1160
-
#680 Akkor még van 40% hátra a sztorinak, és te is végigvitted... -
#679 én most ott járok h a robot kézzel szétzuzta a videóba a robot fejét....
(level22 szint)onnat sok van még hátra...?:D -
#678 köszi a megjegyzéseket -
#677 semmit ester egg utalva a WotLK-re,és az nem az Excalibur hanem a Frostmourne... -
#676 :DD -
#675 Fel kell köpni és alá kell állni,vagy fellocsolni a havat és meghemperegni benne! -
#674 Találtam egy barlangban, egy csontvázat felkiálltó jellel a fején, mellette meg egy kéken villogó excalibur kardot
itt mit kell csinálni -
#673 Végtagjait püföld ezerrel :) -
#672 Hi
a nagy robotnál akadtam el ,nem tom megsebezni mit kell vele csinálni?
Köszi -
#671 E+Q szal... -
#670 az utolsó platón a rakétás faszi van akire simán rá tudod vetni magad, nem? már nem emlékszem...mindenesetre sima ugrással semikor nem kell ott operálnod...egszer van még egy amire oda kell figyelni: az anyósülésről a palit grabbel kell kiemelni :D -
ricsa008 #669 bah+ télleg
thx -
#668 szembe van egy ajto, rugd be es ha jol emlekszem ott lehet valahogy a ladat lejjebb engedni, hogy elerd -
ricsa008 #667 ennél közelebb nem tudom tónai de innen viszont nem tudom elérni v. ráugrani -
#666 A Humveet forgasd meg, és told ki a veled szemben lévő, függő láda felé. -
ricsa008 #665 nah sikerült elakadni
itt merre? -
CryBorg #664 Aha és az uccsó platóra hogyan ugrassz át, mert ott nincs Lunge Attack..?
Ha kiurgassz akkor nyekk.. -
Quler #663 nvm,majd összejön. -
#662 :D -
Quler #661 Ahol a két szoborról kell átjutni a túloldalra afrikában,ott hol a mozgatható szobor,amit a párkány mellé kéne húzni?semmi ilyesmit nem láttam,meg a távolabbi szobor nagyon gyorsan visszamegy,szinte idő sincs ráugrani. -
#660 Mit csinálsz rosszúl?
Azt hogy baszol visszaolvasni..
"Kiütöd a szobrokat blokkoló fadeszkákat majd elforgatod a kart és gyorsan végigugrálsz rajtuk a túloldalra! Ahol nagy a táv ott duplaugrással!" -
BBazsi #659 Hi!
Elakadtam, Afrikában vagyok, egyik oldalról kell átjutni a másikra elforgatom a kereket, 3 szobor kijön lenyílik róluk 3 lap és át kéne ugranom, de a 2.-ról sehova nem tudok átugrani. Mit csinálok rosszul? -
#658 magyar videóteszt -
#657 mármint visszaolvasni bassza meg :D -
#656 ha ugye nem lenne olyan rohadt nehéz végigolvasni, már tudnád mit kell csinálni :)
futsz amíg szemből látod, és amikor vált a kamera felkészülsz egy Lunge attack-ra (becélzod, ráugrasz) ott mennek majd katonák teherrel, a platón álldogáló palikra rá tudod vetni magad, aztán csak ugrálsz platóról platóra és hent :D -
Killerjani #655 Sziasztok valaki segítene elakadtam ott amikor egy alagútban vagyok és rámeresztik a vizet akármit csinálunk mindig elsodor a víz. -
#654 jövedelmezni jövedelmez,nem is az a baj...sőt, nagyon látványos, akciódús film, Jackman született Rozsi, de a sztori sokkal gyengébb mint amilyenre számítottunk (pedig az eddigi Xfilmek alapján már nem volt nagy elvárásom :D)nem kellett volna mindent és mindenkit átdolgozni, az eredeti sztori sokkal ütősebb :D -
#653 Meglepő hogy a film gyengesége ellenére milyen szépen jövedelmez a kasszáknál! -
#652 Sajnos igaz, hogy elég harmatos ez a film...kár hogy mindenképpen mindent átírnak meg "újraértelmeznek", csak hogy a jól kitalált karaktereket/eredettörténeteket elszarják...persze nem HC rajongóknak mindegy, mi meg tökmindegy mennyire jajgatunk meg fogjuk a fejünket, azért megnézzük...szóval a bevétel megvan -
#651 Gyakorlatilag minden poént lelő a filmből, de hál'isten annyira gyenge lett a film, hogy nem vesztesz vele semmit:) -
Lacc 88 #650 Én örülök hogy a filmet láttam először, a játék ugyan belevon sok mellékszálat de szerintem eléggé sok mindent lelőttek a filmből. Számomra nem lett volna a game után annyira élvezetes. Aki teheti először a filmet nézze meg én azt mondom. -
#649 én is előbb játszom a gamet, majd vmikor meglesem a filmet, de nem hiszem, hogy annyi poént lelőne a filmből. -
#648 Szereplők igen van aki másképpen.Jelenetek is sok máshogy van! -
#647 na a végére értem én is jó volt nem is rövid,de kérdés a filmben is benne vannak ezek a szereplők meg jelenetek? -
#646 Regisztrálj -
roli33 #645 üdv!
vajon hogy menne a gépemen:
-AMD Sempron 1.8 GHZ 3000+
a videokártya az oké, csak a proci nem a legjobb :D -
#644 jó poén :D
-
#643 Dupla ugrással kellett amúgy... -
#642 na mindegy kihasználtam a pályabugot és elmentem másfelé :D -
#641 na csináltam kettőt is az első kötél előtt majd rajta de már második kötél nem megy...