1160
-
#600 LOL emberek!!!! Figyelem!!!!!
XFIRE-ral nem kompatibilis a játék jelenleg, azért nincsen átvezetőknél hang!!!! (amióta az xfire felismeri a wolvi játékot, azóta csinálja ezt)
LOL!!!! -
#599 Van egy kis gondom a gémmel :(
Az átvezetőknél nincsen hang, full minden teganp jó volt, de a cinematic vidiknél elment a hang. Ez miér van? -
#598 Nekem a kedvencem az e+q+c kombináció...
Repkednek,mint hurrikánban a faházak. -
Lacc 88 #597 Végigvittem ma én is a game-t és nagyon bejött. bár a végétől többre számítottam eléggé elkapkodták sajnos, sokkal ütősebb és hosszabb is lehetett volna az utolsó rész. Viszont Wolverine plusz ruháinak örültem király azokban is tolni -
Lacc 88 #596 Pedig az nagyon király kis dolog, én imádom használni -
#595 Gondolom sokan alig használják ezt a ráugrást (csak odamennek az ellent vágni) és azért nem egyértelmű nekik... -
#594 Futni majd amikor már nem szemből hanem hátulról mutatja a karaktert E+Q val felugrani a teherautón lévő fazonra és kinyírni az összeset a kocsikon ugrálva!
De adja magát nem tudom mi okoz gondot! -
#593 Ahhh... Kb 3-jára is!
Naszóval ha a kocsikhoz érsz akkor E+Q és ráugrik a pacákra és nem döglesz meg. És így tovább. Viszont mielőtt még írnál az elől ülő hapekot nekem nem engedte ütni azt C vel kapd onnan ki... -
icemankimi #592 amikor szaladni kell az alagútban a víz elöl ott mindig megfullad vagy nemtom mit kell csinálni?? -
#591 a mozgatható szobrot húzd teljesen a "párkány" mellé,és csapd le a szoborról a deszkákat,majd gyere ide vissza,és tekerd full amig engedi, majd balra ugorj a szoborra jjobbra , majd a párkány, szobor, és lépcsőő....
üdv... -
#590 Kiütöd a szobrokat blokkoló fadeszkákat majd elforgatod a kart és gyorsan végigugrálsz rajtuk a túloldalra! Ahol nagy a táv ott duplaugrással! -
#589 Itt akadtam el,hogy kell itt átjutni?Másfél napja ezen agyalok,ha valaki tud,segítsen! -
#588 -
#587 -
bhaal #586 hali olyan gondom van , hogy kb fél napig tökéletesen ment a game most pedig elindítom bejön a kezdő ablak utánna eltünik és ennyi...nem indítja el :S -
#585 :D -
#584 háááát...ha nem kéne bejönnöm dolgozni (azaz fizeted a megélhetésem) akkor vállalnám hogy lefordítom neked a teljes Uncanny-t :D -
#583 :D -
#582 Érdekelne a dolog, csak magyarul :) -
#581 sajnos a filmkészítők úgy döntöttek hogy megreformálják Deadpool-t...pedig az egyik legeredetibb szuperhős(???) a Marvel univerzumban.
Teljes X-men sorozat magyarul nincs, van pár képregényhonosító oldal illetve a BlueDragon torrentportál ahol vannak fent. (a BlueDragonon pdf-ben az összes régebben magyarul megjelent X-men-t tudod lehúzni)
Angolul merőben más a helyzet: a legfrisebb számig le tudod tölteni az Uncanny/Astonishing/Ultimate/Young/stb. X-meneket...de készülj fel hogy nem kevés szám, és méretre is elég tisztességes, kb 35 giga az összes X-men-nel kapcsolatos képregény ;)
(mivel angolul olvasok képregényeket (meg honosítok is ;) ) ezért beszereztem gyakorlatilag minden nagyobb kedvencemet (köztük az xeket is), ha kell vmi akkor dobj egy pm-et és kitaláljuk (persze angolul van) ) -
fgm #580 köszi a segítséget.
Viszont van még egy probléma. a vízesésnél a havas pályán hogyan kell átugrani a másik sziklára. nekem nem sikerült és tiszta ideg vagyok.
köszi -
#579 :D
most a dunának megy...és ez a te hibád lesz.... :DDDD -
#578 Nagyon nagy tragédia, hogy megtudtad, hogy ott a játék vége. -
#577 Mi ebben a rossz? -
#576 Elvileg ő az.. Vagy nem? :o -
#575 Bazdmeg és elmondja hogy hol tartok! -
#574 Hát ez baromi nagy lol. Csalódtam akkor.
amikor kezdődik az első küldink, Victor mellett Wade (piros ruhás fazon karddal) ül? s nem deadpool -néven? meg a végén ő lőtte le a négert, akit Wolverine elengedett. Akkor az Wade Wilson volt??? Há nehogy má, ő Deadpool -
#573 Egyébként X-men képregényeket honnan lehet letölteni? érdekelne az egész x-men univerzum magyarul persze... -
#572 az a szitu, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deadpool eredetileg Wade Wilson, ubermájer zsoldoscsávó aki ugyanúgy regenerálja magát mint Rozsi. Mármint a képregényekben. A filmben két külön karakter lett Wilson és Deadpool, és az utóbbinak van mindenféle barom képessége, plusz stryker bevarrta a száját -
#571 Akkor ez igencsak szánalom volt tőlük, azt hittem hogy egy ismeretlen vadidegen lény, akit csak3-szor lehet legyőzni xD
Infó nincs róla? -
#570 jah, jól elb@szták Deadpoolt mondjuk...kár hogy nem maradtak a képregényes Deadpoolnál :D -
#569 Deadpool nem is úgy néz ki - a film alapján... Hogyan változott át? -
#568 Legvégén a reaktor tetején miután szétvertük elsőnek és elkezd lézerezni csak E+Q val rá kell ugrálni azt csépelni semmi nehézség nincs benne! -
#567 Az erőműnél a játék végén a csávót. -
#566 csak egy egészen keveset kell visszaolvasni
#512 -
#565 Mlyen Deadpoolt? -
#564 Úgy látom másnak is problémát okoz, de aki megcsinálta leírná, hogyan kell kinyírni Deadpool-t? -
#563 Védekezéssel verd vissza a lövéseit.. -
peete #562 Cső
Valaki elárulná nekem h Gambit-et h kell kinyírni (tüzes srác a kaszinóban)? Mert egyszerűen nem megy leveszem a 3/4ig az életét aztán felugrik az állványra onnan le is szedem de az élete egyszerűen nem megy lejjebb nm is lehet megsebezni? Nm szabad engedni h felugorjon vagy mi?
THX -
#561 De direkt irtam hogy nem láttam a filmet te okos... Így honnan tudjam hogy kiből csinálták. Most már tudom de azért neked meg jobban át kéne olvasni...