1093
  • Carlos HUN
    kérdezd meg az acdc től
  • Colton
    Látom van gond a "HIbaüzenet küldése vagy a Mégsem" féle hibüzenttel! Van egy módszer melyjel ezt meg lehet előzni! Start-> Futtatás-> msconfig-> Szolgltatások -> hibajelentési szolgáltatás-nél ne legyen pipa
  • xido
    ezt sajnos tényleg ne ide..az még elmegy,hogy törttel játszik valaki,de letöltési linkek tényleg veszélyesek...
  • Colton
    Szevasztok!

nem tudom hogy ide lehet e Warezt irni de az lenne a kérdésem hogy honnan tom rendesen letölteni mert az isohunt-ról 13Kb/s el jön pedig vagy 600-an töltik vissza!
  • francois
    Végülis csak a controls-ban zoom néven van, nem lényeg...
  • Curesz
    Nálam azzal ment...
  • TomDantes
    Oké, köszi, felfelé mutató nyíl...rendben.
  • Curesz
    hát nyomd meg a felfelé mutató nyilat a kurzoron, és akkor tudsz célozni:)
  • TomDantes
    Van egy feledat mikor tojással kell dobálni egy nagy házat, és a felső nyitott ablakokat kell, gondolom be dobni tojással.

De hogy? Mert csak maga elé dobál...nem dobja felfelé
  • Patrik888
    10 percenként kifagy:S Van már valami fejlemény a patchről?
  • rotator
    Ebből sajnos egy csomó jó zene hiányzik. :/
  • tibi206
    thx
  • TottiZsolt
    köszi!
  • francois
    Esküszöm félek elindítani a játékot, tegnap is mondom kicsit játszok este, erre nézem fél 3... hát nem is tudtam ma bemenni suliba. Régen volt már h ennyire rákattantam egy játékra.
  • REPS0L
    jobb oldalon lesz egy tűzoltókészülék, azzal oltsd el (alapból bal alt-al lehet oltani vele)

• REPS0L
    a zászlókat kell lefényképezni
  • francois
    Ezen az oldalon mindent megtalálsz. (angol)
  • tibi206
    nem arra gondoltam hanem amikor vmit fényképezni kell

• CS@
    Atyagatya ezek a kérdések komolyak?
  • The Protector
    Vhogy asszem a tüzet kell eloltani .
    Tibi:mint a telós játékokban a képből kell részeket kivágni h megyníljon a kép.az olló elkap ha a szélén vagy,a penge vagy mi az meg elvágja a vonaladat.szal érted?
  • TottiZsolt
    Srácok ott mit kell csinálni amikor egy pince féleségben vagyok Garyvel, ajtókat kell kinyitni, odáig jutottam, hogy van egy kemence féleség, ott mit kéne csinálni? Másik ajtónál meg valami füst van, amin nem tudok átmenni. Köszi előre is a segítséget!
  • tibi206
    cs a pictures 1-be mit kell csinálni?előre is kössz a segítséget
  • REPS0L
    hát én ebbe nem találom a #494-be hallgatott zenét :(
  • REPS0L
    nem spoilerezem mert ugyis mindenkinek kell sztem

* English Class 1 Create 7 words from the letters "ELMOLW". Here are some words to use for this puzzle: Ell, Elm, Low, Mel, Mew, Mol, Mow, Ole, Owe, Owl, Lowe, Meow, Mewl, Mole, Moll, Well, Mellow.
    * English Class 2 Create 14 words from the letters "THFSGI". Here are some words to use for this puzzle: Fig, Fit, His, Hit, Its, Sit, Figs, Fish, Fist, Fits, Gift, Gist, Hits, Sift, Sigh, This, Fight, Gifts, Shift, Sight, Fights.
    * English Class 3 Create 15 words from the letters "ELISSM". Here are some words to use for this puzzle: Elm, Ism, Lei, Lie, Mil, Elms, Isle, Isms, Leis, Less, Lies, Lime, Mess, Mile, Mils, Miss, Semi, Sims, Slim, Isles, Limes, Miles, Seism, Semis, Slime, Slims, Smile, Slimes, Smiles.
    * English Class 4 Create 19 words from the letters "RAOCYN". Here are some words to use for this puzzle: Any, Arc, Can, Car, Cay, Con, Coy, Cry, Nay, Nor, Oar, Ran, Ray, Roc, Yon, Corn, Cory, Cyan, Narc, Racy, Roan, Yarn, Acorn, Corny, Crony, Rayon, Crayon.
    * English Class 5 Create 22 words from the letters "DGRAGE". Here are some words to use for this puzzle: Age, Are, Dag, Ear, Egg, Era, Erg, Gad, Gag, Rag, Red, Aged, Dare, Dear, Drag, Dreg, Egad, Gage, Gear, Grad, Rage, Read, Agger, Grade, Raged, Dagger, Ragged.
  • komonyi
    vki angolból írjon le pár szót pls mert az nagyon nem megy:S
  • liszike
    na végre a játék elindult, már csak 1 a bökkenő 5 perc játék után kiírja ezt és vége...
    Mitől lehet?
    katt ide (kép) !!!

Köszi!
  • n3whous3
    na ezt lekenem én is
  • REPS0L
    köszi ;)
    nagyonnagy zenék vannak benne amúgy ;o)
  • szapor
    Hello!Valaki nem tudja hogy mér lehet az hogy alig játszok 10percet és kidob vmi hibával okra megyek kilép... :S
  • xido
    de itt a hivatalos soundtrack..a youtube egy mono humbug

bully ost
  • REPS0L
    jútúbon fentvannak :]
  • REPS0L
    a játékból a zenéket hol találom? kurvajó 1-2, le lehet valahonnan szedni?
  • Curesz
    De a shop-os dolgot mindenki megkérdezi és basznak visszaolvasni:S
  • francois
    Szerinted mit kell csinálni? Ha látsz egy egeret körülötte nyíllal, akkor gondolom nem kattintgatni kell, mozgasd az egered a nyílnak megfelelő irányban, amikor meg betük jönnek ki, akkor addig nyomogasd amíg el nem tűnik.

Mondjuk én az Art class-al szívok rendesen, 4-et már 3x próbáltam.
  • Curesz
    passz:( akkor telepítsd ujra sztem
  • liszike
    igen játszottam is vele. betettem ezt #417 elmentem a városba és ott kilépet hibát írt ki. szoval nemtudom mi lehet...
  • Curesz
    hát gondolom kéne neki egy 3.0 shadert támogató videókártya... de eddig elindult már?
  • liszike
    Bocs hogy f@szságokkal zavarlak de ez miért lehet? nem indul el és hibát ír ki. ez volt az elöbb is! miért van ez?

• 50cent911
    e8400,2gb ram,hd 4850-em van megy a játék hibátlanul,de a pinécs részen elkezd szaggatni!mondjuk ez legyen a legkisebb gondom!
  • liszike
    Köszi ISTEN CSÁSZÁR VAGY!!! :)