X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Kéne egy kis segítség! Elakadtam ott, ahol van két rács, az egyik mögött egy koponya, aminek a jobb szemében ég a tûz, a másik rácsot meg nem tudom kinyitni, mert nem lehet ráhúzni a szobrot.
Prince23
Valaki készítene egy igényes és állandóan jelenlévõ bannert (megfelelõ feltöltõ helyre feltöltve azt !)?

ProGabe
semmit. az egy easter egg. az nem az Excalibur, hanem Artas (vagy Arthas, nem vágom) kardja a WoW-ból + pont olyan a felkiáltójel, mint abban
ezen kívül van még egy torta és egy hatch, a'la Lost is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Srácok ennél e secretnél mit kell csinálni? Úgy néz ki mintha az Excalibur lenne a földbe nyomva. Sensével a csontvázat zöldnek látom, de egyszerûen nem tudok rájönni mit kellene csinálnom...

fotográfik kolomp edisön :D

ProGabe
ha a szokásos "elõre tolom a kart, hátra megy" gondod van, akkor KATT

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kivittem én is....8óra tömör hent...de simán jó....88%
Zeller01
ajándék még pár 18 karikás kép <#pias>

Farkas ennyire azért nem volt durva... <#wow1>

. : Z E L L E R : .

Viszont ez a játék nagyon jó, rég szórakoztam ennyit egy game-el.
😛

EZ MIIIII????

PrisonMan
Új banner készít valaki?

Érdemes leszedni a játékot? Félek, hogy olyan silány, mint a többi adaptáció. Tavaly kipróbáltam az Iron Mant kb 5 percig aztán DEL

Rage47
Én úgy alakítottam az irányítást, hogy kényelmes legyen. Aki meg szenved, annak úgy kell.😊
KILLER2
Rohanni kell csak. Aztán amikor a teherautókat látod, akkor szépen ráugrasz az egyik emberkére és leirtod egyenként minden autón a katonákat.

Töltsük le az internetet!

hali

Segitséget kérnék. Egy alagútban vagyok ahol menekülni kell a víz elõl. hiába futok mindig megfulladok. Itt hogyan kellene továbbmenni?

Köszi
grebber
Sajnos nem lehet bekapcsolni õket pedig könnyen magyarítható game!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Védekezést állítsd be, mint ahogy én tettem. nekem R-en van (reloading---megszokhattuk már)
A többi shift +jobb klikk, vagy C
Szal nem értem mi a bajotok az írányítással. Hány olyan játék van, amelyben PC-n C-vel kell legugolni... nagyon sok, és a legtöbb pc exkluzív.

stevenson1988
Jól mondod, bár én ha veszek megint gamepadot (tervezem, néha átjön egy-két haver hülyülni), akkor már a microsoft félét fogom, mert ezzel a chillstream-el pár játékban igencsak lehet sz*pni, ugyanis, én aféle ágyból/fotelból játszó típus vagyok, szal már megszoktam hogy fps-t is paddal tolom, azonban a chill-t pár játék fel sem ismeri mint xinputos controller, és úgy kell registry-ben, meg config fájlokban túrkálni hogy mûködjön (pl.: Kane and Lynch, RainbowSix Vegas)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

kuci06
nem billentyûzetre van tervezve, az biztos 😄
manapság már PC-n is létszükséglet egy gamepad, lehetõleg X360-as...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

most mondjam erre,hogy beruházni egy chillstream kontrollerre,mert 1 éve már elég sok x360 portot kapunk,ami felismeri alapból és akkor kényelmesen minden megvan a kezedben és hátra is dõlhetsz?😊
Viktor99
Nekem igazából az nem tetszik benne hogy ilyen mutánsokra tervezték az irányítást. Pl. olyanoknak akiknek 6 kezük van... 😄
Z a védekezés? C a grab? WTF? Hány ujjamat törjem ki? :/
Prince23
Szívesen, valóban nagy játék.

Egyébként másodjára játszom, és értelemszerûen a következõ fokozaton, ami eléggé nehéz. Most kifogott rajtam az elsõ szellem csapat. Egyszerûen meg se tudom közelíteni õket... hm talán használni kéne a védekezõ funkciót😄 most jut eszembe. majd megyek folytatom.

érdekes kérdés..activision önmagától soha nem lenne itthon magyar feliratos..cdgalaxis oldalán is angol nyelvû a hivatkozás és HUN lokalizációs mappût se láttam benne az 5 nyelv közül,még readme formában sem...
gfreak
controllert miért nem lehet átállítani ahogy nekem jólesik? most vacakolhatnék a LogitechProfilerrel, de annyira akasdok a játékon,marad a bill+egér...

Racism is a weapon of mass destruction!

Köszi szépen a driver tényleg bejött és fut rendesen, eszméletlenül jó játék megyek is függök tovább.
És még egyszer KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! a segítségedet
Prince23
Prince23

Ok megpróbálom drivert még nem probáltam ki.
Prince23
A lemezrõl tedd fel a direct x frissítést és új vga drivert is. Egy próbát megér.

Üdv! Egy nagy segítség kéne elindul a játék és a legelsõ videó után amikor tölt kidob egy hibajelentés ablakkal és nem tudom hogy miért.
Ha tud valaki segíteni azt elõre megköszönném
Prince23
A feliratokat hogy lehet bekepcsolni? mert én úgy tudom -jatekok.hun olvastam pár napja - hogy magyar felirattal jön a géjm.

Zsír,ahogy elindul a gépemen énis kipróbálom XD lol-

Prince23
lol sikerült, csak azt nem értem, hogy miért mindig akkor sikerül minden, miután ide leírom panaszomat?? XD Megcsináltam. shift+C-vel 😄 Elkaptam a grabancát a csata közepén kb, vagy östször egymásután jobb klikkeztem esélye sem volt, hogy kikerüljön a kezem alól.

na közben gyorsan összefogalom a véleményemet a játékról:
Egyébként fasza gém, várom a második részét, ami már sokkal apokaliptikus hangulatot fog keltetni (ugye a végefelé a vidik 😄) Sok bengarobotok garázdálkodnak USA-ban. A négernek, akinek levágtuk a kezét, úgy látszik a második részben õ fogja keverni a sz@rt.
A sztori nagyon jóra siekrült sztem, a grafika pazar, a hangokkal egyetemben is. na és a zenék az valami eszméletlen, az afrikai hadjáratnál még aTomb raider muzsikusai is megirigyelhetik, amit ott lehet halalni. Az ellenségek kellõen változatosak, sõt. Sok fõ és mellékboss van. Eddig a kohós boss fogot ki rajtam, kb 4-jére sikerült.
nagyon tetszik, hogy van benne karakterfejlesztés, és mutagének választása. A pályák teljesen egyértelmûek, lineárisak, egy kicsivel több szabadság nem ártott volna, de vélhetõleg, majd a 2. részben lesz szerencsénk hozzá 😄
képregény-játékadaptációk között magasan a legjobb, és minden idõk legjobb képregényen alapuló játéka. Jelenleg Év játéka nálam, valamint Év meglepetés játéka. Ez tény.

Ami jó:
- grafika
- hangok
- harcok, kombók sokassága
- teljesmértékû, tökéletes - Logan - hangulat
- sok karakter, köztük Misztik
- szépen kidolgozott pályák

Ami rossz:
- pályák linearitása (dehát mit is várnánk tõle? Spider-ma feelinget? majd a második részben lehet róla szó 😊)

Grafika: 9
hangok: 9.5
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 10
Küldetések: 10
Össz.: 99%
😄

Zeller01
ez jó bunyó volt <#hawaii>

+18 <#kuss>

. : Z E L L E R : .

grebber
Futni kell felé és E+Q val ráugrani különben halálra lézerez!Ennyi itt nincs más megoldás!Ráugrani azt széjjelverni!

Prince23
Kurva anyját a fõbosnnak!
már elegem vana lézeres köcsögének, állandóan lelök (rá nem tok ugrani, mert baromi téávolról van, amikor meg ugrok PONT AKKOR szarrágója), mégis hogy közelítsem meg?

Prince23
Szerintem sokunkat érdekelné...

Dante73
Pedig milyen jól nézne ki mondjuk egy cheerleader egyenruhában...<#vigyor1>

http://www.freetvmaci.info/

Sziasztok!
Most ott tartok,hogy egymás után három helikoptert kell szétverni és a mikor a másodikat szétverem utána tovább ugranék a harmadikra de az túl messze van így nem érem el és ezért folyton a meghalok.
Van valami ötletetek?
Az szép. Én a fém védõszerûségeket nem is használtam.-.-
Csak ütöttem ahol értem. A kezeit volt nehezebb leszedni de akkor is sikerült halál nélkül😄
grebber
Pff kosztümök kit érdekelnek.Ha lesz valami kieg egyáltalán akkor új pályák legyenek! Coopot meg nemfognak beletenni úgyse!

Prince23
Kosztümök és beépített kétszemélyes cooperative online jönnek dlc keretében

hátha, hátha 😄D[/spoilerr]

grebber
Komolyan mondom nem semm hogy milyen helyeken tudtok megakadni!

Vannak a talajon ilyen fémes fedõszerûségek minden ilyenre állj rá és várd meg míg rád lépne a robot ugorj el ekkor. A lába be fog ragadni kis ideig ekkor menj oda és kezd el csépelni a lábát.Ezt kell csinálna majd a kezeivel is ugyanezt!

Pluskast
A Bazi nagy oriás robottal, hogy kell elbánni?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Viktor99
Amikor a kocsikhoz érsz E+Q
Viktor99
Szega87
elmos a meneküléskor az árvíz 😄 tipp?

Viktor99
Milyen kosztümök vannak? Nekem csak a régi sárga van meg! 😛
háttér 😄

Szega87
<#worship>

Szega87
bakker hogy ez nem jutott eszembe 😄 pedig a ládát már odatoltam az ajtóhoz, igaz más céllal, átakartam húzni a másik terembe csak a palló nem engedte

Gambitnál amikor másodszorra akar lelökni minket de felhúzom magam elrugom mekkába de utána jön egy bug hogy a levegõbe állok és leesek mindig elõjön ez. ezzel lehet vaklamit kezdeni vagy nemtom