X-Men Origins: Wolverine

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fókameister
hát sajnos én ugyan ott vagyok ahol eddig már a drivert is felraktam de csak nem megy sehová inditás után csak a kis kép jön be :S:S

Prince23
Deadpool már az elsõ küldi óta velünk volt, jobban kéne figyelni. A helin, velünk szembe ült, kardfog mellett!

Viktor99
Na ez érdekes! Most jutottam el Deadpoolig amikor az atomerõmûvek tetején harcolunk. Igazából a filmet nem láttam így nem tudom most mennyire tartok a végén de ha lehet NE MONDJÁTOK EL! Kösz
Viszont valami tanács jól jönne mert elég nehéz elpüfölni. :/
Hát nekem nem jött össze.Ütöttem,váktam meg minden odébbmegy és lézerrel rámlõ aztán game over.Egy ilyennel elcseszni egy játékot,komolyan mondom.Fene abba kopasz faszba.Azis csak távolról tud pofázni a lézerével,közelharc szét aprítom.Szánalom<#gunyos1><#gonosz2>

Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.

Viktor99
Valaki megmondaná mi a szarért nem adja össze a skillpontokat? Még mindig 3-as asszem a CLAWS-om mert 8-at nem tudok összeszedni amig nem adja össze -_-
ProGabe
végigvittem. sajnos a vége nagyon összecsapott :\

SPOILER

karaktereket írtak ki csak úgy (Raven+Néger csóka), és hoztak be seperc alatt (Deadpool). már írtam: sajnos érezhetõ, hogy a film miatt nem volt idejük rendesen befejezni. sokszor a textúrák is elmosottak, nincs ez-az kidolgozva

na de a lényeg, hogy kategóriája egyik legjobbja a játék! várom a folytatást. az utolsó CGI odab*szott rendesen. a kilátás is, meg ahogy lenyúzta a saját kezét, brrrr 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
\Engine\Config\BaseEngine.ini

itt a többi beállítás😊

[merlinw.org]

Viktor99
Háttya
Grafikailag csak a felbontást lehet állitani az optionsben?

gfreak
mielott becsapodna a raketa, nyomd meg a blokkot

Racism is a weapon of mass destruction!

Tatyla
rakétavetös ipsét hogy kell kiiktatni aki egy szobában egy platformon áll fenn?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Anfara
reloaded nincs is más

Az Erő legyen veled!

gfreak
melyik release-t huztad le amugy? originsbol 😉

Anfara
lehet hogy gagyi de én az origins-el nem tok játszani...mivel nincs más út ezért ezt próbáltam meg de amint látom ez sem fog menni........

Az Erő legyen veled!

gfreak
ja en nem az x3rol beszeltem, hanem a a rozsorol xD
x3mat nem vagom, jatszottam vele regebben de szerintem elegge gagyira sikerult xD

Anfara
Az x-men 3 official game mappájában nincs olyan hogy engine! Mondom mik vannak:
assets, docs, fonts, igui, tagfiles, usagefiles

Az Erő legyen veled!

gfreak
a jatek mappajaban az Engine\Config\BaseEngine.ini -t tudod szerkesztgetni, es ott vannak a grafikai beallitasok 😉

Anfara
Nagy elkeseredésemben leszedtem az X-men 3 official game-et amivel meg az a gondom hogy elindítom minden megy csak kár hogy a monitorom kiírja hogy out of scan range! Tehát ezt a frissítést amire alapban van állítva a játék nem tudja és én meg nem tudom hogy tudnám átállítani. A játék menüjét nem látom ugye bár de tudok lépkedni és így nem tudom hol tudnám beállítani hogy milyen felbontásban fusson a játék! Régi a monitorom és így a 100hz fölött már meghal. Most még ezzel is vesszõdök két játék és egyik se megy rendesen...

Az Erő legyen veled!

Anfara
Megnéztem már még mielõtt írtad volna leszedtem a legfrissebb driver-t mármint physx driver-t és úgy sem jó loadin képernyõnél kivág.

Az Erő legyen veled!

gfreak
benne is van, a driver leirasban megtalalod eppen hanyas PhysX van a driverben...aztan megnezheted hogy van-e ujabb PhysX kulon, de az utobbi par driver mindig a legujabbakat tartalmazza

gfreak
<#eljen>

Anfara
Igen én is így gondoltam most nézem nvidia-t de ha jól tudom az új vga driver-ben benne kéne lennie a legújabb physx-nek is nem?

Az Erő legyen veled!

gfreak
nvidia honlap, + lsd elozo hsz 😉

gfreak
az uj driverekben benne van, és az fent van neki...nem a PhysX a baj szerintem

Anfara
A physx drivert honnan tom leszedni mert ami a dvd-n van és fel akarnám rakni arra azt írja hogy már egy frissebb verzió fent van és nem tudom ezt felrakni.

Az Erő legyen veled!

Rakd fel a PhysX drivert!

A PhysX az egy platform ... kb. olyan, mint a DirectX. Nem érdekli milyen VGA-d van, és a linkelések kellenek a program futásához. Nem tud a proci fizikát számolna, ha nincs meg a játék által követelt API verzió.

A GeForce PhysX az más. Azt a legtöbb program keresztbe leszarja. Ettõl még a platformra szükséged van, mert az kell a számoláshoz.

ProGabe
Tippek-trükkök

mennyivel jobb bekapcsolt V-sync-kel 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csabarinkoo
Viszont akkor elnézésedet kérem..
Általában ( más fórumokon ez a tanácsom bevállik )

Anfara
Mugen ha arra gondolsz hogy rakjam fel a physx-et akkor az nem old meg semmit a legfrisebb physx van fent és mint írtam nvidia kártyám van ergo az tuti nem hibás nálam és nem is írta ki hogy hiányolna bármiféle dll-t egyszerûen bejön a loading képernyõ és kilép a játékból na meg persze kiírja hogy ez és ez az exe hibát észlelt ezért leáll a problémákért elnézést és küldjem el a microsoftnak.

Az Erő legyen veled!

Anfara
"Erre a problémára már válaszoltam egy párszor.
Nvidia physx megoldja a problémát."

Ne haragudj de ezek szerint átfuthattam a hozzászóláson pontosan mit is kéne csinálni a physx-el??? Mert nekem nem világos.

Az Erő legyen veled!

gfreak
ezzel az a nagy baj, hogy az "igazi" Deadpoolról kéne filmet csinálni (azaz Wade Wilsonról), de ugye annyira átalakították a karaktert a film kedvéért, hogy ez bukó

csabarinkoo
Erre a problémára már válaszoltam egy párszor.
Nvidia physx megoldja a problémát.

Anfara
Tessék egy átfogóbb:
Proci: Intel dual 2.4 ghz
Mem: 2GB DDR2
VGA: 8800 GTS 320MB
Hely van bõven hangkártya sem egy hátrányosabb helyzetû.

Az Erő legyen veled!

Anfara
VGA: 8800 GTS 320 MB

Az Erő legyen veled!

Prince23
Szereintem a 300 valamennyi mega az már kevés... de nem értek hozzá, min. 512 kéne legyen

Deadpoolt eltudnám képzelni játékba, bár lehet olyan lenne min Jerichóban Church.

Anfara
"Akkor valószínûleg VGA memóriád kevés... mien típusod van? mert ez Unreal Ungeni, ide kell egy erõs shader vga"

Biztos nem a vga a gond 8800 gt 300 mega ram nem pont 300 valamivel több.

"sajnos lövésem sincs mi lehet...milyen OS van a gépeden?"

XP sp3

Az Erő legyen veled!

grebber
X-Men Origins: Deadpool?

Wolverine és Magneto után számíthatunk egy Deadpool karakterét feldolgozó filmre és játékra is, amennyiben tényleg elkészülne.

A hollywoodi Fox stúdió producerei jelenleg egy újabb X-Men univerzumot feldolgozó projekten, az X-Men kezdetek: Deadpool mozifilmen agyalnak, csak egy a bökkenõ: most nincs forgatókönyvíró a filmhez. A film középpontjában természetesen a Ryan Reynolds alakította Deadpool lenne. Amennyiben elkészülne a film, az Activision gondozásában újra adaptálnák videójáték formájába ezt is a Raven srácai. Talán újabb rókabõr készülne (?) a játékos társadalom számára, de úgy vélem, meglehet õket érteni, hiszen a Wolverine játékadaptáció szinte tökéletes fogadtatásban részesült, magyarán igen jól szerepel. A Wolverine film pedig jelenleg több mint 165 millió dollárt termelt világszerte, mindössze pár nap leforgása alatt. Mi jöhet még ezek után?

info: Gamepod

Next PC upgrade: 2022

Itt hogyan tovább? Sehová se tudok felugrani.

Fókameister
nos én se jutottam elõbbre sajnos szal passz hogy mi a gáz:S:S

Prince23
Akkor valószínûleg VGA memóriád kevés... mien típusod van? mert ez Unreal Ungeni, ide kell egy erõs shader vga

gfreak
sajnos lövésem sincs mi lehet...milyen OS van a gépeden?

Anfara
Hát srácok én is írtam hogy nálam el sem indul a játék akarom mondani, elindul bejönnek a logok mint raven meg activision aztán bejön a loading képernyõ és kilép. Nem tudom mi lehet a gond pedig minden friss a gépen vga legújabb dx a legújabb. Nem tudom mi lehet a gond külföldi fórumon is olvastam ilyet de ott sem találtam semmi használhatót. Valaki valami ötlet?

Az Erő legyen veled!

Fókameister
xp-m van a driver a legujabb ha jól tudom a direct x et megpróbálom hátha jó lesz
köszi

Prince23
Direct x-et frissítsd a mellékelt dvd-rõl! na meg vga a legújabb driver.

gfreak
vga driver? talan? milyen OS? xD

Fókameister
hali
gondom van a játékkal mikor ikonra kattintok bejön a kiskép de onnan sehova tovább a játék nem válaszol :S vmi ötlet mi a gond?

gfreak
hehe..én is ezt csináltam...de az sem rossz amikor végigütöd a földön balegérrel, csak utána egy gyors jobb hogy megint odaszegezd xD

Prince23
Várd meg, míg feléd csapna és nyomd a védekezõ gombot abal egérrel egyetemeben (javallot dühõs vadállat opcióba kapcsolni elõtte!!!!)... és utána a földre kerül, és jobb klikkezzél sokáig, amíg a földön teper.
Most vittem végig másodjára is 😄D szal bejön ez a tactic nekem

gfreak
vágási xD de nem para, csak figyelni kell nagyon...és berserkben ütni mint a gép xD