X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezen kívül van még egy torta és egy hatch, a'la Lost is
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
fotográfik kolomp edisön :D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Farkas ennyire azért nem volt durva... <#wow1>#wow1>
. : Z E L L E R : .
😛

Érdemes leszedni a játékot? Félek, hogy olyan silány, mint a többi adaptáció. Tavaly kipróbáltam az Iron Mant kb 5 percig aztán DEL
Töltsük le az internetet!
Segitséget kérnék. Egy alagútban vagyok ahol menekülni kell a víz elõl. hiába futok mindig megfulladok. Itt hogyan kellene továbbmenni?
Köszi
A többi shift +jobb klikk, vagy C
Szal nem értem mi a bajotok az írányítással. Hány olyan játék van, amelyben PC-n C-vel kell legugolni... nagyon sok, és a legtöbb pc exkluzív.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
manapság már PC-n is létszükséglet egy gamepad, lehetõleg X360-as...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Z a védekezés? C a grab? WTF? Hány ujjamat törjem ki? :/
Egyébként másodjára játszom, és értelemszerûen a következõ fokozaton, ami eléggé nehéz. Most kifogott rajtam az elsõ szellem csapat. Egyszerûen meg se tudom közelíteni õket... hm talán használni kéne a védekezõ funkciót😄 most jut eszembe. majd megyek folytatom.
Racism is a weapon of mass destruction!
És még egyszer KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! a segítségedet
Ha tud valaki segíteni azt elõre megköszönném
na közben gyorsan összefogalom a véleményemet a játékról:
Egyébként fasza gém, várom a második részét, ami már sokkal apokaliptikus hangulatot fog keltetni (ugye a végefelé a vidik 😄) Sok bengarobotok garázdálkodnak USA-ban. A négernek, akinek levágtuk a kezét, úgy látszik a második részben õ fogja keverni a sz@rt.
A sztori nagyon jóra siekrült sztem, a grafika pazar, a hangokkal egyetemben is. na és a zenék az valami eszméletlen, az afrikai hadjáratnál még aTomb raider muzsikusai is megirigyelhetik, amit ott lehet halalni. Az ellenségek kellõen változatosak, sõt. Sok fõ és mellékboss van. Eddig a kohós boss fogot ki rajtam, kb 4-jére sikerült.
nagyon tetszik, hogy van benne karakterfejlesztés, és mutagének választása. A pályák teljesen egyértelmûek, lineárisak, egy kicsivel több szabadság nem ártott volna, de vélhetõleg, majd a 2. részben lesz szerencsénk hozzá 😄
képregény-játékadaptációk között magasan a legjobb, és minden idõk legjobb képregényen alapuló játéka. Jelenleg Év játéka nálam, valamint Év meglepetés játéka. Ez tény.
Ami jó:
- grafika
- hangok
- harcok, kombók sokassága
- teljesmértékû, tökéletes - Logan - hangulat
- sok karakter, köztük Misztik
- szépen kidolgozott pályák
Ami rossz:
- pályák linearitása (dehát mit is várnánk tõle? Spider-ma feelinget? majd a második részben lehet róla szó 😊)
Grafika: 9
hangok: 9.5
Hangulat: 10
Irányíthatóság: 10
Küldetések: 10
Össz.: 99%
😄
Next PC upgrade: 2022
már elegem vana lézeres köcsögének, állandóan lelök (rá nem tok ugrani, mert baromi téávolról van, amikor meg ugrok PONT AKKOR szarrágója), mégis hogy közelítsem meg?
http://www.freetvmaci.info/
Most ott tartok,hogy egymás után három helikoptert kell szétverni és a mikor a másodikat szétverem utána tovább ugranék a harmadikra de az túl messze van így nem érem el és ezért folyton a meghalok.
Van valami ötletetek?
Csak ütöttem ahol értem. A kezeit volt nehezebb leszedni de akkor is sikerült halál nélkül😄
Vannak a talajon ilyen fémes fedõszerûségek minden ilyenre állj rá és várd meg míg rád lépne a robot ugorj el ekkor. A lába be fog ragadni kis ideig ekkor menj oda és kezd el csépelni a lábát.Ezt kell csinálna majd a kezeivel is ugyanezt!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”