X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Racism is a weapon of mass destruction!
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
2. azok a emberek meg lõnek és ha kapaszkodok lelõnek és akko restart-.- és má elég ideges vagyok ez miatt h iylen szart minek kell belerakni.
Szal rosszul akarom csinálni vagy hogy kell?

különben hardon az a rész, amikor négy W.E.N.D.I.G.O. jön ellenünk elég kemény lett...ezzel ellentétben a MARK I sentinelt megintcsak rém egyszerûen fossá lehet alázni xD
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
egy paplovag ( Paladin) aki egyesül a Lich kingel és... mind1. 😄
Nem tudsz vele mit csinálni.
Engem ez érdekelne, hogy miért van a játékban.
Sztem valahol a játék 3negyedénél vok. és ráleltem 1ienre😄
nemtok a kardal semmit csinálni, nemértem mit keres a csontváz fölött 1 kérdõjel, valakinek vmi 5let?<#wow3>#wow3>
bye
Az Erő legyen veled!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Hogy tudom ennél lejjebb vinni az életét? odakerülök hozzá közel..rácsimpaszkodik de hiába ütöm meg se mozdul a HP-je..
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
érdemes elolvasni!
Nekem sem akart indulni elsõre a játék mert Ati párti vagyok és mikor rákérdezett a PhysX telepitésére elutasítottam, mert úgysem érek semmit nvidia okossággal Ati kártyámon.
Felesleges szemét ne legyen a gépemen, ezért nem telepítettem nem az én kártyámnak van megálmodva.
Nvidia ide PhysX oda meg persze Ati, felraktam a PhysX-et és lám elindult a játék.
NVcuda.dll, hát ez is nvidia driver része lesz, szal te is pakold fel szépen PhysX-et.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
crysis: ott el kell kapnod a grabancát, vált át dühöngõ vadállat módba, üssed vágjad, ha leteríted a földre onnantól a tiéd, és jobb klikkel csapj rá mindig.
Te hogyan indítottad el a játékot? neked is Ati-d van mégis elindul nálad? mert nálam jön az a hiba amit lejjebb írtam, légyszi segíts, köszi
Állati durva játék,sztem az egyik legjobb lett,de még nem láttam a prototype-ot.Na mindegy.Elakadtam a vége fele,ahol azzal a pengés,kopasz fickóval harcolok egy erõmû tetején.Harcolok vele,aztán át teleportál a másik végébe és onnan lõ vmi lézerrel,hiába ugrálok mindig eltalál és meghalok.PLS vki segítsen!!!!!!