1160
\"X-MEN
  • Fókameister
    hát sajnos én ugyan ott vagyok ahol eddig már a drivert is felraktam de csak nem megy sehová inditás után csak a kis kép jön be :S:S
  • Prince23
    Deadpool már az első küldi óta velünk volt, jobban kéne figyelni. A helin, velünk szembe ült, kardfog mellett!
  • Viktor99
    Na ez érdekes! Most jutottam el Deadpoolig amikor az atomerőművek tetején harcolunk. Igazából a filmet nem láttam így nem tudom most mennyire tartok a végén de ha lehet NE MONDJÁTOK EL! Kösz
    Viszont valami tanács jól jönne mert elég nehéz elpüfölni. :/
  • crysis
    Hát nekem nem jött össze.Ütöttem,váktam meg minden odébbmegy és lézerrel rámlő aztán game over.Egy ilyennel elcseszni egy játékot,komolyan mondom.Fene abba kopasz faszba.Azis csak távolról tud pofázni a lézerével,közelharc szét aprítom.Szánalom
  • Viktor99
    Valaki megmondaná mi a szarért nem adja össze a skillpontokat? Még mindig 3-as asszem a CLAWS-om mert 8-at nem tudok összeszedni amig nem adja össze -_-
  • ProGabe #555
    végigvittem. sajnos a vége nagyon összecsapott :\

SPOILER

karaktereket írtak ki csak úgy (Raven+Néger csóka), és hoztak be seperc alatt (Deadpool). már írtam: sajnos érezhető, hogy a film miatt nem volt idejük rendesen befejezni. sokszor a textúrák is elmosottak, nincs ez-az kidolgozva

na de a lényeg, hogy kategóriája egyik legjobbja a játék! várom a folytatást. az utolsó CGI odab*szott rendesen. a kilátás is, meg ahogy lenyúzta a saját kezét, brrrr :)
  • MerlinW
    \Engine\Config\BaseEngine.ini

itt a többi beállítás:)
  • Viktor99
    Háttya
  • Atys91
    Grafikailag csak a felbontást lehet állitani az optionsben?
  • gfreak
    mielott becsapodna a raketa, nyomd meg a blokkot
  • Tatyla
    rakétavetös ipsét hogy kell kiiktatni aki egy szobában egy platformon áll fenn?
  • Anfara
    reloaded nincs is más
  • gfreak
    melyik release-t huztad le amugy? originsbol ;)
  • Anfara
    lehet hogy gagyi de én az origins-el nem tok játszani...mivel nincs más út ezért ezt próbáltam meg de amint látom ez sem fog menni........
  • gfreak
    ja en nem az x3rol beszeltem, hanem a a rozsorol xD
    x3mat nem vagom, jatszottam vele regebben de szerintem elegge gagyira sikerult xD
  • Anfara
    Az x-men 3 official game mappájában nincs olyan hogy engine! Mondom mik vannak:
    assets, docs, fonts, igui, tagfiles, usagefiles
  • gfreak
    a jatek mappajaban az Engine\Config\BaseEngine.ini -t tudod szerkesztgetni, es ott vannak a grafikai beallitasok ;)
  • Anfara
    Nagy elkeseredésemben leszedtem az X-men 3 official game-et amivel meg az a gondom hogy elindítom minden megy csak kár hogy a monitorom kiírja hogy out of scan range! Tehát ezt a frissítést amire alapban van állítva a játék nem tudja és én meg nem tudom hogy tudnám átállítani. A játék menüjét nem látom ugye bár de tudok lépkedni és így nem tudom hol tudnám beállítani hogy milyen felbontásban fusson a játék! Régi a monitorom és így a 100hz fölött már meghal. Most még ezzel is vessződök két játék és egyik se megy rendesen...
  • Anfara
    Megnéztem már még mielőtt írtad volna leszedtem a legfrissebb driver-t mármint physx driver-t és úgy sem jó loadin képernyőnél kivág.
  • gfreak
    benne is van, a driver leirasban megtalalod eppen hanyas PhysX van a driverben...aztan megnezheted hogy van-e ujabb PhysX kulon, de az utobbi par driver mindig a legujabbakat tartalmazza
  • gfreak
  • Anfara
    Igen én is így gondoltam most nézem nvidia-t de ha jól tudom az új vga driver-ben benne kéne lennie a legújabb physx-nek is nem?
  • gfreak
    nvidia honlap, + lsd elozo hsz ;)
  • gfreak
    az uj driverekben benne van, és az fent van neki...nem a PhysX a baj szerintem
  • Anfara
    A physx drivert honnan tom leszedni mert ami a dvd-n van és fel akarnám rakni arra azt írja hogy már egy frissebb verzió fent van és nem tudom ezt felrakni.
  • Abu85
    Rakd fel a PhysX drivert!

A PhysX az egy platform ... kb. olyan, mint a DirectX. Nem érdekli milyen VGA-d van, és a linkelések kellenek a program futásához. Nem tud a proci fizikát számolna, ha nincs meg a játék által követelt API verzió.

A GeForce PhysX az más. Azt a legtöbb program keresztbe leszarja. Ettől még a platformra szükséged van, mert az kell a számoláshoz.
  • ProGabe #534
    Tippek-trükkök

mennyivel jobb bekapcsolt V-sync-kel :)
  • csabarinkoo
    Viszont akkor elnézésedet kérem..
    Általában ( más fórumokon ez a tanácsom bevállik )
  • Anfara
    Mugen ha arra gondolsz hogy rakjam fel a physx-et akkor az nem old meg semmit a legfrisebb physx van fent és mint írtam nvidia kártyám van ergo az tuti nem hibás nálam és nem is írta ki hogy hiányolna bármiféle dll-t egyszerűen bejön a loading képernyő és kilép a játékból na meg persze kiírja hogy ez és ez az exe hibát észlelt ezért leáll a problémákért elnézést és küldjem el a microsoftnak.
  • Anfara
    "Erre a problémára már válaszoltam egy párszor.
    Nvidia physx megoldja a problémát."

Ne haragudj de ezek szerint átfuthattam a hozzászóláson pontosan mit is kéne csinálni a physx-el??? Mert nekem nem világos.
  • gfreak
    ezzel az a nagy baj, hogy az "igazi" Deadpoolról kéne filmet csinálni (azaz Wade Wilsonról), de ugye annyira átalakították a karaktert a film kedvéért, hogy ez bukó
  • csabarinkoo
    Erre a problémára már válaszoltam egy párszor.
    Nvidia physx megoldja a problémát.
  • Anfara
    Tessék egy átfogóbb:
    Proci: Intel dual 2.4 ghz
    Mem: 2GB DDR2
    VGA: 8800 GTS 320MB
    Hely van bőven hangkártya sem egy hátrányosabb helyzetű.
  • Anfara
    VGA: 8800 GTS 320 MB
  • Prince23
    Szereintem a 300 valamennyi mega az már kevés... de nem értek hozzá, min. 512 kéne legyen

Deadpoolt eltudnám képzelni játékba, bár lehet olyan lenne min Jerichóban Church.
  • Anfara
    "Akkor valószínűleg VGA memóriád kevés... mien típusod van? mert ez Unreal Ungeni, ide kell egy erős shader vga"

Biztos nem a vga a gond 8800 gt 300 mega ram nem pont 300 valamivel több.

"sajnos lövésem sincs mi lehet...milyen OS van a gépeden?"

XP sp3
  • csuripi
  • grebber
    X-Men Origins: Deadpool?

Wolverine és Magneto után számíthatunk egy Deadpool karakterét feldolgozó filmre és játékra is, amennyiben tényleg elkészülne.

A hollywoodi Fox stúdió producerei jelenleg egy újabb X-Men univerzumot feldolgozó projekten, az X-Men kezdetek: Deadpool mozifilmen agyalnak, csak egy a bökkenő: most nincs forgatókönyvíró a filmhez. A film középpontjában természetesen a Ryan Reynolds alakította Deadpool lenne. Amennyiben elkészülne a film, az Activision gondozásában újra adaptálnák videójáték formájába ezt is a Raven srácai. Talán újabb rókabőr készülne (?) a játékos társadalom számára, de úgy vélem, meglehet őket érteni, hiszen a Wolverine játékadaptáció szinte tökéletes fogadtatásban részesült, magyarán igen jól szerepel. A Wolverine film pedig jelenleg több mint 165 millió dollárt termelt világszerte, mindössze pár nap leforgása alatt. Mi jöhet még ezek után?

info: Gamepod
  • csuripi
    Itt hogyan tovább? Sehová se tudok felugrani.
  • Fókameister
    nos én se jutottam előbbre sajnos szal passz hogy mi a gáz:S:S