1160
\"X-MEN
  • Maak
    milyen kontrollert hasznaltok? nekem van egy ps2-es gamepadom, usb-s atalkitoval de azt nem ismeri fel...viszont a joy-t allandoan le kell huznom jatek alatt mert az bezavar neki
  • bacsobalint
    amikor a kéményen harcolok egy félcsupasz emberkével az az utolsó harc....???
    és neki is ujratöltődik az élete ha jol figyeltem meg...
  • Shep
    Az a bajom, hogy most működik, csak éppen nem tudom találom hol lehetne átállítani a kontrolleres dolgokat, mert nagyon nem esik kézre ahogy alapból beállította.
    Eszméletlen mennyi kombó van, nem ártott volna egy training vagy valami ahol lehet őket próbálgatni.
  • gfreak
    messze elmarad a film a játéktól...a sztori meg..hááát...végülis jópofa, meg néhány helyen egyezik is az "eredeti" történettel :D

kontrollerrel nem lesz gond, én is azzal nyomom már egy ideje...sokkal kezelhetőbb mint egér+bill. ;)
  • Shep
    Kösz remélem jó lesz. Ha már egyszer van pad akkor ilyen játékhoz miért ne használjam.

Nem láttam még a filmet de gyanítom, hogy közel sincs olyan jó mint a játék átvezetői.
  • gfreak
    azt hittem linkbe raktam...na már mindegy :D
  • gfreak
    megoldás:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1222806897&no=209

• Shep
    Hát ez nem igaz, ez a szar fordítva kezeli a kontrollerem, ha lefele húzom a kart felfele mozog és fordítva. Állítani persze nem lehet sehol semmit. Óriási-.
  • gfreak
    az a torta a Portalból :D
  • Lacc 88
    Én is találtam egyet még nem láttam hogy vki belinkelte volna. Képem sajna nincs róla. Azon a részen ahol le kell fagyasztani Rozsit lehet mozgatni a teleportot, és bevinni egy kis résen ahol vár ránk egy szép torta és teleírva a fal. Arra már nem emlékszem mi volt felírva, mindenesetre érdekes egy rész :D
  • Viktor99
    lol
    az nem kép akarta lenni... najó akkor csak
    [viccel] :D
  • Viktor99
    Ááá... Nem volt még. Te vagy a szerencsés nyertes mert TE raktad be 10*-re. Gratulálunk, fáradj a pénztárhoz és vedd át az ajándékod... :P
  • gfreak

sebaj...különben ezeknek a cuccoknak csak achievementek szempontjából van értelme sajnos
  • Shiwo
    hát nem 3 oldalt, többnyire csak az uccsó 1-2 -t :)
  • gfreak
    voltmár kategória...ergo te sem olvasol vissza :D
  • Shiwo
    lol :D lehet vót má, de beteszem, hátha mégsem :)

milyen easter-egg-be botlottam :D
  • gfreak
    mármint az ciki hogy kiherélték a ResidentEvil-t...az újban már tényleg nem kell gondolkodni egy kicsit sem, csak ölniölniölni...változatos

@doncsabi: ne fordítsd a kamerát, csak amikor már fordul magától, és egyből Lunge Attack. Aztán meg ideje lenne felfognod hogy ha visszaolvasol, akkor sok kérdésre ott a válasz
  • Shep
    Na felraktam már én is ezt a játékot és kicsit belenéztem. Az intro ütött, amit a játékból eddig láttam az is, bár kétség kívül nagyon brutális, kispulyáknak semmiképp nem engedném, hogy játszák.
  • Prince23
    Azt mondják, hogy a Wolverine ban több gondolkodós rész van mint a Resi 5-ben. Ez ciki azért.
  • doncsabi
    ezel csak aza abaj ahol eláraszák az alagutat vizel hogy elenfelet nem is látom mert w vel kamerát átforditom meglönek és utol ért a viz
    vices pája ez mit csináljak itt?
  • balee4
    időközbe rájöttem :D
  • Maak
    Azt a szobrot ami mellett allsz nezd meg TUZetesebben
  • balee4
    Itt hogyan tudom a tüzet eljuttatni a koponya szeméhez? Biztos már volt róla szó, de nem találtam.

• Viktor99
    Nyugi... Tudod ezek a mai fiatalok :D
  • gfreak
    visszaolvasni fáj?

akkor nyomod meg a blokkot, mielőtt eltalálna a lövés
  • doncsabi
    hali
    mit kel csinálni a lövösemberrel akit nem lehet elérni és a csaj egy kékszinü cela falnál van?
    grenadie a neve a foszernek van ottazt irja ott hogy z védekezés de akor is le megy az életem
    elöre is köszi
    szará lö de megütni se tudom
  • bacsobalint
    igen de mindig kivédi ha ütöm és e+q -t használok akokr meg piroson villog és leesek a betüröl..:S
  • Viktor99
    1.Itt verekszel vele utoljára...
    2. Gondolom pirosan villog... A lényeg hogy üsd vágd, és amikor lőövöldözik téged akkor Z... Ha beszédült, akkor E+Q!
  • bacsobalint
    Miért van az hogy amikor a mágusal harcolok a betük tetején a vége fele mindig leesek a betürölll?
  • bacsobalint
    onnat sok kell még hogy elkapjam a mágust...
    ottjárok hogy ilyen köteleken tarzankodom(ugrálok át a többi kötélre)
    mert már 2x meglépett a szemem elöl:D
    szal sokáig kell még köröznöm ,hogy elkkapjam:D?
  • storm181
    Magyar nyelvű teszt
  • gfreak
    A Mágus a Gambit??? óóó baszki én meg itt agyaltam hogy milyen mágus..mert én egyet sem láttam a játékban :D
  • Viktor99
    De nem bírom ezt a folytonos elmagyarítást... -_-
    Gambitből hogy lenne mágus??? o.O

#685 O RLY?
    "1: WII FIT
    2: X-MEN ORIGINS: WOLVERINE
    3: FIFA 09
    4: WII PLAY
    5: MARIO KART WII
    6: RESIDENT EVIL 5
    7: CALL OF DUTY: WORLD AT WAR
    8: PROFESSOR LAYTON AND THE CURIOUS VILLAGE
    9: MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES
    10: RHYTHM PARADISE"
  • Prince23
    Blokkal, alapértelmezett Z (mikor lövell feléd gömböket, akkor nyomd le)
  • bacsobalint
    a mágust hogy tudom leszedni arrol az álványrol?
  • Prince23
    Még mindig első!!!

EZAZ!
  • EnZsolt
    Annál a résznél üsd vissza a rakétát. Tudod, blokkal. Ennyi :)

• Viktor99
  • gfreak
    igazából ha az összes kombót végignyomod ott ötször hibátlanul, kapsz plusz 5 szintet
  • Prince23
    Bannerral mi lesz????