Bully: Scholarship Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
VALAKI LÉGYSZIVES

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

az egeret forgasd a megfelelõ irányba, aztán nyomogasd a gombot amit kiiír majd megin az egeret kell mozgatni

Az 1. órán a mûhelyben mit kell csinálni? A bicikli pedáljával kellene valamit csinálni,de mindig megüti a kezem.
CS@
Látva az itteni hozzászólásokat csak lefirkálom már, hogy nekem az égadta világon semmi gondom nincs a játékkal egy lassan 100k HUF –ot se érõ konfigon egy mezei SP2vel(na jó talán annyi, hogy 3x végigjátszottam PS2n és emiatt annak az irányítása kicsit jobban fekszik mint ezé).

örülök, h ezt nem nekem kellett leírnom😊

Carlos HUN
nincs segitség öcsém mindenhol mindenkinek valami baja van egyedül vista 64 biten fordulhat elõ végtelen töltési idõ grafikai bugok fagyások többin mindehol rendesen kell mennie ha nem akkor gép ujrarak friss driverekel ha ugyse megy akor hardware hiba csokolak ...

Carlos HUN
nah jó irtam kiderül majd de most télleg megveszem 10 ezerért akkoris ez lenne vele a baj csak akkor nagyon ideges lennék.... egy játéknál nem voltt ilyen bajom ugyhogy itt valamit a készitõk nem oldottak meg jól ami nem megengedhetõ tekintve a kiadót!!!

Lécci segitsetek #290 😞😞
Carlos HUN
ilyenkor jó hogy ha tud az ember angolul mint pl én 😄

Carlos HUN
mi a cime?

megkérdezem hátha megirják miért is nem megy vista 64en mert it ök basztak el valamit de nagyon

a supportnak lehet csak e-mailt írni
Carlos HUN
most nagyot esettt a szememben hogy egy fórumra nem telik a rockstarsnak szégyen egy kérdést ne lehet felteni sehol

Firerock

na így néz ki

Carlos HUN
aza abaj senkihez se tok fordulni pár helyen olvastam vista 64 biten nemjó de most mivel nem válaszolt senki valszeg senki nemis játszik vista 64 biten vele....

vki pls HELP #290
BlackShadow
heyho! nekem az lenne a kérdésem, h másnál is néha iszonyú szarok a hangok? torzít meg beakad néha stb stb.. most próbálkozok dxdiagban a hardveres gyorsítás kikapcsolásával, de még nem áll módomban tesztelni így gondoltam elõbb megkérdem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Másnak is nagyon leesik az FPS bizonyos helyeken? pl:kémia óra vagy a pince bizonyos részein

Firerock
NVidia controll panel?

Érdemesebb elöbb az órákra bejárkálni, és utána megcsinálni a feladatokat amiket csillag jelöl?

Akinek vmi hiba panasza van: hiába teszi fel a kérdését 5ször is, mindenki látja, csak mi sem tudjuk mi rá a megoldás, ilyen egyszerû:/, ha vki tud rá megoldást az úgyis leírja

szóval nem elég a jobb alt, oké, kipróbálom -.-
mikor kirakod a szavakat...lemész az "enterre" és jobb alt-ot nyomj...azzal fogadod el..
Állandóan exe hibát írkál ki az xp!Ne mtudok vele normálisan játszani :S!
pedig az xp-t most tettem újra!Vmi 5let hogy mit lehet vele?
Seth
Ha beírtad a szót,akkor kéne lennie egy OK-nak vagy amivel nyugtázod , legalábbis ps2-n volt

PSN ID.: Beegabor

Azt vágom, hogy azokat kell felhasználni... De nem enged 4 betûs szavakat!!!
rotator
A videókártya driverében mindent rakj alaphelyzetbe, pl. a forced antialiasingot meg hasonlókat kapcsold ki.

#235-ösben látod a felhasználható szavakat...
Firerock
nincs is itt
meg külömben is
a Far Cry 2 és a Crysis is megy de ez nem?meg a régebben egy játéknál csinálta ezt ami egy fos gépen is simán elfut..egy 2003as játéknál

zeus89
Yó kis játék, nekem tetszik 😄 ... 9%-nál vagyok .... második fejezet 😄 ... most kellett valami kaja alapanyagokat vegyek a szakácsnõnek, aki mindég bele köp a levesbe szó szerint 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Firerock
ez mi?

Én rohadtul nem értem ezt az angol órát... Ott az a 6 betû, és egy 6 betûs szót, a MELLOW-t természetesen hamar ki tudtam rakni. De a kevesebb betûseket egyszerûen nem fogadja el. Jönne a 4 betûs (mondjuk WELL, vagy MOLE), de ott marad ugyebár az a 2 maradék betû, és amíg azokat nem rakom ki, nem enged ALT-ot nyomni. Nem engedi kirakni a kevesebb betûs szavakat, pedig 100%, hogy azok kellenek.
The Protector
a gépigényrõl annyit h képes még nálam is szaggatni néhány szituban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lécci vki segitsen nagyon szeretnék már vele játszani 😞😞😞
de akkor mi lehet a baj hogy ilyen memória cimre hivatkozó hibával dob ki állandóan 😞😞
nincs crack
Vmi crack hiba lehet?Vagy nektek ilyen nincs? :S
ChuckyHUN
www.canyourunit.com ???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nah de én most lépek edzésre xD majd délután😊

Szted emléxem?😄 de ott lesznek ám még fordulatok xD

már megint kidobott a játék :S:S
ChuckyHUN
Mikor enged oda ki? Melyik küldi utáén?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Firerock
sajnos nemjó
már szétvertem a gépházat olyan ideges vagyok,mert ha kevés a gépem hozzá akkor induljon el és akadjon mint az állat
de ilyen szart hogy ujra kell indítani a gépet
VALAKI LEGYEN SZIVES SEGÍTSEN

az a vicc h engem is kidobott 2szer az elején😄 de azóta befejezte:/
Azt hiszem lehet állítani az érzékenységet, ha jól emléxem

Hello!Mér van az hogy idõ közönként a játék kidob vmi hibával?És ha OK-ra kattintok kilép az egész :S:S
Wanted
egér
sorry

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Az egé érzékenyéget és a billentyûzet kiosztást lehet valahol állítani?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

hát onnan azé még van pár küldi😄, de elsõ városrész nagyon jó😄 l lehet indulni ilyen boxbajnokságot és nyersz vmi kis meglepetést de azt nem árulom el😄meg vannak ilyen bicikliversenyek😄 lehet munkát vállalni egy kis pénzért😄 tanár házát meg kell dobálni krumplival ilyenek😊

ChuckyHUN
Én most a THAT BITCH nél tartok, nem sikerült kcisit jegelem a játékot... és új városrészekl mikor oldódnakfel?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
belenéztem jutubén az utolso misszioba, elég kemény

persze h vaaaan😊 én most tartok a 3ik fejezetnél, karácsony van xD