1160
\"X-MEN
  • Prince23
    Akkor még van 40% hátra a sztorinak, és te is végigvitted...
  • bacsobalint
    én most ott járok h a robot kézzel szétzuzta a videóba a robot fejét....
    (level22 szint)onnat sok van még hátra...?:D
  • HoReSz1975
    köszi a megjegyzéseket
  • Tatyla
    semmit ester egg utalva a WotLK-re,és az nem az Excalibur hanem a Frostmourne...
  • Viktor99
    :DD
  • highlander15
    Fel kell köpni és alá kell állni,vagy fellocsolni a havat és meghemperegni benne!
  • HoReSz1975
    Találtam egy barlangban, egy csontvázat felkiálltó jellel a fején, mellette meg egy kéken villogó excalibur kardot

itt mit kell csinálni
  • Prince23
    Végtagjait püföld ezerrel :)
  • 128bit
    Hi
    a nagy robotnál akadtam el ,nem tom megsebezni mit kell vele csinálni?
    Köszi
  • Prince23
    E+Q szal...
  • gfreak
    az utolsó platón a rakétás faszi van akire simán rá tudod vetni magad, nem? már nem emlékszem...mindenesetre sima ugrással semikor nem kell ott operálnod...egszer van még egy amire oda kell figyelni: az anyósülésről a palit grabbel kell kiemelni :D
  • ricsa008
    bah+ télleg
    thx
  • Maak
    szembe van egy ajto, rugd be es ha jol emlekszem ott lehet valahogy a ladat lejjebb engedni, hogy elerd
  • ricsa008
    ennél közelebb nem tudom tónai de innen viszont nem tudom elérni v. ráugrani
  • Prince23
    A Humveet forgasd meg, és told ki a veled szemben lévő, függő láda felé.
  • ricsa008
    nah sikerült elakadni

itt merre?
  • CryBorg
    Aha és az uccsó platóra hogyan ugrassz át, mert ott nincs Lunge Attack..?
    Ha kiurgassz akkor nyekk..
  • Quler
    nvm,majd összejön.
  • Viktor99
    :D
  • Quler
    Ahol a két szoborról kell átjutni a túloldalra afrikában,ott hol a mozgatható szobor,amit a párkány mellé kéne húzni?semmi ilyesmit nem láttam,meg a távolabbi szobor nagyon gyorsan visszamegy,szinte idő sincs ráugrani.
  • csabarinkoo
    Mit csinálsz rosszúl?
    Azt hogy baszol visszaolvasni..

"Kiütöd a szobrokat blokkoló fadeszkákat majd elforgatod a kart és gyorsan végigugrálsz rajtuk a túloldalra! Ahol nagy a táv ott duplaugrással!"
  • BBazsi
    Hi!
    Elakadtam, Afrikában vagyok, egyik oldalról kell átjutni a másikra elforgatom a kereket, 3 szobor kijön lenyílik róluk 3 lap és át kéne ugranom, de a 2.-ról sehova nem tudok átugrani. Mit csinálok rosszul?
  • Prince23
    magyar videóteszt
  • gfreak
    mármint visszaolvasni bassza meg :D
  • gfreak
    ha ugye nem lenne olyan rohadt nehéz végigolvasni, már tudnád mit kell csinálni :)

futsz amíg szemből látod, és amikor vált a kamera felkészülsz egy Lunge attack-ra (becélzod, ráugrasz) ott mennek majd katonák teherrel, a platón álldogáló palikra rá tudod vetni magad, aztán csak ugrálsz platóról platóra és hent :D
  • Killerjani
    Sziasztok valaki segítene elakadtam ott amikor egy alagútban vagyok és rámeresztik a vizet akármit csinálunk mindig elsodor a víz.
  • gfreak
    jövedelmezni jövedelmez,nem is az a baj...sőt, nagyon látványos, akciódús film, Jackman született Rozsi, de a sztori sokkal gyengébb mint amilyenre számítottunk (pedig az eddigi Xfilmek alapján már nem volt nagy elvárásom :D)nem kellett volna mindent és mindenkit átdolgozni, az eredeti sztori sokkal ütősebb :D
  • grebber
    Meglepő hogy a film gyengesége ellenére milyen szépen jövedelmez a kasszáknál!
  • gfreak
    Sajnos igaz, hogy elég harmatos ez a film...kár hogy mindenképpen mindent átírnak meg "újraértelmeznek", csak hogy a jól kitalált karaktereket/eredettörténeteket elszarják...persze nem HC rajongóknak mindegy, mi meg tökmindegy mennyire jajgatunk meg fogjuk a fejünket, azért megnézzük...szóval a bevétel megvan
  • MerlinW
    Gyakorlatilag minden poént lelő a filmből, de hál'isten annyira gyenge lett a film, hogy nem vesztesz vele semmit:)
  • Lacc 88
    Én örülök hogy a filmet láttam először, a játék ugyan belevon sok mellékszálat de szerintem eléggé sok mindent lelőttek a filmből. Számomra nem lett volna a game után annyira élvezetes. Aki teheti először a filmet nézze meg én azt mondom.
  • balee4
    én is előbb játszom a gamet, majd vmikor meglesem a filmet, de nem hiszem, hogy annyi poént lelőne a filmből.
  • grebber
    Szereplők igen van aki másképpen.Jelenetek is sok máshogy van!
  • Tatyla
    na a végére értem én is jó volt nem is rövid,de kérdés a filmben is benne vannak ezek a szereplők meg jelenetek?
  • Viktor99
    Regisztrálj
  • roli33
    üdv!
    vajon hogy menne a gépemen:
    -AMD Sempron 1.8 GHZ 3000+
    a videokártya az oké, csak a proci nem a legjobb :D
  • Tatyla
    jó poén :D

• Prince23
    Dupla ugrással kellett amúgy...
  • Tatyla
    na mindegy kihasználtam a pályabugot és elmentem másfelé :D
  • Tatyla
    na csináltam kettőt is az első kötél előtt majd rajta de már második kötél nem megy...