X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem lehet mást ez ilyen!

Next PC upgrade: 2022

highlander15
Tényleg,a felbontáson kívül lehet még állítani valamit?Ha igen,akkor hol,mert én nem találom...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

ok közbe már megvan😊

Sziasztok!

Nemtudjatok nincs ra mod hogy jobban lehessen a beallitasokat allitgatni?
arnyek meg ilyesmi?

Prince23
Warton
Nekem van hang, de akadozik.

Prince23
Új vga driver!

nektek sincs restart, miután feltettétek ca drivert?

Viktor99
Amíg nem ismerte fel én kiírtam hogy wolvival tolom... Úgy látszik ezek után is azt teszem 😄
grebber
Ne általánosíts nekem semmi bajom nincs vele és xfire fennt van!

Nekem sincs hang az átvezetõknél de nincs is fent nálam xfire akkor vajon mi lehet a gond?
Prince23
LOL emberek!!!! Figyelem!!!!!

XFIRE-ral nem kompatibilis a játék jelenleg, azért nincsen átvezetõknél hang!!!! (amióta az xfire felismeri a wolvi játékot, azóta csinálja ezt)

LOL!!!!

Prince23
Van egy kis gondom a gémmel 😞

Az átvezetõknél nincsen hang, full minden teganp jó volt, de a cinematic vidiknél elment a hang. Ez miér van?

zozyk
Nekem a kedvencem az e+q+c kombináció...
Repkednek,mint hurrikánban a faházak.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Végigvittem ma én is a game-t és nagyon bejött. bár a végétõl többre számítottam eléggé elkapkodták sajnos, sokkal ütõsebb és hosszabb is lehetett volna az utolsó rész. Viszont Wolverine plusz ruháinak örültem király azokban is tolni <#hehe>

Pedig az nagyon király kis dolog, én imádom használni <#eplus2>

Viktor99
Gondolom sokan alig használják ezt a ráugrást (csak odamennek az ellent vágni) és azért nem egyértelmû nekik...
grebber
Futni majd amikor már nem szembõl hanem hátulról mutatja a karaktert E+Q val felugrani a teherautón lévõ fazonra és kinyírni az összeset a kocsikon ugrálva!

De adja magát nem tudom mi okoz gondot!

Viktor99
Ahhh... Kb 3-jára is!
Naszóval ha a kocsikhoz érsz akkor E+Q és ráugrik a pacákra és nem döglesz meg. És így tovább. Viszont mielõtt még írnál az elõl ülõ hapekot nekem nem engedte ütni azt C vel kapd onnan ki...
amikor szaladni kell az alagútban a víz elöl ott mindig megfullad vagy nemtom mit kell csinálni??

norbi2fraktal
a mozgatható szobrot húzd teljesen a "párkány" mellé,és csapd le a szoborról a deszkákat,majd gyere ide vissza,és tekerd full amig engedi, majd balra ugorj a szoborra jjobbra , majd a párkány, szobor, és lépcsõõ....
üdv...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Kiütöd a szobrokat blokkoló fadeszkákat majd elforgatod a kart és gyorsan végigugrálsz rajtuk a túloldalra! Ahol nagy a táv ott duplaugrással!

highlander15
Itt akadtam el,hogy kell itt átjutni?Másfél napja ezen agyalok,ha valaki tud,segítsen!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15

highlander15

hali olyan gondom van , hogy kb fél napig tökéletesen ment a game most pedig elindítom bejön a kezdõ ablak utánna eltünik és ennyi...nem indítja el :S
Prince23
😄

gfreak
háááát...ha nem kéne bejönnöm dolgozni (azaz fizeted a megélhetésem) akkor vállalnám hogy lefordítom neked a teljes Uncanny-t 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Viktor99
😄
Prince23
Érdekelne a dolog, csak magyarul 😊

gfreak
sajnos a filmkészítõk úgy döntöttek hogy megreformálják Deadpool-t...pedig az egyik legeredetibb szuperhõs(???) a Marvel univerzumban.

Teljes X-men sorozat magyarul nincs, van pár képregényhonosító oldal illetve a BlueDragon torrentportál ahol vannak fent. (a BlueDragonon pdf-ben az összes régebben magyarul megjelent X-men-t tudod lehúzni)

Angolul merõben más a helyzet: a legfrisebb számig le tudod tölteni az Uncanny/Astonishing/Ultimate/Young/stb. X-meneket...de készülj fel hogy nem kevés szám, és méretre is elég tisztességes, kb 35 giga az összes X-men-nel kapcsolatos képregény 😉

(mivel angolul olvasok képregényeket (meg honosítok is 😉 ) ezért beszereztem gyakorlatilag minden nagyobb kedvencemet (köztük az xeket is), ha kell vmi akkor dobj egy pm-et és kitaláljuk (persze angolul van) )

köszi a segítséget.
Viszont van még egy probléma. a vízesésnél a havas pályán hogyan kell átugrani a másik sziklára. nekem nem sikerült és tiszta ideg vagyok.
köszi
DarkSector
😄
most a dunának megy...és ez a te hibád lesz.... 😄DDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Nagyon nagy tragédia, hogy megtudtad, hogy ott a játék vége.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Mi ebben a rossz?

Viktor99
Elvileg õ az.. Vagy nem? :o
Viktor99
Bazdmeg és elmondja hogy hol tartok!
Prince23
Hát ez baromi nagy lol. Csalódtam akkor.
amikor kezdõdik az elsõ küldink, Victor mellett Wade (piros ruhás fazon karddal) ül? s nem deadpool -néven? meg a végén õ lõtte le a négert, akit Wolverine elengedett. Akkor az Wade Wilson volt??? Há nehogy má, õ Deadpool

Prince23
Egyébként X-men képregényeket honnan lehet letölteni? érdekelne az egész x-men univerzum magyarul persze...

gfreak
az a szitu, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Deadpool eredetileg Wade Wilson, ubermájer zsoldoscsávó aki ugyanúgy regenerálja magát mint Rozsi. Mármint a képregényekben. A filmben két külön karakter lett Wilson és Deadpool, és az utóbbinak van mindenféle barom képessége, plusz stryker bevarrta a száját

Prince23
Akkor ez igencsak szánalom volt tõlük, azt hittem hogy egy ismeretlen vadidegen lény, akit csak3-szor lehet legyõzni xD

Infó nincs róla?

gfreak
jah, jól elb@szták Deadpoolt mondjuk...kár hogy nem maradtak a képregényes Deadpoolnál 😄

Prince23
Deadpool nem is úgy néz ki - a film alapján... Hogyan változott át?

grebber
Legvégén a reaktor tetején miután szétvertük elsõnek és elkezd lézerezni csak E+Q val rá kell ugrálni azt csépelni semmi nehézség nincs benne!

davidka003
Az erõmûnél a játék végén a csávót.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

gfreak
csak egy egészen keveset kell visszaolvasni

Prince23
Mlyen Deadpoolt?

Zeller01
Úgy látom másnak is problémát okoz, de aki megcsinálta leírná, hogyan kell kinyírni Deadpool-t?

. : Z E L L E R : .

csabarinkoo
Védekezéssel verd vissza a lövéseit..

Csõ
Valaki elárulná nekem h Gambit-et h kell kinyírni (tüzes srác a kaszinóban)? Mert egyszerûen nem megy leveszem a 3/4ig az életét aztán felugrik az állványra onnan le is szedem de az élete egyszerûen nem megy lejjebb nm is lehet megsebezni? Nm szabad engedni h felugorjon vagy mi?
THX

Viktor99
De direkt irtam hogy nem láttam a filmet te okos... Így honnan tudjam hogy kibõl csinálták. Most már tudom de azért neked meg jobban át kéne olvasni...