Képek a Windows 7 elõzetesébõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell kiállnod mellettem.Nem azért írtam, hogy ki kelljen állni ....
Ezt tapasztalom, és élem át. Minden ócsárolgatás nélkül.
Elvittem este a gépet ...most egy másik szervizbe....mert igen.Ezzel a hibával nem csak én, hanem egy hetedik kerületi teljes szerviz gárdája se bírt.... most átvittem két utcával arrébb...
És nem akarok...direkt visszatérni a Xp-re...mert sokat tanultam azzal, hogy " csak úgy nem tudom használni a régi programokat, melyeket szerettem.... de csak egy kicsi könyvelõ vagyok és nem rendszergazda....
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Sose voltam ms fan, sose mondtam hogy hibátlan bármely ms termék, de tartom magam a már párszor emlegetett dolgokhoz, az ms fikázás manapság divat lett, ha értesz hozzá, ha nem.
Áramszünet, cold reset, gépcsapkodás - elbaszódik egy rendszerfájl és egybõl jön a paraszt 'Hejjhejj szara windóóóz!'-ozni. Nyilván "magától" is tönkremehet, tény. Ettõl még had ne álljak ki azok mellett akik ilyennel jönnek fel, hogy "valami letöltõdött"...
Mellesleg nem hiszem, hogy akkora világvége lenne egy reinstall, vista telepítõ már arra is figyelmeztet hogy vegyél levegõt míg tart a telepítés...
A Vista megerett mar 1 cserere a gepemen...most huzom le az ubuntut😛 Ha bejon )es miert ne jonne be?) akkor bb Vista..
Vas tényleg kell alá, 2GB kell a normál mûködéshez, most veszek egy új gépet, abban már 8GB lesz, persze 64 bites Vistával.
Majd megírom a tapasztalatokat a 64 bites verzióval is. ;-)))
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Úgyhogy nekem hiába fut pl egy csomó játék gyönyörûen XP alatt, Vista alatt mintha egy fele ilyen erõs VGA-m lenne. Az ATI egyszer kiadott egy drivert, ami sikeresen megkerülte ezt az alrendszert, de kaptak is miatta rendesen a fejükre. A dolog mûködött, mindenki nézett mi történt, végre sikerült normális drivert írni Vistara, aztán pár nap múlva jött az új driver, ami ismét 30-40%-al kevesebb FPS-t nyomott, mint XP alatt. De közben ugye ott volt a Core 2, ami egyre jobban elterjedt, és azzal nem volt ilyen gond, és mára már nem is foglalkoznak a problémával, mert csak a felhasználók kis részét érinti, pl minket magyarokat, akik többségének a gépfejlesztés kicsit elérhetetlen lett az utóbbi idõben.
Úgyhogy én még maradok az XP-nél, és velem együtt így vannak még sokan.
Pedig vannak dolgok, amikben az én gépemen is gyorsabb a Vista, dehát ez van.
És csak azért a játékokat, és az FPS csökkenést hoztam fel példának, mert talán ez érinti a legtöbb embert, és ez a legfeltûnõbb jelensége az egésznek, de természetesen ennél sokkal többrõl van szó, más dolgokat is lassítanak ennek a DRM rendszernek a maradványai.
Tudom, hogy nem szép dolog kiragadni egy mondatot valakinek a hozzászólásából, de ez annyira szép, hogy muszáj volt. Tehát MS nem hazudhat? Nem hibás semmiért, csak a média? 2 ügy: matricás-inteles per, MS belsõ statisztikája a kékhalált,fagyást és egyéb hibákat okozó driverek-rõl. 2. helyen a Windows Updates driverek álltak...
Maradjunk annyiban, hogy néha a média is hazudik, de MS se szent.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(Attól, hogy a te szaros konfigodon fél évig megy gond nélkül még nem biztos, hogy mindenkinél jó. De élhetsz nyugodtan abba a tévhitbe, hogy nálad azért megy mert te kurvára értesz hozzá)
Egyébként a Vista is épp annyira változott amennyire kellett, felesleges lenne egy bevált kezelõfelületet drasztikusan megváltoztatni (Gyõztes csapaton ne változtass)
Az eddigi újítások tetszenek, de ez még korántsem a végleges lista, persze nekem a Vista-val sem volt semmi bajom, de ez tutira jobb lesz még annál is
Manapság már csak akkor indítok wint, amikor BF2-zök...(Tudom, Linux alatt is megy, de nekem jóezígy 😄)
Azért érdekel, mit sikerül kiszenvednie magából Májkrémszaftéknak.. 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
--
Acorp 5ali61, FSB 100, AMD k6-II 0,5Ghz, noname SD 0,16G 100Mhz, S3 Virge 4Mb, 3,2G Samsung, Birdy 14" monochrome, Ubuntu 8.04 LTS (Hardy Heron)
Merakkor hívom a plasztikusomat, meg updatelem a makeupomat.
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
HP+
na nem is a képek alapján vonjuk le a következtetést, majd meglátod...
a mesében... aki látott m$ terméket tökéletesen mûködni az hazudik, tartja az õsi kínai közmondás és igaza van 😄
Egyébként igen unalmasak ezek a m$ hírek minden héten 2 szer, még ha valami értelmes hírek lennének rendben de így ááh...
Windows Blackcomb=Windows Vienna=Windows 7, három szor cserélt kódnevet. Gondolomk a MinWin-re (Ezt lehet nevezni a Core System, Corejának) és a komponetalizálásra gondolt (melyett már a Vistaban is alkalmaztak, csak a Win 7-re érik meg teljesen a cucc.)
A Windfows igazából mindig is moduláris volt, csak általában a modulok között igen erõs függõségek léptek fel.
Az új C#-os mikrokerneles Windows utód kódneve a Midory és valóban fejlesztés alatt áll, majd talán Win7 útánni Windows lesz az utolsó NT kernelû Windows.
Asszem nagy a gáz....
#5: Nem tudom ki igért neked moduláris felépítést a 7-ben? Az elõzetes információk szerint Vienna már ilyen lesz, teljesen új alapokon, és megnyugtatlak már fejlesztik.
#6: Évek óta nem undod meg az MS flém-t kitartó 😄
#15: Játszál beton golyóval, talán azt nem rontod el 😊
Megsérült egy fájl.Kéri a telepítõlemezt....aztán semmi se-se.
Tudom...szerviz...viszem <#sir>#sir>
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Igen, részben iagazad van, részben a mai napig nem lett bevezetve, mert amirõl te beszélsz az nem a fájlrendszer valóban. Ez az egész adatbáziskezelésen alapuló fájltárolást, s így gyorsabb elérést tenne lehetõvé. Nincs bevezetve.
Szóval a kérdésem még fenn ál, ha tud vmi infót róla szvsz.
*Adatbázisok loggolásának a támogatásáért találták ki. Ezt használja ki a Transacted NTFS is a mûködéséhez, azt pedig a telepítõk használják elõszerettel, ha jól vannak megírva.
Elõször ugyi volt a DOS, aztán ugyi ennek GUI-val kiegészített reinkarnációi (ezt számolom a fél OS-nek), Aztán volt a WinNT és megannyi változata. Gyak a WinNT-bõl 10 év alatt csináltak egy a tömegek számára is elfogadható OS-t. Illetvevalszeg a tömeg elfogadta volna az NT-t is csak elõbb meg akarták fejni a nagyvállalatokat.
Ha készül is új OS az valszeg legalább 10 év amíg az egyszerû júzerhez is eljut.
Szerintem viszont nagy szükségük lenne valami gyökeresen nagyon új termékre, ideje lenne vásárolniuk egyet!😉
Addig viszont XP vagy Vista, kinek mi az izlése. A W7 az eddigi - most már módosított - infók alapján egy SP2 vagy 3 lesz a Vistához. 😊))
www.gamedroid.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce