Spore

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Ott van a karám mellett egy kis kosár abban lesz idõvel tojás, azt is lehet összeszedni kajának. A halászat is kimaradt amúgy.

Nyilván lehet húzni, de tök értelmetlen, mivel a lény képességei fázisról fázisra annulálódnak, szóval tökmind1, hogy fél ora alatt végignyomsz valamit, vagy 10 óráig pöcsölsz, a következõ fázisban nem lesz attól könnyebb neked.

Tinman
"ami rövid ideig a székbe szögezi a játékosokat,"

Ez relatív. Nem szabad általánosítani. Én pl. még mindig csak a törzsi fázisban vagyok, pedig összesen már legalább 20 órát eltöltöttem a Spore-val.
Tény, hogy nagyon aprólékos vagyok, minden titok, apró rejtély, érdekesség érdekel, így mindig maxon fejezek be egy fázist.

Pl. le merném fogadni Dani, hogy egyetlen gigászt sem öltél meg lényfázisban... ugye, mindjárt kihívásról beszélhetünk csak abban a fázisban.
Sejtfázisban is a maximumra törekedtem, ahogy lényfázisban is. Minden kell, minden DNS pont érdekel, etc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
"Törzsfõként feladatunk, hogy élelmet biztosítsunk a törzs lakói számára. Ezt megtehetjük szomszédaink levadászásával vagy pedig vadállatok háziasításával."

Kimaradt a gyümölcsevés képessége, ami a mindenevõk és a növényevõk sajátossága.
A vadállatok háziasítása, ahogy én tapasztaltam inkább védekezésre jó, de biztos rosszul tudom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De igen PSP-re mér létezik egy ideje, a címe: flOw

Lobsterman
Hát mit mondjak. Elég fos egy cikk lett ez. Gyakorlatilag semmitmondó, pár szó az öt fázisról, meg kis bevezetõ és ennyi. Az értékelés is érdekes. Nem tudom a cikkíró és sok egyebek mit vártak tõle, ez 5 játékstílus. Persze hogy le van egyszerûsítve. Persze hogy nem HC gamereknek készült, már a Sims sem. Will nem ezt a réteget célozza. De nem casual a játék az biztos. Egyszerû a játék valóban(Bár minek ismételgetni ezt bekezdésenként 2*), de sokkal nagyobb mélység van benne mint a legtöbb manapság megjelenõ játékban. Nem egy ilyen cikket érdemelt volna.

Tinman
Nem kötelezõ vele játszani, kösz Wolfsnack -.-

támad a gagyi! kössz EA <#zavart2>

BártfaiB
Nekem ez az elején egy kicsit unalmas és egyáltalán nem tûnik stratégiai játéknak.
Viszont ha valaki szerette a simcity-t, és szívesen játszik stratégiai játékokat, akkor jelenleg szerintem a legjobb választás a secondorb. Ingyenes, interneten játszható, nem kell letölteni, szbadon lehet építkezni és minden benne van, ami az ilyen stratégiai játékokhoz kell. Én nagyon kedvelem, mert végre nem csak a saját városomat építgethetem, hanem másokéba is elkolbászolhatok.

www.bbs.hu

talán azért, hogy ne keljen crysis erõmû a játszhatósághoz... Amugy szeretem a játékot 😛

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ez aranyos, de mér kell minden játékhoz ilyen "mûanyag" grafikát csinálni?
Szerintem nagyon is jók voltak az izometrikus (2D-s) játékok, pl stratégiáknál sokkal jobbak...
Ok, hogy ez gyerekeknek készül, de akkor is..

Ez olyasmi: http://intihuatani.usc.edu/cloud/flowing/core.html
Dragooon
bárki bármit is mond, én szeret(t)em a játékot.
mondjuk most már csak az elsõ fázissal játszom.

nem ismer valaki olyan játékot, ami hasonlít a Spore elsõ fázisához?😊

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

← ElőzőOldal 3 / 3