X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Itt a teljes lista, természetesen Logan is éríntett az ügyben

tudom már írták... csak a lista kedvéért

Prince23
Inkább god of war, azt mondják sokan, de koppíntani jó gémrõl csak jó lehet, ha az jól is van kivitelezve.

Nagyon bejön a játék csak azt nem értem miért kellett Duke Nukem project.-et belevinni???
Hello

Kéne segítség a játék indításához, azt írja ki, hogy nem található az nvcuda.dll file, pedig felraktam a telepítõben lévõ nvidia drivert is, egyébként ati-m van.
Miután ezt a hibát leokézom kiír valami memória olvasási hibát is, aki tudja a megoldást az kérem jelezze, köszönöm
grebber
UK Top 40: (Leszûkitettem :D

1. Wii Fit (Wii)

2. X-Men Origins: Wolverine (DS, PC, PS2, PS3, PSP, Wii, Xbox 360)

3. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
4. Wii Play (Wii)
5. Resident Evil 5 (PS3, Xbox 360)
6. Mario Kart Wii (Wii)
7. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PC, PS3, Xbox 360)

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Nincs mit, hiszen ez egy igen csak jó játék, érdemes foglakozni vele.

Attelee
Köszi sikerült!Ki kellett huznom a másik noname gamepadot!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Prince23
Sztem ez alap. xbox kontrollerrel pl.

Attelee
bocs h nem olvasok visza!Kérdés: Lehet-e Gamepaddal nyomni a játékot?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Prince23
Tatyla
valami speciálisabb options nincs? feliratot pl.bekapcsolni,grafikai advenced stb...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Mivel Logannek van egy tesója (Kardfog ugye) simán lehetne co-op. ezt mondom már mióta itt, vagy pár oldallal ezelõtt, mikor még megjelent.
mehetnünk Sabretoothal közös akciókra, pl afrikában, stb. ezekre a példákra támaszkodva.
Mivel Dan bejelentette a második részt, így biztosra vehetjük, hogy elõtte megajándékoznak minket egy DLC-vel, ami akár co-op ot is biztosítana. vagy egy küldetést, egy külön hadmûvelet mondjuk Sabretoothal, még mikor az elméje rendben volt. Simán elképzelném!!!!!!!!

ProGabe
#431-ben linkeltem pár méretet :)

mekkora hangulata volt annak, amikor mi a célkeresztbõl láttuk Rózsit, közben hallottuk a lövészt, hogy "állj már meg!", miközben ugye mi irányítottuk. hatalmas!

mindig, amikor eszembe jut, hogy már egy ideje csak kaszabolok (szó se róla, nagyon jól meg van csinálva, mégiscsak a játék 90%-a errõl szól), ami elkerülhetetlenül monotonná válik egy idõ után, mindig bejön valami új dolog

legyen folytatás, kezdetnek co-op mód, (singleben a gép irányítja a többieket). jó lenne, ha mondjuk több társunkkal (mármint nem több Wolverine, hanem több mutáns) egyszerre irthatnánk a népet

aztán - mivel úgyis sikeres lenne a folytatás is :P - ugyan ez a csapat elkészíthetné valamelyik másik mutánsra kihegyezve annak a saját játékát. persze Wolverine a legjobb választás sok szempontból, mert pl. egy Storm-mal csak állnánk és szórnánk a villámokat :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zeller01
Help!
Hogyan kell kinyírni a pirosanvilágítószemû akárkit az erõmû tetején? Alám lõ leesek kész. Elõtte meg nyírtam vagy 5 percig!

. : Z E L L E R : .

grebber
Jöjjön is a folytatás!

gfreak
remek! kell is még ilyen fasza rozsis játék xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Prince23
isten vagy köszi
Prince23
Vedd ki a cellát, ott ahol jársz és ahogy írtad te is... és van egy láda, tedd a becsúkodó ajtóhoz, és már liftezhetsz is.

Sziasztok!
Elakadtam a játékban, azon a pályán vagyok amikor megmérgeztek és elkell jutni a csajnak a laborjához, ugye nincs semmilyen képességem, ott tartok ahol fel lehet venni egy ilyen utangenses kis vmit. 2 terem egybe van nyitva, nemtudom merre kel tovább menni. van egy felvonó, de kéne hozzá cella, de ha a másikból kiveszem bezárul az ajtó. légyszives segitsetek. köszönöm
Prince23
Kár hogy nem mûködik a mostani banner:( az is jó lett, csak rossz helyre lett feltöltve...
na de hajrá... készüljön a bannerünk

Prince23
Az igaz, sõt a Prototype azon a gémen fog alapszani... nálam a WoS 2. helyezésû a marvel gémek között, logan jött, látott, gyõzött, és fosztott (trónt) :D

MerlinW
780x250

[merlinw.org]

csabarinkoo
csabarinkoo
Én is megpróbálkoztam egyel, bár már nem tudom melyik bannerméret a helyes

gfreak
azért a WoS is jól sikerült..az a "másik" xD

Prince23
"idáig az egyik legjobb marveles játék különben"

Akkor értenék egyet, ha az "egyik" szó nélkül írtad volna le a fenti mondatodat :))

ProGabe
vannak topikok 2x ekkora bannerrel is :)
különbözõ méretekben:
400x250
500x278
550x306
600x334

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gfreak
tényleg nem ninja gaiden és tomb raider...ezért is nem az a címe <#nyes>

különben meg minek hasonlítod olyan játékhoz (itt a TR-re gondolok) aminek messze semmi köze nincs hozzá? ez egy vegytiszta hack'n'slash cucc kis ugrálgatással, épphogy csak az élvezet kedvéért ;)

idáig az egyik legjobb marveles játék különben <#ravasz1>

Hát uninstall lett a vége.Hát nem egy ninja garden 2 és nem egy Tomb Raider.Tõlük jócskán elmarad.
csabarinkoo
Kitartás!
Csináltam vidit errõl, meg majd lesz még1 ami még talán keményebb, mint ez.

Szobrok

Oszlopok
Sorry a pixelek miatt, valahogy videa nem az igazi ilyen célból. :)

Prince23
Bannert a népnek! Valaki intézkedhetne, szóljatok be a bácsiknak.

akkor ez jó lesz? méretezni kéne

Szega87
újabb fél nap telt el de nem tudok átugrani #383 #398

Prince23
No meg apokaliptikus szféra ...

sQr
Miért kéne újítani? Városi harc, nagy robotok, Wolverine, hangulat a köbön. ^^

Végigvittem. A filmbeli vége az szar amit utánna benyomtak az marhanagy. Remélem lesz folytatás. Mondjuk a folytatásban már nem tom mit tudnának újítani max hogy nemcsak wolverinel lehetne játszani de akkor meg lehet elcsesznék a hangulatot.
stevenson1988
pedig oda van írva :)
"bal egérgombot ütögetve 'támadod' a helit, mozgásgombokkal meg elkerülöd a lövéseket"

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Palesz2
Hali, valak isegítsen már pls.

itt mit kell csinálni.. hát egyszerüne nemjövökrá az aköcsög meg mindig lelõ... valaki help má

macleody
XP-n a dokumetumokban van a wolverine mappa. WGame/Config/WEngine.ini-ben keresd a ResX=... ResY=... bejegyzéseket és írd át a neked megfelelõre. Én is 1360x768-ban játszok.
MIÉRT KELL BELE ANNYI NAGY "LÁVA-SZIKLA MUTÁNS"?
srry nem ide akartam :P

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

A 2 csúszásra van ítélve :(
Késik a game

Weboldal készítés: www.webergoline.hu, www.wishop.hu

MerlinW
Jehe, elindul a játék linuxon:)

[merlinw.org]

MerlinW
Még jó, hogy igen látványosan kiírja a képernyõre:)

[merlinw.org]

gfreak
igazábol pont mikor eltalálna nyomd le ;)

grebber
Védekezés gombot kell nyomni mielõtt eltalálna a kilõtt rakáta és visszacsapodik hozzá!

Maak
na ez nalam is kerdes...nemtom lekapni onnan :s

Hellsing47 : koszi a helpet, nemtom, hogy nem vettem eszre <#confused>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MerlinW
Jó a banner, de baromi magas. Nem biztos, hogy a moderátorok berakják így. 200-250px a normál fejlécméret.

[merlinw.org]