X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudom már írták... csak a lista kedvéért
Kéne segítség a játék indításához, azt írja ki, hogy nem található az nvcuda.dll file, pedig felraktam a telepítõben lévõ nvidia drivert is, egyébként ati-m van.
Miután ezt a hibát leokézom kiír valami memória olvasási hibát is, aki tudja a megoldást az kérem jelezze, köszönöm
1. Wii Fit (Wii)
2. X-Men Origins: Wolverine (DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360)
3. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
4. Wii Play (Wii)
5. Resident Evil 5 (PS3, Xbox 360)
6. Mario Kart Wii (Wii)
7. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360)
Next PC upgrade: 2022
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
mehetnünk Sabretoothal közös akciókra, pl afrikában, stb. ezekre a példákra támaszkodva.
Mivel Dan bejelentette a második részt, így biztosra vehetjük, hogy elõtte megajándékoznak minket egy DLC-vel, ami akár co-op ot is biztosítana. vagy egy küldetést, egy külön hadmûvelet mondjuk Sabretoothal, még mikor az elméje rendben volt. Simán elképzelném!!!!!!!!
mekkora hangulata volt annak, amikor mi a célkeresztbõl láttuk Rózsit, közben hallottuk a lövészt, hogy "állj már meg!", miközben ugye mi irányítottuk. hatalmas!
mindig, amikor eszembe jut, hogy már egy ideje csak kaszabolok (szó se róla, nagyon jól meg van csinálva, mégiscsak a játék 90%-a errõl szól), ami elkerülhetetlenül monotonná válik egy idõ után, mindig bejön valami új dolog
legyen folytatás, kezdetnek co-op mód, (singleben a gép irányítja a többieket). jó lenne, ha mondjuk több társunkkal (mármint nem több Wolverine, hanem több mutáns) egyszerre irthatnánk a népet
aztán - mivel úgyis sikeres lenne a folytatás is :P - ugyan ez a csapat elkészíthetné valamelyik másik mutánsra kihegyezve annak a saját játékát. persze Wolverine a legjobb választás sok szempontból, mert pl. egy Storm-mal csak állnánk és szórnánk a villámokat :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogyan kell kinyírni a pirosanvilágítószemû akárkit az erõmû tetején? Alám lõ leesek kész. Elõtte meg nyírtam vagy 5 percig!
. : Z E L L E R : .
Elakadtam a játékban, azon a pályán vagyok amikor megmérgeztek és elkell jutni a csajnak a laborjához, ugye nincs semmilyen képességem, ott tartok ahol fel lehet venni egy ilyen utangenses kis vmit. 2 terem egybe van nyitva, nemtudom merre kel tovább menni. van egy felvonó, de kéne hozzá cella, de ha a másikból kiveszem bezárul az ajtó. légyszives segitsetek. köszönöm
na de hajrá... készüljön a bannerünk
Akkor értenék egyet, ha az "egyik" szó nélkül írtad volna le a fenti mondatodat :))
különben meg minek hasonlítod olyan játékhoz (itt a TR-re gondolok) aminek messze semmi köze nincs hozzá? ez egy vegytiszta hack'n'slash cucc kis ugrálgatással, épphogy csak az élvezet kedvéért ;)
idáig az egyik legjobb marveles játék különben <#ravasz1>#ravasz1>
Racism is a weapon of mass destruction!
akkor ez jó lesz? méretezni kéne
"bal egérgombot ütögetve 'támadod' a helit, mozgásgombokkal meg elkerülöd a lövéseket"
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
itt mit kell csinálni.. hát egyszerüne nemjövökrá az aköcsög meg mindig lelõ... valaki help má
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Késik a game
Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu
Next PC upgrade: 2022
Hellsing47 : koszi a helpet, nemtom, hogy nem vettem eszre <#confused>#confused>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[merlinw.org]