1093
-
#933 ő kezdte... (mint mindig) -
#932 atya mi ment itt... -
#931 [quote]#846 én akartam legjobban játszani vele de már 50% nál nem birok tovább jáccani vele borzalmas unalmas semmi sex lofasz küldetések....
legalább késel lehetne szurkálnia suliban vagy valami ezt régen is hiányoltam belöle !!!!!ez magáért beszél!!!!![quote] -
#930 beletem köpve idézem kurvajó :D
© JethroHUN
ma 18:06 | privát | válasz erre | #12008
Jó napot Admin Úr, Hölgy. Bully Topic ebben a topicban Carlos HUN nevű egyén erős magatartás problémákkal kűzd, némi büntetés nem ártana neki.
-
#929 neki mondjad 3 hete már itt nyomja hülyeségét
annyira szerencsétlen de mindenap leirja ugyanazt -
#928 picsafej szarj a mocskos szádba -
#927 Jól van gyerekek, a gumiszoba a folyosón jobbra. -
#926 kussoljál már a cigány értelmiség köszi -
#925 és részemről befejeztem ,nem veszekedem óvodásokkal... lol -
#924 és most hova szarjak tőle??? -
#923 Mindenki magából indul ki -
#922 falsu??? ez tökjó...
Köszönjük Emese!!! -
#921 nemtok helyesen írni gépen egy dolog mégis logisztikai vezető vagyok egy épitészeti cégnél
nah majd ha teis az leszel akkor gyere a faszopó irásoddal -
#920 nah és honnan tod annyira te nagyokos??? -
#919 falsu paraszt iskolába tanul HELYESÍRÁST!!! csak illemet nem tanitak köcsög XD lol -
#918 ilyen emberek még vannak a világon???
ezektől az emberektől szégyen Magyarország ,mert ilyen gecik 1.osztályba nem tanulnak + írni + szépen beszélni...
lehúzhatod magad a wc-n!!!!
hülye gyökér... -
#917 ki nem szarja le számitógépen a helyesírást már bocs látszik kis pöcs vagy verd ki a kukidat ha van egyáltalán vagy szedjél le 32 verziót addigis csendben vagy -
#916 "magagadat! "ez tökjó elirtam de milyen kis dadogos verzió XDXD
nem csak annyira picsafej vagy nem érted meg tökmindegy honnan szeded le nem lesz semmivel se jobb -
#915 a lődd fejbe:az hosszú ő és 2 d
magadat és nem magagadat
a mitől szó:hosszú ő
KISEGÍTŐBE JÁRSZ???
TANULJ + ÍRNI KÖCSÖG!!! -
#914 anyád faszát ájjá máá le köcsög -
#913 próbálkozom -
#912 hallod löd fejbe magagadat! szerinted mitöl lenne jobb? -
#911 Te még mindíg itt tartassz? Atyaég XD -
#910 hy
Találtam 1 data.hu-s Bully Scholarship Edition letöltést...
Ennyi infót adnak róla:Bully: Scholarship Edition (Multi5/2008) | Size : 3.31 Gb
mutatok belőle 1 part-ot is:http://data.hu/get/761860/STCC.The.Game-RELOADED.part13.rar
Szerintetek érdemes kipróbálni??? (lehetséges ,h ez nem szarakodna???) -
#909 és ezt a rucit kaptam cserébe:
-
#908 nekem megvannak az előírt távok (50/100/100 kell a bónuszhoz)
és megvan a 100%:
-
ldavid #907 jó mocskok
-
#906 Mától kapható a játék itthon, de elég hardcore áron, 9000 (CDG-nél 8000 a téli akcióval), Angliából behozva meg 5000... Tuti nem normális a forgalmazó. -
#905 tényleg ,ki hány métert tett + gyaloglással,gördeszkával,go-karttal stb.??? -
#904 tápállat -
#903 van zöld is:D -
#902 nekem még csak a piros van + -
#901 kíra -
#900 itt egy kép róla:
-
#899 köszi, a Rockstar oldala nem müxik, de véletlenül megtaláltam Justin-t, úgyhogy sikerült az összes képet összegyűjteni a yearbook-na, megvan a Black Ninja costume :D -
#898 Nem értem... full friss gépre feltettem a játékot.. elindítom és ahogy már az első rész jön, hogy fel kell menni az igazgatóhoz. MÁr akkor is olyan a hang hogy mintha a diákok zörögnének.. meg ilyesmi.. és nem ilyen volt... -
#897 Itt +találod az összes gyereket ,akiket le kell fotózni...
és ő lenne Justin... -
#896 köszi, megnézem -
#895 itt megtalálod :) -
#894 Nekem több mint 2 hete van meg, és tegnap vágott ki először. De azóta nem szerencsére.