1093
-
Curesz #444 Én is SP2 alatt:D
Hardstylez: nagyon helyes:D én most folytatom majd, az 5ik fejezettől:D van egy olyan érzésem hogy ez lesz az utolsó:/ -
HardStyleZ #443 Cosa, sikerült megcsinálni a küldit :) énis sp2 alatt futtatom -
Curesz #442 hol tartasz? -
#441 Amint van valami részletük foltjuk esetleg tanácsuk lesz kapcsolatba lépnek velem nah elszolta magát a support jön a patch hamarosan :D -
#440 Response (Anthony) 26/10/2008 10.26 AM
Hello Carlos,
The issue with Bully is something which we are looking into alongside the Development Team and as soon as we have any details on a solution or a patch which will solve this issue we will contact you.
Kind Regards
Rockstar Games Tech Support -
#439 nekem is szarakodik gamepaddal. (logitech rumblepad 2) beállítgatom nagy nehezen erre elkezd a játékban pörögni a karakter. lol. de volt olyan is, h átraktam az ütést bal shift-ről másra, akkor meg állandóan ütött. ha kell ha nem. na mind1 egyenlőre marad a default. -
#438 nah basszus, délbe elkezdtem, és most fejeztem be (egy kicsit) a játékot, nagyon üt -
#437 esetéeg a jelenség nevét nemtudod?
Forceware?=Vga Driver?mert ha igen akkor ezeket már átnyálaztam párszor -
#436 esély van rá, de szerintem nem sok. első körben megnézném, hogy biztosan a legfrissebb dx és forceware van-e fent.. aztán lehet google-zgatni, hátha vki másnál is volt ilyen, és van megoldás, okosabbat nem tudok mondani. -
#435 Xp ujratelepítés -
#434 valaki nem tud valami oldalt kiegésszítésekről?! -
#433 jo
és szerinted újratelepítés megoldhatja a problémát?van rá esély? -
#432 Na igen azért bizonyos helyzetekben(célzott csúzlilövésnél) is messze jobb az egeres irányítás a gamepadnál. -
#431 Sajna fogalmam sincs miért, de nálam SP2vel hibátlan. -
#430 - azon a videókártyán a far cry 2 és a crysis biztosan nem fut jól. illetve ha neked a vga felbontáson, árnyékok nélkül, mosott ttextúrákkal, effektek nélkül ~10 fps jó, akkor neked más elképzelésed van a "jó" fogalmáról, mint a legtöbb embernek.
egyrészt. másrészt 5ször tetted már fel legalább a kérdést, többször olyan irritáló hangnemben, hogy valami elképesztő. ha valaki tudná, hogy mi a megoldás, 6szor beírta már volna. ezt a nyavalygást itt légyszíves fejezd be, attól, hogy hatszázszor felteszed ugyanazt a kérdést, nem fogja senki sem jobban tudni a választ rá. -
#429 :D:D nekem semmi baj a gameval :P Csak hogy angol :D de amúgy nagyon adja! ^^. magyaritást és egyébb kiegeket mikorra várhatunk?! :) -
#428 de akkor azt írná hoyg nem támogatott a videókártya vagy hasonlót -
martin1992 #427 csá
A gépemet már kétszer újraindította a játék. Pedig futnia kéne. Az hiba lehett hogy sp2 van fenn a readme meg azt írja Windows XP with Service Pack 3?? -
#426 Lehetséges... -
#425 és akinek szar videókártyája van annak zöld képernyő jön be?ne beszélj már hülyéket -
BlackWolf #424 azon a video kartyan nemfog futni :) -
#423 ne mondmár hoyg a Far Cry 2 fut egész jól meg a Crysis és ez meg nem
meg most nem az volt a kérdés hoyg ez szar e vagy nem hanem az hogy megvan minden ami ehhez a játékhoz kell mégis zöldképernyő... -
#422 Én is a biosznál tartok, és lehetetlen megcsinálni gamepaddal. A gyomrot még ki tudom venni, de legjobb esetben is csak 11 másodpercem marad ami a bél kivágására sehogy sem elég. Már vagy 5-ször próbáltam, most jön a bill+egér:D -
#421 Nekem egy controllerem se viszi a zárnyitást.
Azé hogy ne csak sípoljak, néha jól jön az egér, biosz órán össze nem hasonlítható az egérrel való boncolás a gamepadoshoz. -
#420 Legközelebb is azt adja be. Én már háromszor buktam Angol 1-ből, de már közel vagyok a megoldáshoz. :)) -
#419 Ha elrontottam egy órát, akkor azt meglehet újra csinálni valamikor, vagy visszakell töltenem egy előtte levő állást? -
#418 Még jó, mi közünk hozzá? Az már nem általános műveltség. Meg is buktam egyből. :) -
Curesz #417 Nah ez a SAVE a jó -
Curesz #416 Save Nah itt van egy, kb 46%nál -
#415 Valaki save? pls... -
HardStyleZ #414 lol:D -
Curesz #413 Aha nekem elsőre sikerült elérnem 1020pontot:D de ne kérdezd hogy:Dmondom most fejeztem be a 4ik fejezetet:D már én vagyok az iskola ura -
HardStyleZ #412 Cosa, te már te tudtad? :P -
HardStyleZ #411 vmikor lehet h lesz -
#410 lesz a játékhoz majd magyarosítás? -
Curesz #409 az nagyon köcsög rész:D -
HardStyleZ #408 Sziasztok, most járok a Nerd Challenge pályánál amikor videójátékozni kell, az kifog rajtam is :D -
#407 Bocsi h ezt mondom, nem a személyed ellen, de te komolyan egy 7300GT-el akarsz friss játékkal nyomni? Ha nem is vagy egy hardcore gamer invesztálj be legalább vmi jobb vga-ba, ha már ennyire akarsz játszani. Nem is kell h drága legyen, haverom pl x1650-el nyomja és nem panaszkodott. -
Curesz #406 Nah most tartok az 5ik fejezetnél:D, csak megin megyek edzésre:/ szal majd délután folyt. köv:D -
#405 Jó persze ezen mi röhögünk, de pl az európaiak gondban vannak mikor az egyesült államok egyes államait kell megmutatni a térképen.