Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
* English Class 2 Create 14 words from the letters "THFSGI". Here are some words to use for this puzzle: Fig, Fit, His, Hit, Its, Sit, Figs, Fish, Fist, Fits, Gift, Gist, Hits, Sift, Sigh, This, Fight, Gifts, Shift, Sight, Fights.
* English Class 3 Create 15 words from the letters "ELISSM". Here are some words to use for this puzzle: Elm, Ism, Lei, Lie, Mil, Elms, Isle, Isms, Leis, Less, Lies, Lime, Mess, Mile, Mils, Miss, Semi, Sims, Slim, Isles, Limes, Miles, Seism, Semis, Slime, Slims, Smile, Slimes, Smiles.
* English Class 4 Create 19 words from the letters "RAOCYN". Here are some words to use for this puzzle: Any, Arc, Can, Car, Cay, Con, Coy, Cry, Nay, Nor, Oar, Ran, Ray, Roc, Yon, Corn, Cory, Cyan, Narc, Racy, Roan, Yarn, Acorn, Corny, Crony, Rayon, Crayon.
* English Class 5 Create 22 words from the letters "DGRAGE". Here are some words to use for this puzzle: Age, Are, Dag, Ear, Egg, Era, Erg, Gad, Gag, Rag, Red, Aged, Dare, Dear, Drag, Dreg, Egad, Gage, Gear, Grad, Rage, Read, Agger, Grade, Raged, Dagger, Ragged.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
passzamek
na mind1 nektek jó játékot:d
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"cseréld ki a videókat"-->ez mit jelent?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
kiváncsi leszek support majd mit mond
szerintem mindent megcsináltam
Az indítási és egyéb hardveres problémákkal küszködõknek meg: nálam például elsõ körben nem installálta fel, kiírt vmi errort, na én ekkor nem jöttem sírva a fórumra h help pls! hanem jó ha tudjátok elõszokott fordulni h a rart úgy tömöríti ki, látszólag hibamentesen h valamit kihagy, volt már olyan h az install közben írt ki vmit. Ilyenkor nem a windowst kell újratelepíteni, hanem újra kitömöríted és kész. Amennyiben meg játékon belüli graf problémák stb, fagyások, kidobások vannak annál esélyes, h hardveres probléma van, esetleg driver hiba, videókártya szoftverét érdemes megnézni, hátha ott van olyan beállítás, ami nem okés.
ti mit használtok?
Hát ugy mint mikor feltörsz egy szekrényt, gyakorold ott...egy ilyen zöld nyilacska mutatja h melyik irányba forgasd (tudod körkörös mozdulatok)
De, akkor sem értem. Hogy forgassam? Tökmindegy merre forgatom vagy hogy, akkor se jó.
Csak mutat valamit az egérrel, de nem lehet semmit se csinálni azták ki írja hogy nem sikerült.
Mi fenét kell ott csinálni?
PLSPLSPLSPLS!!😞😞😞
ma már szétvertem egy bill-t és majdnem széttéptem egy párnát