1160
-
#720 milyen kontrollert hasznaltok? nekem van egy ps2-es gamepadom, usb-s atalkitoval de azt nem ismeri fel...viszont a joy-t allandoan le kell huznom jatek alatt mert az bezavar neki -
#719 amikor a kéményen harcolok egy félcsupasz emberkével az az utolsó harc....???
és neki is ujratöltődik az élete ha jol figyeltem meg... -
#718 Az a bajom, hogy most működik, csak éppen nem tudom találom hol lehetne átállítani a kontrolleres dolgokat, mert nagyon nem esik kézre ahogy alapból beállította.
Eszméletlen mennyi kombó van, nem ártott volna egy training vagy valami ahol lehet őket próbálgatni. -
#717 messze elmarad a film a játéktól...a sztori meg..hááát...végülis jópofa, meg néhány helyen egyezik is az "eredeti" történettel :D
kontrollerrel nem lesz gond, én is azzal nyomom már egy ideje...sokkal kezelhetőbb mint egér+bill. ;) -
#716 Kösz remélem jó lesz. Ha már egyszer van pad akkor ilyen játékhoz miért ne használjam.
Nem láttam még a filmet de gyanítom, hogy közel sincs olyan jó mint a játék átvezetői. -
#715 azt hittem linkbe raktam...na már mindegy :D -
#714 megoldás:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1222806897&no=209
-
#713 Hát ez nem igaz, ez a szar fordítva kezeli a kontrollerem, ha lefele húzom a kart felfele mozog és fordítva. Állítani persze nem lehet sehol semmit. Óriási-. -
#712 az a torta a Portalból :D -
Lacc 88 #711 Én is találtam egyet még nem láttam hogy vki belinkelte volna. Képem sajna nincs róla. Azon a részen ahol le kell fagyasztani Rozsit lehet mozgatni a teleportot, és bevinni egy kis résen ahol vár ránk egy szép torta és teleírva a fal. Arra már nem emlékszem mi volt felírva, mindenesetre érdekes egy rész :D -
#710 lol
az nem kép akarta lenni... najó akkor csak
[viccel] :D -
#709 Ááá... Nem volt még. Te vagy a szerencsés nyertes mert TE raktad be 10*-re. Gratulálunk, fáradj a pénztárhoz és vedd át az ajándékod... :P
-
sebaj...különben ezeknek a cuccoknak csak achievementek szempontjából van értelme sajnos -
#707 hát nem 3 oldalt, többnyire csak az uccsó 1-2 -t :) -
#706 voltmár kategória...ergo te sem olvasol vissza :D -
#705 lol :D lehet vót má, de beteszem, hátha mégsem :)
milyen easter-egg-be botlottam :D
-
#704 mármint az ciki hogy kiherélték a ResidentEvil-t...az újban már tényleg nem kell gondolkodni egy kicsit sem, csak ölniölniölni...változatos
@doncsabi: ne fordítsd a kamerát, csak amikor már fordul magától, és egyből Lunge Attack. Aztán meg ideje lenne felfognod hogy ha visszaolvasol, akkor sok kérdésre ott a válasz
-
#703 Na felraktam már én is ezt a játékot és kicsit belenéztem. Az intro ütött, amit a játékból eddig láttam az is, bár kétség kívül nagyon brutális, kispulyáknak semmiképp nem engedném, hogy játszák. -
#702 Azt mondják, hogy a Wolverine ban több gondolkodós rész van mint a Resi 5-ben. Ez ciki azért. -
doncsabi #701 ezel csak aza abaj ahol eláraszák az alagutat vizel hogy elenfelet nem is látom mert w vel kamerát átforditom meglönek és utol ért a viz
vices pája ez mit csináljak itt?
-
#700 időközbe rájöttem :D -
#699 Azt a szobrot ami mellett allsz nezd meg TUZetesebben -
#698 Itt hogyan tudom a tüzet eljuttatni a koponya szeméhez? Biztos már volt róla szó, de nem találtam.
-
#697 Nyugi... Tudod ezek a mai fiatalok :D -
#696 visszaolvasni fáj?
akkor nyomod meg a blokkot, mielőtt eltalálna a lövés -
doncsabi #695 hali
mit kel csinálni a lövösemberrel akit nem lehet elérni és a csaj egy kékszinü cela falnál van?
grenadie a neve a foszernek van ottazt irja ott hogy z védekezés de akor is le megy az életem
elöre is köszi
szará lö de megütni se tudom
-
#694 igen de mindig kivédi ha ütöm és e+q -t használok akokr meg piroson villog és leesek a betüröl..:S -
#693 1.Itt verekszel vele utoljára...
2. Gondolom pirosan villog... A lényeg hogy üsd vágd, és amikor lőövöldözik téged akkor Z... Ha beszédült, akkor E+Q! -
#692 Miért van az hogy amikor a mágusal harcolok a betük tetején a vége fele mindig leesek a betürölll? -
#691 onnat sok kell még hogy elkapjam a mágust...
ottjárok hogy ilyen köteleken tarzankodom(ugrálok át a többi kötélre)
mert már 2x meglépett a szemem elöl:D
szal sokáig kell még köröznöm ,hogy elkkapjam:D? -
storm181 #690 Magyar nyelvű teszt -
#689 A Mágus a Gambit??? óóó baszki én meg itt agyaltam hogy milyen mágus..mert én egyet sem láttam a játékban :D -
#688 De nem bírom ezt a folytonos elmagyarítást... -_-
Gambitből hogy lenne mágus??? o.O
#685 O RLY?
"1: WII FIT
2: X-MEN ORIGINS: WOLVERINE
3: FIFA 09
4: WII PLAY
5: MARIO KART WII
6: RESIDENT EVIL 5
7: CALL OF DUTY: WORLD AT WAR
8: PROFESSOR LAYTON AND THE CURIOUS VILLAGE
9: MARIO & SONIC AT THE OLYMPIC GAMES
10: RHYTHM PARADISE" -
#687 Blokkal, alapértelmezett Z (mikor lövell feléd gömböket, akkor nyomd le) -
#686 a mágust hogy tudom leszedni arrol az álványrol? -
#685 Még mindig első!!!
EZAZ! -
#684 Annál a résznél üsd vissza a rakétát. Tudod, blokkal. Ennyi :)
-
#683 -
#682 igazából ha az összes kombót végignyomod ott ötször hibátlanul, kapsz plusz 5 szintet -
#681 Bannerral mi lesz????