92
-
#12 nézd, én is tudom 20 forintért adni a hőt egy vulkán közepén, de ettől még télen nem fogsz 20 forintért fűteni. a T-nek nem 50-60e emberre kell hálózatot kiépítenie, hanem néhány millióra. -
FoodLFG #11 Digi leggyorsabb netje 30/20 3500 Ft-ért, a T még csak most építi. hö o.O
Persze biztos több embert fog lefedni, de mikorra ? o.O (és mennyiért =D)
http://www.digikabel.hu/Internet.html -
JTBM #10 8M/0,5M a mostani netem. Az optikai hálóra rá fog férni egy gyorsabb net és több TV csatorna is.
Ma egy nem HDs TV csatorna sávszélessége 2,5 Mbps IPTV-n. 1080p felbontásban kb. 24 Mbps sebesség felel meg ennek (4,6-szor több képpont + i helyett p, ami 2-szeres szorzó)
Tehát max 3 HD TV csatorna + internet fér majd rá a 100M-ra, ami pont annyi, mint amennyi egy jobb lakásba/házba kell. -
torcipepe #9 ilyen pesszimista egy szavazást. itt az én szavazatom: ezzel lekörözünk mindenkit az EU-ban -
#8 Én is jobban örülnék, ha nem csak Budapest, és nem csak annak a középső része lenne a világ közepe. A 8megabitből éppen csak kapok 3-at. A feltöltési sebesség a p2p tévézés miatt egyáltalán nem esne rosszul. -
#7 hát igen, 4M/256 van és jó szar. Még egy 8 paleyers servert sem lehet hostolni. Kíváncsi vagyok meddig ér el a kábel vége:D szintén egy külvárosi lakó. -
#6 szarok a torrentre. Egy kva távoli eléréssel nem tudom használni a gépem, mert olyan kicsi a feltöltés, az siralmas. Nem tudok pár fényképet átküldeni, mert órákig tart, mellesleg a böngészés, is belassul, online játékró nem is beszélve.
Egyébként én budapest egyik kerületében élek, ahol kezd újgazdagosodni a környék (mi nem annyira, a családom már 40 éve itt él), és még azt is leszarják. Fanttasztikus választási lehetőségek vannak, van trékom déesel, meg trékábel, ugyan azt a fost adják csak más kábelen ugyanúgy nevetségesen drágán. Semmi digiakármi vagy júpíszí. ez a 780 ezer háztartás is csak azt fogja jelenteni, hogy pest belváros (budát is kihagyják mindig, pedig az is főváros), meg a többi nagyobb város belvárosa azt jóvan. Nyugodt külvárosi kertes házaknál álmodni se szabad optikáról.
Onnan vettem az 1m-et, hogy ezek a hülye buzik mindig egyre nevetségesebb arányokat vezetnek be, és ez lenne a röhelyesség következő fokozata, amikor adnak egy 100 megás vonalat, amit nem lehet kihasználni, mert csak a visszaigazolások se férnek be a feltöltésbe, nemhogy más is. -
TAJ86 #5 Sanyix má megint kiszopta a kisujjából, csak kente volna be előtte ciánnal.. -
orkaman #4 vagy egy 100/100-al :P -
MrBlowfish #3 Egyébként ti hol olvastátok az 1M upot?
Mindenesetre a feltöltés nem (csak) filecsere szempontjából hasznos. Hogy csak azokat említsem ami engem érdekel: Médiaserver otthon (HD stream pl.), normális felbontású videochat(legalább 640x480 700kbps), home fileserver(saját adatok könnyű gyors elérése), teljes értékű remote access, valamint ezek egyidejű használata.
A mostani 8/512 vagy 8/1 mittom én milyen nettel, ha Húgom skype-ol webcammel (ami mellesleg ipari fos minőségű képet ad), akkor én már nem tudok online játszani mert 300 körüli pingeket kapok 40 helyett...
Na ezért kell az upload. én egy valós 10/10-el, ne adj isten 20/20-al (tudom van digi, de nem itt) teljesen megelégednék. -
#2 Életem első pirospontját a T-csoport ezennel bezsebelheti.
Pedig tudom, hogy hiába élek megyszékhelyen itt ilyen 10 éven belül nem nagyon lesz...
Sanyix: Miért is? Gondolod érdekli őket a torrent problémád? Magasról tesznek rá.
A letöltési sebesség lényeg nekik, ugyanis pl. az IP alapú tévézésnél értelemszerűen nem a feltöltés a lényeg... -
#1 höhö 100/1mbit... nevetséges