1160
\"X-MEN
  • Prince23
    Akkor valószínűleg VGA memóriád kevés... mien típusod van? mert ez Unreal Ungeni, ide kell egy erős shader vga
  • gfreak
    sajnos lövésem sincs mi lehet...milyen OS van a gépeden?
  • Anfara
    Hát srácok én is írtam hogy nálam el sem indul a játék akarom mondani, elindul bejönnek a logok mint raven meg activision aztán bejön a loading képernyő és kilép. Nem tudom mi lehet a gond pedig minden friss a gépen vga legújabb dx a legújabb. Nem tudom mi lehet a gond külföldi fórumon is olvastam ilyet de ott sem találtam semmi használhatót. Valaki valami ötlet?
  • Fókameister
    xp-m van a driver a legujabb ha jól tudom a direct x et megpróbálom hátha jó lesz
    köszi
  • Prince23
    Direct x-et frissítsd a mellékelt dvd-ről! na meg vga a legújabb driver.
  • gfreak
    vga driver? talan? milyen OS? xD
  • Fókameister
    hali
    gondom van a játékkal mikor ikonra kattintok bejön a kiskép de onnan sehova tovább a játék nem válaszol :S vmi ötlet mi a gond?
  • gfreak
    hehe..én is ezt csináltam...de az sem rossz amikor végigütöd a földön balegérrel, csak utána egy gyors jobb hogy megint odaszegezd xD
  • Prince23
    Várd meg, míg feléd csapna és nyomd a védekező gombot abal egérrel egyetemeben (javallot dühős vadállat opcióba kapcsolni előtte!!!!)... és utána a földre kerül, és jobb klikkezzél sokáig, amíg a földön teper.
    Most vittem végig másodjára is :DD szal bejön ez a tactic nekem
  • gfreak
    vágási xD de nem para, csak figyelni kell nagyon...és berserkben ütni mint a gép xD
  • crysis
    De amikor az fickó lövöldözik lézerrel,van amikor belassít és félretudok ugrani.Csak ez ritkán van és így nem tudom kicsinálni.Eléggé nehéz egy ellenfél.
  • gfreak
    nem...lassítás akkor van amikor pont rádcsapna valaki, te meg rátenyerelsz a blokkolásra...akkor egy kicsit belassul, és meg kell nyomni egy ütésgombot hogy jól fájjon annak aki meg akart ütni, de klasszikus értelembe véve nincs bullet time
  • crysis
    Nem lehet vmelyik gombbal bellasítani?
  • Prince23
    Ugornod kell a krpakra...gondolom már megtetted :D
  • Palesz2
    áá jovan semmi most éreztem rá :D
  • Palesz2
    Valaki segítsen már pls. 1 napja itt szenvedek. Nembirok átugrálni ezeken mert 1. szinte nem is haladok mertmindig jön vissza
    2. azok a emberek meg lőnek és ha kapaszkodok lelőnek és akko restart-.- és má elég ideges vagyok ez miatt h iylen szart minek kell belerakni.
    Szal rosszul akarom csinálni vagy hogy kell?

• Prince23
    Hát úgy, ahogy leírtam lentebb neked:)
  • Viktor99
    Vagyis psp-n szarabb
  • crysis
    Azt csináltam,de mindig átteleportált és onnét lőtt lézerrel,de az elején belassult a játék és félretudtam ugrani.De utána nem lasított be,így ugrálhatok összevissza,akkor is eltalál.Te hogy vitted ki??????
  • sQr
    Teljesen más a két játék szinte. Más helyszínek, ellenfelek...stb. Szóval igen, érdemes.
  • gfreak
    ha végig akarod tolni pc-n is, akkor igen xD
  • baaka
    psp- végigtoltam a gammát, pc re érdemes leszedni??
  • gfreak
    elképesztő különben, alig tudtam elindulni melózni ma reggel is..gondoltam van még vagy fél órám, rozsózok egy keveset...na majdnem sikerült nem beérnem időre xD
  • MerlinW
    [legyint] :)
  • gfreak
    de most nem teszi hozzá xD meg a #493ban sem...xD xD xD

különben hardon az a rész, amikor négy W.E.N.D.I.G.O. jön ellenünk elég kemény lett...ezzel ellentétben a MARK I sentinelt megintcsak rém egyszerűen fossá lehet alázni xD
  • Viktor99
    :D bye
  • Prince23
    automatikusan hozzá tezsi a szöveg végére bye-t? :Oo
  • kalokalo
    ok már késő van:D stupp üzenetére lett volna válasz:D
  • Prince23
    Mi? nem értema válasz reakciókat...
  • kalokalo
    am ezt vmikor regisztrációkor írtam be, aztán midníg hozzá teszi
  • MerlinW
    Mer' jól nevelt. Kössé' már bele ebbe is...
  • balee4
    easter egg
  • Viktor99
    Minek köszöngetsz állandóan? Mindegy... Nincs semmi jelentősége csak poénból rakták be. :)
  • kalokalo
    ezek szerint vmi tréfának szánták, a játék készítőknek van valami köze wowhoz?
  • csabarinkoo
    Az Arthas Menethil Herceg a WoW-ból
    egy paplovag ( Paladin) aki egyesül a Lich kingel és... mind1. :D

Nem tudsz vele mit csinálni.
    Engem ez érdekelne, hogy miért van a játékban.
  • kalokalo
    igen toom hogy felkiáltójel. bocs a 3üzenetért 1más után
  • kalokalo

bocs de a kép lemaradt vmiért
  • kalokalo
    Hello
    Sztem valahol a játék 3negyedénél vok. és ráleltem 1ienre:D
    nemtok a kardal semmit csinálni, nemértem mit keres a csontváz fölött 1 kérdőjel, valakinek vmi 5let?
  • macleody
    Ha csak simán "c"-t nyomsz elkapja és felemeli. Az irány gombokkal meg arra dobod amerre akarod. Vagy jobb egér gomb és "c" és elkezdi forgatni a lábánál fogva.
  • Anfara
    Hali emberek lenne egy kis problémám ezzel a játékkal! Felraktam mindent úgy ahogy kell lévén hogy azért nem először csinálom. Elolvastam minden külföldi oldalt ahol találtam bármi féle utalást a problémámra de nem találtam ezért kérdezek most itt. Nos a problémám az, hogy elindítom a játékot minden frankón megy bejön a raven logó az activision, unreal, marvel minden ahogy kell aztán bejön a loading képernyő mire hirtelen kilép a játékból és megjelenik a szokásos szöveg hogy ezzel az exe-vel hiba történt és küldjem el a microsoftnak tehát szokásos. Mit tudok ezzel kezdeni nincs valami megoldásotok?? Nagyon kéne mert nagyon kipróbálnám a játékot.