1160
-
#640 Nem biztos csak az ugrálósoknál ez szokott lenni... De mivel nem toom hol vagy... Ha tudnál rakni képet talán segíthetnénk. :S -
#639 #632-re csak a dupla ugrása a megoldás mert úgy sem ugrik át? -
#638 úgy hogy folyamatosan nyomod neki az ütés, nem csak beletartod a kezed :D -
#637 Bill kiosztásra vagy a hard fokozatra érted?
Hardon sokat kell pöcsölni, hogy életben maradj, nem kell itt gondolkodni. -
#636 Megvan csak vak voltam -
#635 Hy all!
Amikor a robotos hangár után visszamegyünk afrikába....
A vízesésénél felmászok kinyíroma két csajt, hogyan kell továbbmenni?
PLÍZ HELP
THX -
#634 akkor se éri el :( -
#633 Doublejump? -
#632 toronyházban amikor ilyen acélrudakon kötelek vannak az elsőre még sikerül is átugrani de már a következőre nem,lehet valahogy lengeni vagy mit kell csinálni? -
#631 Áhh ahhoz már gondolkodni kell, az meg nem divat manapság... -
#630 :D -
#629 Tedd R-re. Én is arra tettem... túl könnyú elérni. Mintha Fps gémeznél, relaoding...:D
Egyébként én is furcsának találom a hardot, belegondoltam, hogy mire számítok, és inkább majd újra kezdem normalon, nem akarok idegelni, mert lehet a billem bánná meg :D -
#628 Na unalmamban megint a gamehez nyultam :)
Az utolsó pálya, utolsó részét is megcsináltam, és most hardban kezdtem el. Nem tudom, hogy a hard miatt, vagy mert a healinges mutagen volt nálam végig... De most nagyon gyorsan leveszik a hp-m, így minden kicsit tovább tart. Tudom ott a Z, de az meg nehéz... :D Egyrészt nehéz elérni, másrészt nemtom... -
doncsabi #627 sikerült
-
#626 Vissza kell fussál, azaz le, a fővezérlőhöz és az AD gombokkal hamar irányítani, és így tovább... -
#625 mikor a robotkezet utaztatni kell egy sínen aminek van két kapcsolója a sín elemeit mozgatni amire van 14mp akkor mi a feladat,be kéne kapcsolni a másikat mielőtt leketyeg az egyik?? -
Ezüstróka #624 Siker! :D -
#623 QQQQ -
doncsabi #622 szemüveges négercsávora rá döntöt fal után
-
doncsabi #621 hali
mit kel csinálni a helikopter roncs utáni kapuval hogy ne esen visza rögtön mikor elforgatom a tekerögombot?
-
Ezüstróka #620 Tudom, elolvastam, megpróbáltam, mégse ment. Bocs. -
Ezüstróka #619 Megpróbálom a legfrissebbet. Az elvileg jó ugye? -
#618 Még jó hogy 5x le lett írva, hogy kell:) -
#617 Tedd fel a telepítőjéről a dirext x firissítést -
Ezüstróka #616 Sziasztok! Az én problémám az, hogy miután feltelepítem, és megpróbálom elindítani, a nyitóképernyő után nemcsak, hogy kilép, hanem az egész gépet újraindítja. Feltettem a legfrissebb, vga drivert, de mégsem akar elindulni. Egyszerűen elképzelésem sincs, mi lehet a baj, eddig ilyen még nem fordult elő. -
CUCLI #615 a mesterlövészes fószert, hogy a bús picsába kell elintézni? kb 10. perce csüngök azon a megmeredt foskazal helikopteren. de mikor hozzáérek a rotokokhoz, akkor hősünk azonnal elkapja a kezét. a lövész meg már küld is hátra egy golyóval. mi a menete a dolognak? az agyvérzés már percek óta kerülget -.- -
#614 Fagyaszd le magad. a zöld színű vezérlő mellett van egy kék színű, na az a fagyasztó vezérlő. Állítsd be a teleportot, és gyorsan menj oda a futószalaghoz... -
#613 kép esetleg? -
#612 Sziasztok!
A laboros résznél, amikor a teleporttal meg a futószalaggal kell vhogy átjutni ott mit kell? Egyszerűen nem tudom elvinni annál :s
Pls segítsetek, köszi. -
#611 a jatek mappajaban az Engine\Config\BaseEngine.ini -t tudod szerkesztgetni, es ott vannak a grafikai beallitasok
különben meg az #544. és az #554. hozzászólásban is ugyanezt mondtuk...tényleg ilyen rohadtul derogál visszaolvasni? -
#610 Nem lehet mást ez ilyen! -
#609 Tényleg,a felbontáson kívül lehet még állítani valamit?Ha igen,akkor hol,mert én nem találom... -
valaminick #608 ok közbe már megvan:) -
valaminick #607 Sziasztok!
Nemtudjatok nincs ra mod hogy jobban lehessen a beallitasokat allitgatni?
arnyek meg ilyesmi?
-
#606 videótezst az ogitól. -
#605 Nekem van hang, de akadozik. -
#604 Új vga driver!
nektek sincs restart, miután feltettétek ca drivert? -
#603 Amíg nem ismerte fel én kiírtam hogy wolvival tolom... Úgy látszik ezek után is azt teszem :D -
#602 Ne általánosíts nekem semmi bajom nincs vele és xfire fennt van! -
Dante93 #601 Nekem sincs hang az átvezetőknél de nincs is fent nálam xfire akkor vajon mi lehet a gond?