100
-
#20 Ne már.Szeretgettem én, csak meghalt....De azt egyedül tette :-)
Asszem nagy a gáz.... -
Major #19 #4: Ezt mondhattad volna 10 évvel ezelőtt is win 98, Se, Me
#5: Nem tudom ki igért neked moduláris felépítést a 7-ben? Az előzetes információk szerint Vienna már ilyen lesz, teljesen új alapokon, és megnyugtatlak már fejlesztik.
#6: Évek óta nem undod meg az MS flém-t kitartó :D
#15: Játszál beton golyóval, talán azt nem rontod el :) -
TAJ86 #18 Ez a baj, a windowst konfigolni szeretgetni ápolni kell! Törődni vele, és nem csak feltenni és hozzá se nyúlni! :D -
#17 Jahh...de hozzá se nyúltam. -
TAJ86 #16 Ez nem a vista hibája hanem a "hozzáértő kezeké" -
#15 Igenis tökéletesen müxik....letöltött valamit ...aztán belehalt.
Megsérült egy fájl.Kéri a telepítőlemezt....aztán semmi se-se.
Tudom...szerviz...viszem -
TAJ86 #14 Tökéletesen hát. Most lehet itt károgni a hardverigényekkel, akinek nem tetszik -->dos+486 vagy egyéb alternatívák. (bagoly, pingvin,bükmakk...stb) -
TAJ86 #13 Na ezaz h arra lett eredetileg kitalálva hogy húdegyors húdebiztonságos fájrendszer lesz...ha valami technikai csalódást okozott az egész vista megjelenés és fejlesztés óta az ez volt... -
#12 A vista is tökéletesen müxik. -
A1274815 #11 Annyít tudok róla, hogy mióta nem Bill Gates, hanem Steve Balmer vezeti a Microsoftot, azóta Beta2 fázisban leállították és szétkapták egy része az ADO.NET-be egyrésze T-SQLként és a variabilis adatok tárolása az új SQL Server-be került. A meg maradt csonkot pedig majd valamelyik Vista utánni OS-be igérik. (PS.: a WinFS lassított) -
TAJ86 #10 Mivel sok infóm nem volt csak mesék, utánnajártam. http://en.wikipedia.org/wiki/WinFS
Igen, részben iagazad van, részben a mai napig nem lett bevezetve, mert amiről te beszélsz az nem a fájlrendszer valóban. Ez az egész adatbáziskezelésen alapuló fájltárolást, s így gyorsabb elérést tenne lehetővé. Nincs bevezetve.
Szóval a kérdésem még fenn ál, ha tud vmi infót róla szvsz. -
A1274815 #9 Xenix és az OS/2 hol marad? -
A1274815 #8 A WinFS soha sem volt új fájrendszer igazából, csak egy SQL adatbázis a CLFS* (Common Log File System) tetjén, mely pedig az NTFS tetején csücsűlt. A CLFS, pedig Windows Server 2003 R2 óta elérhető és a Vistaban is van.
*Adatbázisok loggolásának a támogatásáért találták ki. Ezt használja ki a Transacted NTFS is a működéséhez, azt pedig a telepítők használják előszerettel, ha jól vannak megírva. -
TAJ86 #7 Egy épp nem ócsároló lény tud valami infót, hogy ebben már benne lesz-e az új fájlrendszerük ami végül a Vistából kimaradt? (azt hiszem WinFS a neve de már nem vagyok benne biztos) -
#6 Érdekes a M$ helyzete, eddig gyak volt 2.5 oprendszerük es azt adták elidestova 30 éven keresztül különböző formákban.
Először ugyi volt a DOS, aztán ugyi ennek GUI-val kiegészített reinkarnációi (ezt számolom a fél OS-nek), Aztán volt a WinNT és megannyi változata. Gyak a WinNT-ből 10 év alatt csináltak egy a tömegek számára is elfogadható OS-t. Illetvevalszeg a tömeg elfogadta volna az NT-t is csak előbb meg akarták fejni a nagyvállalatokat.
Ha készül is új OS az valszeg legalább 10 év amíg az egyszerű júzerhez is eljut.
Szerintem viszont nagy szükségük lenne valami gyökeresen nagyon új termékre, ideje lenne vásárolniuk egyet!;) -
Harry Seldon #5 Oké, és hová lett a moduláris felépítés? :D Áhh, ez Vista 1.5 lesz csak, MS bebukja és akkor 2015-re kell csinálniuk egy valóban új alapokon nyugvó op-ot. De sokkal jobb lenne ha os-re tennék a DX-et és akkor lehetne versenyhelyzet. Ja, azt nem szeretik, mert akkor teljeíteni, kínálni is kéne valamit? :D
Addig viszont XP vagy Vista, kinek mi az izlése. A W7 az eddigi - most már módosított - infók alapján egy SP2 vagy 3 lesz a Vistához. :))) -
#4 Lehetett rá következtetni, nem lesz még egy olyan hosszú életű op.rendszer mint az XP, 3-4 évente ki akarnak adni újabbat. A Vistaval elindultak egy úton, megvan az alap ezt fogják követni. Hogy ez jó-e vagy sem azt majd eldöntik a vásárlók. -
#3 "A képek alapján természetesen még korai lenne bármilyen komoly következtetést levonni"
-
M0RN1NGST4R #2 régi wördpedet akarok!!! -
HUmanEmber41st #1 Ezek szerint csak nagy szavak, meg hülyítés volt az "ÚJ" oprendszer.. minden maradt a régiben...