1160
\"X-MEN
  • Prince23
    LOL emberek!!!! Figyelem!!!!!

XFIRE-ral nem kompatibilis a játék jelenleg, azért nincsen átvezetőknél hang!!!! (amióta az xfire felismeri a wolvi játékot, azóta csinálja ezt)

LOL!!!!
  • Prince23
    Van egy kis gondom a gémmel :(

Az átvezetőknél nincsen hang, full minden teganp jó volt, de a cinematic vidiknél elment a hang. Ez miér van?
  • zozyk
    Nekem a kedvencem az e+q+c kombináció...
    Repkednek,mint hurrikánban a faházak.
  • Lacc 88
    Végigvittem ma én is a game-t és nagyon bejött. bár a végétől többre számítottam eléggé elkapkodták sajnos, sokkal ütősebb és hosszabb is lehetett volna az utolsó rész. Viszont Wolverine plusz ruháinak örültem király azokban is tolni
  • Lacc 88
    Pedig az nagyon király kis dolog, én imádom használni
  • Viktor99
    Gondolom sokan alig használják ezt a ráugrást (csak odamennek az ellent vágni) és azért nem egyértelmű nekik...
  • grebber
    Futni majd amikor már nem szemből hanem hátulról mutatja a karaktert E+Q val felugrani a teherautón lévő fazonra és kinyírni az összeset a kocsikon ugrálva!

De adja magát nem tudom mi okoz gondot!
  • Viktor99
    Ahhh... Kb 3-jára is!
    Naszóval ha a kocsikhoz érsz akkor E+Q és ráugrik a pacákra és nem döglesz meg. És így tovább. Viszont mielőtt még írnál az elől ülő hapekot nekem nem engedte ütni azt C vel kapd onnan ki...
  • icemankimi
    amikor szaladni kell az alagútban a víz elöl ott mindig megfullad vagy nemtom mit kell csinálni??
  • norbi2fraktal
    a mozgatható szobrot húzd teljesen a "párkány" mellé,és csapd le a szoborról a deszkákat,majd gyere ide vissza,és tekerd full amig engedi, majd balra ugorj a szoborra jjobbra , majd a párkány, szobor, és lépcsőő....
    üdv...
  • grebber
    Kiütöd a szobrokat blokkoló fadeszkákat majd elforgatod a kart és gyorsan végigugrálsz rajtuk a túloldalra! Ahol nagy a táv ott duplaugrással!
  • highlander15
    Itt akadtam el,hogy kell itt átjutni?Másfél napja ezen agyalok,ha valaki tud,segítsen!
  • highlander15
  • highlander15
  • bhaal
    hali olyan gondom van , hogy kb fél napig tökéletesen ment a game most pedig elindítom bejön a kezdő ablak utánna eltünik és ennyi...nem indítja el :S
  • Prince23
    :D
  • gfreak
    háááát...ha nem kéne bejönnöm dolgozni (azaz fizeted a megélhetésem) akkor vállalnám hogy lefordítom neked a teljes Uncanny-t :D
  • Viktor99
  • Prince23
    Érdekelne a dolog, csak magyarul :)
  • gfreak
    sajnos a filmkészítők úgy döntöttek hogy megreformálják Deadpool-t...pedig az egyik legeredetibb szuperhős(???) a Marvel univerzumban.

Teljes X-men sorozat magyarul nincs, van pár képregényhonosító oldal illetve a BlueDragon torrentportál ahol vannak fent. (a BlueDragonon pdf-ben az összes régebben magyarul megjelent X-men-t tudod lehúzni)

Angolul merőben más a helyzet: a legfrisebb számig le tudod tölteni az Uncanny/Astonishing/Ultimate/Young/stb. X-meneket...de készülj fel hogy nem kevés szám, és méretre is elég tisztességes, kb 35 giga az összes X-men-nel kapcsolatos képregény ;)

(mivel angolul olvasok képregényeket (meg honosítok is ;) ) ezért beszereztem gyakorlatilag minden nagyobb kedvencemet (köztük az xeket is), ha kell vmi akkor dobj egy pm-et és kitaláljuk (persze angolul van) )
  • fgm
    köszi a segítséget.
    Viszont van még egy probléma. a vízesésnél a havas pályán hogyan kell átugrani a másik sziklára. nekem nem sikerült és tiszta ideg vagyok.
    köszi
  • DarkSector
    most a dunának megy...és ez a te hibád lesz.... :DDDD
  • davidka003
    Nagyon nagy tragédia, hogy megtudtad, hogy ott a játék vége.
  • Prince23
    Mi ebben a rossz?
  • Viktor99
    Elvileg ő az.. Vagy nem? :o
  • Viktor99
    Bazdmeg és elmondja hogy hol tartok!
  • Prince23
    Hát ez baromi nagy lol. Csalódtam akkor.
    amikor kezdődik az első küldink, Victor mellett Wade (piros ruhás fazon karddal) ül? s nem deadpool -néven? meg a végén ő lőtte le a négert, akit Wolverine elengedett. Akkor az Wade Wilson volt??? Há nehogy má, ő Deadpool
  • Prince23
    Egyébként X-men képregényeket honnan lehet letölteni? érdekelne az egész x-men univerzum magyarul persze...
  • gfreak
    az a szitu, hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Deadpool eredetileg Wade Wilson, ubermájer zsoldoscsávó aki ugyanúgy regenerálja magát mint Rozsi. Mármint a képregényekben. A filmben két külön karakter lett Wilson és Deadpool, és az utóbbinak van mindenféle barom képessége, plusz stryker bevarrta a száját
  • Prince23
    Akkor ez igencsak szánalom volt tőlük, azt hittem hogy egy ismeretlen vadidegen lény, akit csak3-szor lehet legyőzni xD

Infó nincs róla?
  • gfreak
    jah, jól elb@szták Deadpoolt mondjuk...kár hogy nem maradtak a képregényes Deadpoolnál :D
  • Prince23
    Deadpool nem is úgy néz ki - a film alapján... Hogyan változott át?
  • grebber
    Legvégén a reaktor tetején miután szétvertük elsőnek és elkezd lézerezni csak E+Q val rá kell ugrálni azt csépelni semmi nehézség nincs benne!
  • davidka003
    Az erőműnél a játék végén a csávót.
  • gfreak
    csak egy egészen keveset kell visszaolvasni

• Prince23
    Mlyen Deadpoolt?
  • Zeller01
    Úgy látom másnak is problémát okoz, de aki megcsinálta leírná, hogyan kell kinyírni Deadpool-t?
  • csabarinkoo
    Védekezéssel verd vissza a lövéseit..
  • peete
    Cső
    Valaki elárulná nekem h Gambit-et h kell kinyírni (tüzes srác a kaszinóban)? Mert egyszerűen nem megy leveszem a 3/4ig az életét aztán felugrik az állványra onnan le is szedem de az élete egyszerűen nem megy lejjebb nm is lehet megsebezni? Nm szabad engedni h felugorjon vagy mi?
    THX
  • Viktor99
    De direkt irtam hogy nem láttam a filmet te okos... Így honnan tudjam hogy kiből csinálták. Most már tudom de azért neked meg jobban át kéne olvasni...