Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segitsetek nagy sz@rba vagyok a dokumentumok/Bully Scholarship Edition/ azon belül van egy olyan aszem hogy galeri vagy valami ilyesmi kérlek tegyétek fel data.hu-ra mert véletlen kitöröltem és nemindul a jéték 😞!!!(Vagy ha mind a 4 filet teszitek fel és külditek el az is jó) kérlek segitsetek)
KÖSZI!!!
AMD Dual 4000+ 2.1GHz, 2Gb ram, 8600GT 256mb
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Tudnátok segiteni? ott tartok ahol az egyik klubházba kell menni beszélni kell egy szerény dagi sráccal és valahova el kell vinnem ugy hogy meg kell védenem útközbe de sajnos nemtudom hogy hova kell menni és ebbe kérem a segitségetek.
elõre is THX
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Miért van az hogy bemegyek az elején a suliba és a fõmufti irodájába és utána a videó után tölt és csak tölt és csak tölt 😄??
jöhetne már az a hülye patch
mikorra várható,tud róla valaki valamit?
Ezzel sajnos nem értek egyet, én kb 10 percenként abbahagyom, mert különféle hibákkal kidob😄 Remélem a patch ezt is javítja majd.
Más
Mi lesz olyankor, ha már az összes órát 5-ös szintig megcsinálom? Nem kell órákra járni?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Firerock: telepítsd újra, max elmondhatod h mindent megpróbáltál.
Hardstylez: nagyon helyes😄 én most folytatom majd, az 5ik fejezettõl😄 van egy olyan érzésem hogy ez lesz az utolsó:/
Hello Carlos,
The issue with Bully is something which we are looking into alongside the Development Team and as soon as we have any details on a solution or a patch which will solve this issue we will contact you.
Kind Regards
Rockstar Games Tech Support
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Forceware?=Vga Driver?mert ha igen akkor ezeket már átnyálaztam párszor