Bully: Scholarship Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
angolórákhoz segítség:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* English Class 1 Create 7 words from the letters "ELMOLW". Here are some words to use for this puzzle: Ell, Elm, Low, Mel, Mew, Mol, Mow, Ole, Owe, Owl, Lowe, Meow, Mewl, Mole, Moll, Well, Mellow.
* English Class 2 Create 14 words from the letters "THFSGI". Here are some words to use for this puzzle: Fig, Fit, His, Hit, Its, Sit, Figs, Fish, Fist, Fits, Gift, Gist, Hits, Sift, Sigh, This, Fight, Gifts, Shift, Sight, Fights.
* English Class 3 Create 15 words from the letters "ELISSM". Here are some words to use for this puzzle: Elm, Ism, Lei, Lie, Mil, Elms, Isle, Isms, Leis, Less, Lies, Lime, Mess, Mile, Mils, Miss, Semi, Sims, Slim, Isles, Limes, Miles, Seism, Semis, Slime, Slims, Smile, Slimes, Smiles.
* English Class 4 Create 19 words from the letters "RAOCYN". Here are some words to use for this puzzle: Any, Arc, Can, Car, Cay, Con, Coy, Cry, Nay, Nor, Oar, Ran, Ray, Roc, Yon, Corn, Cory, Cyan, Narc, Racy, Roan, Yarn, Acorn, Corny, Crony, Rayon, Crayon.
* English Class 5 Create 22 words from the letters "DGRAGE". Here are some words to use for this puzzle: Age, Are, Dag, Ear, Egg, Era, Erg, Gad, Gag, Rag, Red, Aged, Dare, Dear, Drag, Dreg, Egad, Gage, Gear, Grad, Rage, Read, Agger, Grade, Raged, Dagger, Ragged.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jah ezen már én is gondolkoztam😄 De azt bírom pl, hoyg az egyik scajom látja h egy másik csajnak ado kvirágot vagy csokit, és odajön lepofoz😄, meg adni akarok annak is virágot és szétbombáz engem is meg a másik nõmet is és sírva elrohan😄

francois
Arra már rájött vki mire jó, amikor csók után egy darabig követ a csaj? Vagy ez csak ilyen matrica effektus😊

REPS0L
beszélhetnétek inkább a játékról :l

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Firerock
és én nem tudok játszani😊
passzamek
na mind1 nektek jó játékot:d

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nah srácok most jön a 4ik fejezet😄 a 3ik vége már nagyon õrült😄

Gando
úgyis még ottvan nekem a madafakin crysis <#hehe> (ami sokkal jobb mint hittem...)

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Gando
nem hobbim... csak néha azért jólenne valami frissel is játszani... de nem probléma... egyszer csak lesz egy jó gépem és majd bepótolom 😄

Firerock
az megvan...

rotator
És pontosan milyen hibaüzenetet ír?

ChuckyHUN
videókarid, ugyanisehhez SM3 kell...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Azt a piszkos mindenit már f@szom tele van h állandóan exe hibával kihajint!pedig az xp most lett újra húzva meg a vga driver is a legújabb!tehát nem tom mi lehet!
Alig játszok 20percet kidob vmi hiba üzivel.. 😞
Firerock
és honnan szüljek régebbi Drivert?
"cseréld ki a videókat"-->ez mit jelent?

márpedig elõbb utóbb..ha a játékok a hobbid...
Gando
jóvan de ha vga-t veszek akkor kell alaplap ami tudja használni... akkor már proci is kell hogy azt is tudja használni... és a többi...

Carlos HUN
szóval csak az segitsen aki vista 64 en játszik más nem köszönöm!

Carlos HUN
gyerekek engem az érdekel miért nem megy vista 64 biten más nem

jogos..x360-ra jött ki az SE
francois
Kevés a géped hozzá, ennyi.

ChuckyHUN
ez nem ps2 port tudtommal😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

na de ha xp-n megy..akkor a játék miatt az xp particiódat indítsd el..lehet mivel régi ps2 portolásról van szó tupirozottan,az akkori motor nem is hallott vistáról,nemhogy 64bitesrõl...
LOOOL...alsó ahngon alig 10ezer forintos vga,amin már akár SM4 is van..mekkora ökörség tényleg😊
Carlos HUN
eddig nekem csak ez az egy játék nem csipáza és minden új játék naygjábol fentvan ezért hihetetlen hogy miért pont ez szarkszik XD

kiváncsi leszek support majd mit mond

Gando
akkor nemtom... a vista 64et nagyon sok minden nem csipázza...

Carlos HUN
persze komptiblitás ,driverek ,akkor dx10 ,mindent megnéztem de vista 64en mindig képhibás bármit csinálok

Gando
ezt a faszságot.... na akkor errõl ennyit...

Gando
LOOOL ehhez shader model 3kell????

telepíts régebbi drivert, vagy cseréld ki a videókat
Gando
próbáltad már windows milleniumos kompatibilitási módban?

Firerock
felraktam directX-et,felraktam az új vga Drivert,ujratelepítettem a játékot,újra kicsomagoltam a játékot,újra letöltötem a játékot
szerintem mindent megcsináltam

Carlos HUN
nálam ez nem hardwares hiba mert xpn rendesen megy csak vista 64 biten nem

francois
A legdurvább h ez relatíve tiniknek készült játék és így is egy csomóan azt kérdezik ezt hogy kell megoldani, azt hogy kell. Le van írva minden tök érthetõen! ha meg nyelvi probléma van, szótár biztos van otthon.
Az indítási és egyéb hardveres problémákkal küszködõknek meg: nálam például elsõ körben nem installálta fel, kiírt vmi errort, na én ekkor nem jöttem sírva a fórumra h help pls! hanem jó ha tudjátok elõszokott fordulni h a rart úgy tömöríti ki, látszólag hibamentesen h valamit kihagy, volt már olyan h az install közben írt ki vmit. Ilyenkor nem a windowst kell újratelepíteni, hanem újra kitömöríted és kész. Amennyiben meg játékon belüli graf problémák stb, fagyások, kidobások vannak annál esélyes, h hardveres probléma van, esetleg driver hiba, videókártya szoftverét érdemes megnézni, hátha ott van olyan beállítás, ami nem okés.

Gando
ennyi szerencsétlent egyrakáson...

5c0rp330n
most komolyan a jóélet rakjon már meg itt egyeseket, hogy nem bírnak normálisan viselkedni. írjátok be még 40 és biztosan valaki válaszolni fog, eddig csak 38-szor írtátok be, azért nem válaszotl senki :S

Firerock
felraktam a K-lite packot
ti mit használtok?

Carlos HUN

engem 3szor dobott ki eddig😄 25%-nál, ez nemtudom miért van

Mér dob ki engem állandóan hibával a játék? 😞
Ez iszonyatos:/
Hát ugy mint mikor feltörsz egy szekrényt, gyakorold ott...egy ilyen zöld nyilacska mutatja h melyik irányba forgasd (tudod körkörös mozdulatok)

Amikor beírtam még nem is volt ott...nem frissítettem az oldalt nem láttam.

De, akkor sem értem. Hogy forgassam? Tökmindegy merre forgatom vagy hogy, akkor se jó.

Vágod most írtam le, csak visszakéne olvasni:/ ---> #333

Carlos HUN
rakd újra aztán kiderül télleg hihetetlen amit csináltok

Amúgy nemtudom, nekem is itt vmi kodekprobléma a gyanúm:/

A II. Chapter-ben vagyok, segítsetek már. Meg kell szerelni egy biciklit vagy mit. De hogy kel????

Csak mutat valamit az egérrel, de nem lehet semmit se csinálni azták ki írja hogy nem sikerült.

Mi fenét kell ott csinálni?

Firerock
ha ujraraknám a winfost az megoldanáá szerintetek?

de hidd el, hogy segítenénk de ezenkívûl --> #329 én se tudok jobbat mondani:S

PLSPLSPLSPLS!!😞😞😞
Firerock
hát énse
ma már szétvertem egy bill-t és majdnem széttéptem egy párnát

ezt nem hiszem el xD