Bully: Scholarship Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm!

segitsetek nagy sz@rba vagyok a dokumentumok/Bully Scholarship Edition/ azon belül van egy olyan aszem hogy galeri vagy valami ilyesmi kérlek tegyétek fel data.hu-ra mert véletlen kitöröltem és nemindul a jéték 😞!!!(Vagy ha mind a 4 filet teszitek fel és külditek el az is jó) kérlek segitsetek)
KÖSZI!!!
REPS0L
nekem 30 fpsem van, és meg se rezzen...

AMD Dual 4000+ 2.1GHz, 2Gb ram, 8600GT 256mb

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

hát be a suliba, onnan a felsõ emeleti wcbe, és onnan a szekrényéhez

Sziasztok!
Tudnátok segiteni? ott tartok ahol az egyik klubházba kell menni beszélni kell egy szerény dagi sráccal és valahova el kell vinnem ugy hogy meg kell védenem útközbe de sajnos nemtudom hogy hova kell menni és ebbe kérem a segitségetek.
elõre is THX
cs a shop 1-nél tartok de nemértem mit kell csinálni segítene vki?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Stefibaba
Tényleg igaz hogy optimalizálatlan a játék??? Bár még (sajnos) nem volt esélyem kipróbálni de a videók alapján jó lehet 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Nekem semmi problémám:/

ott nekem is szaggat

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

gáz h ez a játék kb ugy fut a gépemen, mint a far cry 2, azért elvárnám h egy ilyen ps2-röl tuningolt game maxon ne röcögjön...

mama 2
Sõt, sehol nincs hang. Se videók közbe, se sehol:S.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

mama 2
Miért nincs hang a játékban? Beszélnek de semmi hang😞.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

pincés részeken másnak is szaggat a játék?
REPS0L
3 "széfet" kell feltörni

a pick 3 lockers feladatnál tudja valaki mit kel csinálni?a térképen kék x-el jelöli ezeke a feladatokat.
berczely
Ohkössz az infót!<#eljen>
Remek akk várok egy javítást!

Törölt felhasználó
Én már 9kor megyek aludni 😛
privi ment

REPS0L
adsz egy msnt? hogy meg dumcsyezzük a bullcsyt D%

Én is igy toltam😄 2 és fél napja tolom és 40% xD

Carlos HUN
kicsit viszaolvastál volna láthatod hogy vista 64 biten nem jó a játék na mindegy már a supportal is beszéltem és javítani fogják ha van fejlemény tölem ugyis megtudod!!

REPS0L
kurvajójáték >.<

már kemény 18% 1 nap alatt 😄

berczely
Elképzelhetõ 😮

Firerock
úgylátom akkor az a bizonyos patch nagyobb lessz mint maga a játék😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

berczely
pfff...
+ a sulin belül szinte semmi nincs betöltve!levegõben megyek na mind1.

Firerock
valahol többen is írták hogy nekik is ez a bajuk

berczely
Hali!

Miért van az hogy bemegyek az elején a suliba és a fõmufti irodájába és utána a videó után tölt és csak tölt és csak tölt 😄??

köszi Cosa ^^

5c0rp330n
senki nem tud semmit, francba már -.-

az a sprint😄

nah most van 1 küldi amikor graffitizni kell, és 1 billentyû kifog rajtam :S melyik az a gomb amikor mutatja h 3 behajlított lábat nyomjak 😄

Firerock
jáájj
jöhetne már az a hülye patch
mikorra várható,tud róla valaki valamit?

CS@
Amúgy ha csak az órákra koncentrál az emberm akkor a lányka csokijának visszaszerzése és a csúzli megkaparintása között már kimaxolható a biosz, zene, kémia és rajz is, valamint +1tesióra.

hopp rossz embernek válaszoltam sorry😊

De be lehet járkálni, pl tesit megcsináltam és utána megnyílt egy két új funkció, h dekázásba lelehet gyõzni ilyen ökröket meg ilyenek😄 de annyira nem foglalkozom ezzel, mert ha végigvittem ezt utána gyorsan még a far cry 2-öt is végigkéne a GTA-ig😄 ha lesz ennyi idõm xD

CS@
Onnantól nem kötelezõ bejárni azokra az órákra, amik megvannak teljesen, bemehetsz, de ilyenkor mindig az 5dik óra lesz.

Gerbill
"Ezt a játékot nem lehet abbahagyni"
Ezzel sajnos nem értek egyet, én kb 10 percenként abbahagyom, mert különféle hibákkal kidob😄 Remélem a patch ezt is javítja majd.
Más
Mi lesz olyankor, ha már az összes órát 5-ös szintig megcsinálom? Nem kell órákra járni?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

REPS0L
nemrég mentem ki az utcára 😊

francois
Ezt a játékot nem lehet abbahagyni, nagyon durva, és full olyan érzésed van h alig van idõd vmire, mert órákra kell járni, akkor még csajozni is és mindezt reggel 8tól éjjel 2ig😊

Firerock: telepítsd újra, max elmondhatod h mindent megpróbáltál.

Endless summer =)

Én is SP2 alatt😄
Hardstylez: nagyon helyes😄 én most folytatom majd, az 5ik fejezettõl😄 van egy olyan érzésem hogy ez lesz az utolsó:/

Cosa, sikerült megcsinálni a küldit 😊 énis sp2 alatt futtatom

hol tartasz?

Carlos HUN
Amint van valami részletük foltjuk esetleg tanácsuk lesz kapcsolatba lépnek velem nah elszolta magát a support jön a patch hamarosan 😄

Carlos HUN
Response (Anthony) 26/10/2008 10.26 AM
Hello Carlos,

The issue with Bully is something which we are looking into alongside the Development Team and as soon as we have any details on a solution or a patch which will solve this issue we will contact you.

Kind Regards

Rockstar Games Tech Support

reaper4
nekem is szarakodik gamepaddal. (logitech rumblepad 2) beállítgatom nagy nehezen erre elkezd a játékban pörögni a karakter. lol. de volt olyan is, h átraktam az ütést bal shift-rõl másra, akkor meg állandóan ütött. ha kell ha nem. na mind1 egyenlõre marad a default.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

REPS0L
nah basszus, délbe elkezdtem, és most fejeztem be (egy kicsit) a játékot, nagyon üt

Firerock
esetéeg a jelenség nevét nemtudod?
Forceware?=Vga Driver?mert ha igen akkor ezeket már átnyálaztam párszor

5c0rp330n
esély van rá, de szerintem nem sok. elsõ körben megnézném, hogy biztosan a legfrissebb dx és forceware van-e fent.. aztán lehet google-zgatni, hátha vki másnál is volt ilyen, és van megoldás, okosabbat nem tudok mondani.

Firerock
Xp ujratelepítés