig!
ez a legjobb marvelos játék sztem,és eddig az év játéka.
bár jön még hasonló😛rototype,Batman: Arkham Asylum

<#nevetes1>

grebber
Egyenlõre még kevés oldal értékelte a gamet:

PC 74%
Xbox 360 76,2%
PS3 68,83%

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Nekem olyan volt hogy amikor 2 nagy dög ellen kellett verekednem(akiknek a hátára kell ugrálni) az egyik dögnek már alig volt élete.Ugráltam köztük aztán mind2 megiramodott és összefutottak és a gyengébbik meghalt.XDXDXDTiszta idióták.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Sztem már nem lesz az, max. 3. helyezésû.

Viktor99
Pfff... Mé nem elsõ? <#crazya>
Prince23
1. Landwirtschafts Simulator 2008-2009
2. Maffiózó
3. Euro Truck Simulator
4. Real Madrid Fan Club
5. X-Men Origins: Wolverine
6. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
7. Ritka rendes lányt találni
8. Windows 7
9. rFACTOR
10. Humoros és aranyos képek, videók

Talán megérdemelt helyen van jelenleg 😊

Én ott egyet kinyírtam az elején aztán jött rám egyszerre 3. Öszevissza futkorásztam próbáltam a generátorokhoz csalni õket közben a helibõl lõtek rám amivel õket is eltálták plusz ha az egyik neki fut hogy letaroljon akkor a másik dögnek is neki mehet ezzel leveszi az életét. Ebben nem vok biztos mert nem tudtam megnézni de itt csak a terepet használhatod. Néha felugorhatsz az egyikre de akkor a másik le üthet (nem mindig).
Prince23
Ha lesz DLC támogatás, többek között cooperative online móddal, Isten bizony megveszem! Még mindig a hatása alatt vagyok, és még nem vittem végig a sztorit sem. Hogy lehet ez?

Prince23
Hányszor mondjam még el??? Ez egy eszméletlen játék! Hú bazze a kolosszus robottal nagyon állat volt bakker, bakker, bakker!!!!!! Sosem fogom elfelejteni ez a fõboss harcot!!! Azért a dagié is ott van a szupermarketben. Na de a benga robot az ott van húúúúúú, öcsém 😄DDDDDD
ÉV JÁTÉKA!!!!! most már nem meglepetés játéka!

am a legkönnyebb ott a szörnyeket kinyirni! oldalt vannak hordok! odacsalod a szörnyeket és szétütöd a hordót ami robban!ja meg még a genedátoroktol is segzõdik!
Pluskast
Na majd megpróbálom. Bár ezeknél sosem ment mert állandóan lecsapnak mint egy legyet ha megpróbálok rájuk ugrani😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ott az a lényeg, hogy fel kell ugrani a hátukra , és szurkálni õket , annak nincs értelme, hogy nekikmész és elkezded kaszabolni õket, és ha a hátukon vagy egybõl regenerálódsz is . 3 felugrás a hátára és meg is halt 1 .

azóta szerencsére már sikerült megoldani, de azért köszi a segítséget😊

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Pluskast
Lackó ezt én is megszenvedtem. Az elsõ kettõre át tudsz ugrani simán. Mikor ott vagy a második szobornál akkor dupla ugrással kell a leszakadt híd darabhoz ugrani, ami annyit tesz, hogy két szer nyomod meg a space-t. Amúgy aki segített tegnap annak nagyon köszi!

Viszont új problémám van😊 Azt a részt hogy oldottátok meg amikor fent vagy a tetõn és egy fószer helikoptrrrõl bele lõ egy szupermutánsba? Csakmert ezek egymás után jönnek elõ és még eggyel vagy kettõvel elbánok de amikor már 3-4 van rajtam azzal nem igen tudok mit kezdeni. Valaki esetleg elmondaná a megoldást? Elõre is köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

erre engem is érdekelne a megoldás!..kevés a virtuális memória vagy mi a rák?

Prototype-ban nagyon el tudnám képzelni,hogy ne csak eszetlen darálás legyen,hanem esetleg az alakváltás miatt klassz "stratégiázás" meg erõszak elkerülése trükközéssel vonalat is belerakjanak...
sztem az csalódás lesz....
grebber
Unreal engine 3 ez ilyen csak felbontás van!

gfreak
beszarás ez milyen jó lett 😉 és mennyi rejtett poént tömtek bele a ravenesek 😉 a legelején ki visított fel hgy MDK? xD xD xD

legjobb Rozsis cucc lett,ezt max a Prototype fogja megfingatni (kategórián belül,persze)..

Racism is a weapon of mass destruction!

Szaisztok... a Felbontáson kivül még mit kell beállitani,hogy max grafon játszak ??? Enyi opció van csak ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Egy kis segítséget írok a helikopteres részhet! ugye a 2. helikopterig mindenki eljuk.Mikor az felrobban akkor mikor ugrik a 3. helikopterre akkor az elõrefelét kell nyomni(W)és ugy kell irányitani h ráessen a helikopter hátsó felére! Nekem igy sikerült...Remélem segitettem!
a http://winklehun.mybrute.com

Nekem egy helyem kilépett hibával.Volt ilyen másnak is?
csabarinkoo
Az a lézeres rész..
Megszenvedtem vele én is.
Alsó rész nagyon könnyû a felsõ résznél meg mindenáron a védõfal nélkül akartam átgurulni, nem tûnt fel, hogy ott lehet bármit is csinálni. =)
A vicc az, hogy majdnem sikerült is egy párszor =)
Kár, hogy a végefelé vagyok, tipikus az a gamma aminek bárcsak sose lenne vége.
Év játéka szaga van, a kategóriájában biztos.

sQr
Jó ég...belenyomtam lazán még 4 órát, de 1 óra múlva indul a vonatom. :] Ha minden igaz a fõellenfélnél vagyok, már megvolt a testvérharc...nem spoilerezek. Ha visszajöttem hétfõn este kitolom és jönnek a bónusok és egyebek. Nagyszerû játék volt, az már egyszer biztos. Csak úgy jönnek a számra a jobbnál-jobb jelenetek, hogy "hûûû, Te hallod, arra emlékszel mikor..." ^^ Régen szórakoztam ilyen jól.

Dark Messiah
hey! ez nem a warcraft-ból Arthas kardja? <#fejvakaras><#idiota>

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Lézeresre igen.Lent van a laptop lekapcsolom fönt a számítógépen hogy kell irányítani?
Viktor99
Nah mára elég volt Rozsiból 😊
Odaáig jutottam hogy egy kaput lézer véd és ha neki megyek meghalok ezért be kell menni a másik szobába kiiktatni pár droidot és kikapcsolni a lézert. Elfáradtam... Majd holnap 😄
grebber
A lézeresre gondolsz? Fent is van csak számítógéppel oda kell irányítani!

Géppuskás résznél hogy kell átmenni?Lent van védõ fal de fönt nincs.
norbi2fraktal
nem mostanában volt ilyen játék, nagyon jó lett..

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Viktor99
PLS HELP! Videó is jó csak adjatok valami tippet!
Palesz2
Viktor99
Ennyi eszed is van!
Hát én próbáltam mindent, de nem sikerûlt továbbjutnom. Szarok bele ebbe a játékba.<#rinya>

Viktor99
Nem Arthas? 😄
Viktor99
Az a büdös! Ott tartok hogy 2 gépet már levadásztam, de amelyikben a sniperes van azt nem toom... Egyszerûen nincs annyi reakcióideje ennek a szarnak h vágjak is utána meg rögtön védekezzek is! Tippek? 😮
sztem jó game, messze a legjobb ilyen filmrõl készült játék😊
élvezetes volt a game, néha viszont idegesítettek a láthatatlan falak ...

Prince23
Most te kb a felénél járhatsz... az igen hosszú és full hangulatos pálya. Egyébként meglehet nézni, mert van sima mission rész, 5 fejezetbõl áll. Csak fel kell oldani õket, ahogy haladunk sorba.

Prince23
Sajnos nem lehet fel venni Artúr kardját (???), én is jártam ott.

Köszi
Megpróbálom!

Viktor99
Ez komoly? :o
sQr
Rá kell ugrani a szemben lévõ fószerek egyikére. PC-n ez az E+Q combó, PS2-õn fogalmam sincs.

sQr
Ez milyen durva! 😄 Meg az elején a LOST utalás sem rossz, arról már rakott valaki képet régebben úgy emlékszem. :] Ejj, van humoruk. Ezeknek utánanézek már én is ha végeztem. ^^

Help!!!
Olvassatok vissza és segítsetek már légyszi!<#zavart2><#rinya>

grebber
Onnan még van azért! The Island az utolsó pálya!Elõtte még van a tudományos labor + a dzsunglbe visszatekintések!