1160
-
#520 Akkor valószínűleg VGA memóriád kevés... mien típusod van? mert ez Unreal Ungeni, ide kell egy erős shader vga -
#519 sajnos lövésem sincs mi lehet...milyen OS van a gépeden? -
#518 Hát srácok én is írtam hogy nálam el sem indul a játék akarom mondani, elindul bejönnek a logok mint raven meg activision aztán bejön a loading képernyő és kilép. Nem tudom mi lehet a gond pedig minden friss a gépen vga legújabb dx a legújabb. Nem tudom mi lehet a gond külföldi fórumon is olvastam ilyet de ott sem találtam semmi használhatót. Valaki valami ötlet? -
#517 xp-m van a driver a legujabb ha jól tudom a direct x et megpróbálom hátha jó lesz
köszi -
#516 Direct x-et frissítsd a mellékelt dvd-ről! na meg vga a legújabb driver. -
#515 vga driver? talan? milyen OS? xD -
#514 hali
gondom van a játékkal mikor ikonra kattintok bejön a kiskép de onnan sehova tovább a játék nem válaszol :S vmi ötlet mi a gond? -
#513 hehe..én is ezt csináltam...de az sem rossz amikor végigütöd a földön balegérrel, csak utána egy gyors jobb hogy megint odaszegezd xD -
#512 Várd meg, míg feléd csapna és nyomd a védekező gombot abal egérrel egyetemeben (javallot dühős vadállat opcióba kapcsolni előtte!!!!)... és utána a földre kerül, és jobb klikkezzél sokáig, amíg a földön teper.
Most vittem végig másodjára is :DD szal bejön ez a tactic nekem -
#511 vágási xD de nem para, csak figyelni kell nagyon...és berserkben ütni mint a gép xD -
crysis #510 De amikor az fickó lövöldözik lézerrel,van amikor belassít és félretudok ugrani.Csak ez ritkán van és így nem tudom kicsinálni.Eléggé nehéz egy ellenfél. -
#509 nem...lassítás akkor van amikor pont rádcsapna valaki, te meg rátenyerelsz a blokkolásra...akkor egy kicsit belassul, és meg kell nyomni egy ütésgombot hogy jól fájjon annak aki meg akart ütni, de klasszikus értelembe véve nincs bullet time -
crysis #508 Nem lehet vmelyik gombbal bellasítani? -
#507 Ugornod kell a krpakra...gondolom már megtetted :D -
#506 áá jovan semmi most éreztem rá :D -
#505 Valaki segítsen már pls. 1 napja itt szenvedek. Nembirok átugrálni ezeken mert 1. szinte nem is haladok mertmindig jön vissza
2. azok a emberek meg lőnek és ha kapaszkodok lelőnek és akko restart-.- és má elég ideges vagyok ez miatt h iylen szart minek kell belerakni.
Szal rosszul akarom csinálni vagy hogy kell?
-
#504 Hát úgy, ahogy leírtam lentebb neked:) -
#503 Vagyis psp-n szarabb -
crysis #502 Azt csináltam,de mindig átteleportált és onnét lőtt lézerrel,de az elején belassult a játék és félretudtam ugrani.De utána nem lasított be,így ugrálhatok összevissza,akkor is eltalál.Te hogy vitted ki?????? -
#501 Teljesen más a két játék szinte. Más helyszínek, ellenfelek...stb. Szóval igen, érdemes. -
#500 ha végig akarod tolni pc-n is, akkor igen xD -
#499 psp- végigtoltam a gammát, pc re érdemes leszedni?? -
#498 elképesztő különben, alig tudtam elindulni melózni ma reggel is..gondoltam van még vagy fél órám, rozsózok egy keveset...na majdnem sikerült nem beérnem időre xD -
#497 [legyint] :) -
#496 de most nem teszi hozzá xD meg a #493ban sem...xD xD xD
különben hardon az a rész, amikor négy W.E.N.D.I.G.O. jön ellenünk elég kemény lett...ezzel ellentétben a MARK I sentinelt megintcsak rém egyszerűen fossá lehet alázni xD -
#495 :D bye -
#494 automatikusan hozzá tezsi a szöveg végére bye-t? :Oo -
#493 ok már késő van:D stupp üzenetére lett volna válasz:D -
#492 Mi? nem értema válasz reakciókat... -
#491 am ezt vmikor regisztrációkor írtam be, aztán midníg hozzá teszi -
#490 Mer' jól nevelt. Kössé' már bele ebbe is... -
#489 easter egg -
#488 Minek köszöngetsz állandóan? Mindegy... Nincs semmi jelentősége csak poénból rakták be. :) -
#487 ezek szerint vmi tréfának szánták, a játék készítőknek van valami köze wowhoz? -
#486 Az Arthas Menethil Herceg a WoW-ból
egy paplovag ( Paladin) aki egyesül a Lich kingel és... mind1. :D
Nem tudsz vele mit csinálni.
Engem ez érdekelne, hogy miért van a játékban. -
#485 igen toom hogy felkiáltójel. bocs a 3üzenetért 1más után -
bocs de a kép lemaradt vmiért -
#483 Hello
Sztem valahol a játék 3negyedénél vok. és ráleltem 1ienre:D
nemtok a kardal semmit csinálni, nemértem mit keres a csontváz fölött 1 kérdőjel, valakinek vmi 5let? -
#482 Ha csak simán "c"-t nyomsz elkapja és felemeli. Az irány gombokkal meg arra dobod amerre akarod. Vagy jobb egér gomb és "c" és elkezdi forgatni a lábánál fogva. -
#481 Hali emberek lenne egy kis problémám ezzel a játékkal! Felraktam mindent úgy ahogy kell lévén hogy azért nem először csinálom. Elolvastam minden külföldi oldalt ahol találtam bármi féle utalást a problémámra de nem találtam ezért kérdezek most itt. Nos a problémám az, hogy elindítom a játékot minden frankón megy bejön a raven logó az activision, unreal, marvel minden ahogy kell aztán bejön a loading képernyő mire hirtelen kilép a játékból és megjelenik a szokásos szöveg hogy ezzel az exe-vel hiba történt és küldjem el a microsoftnak tehát szokásos. Mit tudok ezzel kezdeni nincs valami megoldásotok?? Nagyon kéne mert nagyon kipróbálnám a játékot.