X-Men Origins: Wolverine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont valami tanács jól jönne mert elég nehéz elpüfölni. :/
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
SPOILER
karaktereket írtak ki csak úgy (Raven+Néger csóka), és hoztak be seperc alatt (Deadpool). már írtam: sajnos érezhetõ, hogy a film miatt nem volt idejük rendesen befejezni. sokszor a textúrák is elmosottak, nincs ez-az kidolgozva
na de a lényeg, hogy kategóriája egyik legjobbja a játék! várom a folytatást. az utolsó CGI odab*szott rendesen. a kilátás is, meg ahogy lenyúzta a saját kezét, brrrr 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az Erő legyen veled!
x3mat nem vagom, jatszottam vele regebben de szerintem elegge gagyira sikerult xD
Racism is a weapon of mass destruction!
assets, docs, fonts, igui, tagfiles, usagefiles
Az Erő legyen veled!
Az Erő legyen veled!
Az Erő legyen veled!
Az Erő legyen veled!
Az Erő legyen veled!
A PhysX az egy platform ... kb. olyan, mint a DirectX. Nem érdekli milyen VGA-d van, és a linkelések kellenek a program futásához. Nem tud a proci fizikát számolna, ha nincs meg a játék által követelt API verzió.
A GeForce PhysX az más. Azt a legtöbb program keresztbe leszarja. Ettõl még a platformra szükséged van, mert az kell a számoláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az Erő legyen veled!
Nvidia physx megoldja a problémát."
Ne haragudj de ezek szerint átfuthattam a hozzászóláson pontosan mit is kéne csinálni a physx-el??? Mert nekem nem világos.
Az Erő legyen veled!
Proci: Intel dual 2.4 ghz
Mem: 2GB DDR2
VGA: 8800 GTS 320MB
Hely van bõven hangkártya sem egy hátrányosabb helyzetû.
Az Erő legyen veled!
Deadpoolt eltudnám képzelni játékba, bár lehet olyan lenne min Jerichóban Church.
Biztos nem a vga a gond 8800 gt 300 mega ram nem pont 300 valamivel több.
"sajnos lövésem sincs mi lehet...milyen OS van a gépeden?"
XP sp3
Az Erő legyen veled!

Wolverine és Magneto után számíthatunk egy Deadpool karakterét feldolgozó filmre és játékra is, amennyiben tényleg elkészülne.
A hollywoodi Fox stúdió producerei jelenleg egy újabb X-Men univerzumot feldolgozó projekten, az X-Men kezdetek: Deadpool mozifilmen agyalnak, csak egy a bökkenõ: most nincs forgatókönyvíró a filmhez. A film középpontjában természetesen a Ryan Reynolds alakította Deadpool lenne. Amennyiben elkészülne a film, az Activision gondozásában újra adaptálnák videójáték formájába ezt is a Raven srácai. Talán újabb rókabõr készülne (?) a játékos társadalom számára, de úgy vélem, meglehet õket érteni, hiszen a Wolverine játékadaptáció szinte tökéletes fogadtatásban részesült, magyarán igen jól szerepel. A Wolverine film pedig jelenleg több mint 165 millió dollárt termelt világszerte, mindössze pár nap leforgása alatt. Mi jöhet még ezek után?
info: Gamepod
Next PC upgrade: 2022
Az Erő legyen veled!
gondom van a játékkal mikor ikonra kattintok bejön a kiskép de onnan sehova tovább a játék nem válaszol :S vmi ötlet mi a gond?
Most vittem végig másodjára is 😄D szal bejön ez a tactic nekem