X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De amikor az fickó lövöldözik lézerrel,van amikor belassít és félretudok ugrani.Csak ez ritkán van és így nem tudom kicsinálni.Eléggé nehéz egy ellenfél.

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

gfreak
nem...lassítás akkor van amikor pont rádcsapna valaki, te meg rátenyerelsz a blokkolásra...akkor egy kicsit belassul, és meg kell nyomni egy ütésgombot hogy jól fájjon annak aki meg akart ütni, de klasszikus értelembe véve nincs bullet time

Racism is a weapon of mass destruction!

Nem lehet vmelyik gombbal bellasítani?

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Prince23
Ugornod kell a krpakra...gondolom már megtetted 😄

Palesz2
áá jovan semmi most éreztem rá 😄

Palesz2
Valaki segítsen már pls. 1 napja itt szenvedek. Nembirok átugrálni ezeken mert 1. szinte nem is haladok mertmindig jön vissza
2. azok a emberek meg lõnek és ha kapaszkodok lelõnek és akko restart-.- és má elég ideges vagyok ez miatt h iylen szart minek kell belerakni.
Szal rosszul akarom csinálni vagy hogy kell?

Prince23
Hát úgy, ahogy leírtam lentebb neked😊

Viktor99
Vagyis psp-n szarabb
Azt csináltam,de mindig átteleportált és onnét lõtt lézerrel,de az elején belassult a játék és félretudtam ugrani.De utána nem lasított be,így ugrálhatok összevissza,akkor is eltalál.Te hogy vitted ki??????

sQr
Teljesen más a két játék szinte. Más helyszínek, ellenfelek...stb. Szóval igen, érdemes.

gfreak
ha végig akarod tolni pc-n is, akkor igen xD

baaka
psp- végigtoltam a gammát, pc re érdemes leszedni??

gfreak
elképesztõ különben, alig tudtam elindulni melózni ma reggel is..gondoltam van még vagy fél órám, rozsózok egy keveset...na majdnem sikerült nem beérnem idõre xD

MerlinW
😊

[merlinw.org]

gfreak
de most nem teszi hozzá xD meg a #493ban sem...xD xD xD

különben hardon az a rész, amikor négy W.E.N.D.I.G.O. jön ellenünk elég kemény lett...ezzel ellentétben a MARK I sentinelt megintcsak rém egyszerûen fossá lehet alázni xD

Viktor99
😄 bye
Prince23
automatikusan hozzá tezsi a szöveg végére bye-t? 😮o

kalokalo
ok már késõ van😄 stupp üzenetére lett volna válasz😄

bye

Prince23
Mi? nem értema válasz reakciókat...

kalokalo
am ezt vmikor regisztrációkor írtam be, aztán midníg hozzá teszi

bye

MerlinW
Mer' jól nevelt. Kössé' már bele ebbe is...

[merlinw.org]

balee4
easter egg

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Viktor99
Minek köszöngetsz állandóan? Mindegy... Nincs semmi jelentõsége csak poénból rakták be. 😊
kalokalo
ezek szerint vmi tréfának szánták, a játék készítõknek van valami köze wowhoz?

bye

csabarinkoo
Az Arthas Menethil Herceg a WoW-ból
egy paplovag ( Paladin) aki egyesül a Lich kingel és... mind1. 😄

Nem tudsz vele mit csinálni.
Engem ez érdekelne, hogy miért van a játékban.

kalokalo
igen toom hogy felkiáltójel. bocs a 3üzenetért 1más után

bye

kalokalo

bocs de a kép lemaradt vmiért

bye

kalokalo
Hello
Sztem valahol a játék 3negyedénél vok. és ráleltem 1ienre😄
nemtok a kardal semmit csinálni, nemértem mit keres a csontváz fölött 1 kérdõjel, valakinek vmi 5let?<#wow3>

bye

macleody
Ha csak simán "c"-t nyomsz elkapja és felemeli. Az irány gombokkal meg arra dobod amerre akarod. Vagy jobb egér gomb és "c" és elkezdi forgatni a lábánál fogva.
Anfara
Hali emberek lenne egy kis problémám ezzel a játékkal! Felraktam mindent úgy ahogy kell lévén hogy azért nem elõször csinálom. Elolvastam minden külföldi oldalt ahol találtam bármi féle utalást a problémámra de nem találtam ezért kérdezek most itt. Nos a problémám az, hogy elindítom a játékot minden frankón megy bejön a raven logó az activision, unreal, marvel minden ahogy kell aztán bejön a loading képernyõ mire hirtelen kilép a játékból és megjelenik a szokásos szöveg hogy ezzel az exe-vel hiba történt és küldjem el a microsoftnak tehát szokásos. Mit tudok ezzel kezdeni nincs valami megoldásotok?? Nagyon kéne mert nagyon kipróbálnám a játékot.

Az Erő legyen veled!

davidka003
Közel kell kerülni hozzá és akkor nem nyír ki a lézerrel. Nekem kb 5. próbálkozásra sikerült kinyírni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Viktor99
Amúgy ezt hogy lehet megcsinálni? Nekem sosem sikerül? Vagy meglehet azt hogy csak simán felkapja és nem dogja el rögtön?
Viktor99
Na, visszajöttem a kirándulásból, ezért hiányoztam nektek ennyire! Most tolom kicsit a gámát és talán írok utána 😊
Hali a végén vok a reaktor tetején van egy kopasz ürge leviszem a földre jobb egérrel ütöm õ elteleportál majd a lézerrel kinyír mit kell csinálni?? HELP
zozyk
Targonca másképpen. 😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

balee4
PC-re is?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hogy tudom ennél lejjebb vinni az életét? odakerülök hozzá közel..rácsimpaszkodik de hiába ütöm meg se mozdul a HP-je..

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

KÕSZI A SEGITSÉGET
Prince23
Prince23
Hamarosan várható DLC!

kicsit böngésztem az oldalt.

csabarinkoo
Hali!
Nekem sem akart indulni elsõre a játék mert Ati párti vagyok és mikor rákérdezett a PhysX telepitésére elutasítottam, mert úgysem érek semmit nvidia okossággal Ati kártyámon.
Felesleges szemét ne legyen a gépemen, ezért nem telepítettem nem az én kártyámnak van megálmodva.
Nvidia ide PhysX oda meg persze Ati, felraktam a PhysX-et és lám elindult a játék.
NVcuda.dll, hát ez is nvidia driver része lesz, szal te is pakold fel szépen PhysX-et.

macleody
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Két teleportot tudsz irányítani. Az egyik kék a másik lila. A lilát elõre viszed de visszamegy magától. A kékkel elállod az útját, hogy ne tudjon visszamenni. Így le tudsz menni az energy cell-ért.
sziasztok tudnátok nekem segiteni ellakattam a játékal a robotnak a kezével kellet lõni felmentem egy liften két teleport van itt mitkell csinálni fontos lenne a válasz
MerlinW
Nálam sem volt gond ATI-val.

[merlinw.org]

davidka003
Nekem is ATI-m van, HD 3870 és tökéletesen ment. Most értem a végére. Nagyon bejött, hétvégén megyek megnézni a filmet barátnõmmel.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

írjatok légyszi mert megõrülök, játszani akarok ezzel a fasza játékkal...
Fent van a legújabb ati driver is
Prince23
VGA driver frissítés?

crysis: ott el kell kapnod a grabancát, vált át dühöngõ vadállat módba, üssed vágjad, ha leteríted a földre onnantól a tiéd, és jobb klikkel csapj rá mindig.

Hi
Te hogyan indítottad el a játékot? neked is Ati-d van mégis elindul nálad? mert nálam jön az a hiba amit lejjebb írtam, légyszi segíts, köszi
Hi!
Állati durva játék,sztem az egyik legjobb lett,de még nem láttam a prototype-ot.Na mindegy.Elakadtam a vége fele,ahol azzal a pengés,kopasz fickóval harcolok egy erõmû tetején.Harcolok vele,aztán át teleportál a másik végébe és onnan lõ vmi lézerrel,hiába ugrálok mindig eltalál és meghalok.PLS vki segítsen!!!!!!