Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és szerinted újratelepítés megoldhatja a problémát?van rá esély?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
egyrészt. másrészt 5ször tetted már fel legalább a kérdést, többször olyan irritáló hangnemben, hogy valami elképesztõ. ha valaki tudná, hogy mi a megoldás, 6szor beírta már volna. ezt a nyavalygást itt légyszíves fejezd be, attól, hogy hatszázszor felteszed ugyanazt a kérdést, nem fogja senki sem jobban tudni a választ rá.
ONLY COD4 and WOW 4EVA
A gépemet már kétszer újraindította a játék. Pedig futnia kéne. Az hiba lehett hogy sp2 van fenn a readme meg azt írja Windows XP with Service Pack 3??
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
meg most nem az volt a kérdés hoyg ez szar e vagy nem hanem az hogy megvan minden ami ehhez a játékhoz kell mégis zöldképernyõ...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Azé hogy ne csak sípoljak, néha jól jön az egér, biosz órán össze nem hasonlítható az egérrel való boncolás a gamepadoshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem baj ha nem 100, de minél tovább van elvéve annál jobb, köszi!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
csináltam egy canyourunit-et és ez jött ki,igaz ez a Far Cry 2 de jól mutatja hogy milyen a videókártyám:
szerintem konzolon ez a játék sokkal élvezhetõbb
\"If in doubt, flat out!\"
Nemtom milyen gamepadal próbálkozol, de ha valami nagyon ruppótlan(mint az én MMesem), akkor azokat a windoz alapjáraton(driver telepítés nélkül) gyakran Generic USB nek vagy 12gombos 3tengelyûnek ismeri fel. Ezen esetben NE telepíts semmilyen drivert hozzá(ha van akkor szedd le), mert nálam mind2 alapot felismeri a játék gond nélkül.
Ha esetleg több gamepadod van, akkor próbáldmeg kihúzni azt/azokat, amik nem kellenek.
Összességében a gamepados irányításnak gyalogosan annyi elõnye van, hogy tudsz sétálni(erre amúgy luxus lett volna gombot rakni a készítõknek?), jármûveken azért hasznosabb, de ha végképp nem mûködsz, akkor esetleg szóba jöhet egy JoyToKey progi is.
Amit szerintem mindenképp meg kell, majd szokni gamepaddal az a camera follow, ár PS2n is gyakran manuálisan raktam magam mögé a kamerát, mert lényegesen rosszabbul követ a mintha Te állítanád.
\"If in doubt, flat out!\"
Nagyon frankón kalibrált analog kell játékhoz, mivel Rockstarék elfelejtkeztek a deadzone ról.
Meg rámentem a cheerleader csajra, de nem tudta befûzni😊