1093
  • mama 2
    Hát tudod: Elvileg megtaláltam, de nft. kiterjesztésűek a fájlok és azokat én semmivel nem tudok megnyitni. Ha meg megtudnám, akkor nem mernék hozzá nyulni, nehogy elrontsak valamit, és lehessen újrarakni a játékot. Ezért. Ezért kérem egy hozzáértő segítségét.
  • Apus
    bocs, de ha renfeteg időd van miért nem keresed meg magad? :D
  • mama 2
    Nos, a játék NAGYON tetszik, már csókolóztam, és már a városba is mehetek:D.
    Ha egy hozzáértő emberke, megkeresné és megnyitná az összes játék tartalmazta szöveget(küldetések leírása,beszélgetések stb.), és bemásolná wordpadba például, elmentené txt. kiterjesztésként elküldené nekem E-amilben, én szívesen lefordítom. Rengeteg időm van, és lenne is kedvem. Ja és: Amint láttam nem annyira bonyolult szövegek vannak:).
  • Firerock
    ezzel én is küzdöttem aztán rájöttem:
    R-el megfogot aztán egymás után kétszer shift aztán 3adjára hosszan nyomod a shiftet
  • REPS0L
    aztán 100%, majd nem kell nekik ajándékot vinni, egyből meg lehet őket kúrn... csókolni
  • francois
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik legszarabb küldetés... A lényeg, hogy mindig mutatja mit kell eltalálni, ha meég az udvaron vagy akkor a villogó cuccot kell ellőni, ha meg már az arénában vagy akkor meg a híd fölött mindkét oldalon valami oszlop dobozokkal a tetején vagy vmi ilyesmi, na azt kell ellőni, de a fedezékre figyelj mert a csávó gyorsan lelő, szal nem a gyereket kell lőni.
  • gyuri00
    majd legközelebb kiírom sorry

de már sirült is megcisnálni
  • szapor
    Hello!Mi a baja a játéknak hogy kidob mindig vmi Alkalmazási hibával? :(:(
  • n3whous3
    lehetne spoilerben az ilyen kérdéseket???? nem mindenki jár ott még, ahol te

választ is jó lenne: ha így...
  • n3whous3
    aztán 75%
  • gyuri00
    4 fejeztnél járok a Stronghold Assault küldinél ott van egy srácc valami géppel mindig lövöldözik aszt hogy tudom leszedni????:S semmivel nem tudom ltalálni:S
  • cSuwwi
    virágot kell szerezni, elmész a csajok háza elé, ott van egy virágágyás, onnan tépsz virágot (amúgy a faliújságra is ki van írva, ha elolvasod néha, hogy tilos onnan virágot tépni = biztos hogy onnan kell szedni). odamész a csajhoz, nyomod a jobb egérgombot (ha bill+egérrel tolod), a négy opcióból az alsónál megjelenik egy csókos száj/virág, ráböksz (left Alt), de továbbra is nyomod a jobb gombot. Akkor később átvált csókra. Így lehet csókolózni.
    Ha a művészet/rajz órán jól szerepelsz, növekszik a csók bonus. Első szinten +25% élet, 2. szintnél +50% élet (ami nagyon hasznos). A többit nem ismerem, most járok itt.
  • Patrik888
    Mikorra várható patch?
  • Curesz
    Hát igen...ha odavan írva hogy HOLD:D
  • Bubsy
    ahhh, megvan... az uccsó shift-et hosszan kell nyomni..
  • Bubsy
    de csak ennyit mond. beadok neki 2 kombót, aztánellök magától. visszamegyek, elkapom, megint 2 kombó,és megint ellök..
  • Curesz
    Jó de az nem elég, általába ilyenkor még mond mást is...próbáld meg megfogni újra esetleg levinni a földre, addig próbáld amég nem mond újat
  • Bubsy
    mindig azt tolom. elkapom az R-el, aztán 3x a Shift. de semmi
  • mama 2
    Lányokkal hogy lehet randizni? Vagy hogy lehet velük egyátalán összejönni? Mert az oké, hogy ha meglátok egy csajt, nyomok egy jobb egér gombot, azt bal alt(az ilyen felfelé mutató hüvelykújj), de a gyerek csak "hy"-zik egyet, a csaj meg mond valamit, azt kész.
  • Curesz
    Addig nem fog lemenni az élete amég nem tanulod meg ott a technikákat, mindig kövesd az utasításait PONTOSAN!
  • Bubsy
    csáócsáó
    a gym 1-nél, hogy tudok kiütni a dagadt srácot? mondja h kapjam el az R-el, azt üssem a shift-el, de hiába csinálom, nem megy lejebb a zöld csíkja.
    előre is köszi!
  • TottiZsolt
    Nagyjából hol kell eljutni a csajhoz annál a résznél mikor a mozitól kell elindulni, és találkozni kéne vele időn belül... Nem jövök rá melyik úton kell menni, mindig máshova lyukadok
  • danny94
    Honnan lehet letölteni a játékot PC-re???
    (végigolvastam az egészet ,de nem találom)...
    Mer gecibuta vagy!
  • hitch
    mi a jelszó?
  • Patrik888
    "Látom van gond a "HIbaüzenet küldése vagy a Mégsem" féle hibüzenttel! Van egy módszer melyjel ezt meg lehet előzni! Start-> Futtatás-> msconfig-> Szolgltatások -> hibajelentési szolgáltatás-nél ne legyen pipa"

Köszi a tanácsot 3 óra folyamatos játék után egyszer nem dobott ki!Teljesen élvezhető a játék!Mégegyszer nagyon köszönöm!
  • mama 2
    A fehérruhás fickók miért támadnak meg mindig?
  • Carlos HUN
    szekrényböl lopos darab :D
  • REPS0L
    azt hiszem Bullworth Townba, de lehet hogy Old Bullworth
  • HardStyleZ
    Repsol, a pólónak mi a neve ami Jimmmyn van és hol kapható? mert sehol sem találom
  • n3whous3
    móka és kacagás
  • francois
    Ezzel most mi volt a szándékod?
  • n3whous3
    rájöttem hogyan kell leszopatni a csajokat a játékban

feltöltöttem egy rövid videót, úgy érdekesebb
  • REPS0L
    hogy rohadnának meg, majd ők leütnek engem, aha... igyatok :D
  • n3whous3
    ez meg mi? :S::S:SS:S:S LOOOL hogy mik vannak bazmeg

én már alapból harcban állok egyébként a fehéringesekkel, a legelején a játéknak pénzt akartak tőlem elvenni , hát bezúztam őket, aztán később csak fokopzódott a dolog
  • francois
    Na látod megérte akkor megtisztítani a géped:)
  • Firerock
    ujratelepítettem az xp-t és JÓLETT A JÁTÉK:D
    nyomatom nagyerőkell
    most felnéztem ezekért az angolórás szavakért
    nem akad nagyon csak picit simán élvezhető
    ksözi mindenkinek a segítséget aki próbálkozott:D
  • francois
    Fiúk a koliból:D
  • Carlos HUN
    ne mert bene volt már ps2ön is XD
  • REPS0L
    ezen most ne lepődjek meg?