X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Nem tudom megvan e valakinek az a rész ahol egy csávó egy emeleten áll és gránátokat lõ ki rám. Lent elintézem a muksókat, de õt hogyan lehet leszedni mert felugrani oda nem tudok.
gfreak
menni fog az, ne add fel 😉 itt még billentyûzettel toltam, simapipa xD hajráhajrá xD

Racism is a weapon of mass destruction!

balee4
sztem jó lett<#eljen>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ProGabe
az a gond, hogy alapból sincs megrajzolva a 2-ik, 3-ik karom vége
megpróbáltam kiegészíteni:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szega87
FELADOM! nem bírom átugrani? billentyû+egér lehetetlen, lehet átdugom gamepadra 😮

Prince23
Na emberek, sztetek jó a banner? tõlem mehet fejlécnek.

Szega87
merlinW meg gfreak ti valami nagyon jók lehettek, mert én már cliffhangerként ugrálok, mintha a majmok bolygója forgatásán járnék de azért sem sikerül :/

szép <#eljen>

de szerintem úgy kellett volna hogy alul még beleférjen a karma, ne csak úgy le legyen vágva a vége

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

gfreak
'na ezt most kurvára elhittem'

faszás <#eljen>

gfreak
kétszer is át kellett ugrálnom, mert azon a fa kiugrón volt valami 'csemege' (már elfelejtettem mi is volt az) és lekéstem a harmadik szobrot xD

balról a második nyilad nekem tökéletesnek tûnik..szépen elrugaszkodsz, pálya közepénél mégegyzser az ugrás, és nagy nyögéssel elkapja a szélét xD

ProGabe
<#vigyor3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Nekem bárhonnan sikerült többször is, szimpla ugrással.

[merlinw.org]

Szega87
Aki túljutott már ezen, árulja el melyik peremen próbálkozott:

gfreak
teljesen egy és ugyanaz xD

DarkSector
énmegmondtamsemmi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
te aztán értesz hozzááá <#szomoru2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carloska
te fogyatékos baromarcú állat máskor mielött okoskodsz nézd meg mit kérdezz az ember

gfreak
szerintem azt szeretné tudni hogy a sima és az Uncaged Edition között mi a különbség 😉

speciel én nem tudom mi a különbség a kettõ között 😉

DarkSector
abban hogy ennek a feltöltöje a reloaded csapat.
-.-
lolmá tanuljátokmegfaszom hogy iso-és -iso egyenlõ!!!!!!

Carloska
valaki árulja el nekem ez miben különbözik a simátol légyszíves köszi

X-Men.Origins.Wolverine.Uncaged.Edition-RELOADED

gfreak
xD próbálj meg jól a szélérõl elrugaszkodni xD meglesz az xD

duka10: passzolom, szerintem próbálj egy reinstallt :S (különben asszem a 185.xx a legfrisebb, már nem emlékszem, de érdemes cserélned)

Szega87
valahogy nem nagyon akarja elkapni a szélét! Még berserket is rányomtam úgy se! 😄DDD

a vas is megvan hozzá az Nvidiából meg az van ami kellett a GTA IV-hez a 180. valami 😄 (nemtom hogyvolt xD)
ment minden U3-as játék igaz sok nem volt 😊
gfreak
@crazyman19:passz, nálam a sima "nyomom mint a barom" megoldás itt is mûködött tökéletesen xD

@duka10: passz...driverek legújabbak? vasad van alá rendesen? más U3 engines játékkal minden rendben volt?

hellosztok amikor a nagy robotot kell megölni mikor zuhan már az égbol és a mellkasát kellene feltépni és nyomkodni kell a c betut azt hogy csináltátok meg mert én olyan gyorsan nyomomhogy nemhiszem ennél jobban lehetne majd szétesik a bil 😊 és nem tudja idõben megcsinálni köszi a válaszokat elõre isl
valaki lécci segítsen!! nekem índításkor azt írja ki hogy Runtime Error!
Program: G/Program Files/...
R6025
-pure virtual function call

1x már az intro is megvolt indult volna a pálya de akkor is ezt írta ki
valaki segítsen PLS
gfreak
szobrokat a helyükre állítod, aztán gyorsan ráugrasz az elsõre, onnan a másodikra, a másodikról egy duplával eléred a fa kiugrót (elkapja a szélét) ott találsz egy kis ajándékot is, aztán villámvágtában át a harmadikra és onnan tudsz továbbugrálni 😉

Szega87
Újra sziasztok!

Most épp itt akadtam el, mielõtt bárki vérpistikét játszana tegnap óta gondolkodok rajta, tudom, hogy az elsõ lábánál illetve a harmadik szobor mellkasánál a fát fel kell kaszabolni, meg a harmadikhoz kell a kõ ahol dögcédula is van/volt. Elsõ szoborra simán felugrok, onnan is simán át a másodikra, de a második és harmadik között van egy félig meddig letört fa híd szerûség ami viszont túl magasan van, se walljump se doublejump nem segít, komolyan ha 100 szor nem próbáltam egyszer sem. Tipp?

KÉP:

DarkSector
jórész uj játékokról...ha unatkozik valaki.Itt a többi videóm.

DarkSector
WOW
Az új Batman.
O_o
LOL Batman gameplay bunyó!!!

samsung123
HELP! valakinek sikerült beállítani az 1360x768 felbontást? aki igy játszik irja már le köszi

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

gfreak
az megvan, a classicban tolom (a legkomolyabb xD) hmm...ezeket a statistics dolgokat nemigen szokatm nézegetni, de belenézek, köszi 😉

játék közben, a menüben van egy olyan menüpont hogy statistics, ott oda van írva mennyi van belõle, sok más dologgal együtt
bár szerintem semmire sem jó, ha teljesíted ezeket

egyedül ha a wolverine akció figurákat gyûjtöd össze azért kapsz bónusz ruhákat

gfreak
😉 juteszembe: mennyi dögcédula van a játékban összesen, van errõl vmi infó? és ha mindet összegyûjtöm akkor történik még valami, vagy csak az xp-t szórják és csókolom? 😉

télleg, sry
viszont nem oltásnak szántam,

gfreak
csakhogy nincs feral senses jelenleg, mint ahogy regeneration sincs, pont azért kell a szellõzõben mászkálnia...xD

úgyhogy az elsõ sor az tök elég lett volna xD

az oltás viszont fail 😉

mögötted levõ falon lesz valahol egy szellõzõ
de ha használnád a feral sense-t akkor simán tudnád merre kell menni

gfreak
pedig ez csak egy egyszerû beat-em up kis ugrálással xD

frankó játék lett, most futok majd neki hardon xD

grebber
Ahogy nézem elég sok ember nem tud megbirkózni a game-el és mindig elakadnak! Kicsit kell csak gondolkodni és már jönnek ide hogy hogyan tovább.

Next PC upgrade: 2022

gfreak
köszi, ugyan nem az volt a problémám, csak a bunyógombokat akartam átmappelni 😉

DarkSector
most megint elakadtam helikoptere kell ugrani de evegöbe nem tom a fasszopot irányitaní és mindig leesek a vizbe tegnap olyat ákurtam az asztalra mérgembe... :S

<#help>

Maak

na, szal itt

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak

mit kell itt csinalnom? atvergodtem a fegyverek elott nagy nehezen es nem tudok tovabb menni...vagy csak koran van meg<#smile>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MerlinW
Díjat semmiképp sem érdemel, viszont valóban egy kellemes árkád bunyós játék. Kb ilyennek kellene lenni mindegyiknek. Watchmen is hasnoló kaliber, az is jó lett.

[merlinw.org]

Prince23
Meglepi játék simán lehet. képregényben ez példaértékû!

wedge31
Ha nem vársz töle semmit nem fogsz csalodni egy jó iparos munka se több se kevesebb.

Azért nagy bajba lenne a játékipar ha ez a lineáris monoton hent game dijat nyerne.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Sg-n senki sem csalódott, talán nem is véletlen ez. Még lehet valamilyen díjat is be fog söpörni valamelyik magazinnál. Ebben biztos vagyok... bér eddig a 8 pont alegtöbb, amit adott x magazin neki.

balee4
na végre kipróbáltam én is a játékot, tényleg zseniálisan jó lett😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nincs valakinek mentése Gamit legyõzése utáni részrõl ? egyszerûen az a bug rohadt idegesítõ nem tudok semmit csinálni egyszrûen lesek és kezthetem elörõl 30. után ez rohadt idegesítõ
helosztok amikor a nagy robotot kell megolni mikor zuhan az égbõl és a mellkaást kellene feltépni nyomogatni kell a c gombot de olyan gyorsan nyomom hogy majd szétesik a billentyuzet és megsem sikerul ezt hgoy csináltátok meg ?