1160
-
#760 Ott végig kell ugrálni csak a szobrokon + középen a kiállo hídszerűségre dupla ugrással.Nem is tudom felfogni hogy lehet itt elakadni pedig ahogy nézem ez IQ-t meghaladó feladat lehet. -
matter #759 hy! Elakadtam, dzsungelbe vagyok. van egy fogaskerék (elég kicsi) amit le kell tekerni akkor a falból kijön 3 szobor amire rá lehet ugrani (előtte leszabadítottam róla a deszkákat) és az első kettőre rátudok ugrani de onnantól megakadtam és nem tudok merre ugrani. Ötlet? Előre is köszi
-
megalodon #758 Ha valaki tudna segiteni megköszönném!
Még a játék elején vagyok,a sóstói bázisról kiszöktem,valami szellözőbe mentem be most valami csarnokban vagyok ahová felülről érkezem,vissza nemlehet menni. Ahogy leérek jönnek a katonák,leirtom öket,a csarnok közepén 3teherautó kettöröl lönek rám de felugrani nemtudok rá fel alá mászkálok majd kb 10-15perc után eltünnek onnan is,de nemtudom mit kéne csinálni,sehol egy ajtó semmit nem lehet odatolni. :S
-
#757 az elég jot jelent....:D -
#756 80.5% eddigi össz értékelés! -
#755 Vissza kell olvasni, csak egy egészen kicsit!
#696 - ráadásul még ezen az oldalon is van basszus!!!!
játszanátok hello kitty-t inkáb... -
#754 És tényleg, bár kicsit sokáig bírta kaja nélkül de a végén csak összeesett. -
#753 :DDD -
bcrics #752 na én is itt akadtam el.mi a lófaszt kell itt csinálni? -
#751 Basszátok meg... meg kell várni míg éhen hal. -
#750 Sziasztok. Én ott akadtam el, ahol bemegyek egy terembe, van 2 ember és egy Gránát lövős csávó akit nem lehet megölni! Van ott egy kis nemtudom mivel körbe vett helyiség amibe van valaki. Nem tudom mit kell csinálni ottS: thx a választ=) -
#749 Ezt mostmár ki kéne írni mert idegesítő hogy minden 2. ember megkérdezi... -
#748 Nyomni kell a védekezést, és akkor visszaüti neki a gránátot. -
#747 és utána azt az aknavetős katonát a fejem felett ,hogyan kell leszedni?
-
#746 Lentebb is tologattad az aksival a panelokat nem? Na azt vidd fel oda is. -
#745 Na végre már egy korrekt pontozású teszt is született!!!
hát ennyit kellett várni, hogy ne csak 7 pont felettieket kapjon??? -
#744 Aksival nem csak az ajtót lehet kinyitni?
és ha nem akkor hol kell amit mondasz?
-
#743 Hát igen, bár azt meg kell vallani sajnos nem túl erős ez a mezőny. Mondjuk az utolsó Spidey azért igencsak jól sikerült de azért nem ennyire.
Volt az az átvezető mikor megkapjuk a karmokat és felkel a vízzel telt akármiből, hát ott voltak olyan pillanatok amikor egyszerűen ha nem tudom, hogy animáció simán rávágom ,hogy film. -
#742 egyik legjobb, ahogy már megbeszéltük
mindenképpen "megveszem" kategória, remélem már hegesztik a folytatást -
#741 Örülök, hogy neked is tetszik a gamma :) Tényleg sokan adják rá ezt az év meglepetése titulust, én még annyit fűznék hozzá, hogy magasan a legjobb képregényadaptált gamma jelenleg. -
#740 Vidd fel az aksit és akkor oda tudod mozgatni a panelt ami mögött simán végigfutsz.
Csak ámulok és bámulok ,hogy összerakták ezt a játékot, most tartok a havas résznél és eszméletlen jól néz ki ott is, lábnyomok, korrekt havas textúrák hihetetlen, nálam eddig az év meglepetése. Ha nem lenne a sok ismétlődő harc itt főleg a gólemes szarokra gondolok akkor simán lenne 9,8/10 így viszont 9,5/10 de szigorúan csak az eddigiek alapján, ez a végére még változhat. Remélem a Terminator is lesz ilyen jó és akkor az helyet kaphat a polcon (mindkettőre sajnos nincs keret) -
#739 Igen abban a részben ahol az adamantiumot belémtöltötték csak kicsit utánna
-
xido #738 Mármint amikor először vagy a laborban? -
#737 HI!A laborban akadtam el ,az emeleten a lézeres puska mindig kinyír.Vki tudna segíteni? -
strebacom #736 Miért lassu a telepítés, ennek igy kell, már vagy 10 perce megy..???? -
#735 Az jó, köszi. -
#734 8-12 óra hosszúságú. 5 fejezetből áll. -
#733 Milyen hosszú a játék, hány küldetés van?
A gólemek elintézése egy idő után marhára unalmas és idegesítő. -
#732 Ugorj rá a helire -
#731 vagyis akkor írja ki az a szöveget amikor már lőni kezdi a rakétáit... -
#730 Hali, én most annál a résznél akadtam el, amikor Gambit helikopterrel akar szétzúzni. Felugrálgatok aztán mek szépen előre amerre menni kell, egészen addig, amíg egy olyan részhez nem érek, ahol megáll a helije és akármit csinálok ott, mindig azt írja ki hogy: "You lost Gambit". (pedig nemtom hogy tudom elveszteni, amikor ott van az orrom előtt de mind1)
Szal itt mégis mi a bánatot kell csinálni, please help...thx -
#729 a végtagokat kell gyepálnod ezerrel ;) -
xido #728 Szép játék...jó játék...DE!!...tudom,hogy történet mesélés..ám kicsit kezd számomra repetitív lenni,hogy egy jelen..egy Afrika...aztán ha nehezíteni akarnak,akkor 2 vagy több monsztát kapok egyszerre...meg a törhetetlen tereptárgyak még mindig nagy szívfájdalmaim..egyik pályán 2 monszta egyszerre...erre ha gyógyulni akartam,beálltam kocsi plató és fal mögé,ezek meg ott retardáltan remegtek mellette,mint a beragadt ostoba MI..holott meddig tartott volna beleírni,hogy egy számukra kicsi kocsit összezúzzanak velem együtt..másik bug..átváltoztam Kitty Pride-á..platón vagyok hátrafelé nézve,jön a gomb,hogy na most tolhatod/húzhatod a kocsit..megnyomom,erre lesüllyedek a kocsin át talajszintre -
#727 Újabb teszt :D -
Master Rick #726 Hi all! Ott tartok most, hogy a modern vállalatnak az óriásrobotját kéne legyőznöm a tetőn, de mindig kinyír kb. fél perc alatt... mi a bánatot kell csinálni? már vagy 50x próbáltam, de már kicsit megviseli az idegrendszeremet -
#725 gamer365 teszt -
#724 nem future, x-force os egyenruhát tudsz unlockolni, a sárga-kék classicet meg a barna legendary-t ;) szobrocskákból több van mint kettő, a játék vége felé már csak plusz xp/rage ;)
@evilscorpio: azt ajánlom menj rajta végig mégegyszer, csak ne rohanj, szépen mindent járj be ;)
@Shep: nyugi a tuti, meglesz az ;) későőb ;) én is előbb unlockoltam a legendary-t ;)
-
#723 Hol találtad meg a sárga ruha második darabját? Az első egyből az elején volt a dzsungeles résznél de a második? -
evilscorpio #722 Hy all! végigtoltam a gémet szerintem egész pofás lett, legalábbis lekötött, valaki aki már végigtolta, nem tudna segíteni, nekem sikerült ien kis figurákat találnom,
az egyik unlockolta a sárga ruhás wolverine-t aztán ott a gambit, pályályán, találtam még, egyet ami szintén unlockolt valamit, dee kifagyott a gépem. még van 2 lehetséges unlock. aki tud léci irjon már hogy lehet azokat megtalálni igen kiváncsi avgyok beletették a bogarat a fülembe hogy future wolverine is van benne, de nem tudom ez légbölkapott e... aki tud valamit erröl mik vannak még és hogy lehet dolgokat elörecsalni irjon pls.
U.I.:neem a wow-os cucctol jobban teccett az elrejtett szülinapi torta.:) -
#721 simán a billentyűzet beállításoknál átkonfigolod...mindegy hogy bal egér vagy éppenséggel z van ott, simán kiválasztod és nyomsz neki egy gombot pad-en ;)
@Maak: Logitech DualAction2..próbáld ki te is azt amit Shepnek linkeltem ;)