1093
  • Curesz
    Tessék srác
  • liszike
    köszönöm!

segitsetek nagy sz@rba vagyok a dokumentumok/Bully Scholarship Edition/ azon belül van egy olyan aszem hogy galeri vagy valami ilyesmi kérlek tegyétek fel data.hu-ra mert véletlen kitöröltem és nemindul a jéték :(!!!(Vagy ha mind a 4 filet teszitek fel és külditek el az is jó) kérlek segitsetek)
    KÖSZI!!!
  • REPS0L
    nekem 30 fpsem van, és meg se rezzen...

AMD Dual 4000+ 2.1GHz, 2Gb ram, 8600GT 256mb
  • Curesz
    hát be a suliba, onnan a felső emeleti wcbe, és onnan a szekrényéhez
  • liszike
    Sziasztok!
    Tudnátok segiteni? ott tartok ahol az egyik klubházba kell menni beszélni kell egy szerény dagi sráccal és valahova el kell vinnem ugy hogy meg kell védenem útközbe de sajnos nemtudom hogy hova kell menni és ebbe kérem a segitségetek.
    előre is THX
  • tibi206
    cs a shop 1-nél tartok de nemértem mit kell csinálni segítene vki?
  • Stefibaba
    Tényleg igaz hogy optimalizálatlan a játék??? Bár még (sajnos) nem volt esélyem kipróbálni de a videók alapján jó lehet :D
  • Curesz
    Nekem semmi problémám:/
  • tibi206
    ott nekem is szaggat
  • csoola
    gáz h ez a játék kb ugy fut a gépemen, mint a far cry 2, azért elvárnám h egy ilyen ps2-röl tuningolt game maxon ne röcögjön...
  • mama 2
    Sőt, sehol nincs hang. Se videók közbe, se sehol:S.
  • mama 2
    Miért nincs hang a játékban? Beszélnek de semmi hang:(.
  • 50cent911
    pincés részeken másnak is szaggat a játék?
  • REPS0L
    3 "széfet" kell feltörni
  • 50cent911
    a pick 3 lockers feladatnál tudja valaki mit kel csinálni?a térképen kék x-el jelöli ezeke a feladatokat.
  • berczely
    Ohkössz az infót!
    Remek akk várok egy javítást!
    Én már 9kor megyek aludni :P
  • Curesz
    privi ment
  • REPS0L
    adsz egy msnt? hogy meg dumcsyezzük a bullcsyt D%
  • Curesz
    Én is igy toltam:D 2 és fél napja tolom és 40% xD
  • Carlos HUN
    kicsit viszaolvastál volna láthatod hogy vista 64 biten nem jó a játék na mindegy már a supportal is beszéltem és javítani fogják ha van fejlemény tölem ugyis megtudod!!
  • REPS0L
    kurvajójáték >.<

már kemény 18% 1 nap alatt :D
  • berczely
    Elképzelhető :O
  • Firerock
    úgylátom akkor az a bizonyos patch nagyobb lessz mint maga a játék:D
  • berczely
    pfff...
    + a sulin belül szinte semmi nincs betöltve!levegőben megyek na mind1.
  • Firerock
    valahol többen is írták hogy nekik is ez a bajuk
  • berczely
    Hali!

Miért van az hogy bemegyek az elején a suliba és a főmufti irodájába és utána a videó után tölt és csak tölt és csak tölt :D??
  • HardStyleZ
    köszi Cosa ^^
  • 5c0rp330n
    senki nem tud semmit, francba már -.-
  • Curesz
    az a sprint:D
  • HardStyleZ
    nah most van 1 küldi amikor graffitizni kell, és 1 billentyű kifog rajtam :S melyik az a gomb amikor mutatja h 3 behajlított lábat nyomjak :D
  • Firerock
    jáájj
    jöhetne már az a hülye patch
    mikorra várható,tud róla valaki valamit?
  • CS@
    Amúgy ha csak az órákra koncentrál az emberm akkor a lányka csokijának visszaszerzése és a csúzli megkaparintása között már kimaxolható a biosz, zene, kémia és rajz is, valamint +1tesióra.
  • Curesz
    hopp rossz embernek válaszoltam sorry:)
  • Curesz
    De be lehet járkálni, pl tesit megcsináltam és utána megnyílt egy két új funkció, h dekázásba lelehet győzni ilyen ökröket meg ilyenek:D de annyira nem foglalkozom ezzel, mert ha végigvittem ezt utána gyorsan még a far cry 2-öt is végigkéne a GTA-ig:D ha lesz ennyi időm xD
  • CS@
    Onnantól nem kötelező bejárni azokra az órákra, amik megvannak teljesen, bemehetsz, de ilyenkor mindig az 5dik óra lesz.
  • Gerbill
    "Ezt a játékot nem lehet abbahagyni"
    Ezzel sajnos nem értek egyet, én kb 10 percenként abbahagyom, mert különféle hibákkal kidob:D Remélem a patch ezt is javítja majd.
    Más
    Mi lesz olyankor, ha már az összes órát 5-ös szintig megcsinálom? Nem kell órákra járni?
  • REPS0L
    nemrég mentem ki az utcára :)
  • francois
    Ezt a játékot nem lehet abbahagyni, nagyon durva, és full olyan érzésed van h alig van időd vmire, mert órákra kell járni, akkor még csajozni is és mindezt reggel 8tól éjjel 2ig:)

Firerock: telepítsd újra, max elmondhatod h mindent megpróbáltál.
  • Display
    Endless summer =)