1093
-
Curesz #484 Tessék srác -
liszike #483 köszönöm!
segitsetek nagy sz@rba vagyok a dokumentumok/Bully Scholarship Edition/ azon belül van egy olyan aszem hogy galeri vagy valami ilyesmi kérlek tegyétek fel data.hu-ra mert véletlen kitöröltem és nemindul a jéték :(!!!(Vagy ha mind a 4 filet teszitek fel és külditek el az is jó) kérlek segitsetek)
KÖSZI!!! -
#482 nekem 30 fpsem van, és meg se rezzen...
AMD Dual 4000+ 2.1GHz, 2Gb ram, 8600GT 256mb -
Curesz #481 hát be a suliba, onnan a felső emeleti wcbe, és onnan a szekrényéhez -
liszike #480 Sziasztok!
Tudnátok segiteni? ott tartok ahol az egyik klubházba kell menni beszélni kell egy szerény dagi sráccal és valahova el kell vinnem ugy hogy meg kell védenem útközbe de sajnos nemtudom hogy hova kell menni és ebbe kérem a segitségetek.
előre is THX -
tibi206 #479 cs a shop 1-nél tartok de nemértem mit kell csinálni segítene vki? -
#478 Tényleg igaz hogy optimalizálatlan a játék??? Bár még (sajnos) nem volt esélyem kipróbálni de a videók alapján jó lehet :D -
Curesz #477 Nekem semmi problémám:/ -
tibi206 #476 ott nekem is szaggat
-
csoola #475 gáz h ez a játék kb ugy fut a gépemen, mint a far cry 2, azért elvárnám h egy ilyen ps2-röl tuningolt game maxon ne röcögjön... -
#474 Sőt, sehol nincs hang. Se videók közbe, se sehol:S. -
#473 Miért nincs hang a játékban? Beszélnek de semmi hang:(. -
50cent911 #472 pincés részeken másnak is szaggat a játék? -
#471 3 "széfet" kell feltörni -
50cent911 #470 a pick 3 lockers feladatnál tudja valaki mit kel csinálni?a térképen kék x-el jelöli ezeke a feladatokat. -
#469 Ohkössz az infót!
Remek akk várok egy javítást! -
#468 Én már 9kor megyek aludni :P -
Curesz #467 privi ment -
#466 adsz egy msnt? hogy meg dumcsyezzük a bullcsyt D% -
Curesz #465 Én is igy toltam:D 2 és fél napja tolom és 40% xD -
#464 kicsit viszaolvastál volna láthatod hogy vista 64 biten nem jó a játék na mindegy már a supportal is beszéltem és javítani fogják ha van fejlemény tölem ugyis megtudod!! -
#463 kurvajójáték >.<
már kemény 18% 1 nap alatt :D -
#462 Elképzelhető :O -
#461 úgylátom akkor az a bizonyos patch nagyobb lessz mint maga a játék:D -
#460 pfff...
+ a sulin belül szinte semmi nincs betöltve!levegőben megyek na mind1. -
#459 valahol többen is írták hogy nekik is ez a bajuk -
#458 Hali!
Miért van az hogy bemegyek az elején a suliba és a főmufti irodájába és utána a videó után tölt és csak tölt és csak tölt :D?? -
HardStyleZ #457 köszi Cosa ^^ -
#456 senki nem tud semmit, francba már -.- -
Curesz #455 az a sprint:D -
HardStyleZ #454 nah most van 1 küldi amikor graffitizni kell, és 1 billentyű kifog rajtam :S melyik az a gomb amikor mutatja h 3 behajlított lábat nyomjak :D -
#453 jáájj
jöhetne már az a hülye patch
mikorra várható,tud róla valaki valamit? -
#452 Amúgy ha csak az órákra koncentrál az emberm akkor a lányka csokijának visszaszerzése és a csúzli megkaparintása között már kimaxolható a biosz, zene, kémia és rajz is, valamint +1tesióra. -
Curesz #451 hopp rossz embernek válaszoltam sorry:) -
Curesz #450 De be lehet járkálni, pl tesit megcsináltam és utána megnyílt egy két új funkció, h dekázásba lelehet győzni ilyen ökröket meg ilyenek:D de annyira nem foglalkozom ezzel, mert ha végigvittem ezt utána gyorsan még a far cry 2-öt is végigkéne a GTA-ig:D ha lesz ennyi időm xD -
#449 Onnantól nem kötelező bejárni azokra az órákra, amik megvannak teljesen, bemehetsz, de ilyenkor mindig az 5dik óra lesz. -
#448 "Ezt a játékot nem lehet abbahagyni"
Ezzel sajnos nem értek egyet, én kb 10 percenként abbahagyom, mert különféle hibákkal kidob:D Remélem a patch ezt is javítja majd.
Más
Mi lesz olyankor, ha már az összes órát 5-ös szintig megcsinálom? Nem kell órákra járni? -
#447 nemrég mentem ki az utcára :) -
#446 Ezt a játékot nem lehet abbahagyni, nagyon durva, és full olyan érzésed van h alig van időd vmire, mert órákra kell járni, akkor még csajozni is és mindezt reggel 8tól éjjel 2ig:)
Firerock: telepítsd újra, max elmondhatod h mindent megpróbáltál. -
Display #445 Endless summer =)