1160
\"X-MEN
  • Viktor99
    Nem biztos csak az ugrálósoknál ez szokott lenni... De mivel nem toom hol vagy... Ha tudnál rakni képet talán segíthetnénk. :S
  • Tatyla
    #632-re csak a dupla ugrása a megoldás mert úgy sem ugrik át?
  • gfreak
    úgy hogy folyamatosan nyomod neki az ütés, nem csak beletartod a kezed :D
  • Prince23
    Bill kiosztásra vagy a hard fokozatra érted?
    Hardon sokat kell pöcsölni, hogy életben maradj, nem kell itt gondolkodni.
  • bandi007
    Megvan csak vak voltam
  • bandi007
    Hy all!

Amikor a robotos hangár után visszamegyünk afrikába....
    A vízesésénél felmászok kinyíroma két csajt, hogyan kell továbbmenni?

PLÍZ HELP
    THX
  • Tatyla
    akkor se éri el :(
  • Viktor99
    Doublejump?
  • Tatyla
    toronyházban amikor ilyen acélrudakon kötelek vannak az elsőre még sikerül is átugrani de már a következőre nem,lehet valahogy lengeni vagy mit kell csinálni?
  • MerlinW
    Áhh ahhoz már gondolkodni kell, az meg nem divat manapság...
  • Viktor99
    :D
  • Prince23
    Tedd R-re. Én is arra tettem... túl könnyú elérni. Mintha Fps gémeznél, relaoding...:D
    Egyébként én is furcsának találom a hardot, belegondoltam, hogy mire számítok, és inkább majd újra kezdem normalon, nem akarok idegelni, mert lehet a billem bánná meg :D
  • Viktor99
    Na unalmamban megint a gamehez nyultam :)
    Az utolsó pálya, utolsó részét is megcsináltam, és most hardban kezdtem el. Nem tudom, hogy a hard miatt, vagy mert a healinges mutagen volt nálam végig... De most nagyon gyorsan leveszik a hp-m, így minden kicsit tovább tart. Tudom ott a Z, de az meg nehéz... :D Egyrészt nehéz elérni, másrészt nemtom...
  • doncsabi
    sikerült
  • Prince23
    Vissza kell fussál, azaz le, a fővezérlőhöz és az AD gombokkal hamar irányítani, és így tovább...
  • Tatyla
    mikor a robotkezet utaztatni kell egy sínen aminek van két kapcsolója a sín elemeit mozgatni amire van 14mp akkor mi a feladat,be kéne kapcsolni a másikat mielőtt leketyeg az egyik??
  • Ezüstróka
    Siker! :D
  • Prince23
    QQQQ
  • doncsabi
    szemüveges négercsávora rá döntöt fal után
  • doncsabi
    hali
    mit kel csinálni a helikopter roncs utáni kapuval hogy ne esen visza rögtön mikor elforgatom a tekerögombot?
  • Ezüstróka
    Tudom, elolvastam, megpróbáltam, mégse ment. Bocs.
  • Ezüstróka
    Megpróbálom a legfrissebbet. Az elvileg jó ugye?
  • MerlinW
    Még jó hogy 5x le lett írva, hogy kell:)
  • Prince23
    Tedd fel a telepítőjéről a dirext x firissítést
  • Ezüstróka
    Sziasztok! Az én problémám az, hogy miután feltelepítem, és megpróbálom elindítani, a nyitóképernyő után nemcsak, hogy kilép, hanem az egész gépet újraindítja. Feltettem a legfrissebb, vga drivert, de mégsem akar elindulni. Egyszerűen elképzelésem sincs, mi lehet a baj, eddig ilyen még nem fordult elő.
  • CUCLI
    a mesterlövészes fószert, hogy a bús picsába kell elintézni? kb 10. perce csüngök azon a megmeredt foskazal helikopteren. de mikor hozzáérek a rotokokhoz, akkor hősünk azonnal elkapja a kezét. a lövész meg már küld is hátra egy golyóval. mi a menete a dolognak? az agyvérzés már percek óta kerülget -.-
  • Prince23
    Fagyaszd le magad. a zöld színű vezérlő mellett van egy kék színű, na az a fagyasztó vezérlő. Állítsd be a teleportot, és gyorsan menj oda a futószalaghoz...
  • Tatyla
    kép esetleg?
  • African
    Sziasztok!

A laboros résznél, amikor a teleporttal meg a futószalaggal kell vhogy átjutni ott mit kell? Egyszerűen nem tudom elvinni annál :s
    Pls segítsetek, köszi.
  • gfreak
    a jatek mappajaban az Engine\Config\BaseEngine.ini -t tudod szerkesztgetni, es ott vannak a grafikai beallitasok

különben meg az #544. és az #554. hozzászólásban is ugyanezt mondtuk...tényleg ilyen rohadtul derogál visszaolvasni?
  • grebber
    Nem lehet mást ez ilyen!
  • highlander15
    Tényleg,a felbontáson kívül lehet még állítani valamit?Ha igen,akkor hol,mert én nem találom...
  • valaminick
    ok közbe már megvan:)
  • valaminick
    Sziasztok!

Nemtudjatok nincs ra mod hogy jobban lehessen a beallitasokat allitgatni?
    arnyek meg ilyesmi?
  • Prince23
    videótezst az ogitól.
  • Warton
    Nekem van hang, de akadozik.
  • Prince23
    Új vga driver!

nektek sincs restart, miután feltettétek ca drivert?
  • Viktor99
    Amíg nem ismerte fel én kiírtam hogy wolvival tolom... Úgy látszik ezek után is azt teszem :D
  • grebber
    Ne általánosíts nekem semmi bajom nincs vele és xfire fennt van!
  • Dante93
    Nekem sincs hang az átvezetőknél de nincs is fent nálam xfire akkor vajon mi lehet a gond?