X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nemtudjatok nincs ra mod hogy jobban lehessen a beallitasokat allitgatni?
arnyek meg ilyesmi?
XFIRE-ral nem kompatibilis a játék jelenleg, azért nincsen átvezetõknél hang!!!! (amióta az xfire felismeri a wolvi játékot, azóta csinálja ezt)
LOL!!!!
Az átvezetõknél nincsen hang, full minden teganp jó volt, de a cinematic vidiknél elment a hang. Ez miér van?
Repkednek,mint hurrikánban a faházak.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
De adja magát nem tudom mi okoz gondot!
Next PC upgrade: 2022
Naszóval ha a kocsikhoz érsz akkor E+Q és ráugrik a pacákra és nem döglesz meg. És így tovább. Viszont mielõtt még írnál az elõl ülõ hapekot nekem nem engedte ütni azt C vel kapd onnan ki...
üdv...
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Racism is a weapon of mass destruction!
Teljes X-men sorozat magyarul nincs, van pár képregényhonosító oldal illetve a BlueDragon torrentportál ahol vannak fent. (a BlueDragonon pdf-ben az összes régebben magyarul megjelent X-men-t tudod lehúzni)
Angolul merõben más a helyzet: a legfrisebb számig le tudod tölteni az Uncanny/Astonishing/Ultimate/Young/stb. X-meneket...de készülj fel hogy nem kevés szám, és méretre is elég tisztességes, kb 35 giga az összes X-men-nel kapcsolatos képregény 😉
(mivel angolul olvasok képregényeket (meg honosítok is 😉 ) ezért beszereztem gyakorlatilag minden nagyobb kedvencemet (köztük az xeket is), ha kell vmi akkor dobj egy pm-et és kitaláljuk (persze angolul van) )
Viszont van még egy probléma. a vízesésnél a havas pályán hogyan kell átugrani a másik sziklára. nekem nem sikerült és tiszta ideg vagyok.
köszi
most a dunának megy...és ez a te hibád lesz.... 😄DDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amikor kezdõdik az elsõ küldink, Victor mellett Wade (piros ruhás fazon karddal) ül? s nem deadpool -néven? meg a végén õ lõtte le a négert, akit Wolverine elengedett. Akkor az Wade Wilson volt??? Há nehogy má, õ Deadpool
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Infó nincs róla?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
. : Z E L L E R : .
Valaki elárulná nekem h Gambit-et h kell kinyírni (tüzes srác a kaszinóban)? Mert egyszerûen nem megy leveszem a 3/4ig az életét aztán felugrik az állványra onnan le is szedem de az élete egyszerûen nem megy lejjebb nm is lehet megsebezni? Nm szabad engedni h felugorjon vagy mi?
THX