X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
megpróbáltam kiegészíteni:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de szerintem úgy kellett volna hogy alul még beleférjen a karma, ne csak úgy le legyen vágva a vége
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
balról a második nyilad nekem tökéletesnek tûnik..szépen elrugaszkodsz, pálya közepénél mégegyzser az ugrás, és nagy nyögéssel elkapja a szélét xD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
speciel én nem tudom mi a különbség a kettõ között 😉
-.-
lolmá tanuljátokmegfaszom hogy iso-és -iso egyenlõ!!!!!!
X-Men.Origins.Wolverine.Uncaged.Edition-RELOADED
duka10: passzolom, szerintem próbálj egy reinstallt :S (különben asszem a 185.xx a legfrisebb, már nem emlékszem, de érdemes cserélned)
ment minden U3-as játék igaz sok nem volt 😊
@duka10: passz...driverek legújabbak? vasad van alá rendesen? más U3 engines játékkal minden rendben volt?
Program: G/Program Files/...
R6025
-pure virtual function call
1x már az intro is megvolt indult volna a pálya de akkor is ezt írta ki
valaki segítsen PLS
Most épp itt akadtam el, mielõtt bárki vérpistikét játszana tegnap óta gondolkodok rajta, tudom, hogy az elsõ lábánál illetve a harmadik szobor mellkasánál a fát fel kell kaszabolni, meg a harmadikhoz kell a kõ ahol dögcédula is van/volt. Elsõ szoborra simán felugrok, onnan is simán át a másodikra, de a második és harmadik között van egy félig meddig letört fa híd szerûség ami viszont túl magasan van, se walljump se doublejump nem segít, komolyan ha 100 szor nem próbáltam egyszer sem. Tipp?
KÉP:

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
bár szerintem semmire sem jó, ha teljesíted ezeket
egyedül ha a wolverine akció figurákat gyûjtöd össze azért kapsz bónusz ruhákat
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
viszont nem oltásnak szántam,
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
úgyhogy az elsõ sor az tök elég lett volna xD
az oltás viszont fail 😉
de ha használnád a feral sense-t akkor simán tudnád merre kell menni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
frankó játék lett, most futok majd neki hardon xD
Next PC upgrade: 2022
<#help>#help>
na, szal itt
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
mit kell itt csinalnom? atvergodtem a fegyverek elott nagy nehezen es nem tudok tovabb menni...vagy csak koran van meg<#smile>#smile>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[merlinw.org]
Azért nagy bajba lenne a játékipar ha ez a lineáris monoton hent game dijat nyerne.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord