1093
-
#604 te honnan töltötted le a játékot PC-re??? -
#603 nekem is ugyanez van... -
HardStyleZ #602 nem szomorú csak jó volt amíg tartott a game :) -
#601 Akinek normálisan megy a játék és nem lép ki ,az elmondhatná ,h honnan töltötte le...!!! -
#600 okok -
Patrik888 #599 Mindig kidob kb. 2 percenként hibajenetéses üzenettel.Amit mondtatok hogy futtatás msconfig...stb. beállítottam nincs ott pipa, de ugyanúgy kidob.Nem a grafikával van gond mert megy maxon és nem szaggat és ugyanugy kidobál 2 percenként mint 640-en.:( -
Curesz #598 Szerinted kinek írt?
Firerock
ma 12:35 | privát | galéria | válasz erre | #596
mer neked mi a bajod?
Válasz 'Patrik888' üzenetére (#594) -
#597 kinek? -
#596 mer neked mi a bajod? -
Curesz #595 Hallod srác, elhiszem h várod a patchet, de ha óránként felteszed a kérdést, hogy mikor lesz már patch akkor se fog hamarabb kijönni... -
Patrik888 #594 Mikor lesz már végre patch?Van valami infó? -
#593 Szapor:
Honnan töltötted le??? -
#592 akkor egy másik helyről próbáld meg "megvenni" -
szapor #591 Már újra raktam a gépet is ugyse jó :S -
#590 esetleg újratelepítés? -
tibi206 #589 úgyértettem hogy az amerikai focit játszókat na.mindenki hibázhat:)
amúgy már sikerült. -
szapor #588 Firerock nincs más teendő? :( -
Patrik888 #587 Mikor lesz végre patch? -
#586 nem akarok kötekedni és bátnja a szemem: NFL=National Football Ligue=Nemzeti Football Liga szóval ez olyan mint ha a magyar focistákra azt mondanád hogy Soproni ligások(vagy milyenek)
mégegyszer bocsi a kötekedésérrt de bántja a szemem:D -
szapor #585 Nem jó ugyan az a hiba... :(:( -
tibi206 #584 cs azt szeretném kérdezni hogy amikor bikának kell beöltözni utána az nfl-es srácokat hogy lehet leütni? -
#583 ez mét szomorú? -
HardStyleZ #582 nah kijátszottam :( -
#581 most látom, hogy a játék konzolos topicjában vki belinkelt egy végigjátszás-szerűséget youtube videókkal! Igaz, hogy a konzolos változathoz van, de hátha segít vkinek...
Bully missions
(az összes küldetés rajta van + az órák is) -
Curesz #580 MIÉRT NEM LEHET VISSZAOLVASNI????????????? -
#579 forgató mozdulattal nyomd fel a fenekedbe az egeret -
50cent911 #578 a shop-os órákon mit kell csinálni?már az elsőn elakadtam mikor a bicikli pedálal kell valamit csinálni!mutatja az egérrel de nem értem mit kell csinálni! -
#577 mivel a karakter rákényszerit megtanuld mit jelent mert azt kel csinálnod :D -
#576 senki sose forditota le mert teljesen felesleges igy jó a játék ahogy van legalább tanultok egy kis angolt is ha iskolában nem -
#575 jolvan már
ezt írták én csak idéztem -
#574 és ezzel azt éred el h nem ír ki semmit hanem csak úgy kilép.GRAT. -
#573 "Látom van gond a "HIbaüzenet küldése vagy a Mégsem" féle hibüzenttel! Van egy módszer melyjel ezt meg lehet előzni! Start-> Futtatás-> msconfig-> Szolgltatások -> hibajelentési szolgáltatás-nél ne legyen pipa" -
szapor #572 PLS HELP!!
#557 -
#571 ja látom már rájöttél:D -
hitch #570 Én megprobálkozok a magyarositással:D
hagy örüljön aki nem tud angolul vagy csak minimálisan:D -
martin1992 #569 na a fordítással kapccsolatban: rájöttem hol vannak a szövegek, ki is szedtem akit érdekel vegyen fel msnre.
azért osztom meg mert 16 vok és németül tanulok -
#568 1. 2 szó után megunnád, majd mennél játszani, fogyjál inkább -
#567 Hát... Nem fordítható még sajnos:(! -
#566 nah az nagyon sikeres fordítás lenne -.- -
ldavid #565 ideiglenes fix (csak saját felelősségre)
1. a futtatás mezőbe írd be az MSCONFIG parancsot
2. a megnyíló ablakban válaszd ki a Boot fület és kattints a speciális beállítások gombra
3. válaszd ki a Maximális memóriát (maxmem) és állítsd át 2000-re vagy kevesebbre
4. indítsd újra a gépet
nem tudom mit javít, de talán megoldja néhány ember problémáját