1093
  • danny94
    Háát én nem tom ,mert nekem kilép a játék ,de az elején picit megy és nekem nem szaggat + semmi ien...
  • francois
    nem biztos h univerzális megoldás, de ha már egy embernek megoldotta...

szal szted 1gb rammal flottul fog működni? esélyes h dobálgatni fog kifelé
  • djlazar
    Üdv all. Nekem se indul a játék:( A rockstar logo bejön aztán 3 töltési kép, utána felvillan háromszor a monitor és Beadja ezt az üzenetet: "Bully: Scholarship Edition requires a Directx 9.0c compatible sound card to be installed and configured properly." Le ok-zom. Bejön egy újabb töltési kép majd a hibaüzenetes ablak. Már egy csomó mindent kipróbáltam, többször újratettem a játékot de mindig ugyanez. A gépemmel biztos nincs gond, hangkártya is jó. Remélem valaki tud segíteni.

Ui: a gépem: Gigabyte alaplap, Intel Core 2 E7200, 2gb ram, Ati hd 3850 512mb videókártya
  • Taylor10
    vagyis most 512 van benne de majd lesz benne 1 gb.Amugy 7600-as vinyóval megy a játék??meg 1 gb-tal??
  • Taylor10
    danny94 nekem 7600 videókartya van a gépembe és egy 1 gb-ram ezzel már menne nekem a játék??
  • danny94
    Majd én is veszek ,de nem hinném ,h a ram lenne a hibás...
    Mert tibi206-nak is ment 1gb rammal...
  • Patrik888
    Ismerőstől vettem 3.000-ért, de szerintem boltba jóval drágább.
  • danny94
    mennyiért vettél 1GB RAM-ot???
  • danny94
    Nem játszom csak játszanék...!!!
  • Patrik888
    Na megvan probléma!(legalábbis nekem)

1 GB RAM-om volt és a GTA IV miatt úgyis akartam venni, de a Bully miatt most megvettem még 1 GB RAM-ot.2-óra játék alatt egyszer nem dobott ki nem szaggat, semmi...Remélem ez másoknak is segít.
  • rotator
    Nincs mit crackelni, nincs rajta védelem, a gyári exével játszol...
  • danny94
    hogyhogy nincs még hozzá crack???
    lehet ,h az +oldaná a problémát...
  • Firerock
    nekem 512..van és jó
  • tibi206
    nekem is főleg így a vége felé 1-2szer kilépett
  • n3whous3
    Sőt a bullynak azt hiszem vagy nincs is vagy csak "épphogy" másolásvédelme, szóval ilyen crack hibák meg egyéb feltörés hibák se lehetnek.
  • francois
    Egyetlen egy fajta verzió van, esetleg ha ilyen nagyon gyanús public torrentről húztad le akkor van esély h sérültek a fájlok, de sztem ez már installnál kiderült volna.
  • danny94
    még 1 kérdés : amikor letöltötted akkor te milyen fájlokat kaptál???
    (pl.: pro-bullyse.r01) ????
  • francois
    :D:D
  • Curesz
    Gyáááááá az a hasonlat xDxDxD
  • danny94
    téged mikor dob ki???
  • Taylor10
    császtok.van egy kis gondom hogy amikor játszok ezzel a Bully Scholarship Editional akkor mindég eltelik egy pár perc és kilép,tudna nekem segiteni valaki nagyon hállás lennék.
  • francois
    Hát hallod akkor nem tudom, nincs ötletem, úgy látszik ez a játék olyan mint az élet, egyiknek bejön a másiknak meg nem...
  • Curesz
    persze:D:D meg az is h megyek gördeszkával és mindenbe elakad:D, a GTA-ba meg megyek ilyen tűzoltóautóval és mindenen átgázol:D
  • francois
    :D múltkor lekapcsolt a zsaru aztán fel akartam pattanni a motorjára de nem lehetett, azért még az emberben benne vannak a gta reflexek:)
  • szapor
    akkor még mi lehet az oka hogy kidob alkalmazási hibával :(:(:(
  • danny94
    kb. 1 hónapja raktam újra az XP-t...
  • Curesz
    vágom:):D de már így a vége felé eléggé unom a játékot:) pedig má tényleg kb 5-6 küldetés lehet hátra, de gördeszkával átszelni a várost eléggé lassú:/ má várom a GTA-t:D
  • francois
    hallod van türelmed:)
  • Curesz
    hibajelentés küldése elindítom újra a játékot és megin 1óra hosszat nem lép ki azt megin kilép:D én így tolom:D
  • francois
    Ok akkor nem a konfig miatt. akkor kizárásos alapon a windows.
    Mondjuk nekem szinte friss xp telepítés volt amikor feltettem a bully-t, meg vki írta h újra rakta a win-t és jó lett. Szal ha nem is akarod újratelepíteni akkor valami rendszer karbantartást végezzél, hátha megoldja, egy próbát megér.
  • danny94
    és mit ír ki és hogyan tudsz tovább játszani???
  • Curesz
    Nekem 2Gb RAMom van mingyár kijáccom és kilép néhanapján:D
  • danny94
    tibi206-nak is 1GB RAM-ja van és ő már kijátszotta... (#606)
    a bevezető vidi után elindulok előre van ott 3 gyerek akik követnek,megyek egyenesen egészen a bejáratig,ajtón be és amikor tölt akkor kilép...
    de másodszorra már az ajtóig sem jutottam...
  • Apus
    szerintem itt nem gépgény problémák miatt dobálja ki a népet. nekem amikor felraktam fél óra után szállt el, szabálytalan művelet blabla, amikor újra akartam indítani akkormeg kiírta, hogy nem támogatott a videokártyám pixel shader 3 kell neki.(ati 3870-em van) gép újraindít, megint ment fél órát. Tegnap megcsináltam a 565-ös hsz-ben található megoldást és ment 3 órát hiba nélkül aztán megint elszállt.
  • mama 2
    Hát az meg nem lehet, mert nekem is Procyon van, és engem nem dobál ki.
    Más verzió meg úgy tudom nincs.
  • francois
    hát nem tudom én még soha nem találkoztam olyannal h azért nem ment egy játék mert hibásan lett feltöltve.

Nem kevés egy kicsit a ramod?
  • danny94
    jah mert lehet ,h PROCYON vagy ki rosszul töltötte fel!!!!!
  • danny94
    CPU : Intel Celeron 2.40 GHz
    RAM : 1,00 GB
    Videókártya : ATI Radeon HD 3650 AGP 512MB GDDR3
  • tibi206
    kijátszottam :)
  • francois
    Most nem azért de ti komolyan azt hiszitek hogyha valamelyik más warez cuccról szeditek le akkor jó lesz?
    Az első talán az lenne, h írjátok már be h milyen gépetek van, ne csak azt h nem megy meg kidob.