50
  • HöfEE
    Ebben is van igazság.
  • mcsaba
    Kina egy kommunista ország a kummunizmus és diktatúra hibáival, amit Tibettel müvelnek az meg egyszerüen szörnyü, de ez a probléma nem ma kezdődött, és Tibetet leszámítva Kína nem fenyeget más országokat. Jobb hogy erre költik a pénzt és így akarnak nagyok lenni és nem úgy mint az Eggyesült Államok akik országokat bombáznak le mondvacsinált indokokkal. Amúgy remélem sok sikerük lessz az ürprogrammal mert ha ők nem haladnak akkor száz év múlva se fog ember lépni a Marsra a többi ország ürprogramját elnézve.
  • Pluskast
    1. nem lőtték fel órákkal elötte mivel ha elolvasod figyelmesen a cikket maguk a kínaiak ismerték el, hogy úgymond "technikai hiba" történt.

2. Mi köze az én hozzászólásomnak kína gazdasági helyzetéhez? Tgadtam én, hogy ma ők a világ legerősebb és leg dinamikusabban fejlődő gazdasága? Nem. Magyarországnak meg aztán végképp nincs köze ehhez a témához. Nem azt mondtam, hogy hű de milyen semmit mondó, jelentéktelen dolog a kínai űrutazás és bezzeg Magyarország....

3. A propaganda meg propaganda ez meg nevezetesen a komcsi féle. Mi a francért kell hazudni ha úgy is fellövik? Ha nem sikerült volna teszem azt felrobban csak még nagyobb égés lett volna.
  • JoinR
    Remélem ezt te sem gondolod komolyan. Igen komoly különbség van a két ország között, de aki azt állítja hogy jobb Kínában, mint itt, annak csak annyit tudok mondani hogy menjen ki. Még a felét sem keresik meg 14 óra munkával...attól hogy van űrhajójuk, bele is szarhatnak, nézd meg a kínai minőséget...a szovjeteknek is volt űrutazás, mégis nagyon fasza az életszínvonal a mai napig.
  • zola2000
    Hát igen vannak különbségek, pl ott fele ennyit keresnek az emberek napi 14 órányi munkával, de ilyenre ott telik. Itt ha tüntetsz, kapsz könnygázt, gumilövedéket, jól elvernek a rendőrök(oké ez amolyan féldiktatúrává kezd válni:( ), ott egy nagyobb tüntetést, a hadsereg ver szét tankokkal (pl mint a múltkor Tibetben)
  • Ps1ch0
    vannak azok annyian hogy mindkettot elarasztjak :)
  • AgentKis
    Hát jobban örülnék, ha hazánk helyett inkább az űrt árasztanák el...
  • samuzsolt
    sráááác... arra nem is gondolsz, hogy már órákkal előbb fellőtték, csak te mondjuk maximum felvételről figyelhetted az "élő" adást?
    propaganda meg mindenhol kell, a főnököd se fogja azt mondani, hogy milyen szar ez a meló... kicsit "gondolkodol" és egyből öngyilkolol mert elfogultan írol...

lehet szapulni kínát, hogy így komcsik úgy komcsik, de akkor mond meg, te mire vagy ilyen rohadt büszke ebben az országban... mert, hogy fényéves különbségek vannak a két ország között az biztos!
  • Pluskast
    "A kilövés egyik érdekessége, hogy az egyik állami hírügynökség már órákkal az esemény bekövetkezte előtt közzétett egy híradást az interneten a kilövés sikeréről, ami részletes párbeszédeket is tartalmazott az űrhajósok között"

Na le se tagadhatnák a kínaiak, hogy komcsik. Tipikus prpaganda...
  • Sanyix
    miért sencsu a neve. Úgyis annyi cs van, mérnem lehetettett csencsu.