1093
-
#644 Háát én nem tom ,mert nekem kilép a játék ,de az elején picit megy és nekem nem szaggat + semmi ien... -
#643 #635
nem biztos h univerzális megoldás, de ha már egy embernek megoldotta...
szal szted 1gb rammal flottul fog működni? esélyes h dobálgatni fog kifelé -
djlazar #642 Üdv all. Nekem se indul a játék:( A rockstar logo bejön aztán 3 töltési kép, utána felvillan háromszor a monitor és Beadja ezt az üzenetet: "Bully: Scholarship Edition requires a Directx 9.0c compatible sound card to be installed and configured properly." Le ok-zom. Bejön egy újabb töltési kép majd a hibaüzenetes ablak. Már egy csomó mindent kipróbáltam, többször újratettem a játékot de mindig ugyanez. A gépemmel biztos nincs gond, hangkártya is jó. Remélem valaki tud segíteni.
Ui: a gépem: Gigabyte alaplap, Intel Core 2 E7200, 2gb ram, Ati hd 3850 512mb videókártya -
#641 vagyis most 512 van benne de majd lesz benne 1 gb.Amugy 7600-as vinyóval megy a játék??meg 1 gb-tal?? -
#640 danny94 nekem 7600 videókartya van a gépembe és egy 1 gb-ram ezzel már menne nekem a játék?? -
#639 Majd én is veszek ,de nem hinném ,h a ram lenne a hibás...
Mert tibi206-nak is ment 1gb rammal... -
Patrik888 #638 Ismerőstől vettem 3.000-ért, de szerintem boltba jóval drágább. -
#637 mennyiért vettél 1GB RAM-ot??? -
#636 Nem játszom csak játszanék...!!! -
Patrik888 #635 Na megvan probléma!(legalábbis nekem)
1 GB RAM-om volt és a GTA IV miatt úgyis akartam venni, de a Bully miatt most megvettem még 1 GB RAM-ot.2-óra játék alatt egyszer nem dobott ki nem szaggat, semmi...Remélem ez másoknak is segít. -
#634 Nincs mit crackelni, nincs rajta védelem, a gyári exével játszol... -
#633 hogyhogy nincs még hozzá crack???
lehet ,h az +oldaná a problémát... -
#632 nekem 512..van és jó -
tibi206 #631 nekem is főleg így a vége felé 1-2szer kilépett -
n3whous3 #630 Sőt a bullynak azt hiszem vagy nincs is vagy csak "épphogy" másolásvédelme, szóval ilyen crack hibák meg egyéb feltörés hibák se lehetnek. -
#629 Egyetlen egy fajta verzió van, esetleg ha ilyen nagyon gyanús public torrentről húztad le akkor van esély h sérültek a fájlok, de sztem ez már installnál kiderült volna. -
#628 még 1 kérdés : amikor letöltötted akkor te milyen fájlokat kaptál???
(pl.: pro-bullyse.r01) ???? -
#627 :D:D -
Curesz #626 Gyáááááá az a hasonlat xDxDxD -
#625 téged mikor dob ki??? -
#624 császtok.van egy kis gondom hogy amikor játszok ezzel a Bully Scholarship Editional akkor mindég eltelik egy pár perc és kilép,tudna nekem segiteni valaki nagyon hállás lennék. -
#623 Hát hallod akkor nem tudom, nincs ötletem, úgy látszik ez a játék olyan mint az élet, egyiknek bejön a másiknak meg nem... -
Curesz #622 persze:D:D meg az is h megyek gördeszkával és mindenbe elakad:D, a GTA-ba meg megyek ilyen tűzoltóautóval és mindenen átgázol:D -
#621 :D múltkor lekapcsolt a zsaru aztán fel akartam pattanni a motorjára de nem lehetett, azért még az emberben benne vannak a gta reflexek:) -
szapor #620 akkor még mi lehet az oka hogy kidob alkalmazási hibával :(:(:( -
#619 kb. 1 hónapja raktam újra az XP-t... -
Curesz #618 vágom:):D de már így a vége felé eléggé unom a játékot:) pedig má tényleg kb 5-6 küldetés lehet hátra, de gördeszkával átszelni a várost eléggé lassú:/ má várom a GTA-t:D -
#617 hallod van türelmed:) -
Curesz #616 hibajelentés küldése elindítom újra a játékot és megin 1óra hosszat nem lép ki azt megin kilép:D én így tolom:D -
#615 Ok akkor nem a konfig miatt. akkor kizárásos alapon a windows.
Mondjuk nekem szinte friss xp telepítés volt amikor feltettem a bully-t, meg vki írta h újra rakta a win-t és jó lett. Szal ha nem is akarod újratelepíteni akkor valami rendszer karbantartást végezzél, hátha megoldja, egy próbát megér. -
#614 és mit ír ki és hogyan tudsz tovább játszani??? -
Curesz #613 Nekem 2Gb RAMom van mingyár kijáccom és kilép néhanapján:D -
#612 tibi206-nak is 1GB RAM-ja van és ő már kijátszotta... (#606)
a bevezető vidi után elindulok előre van ott 3 gyerek akik követnek,megyek egyenesen egészen a bejáratig,ajtón be és amikor tölt akkor kilép...
de másodszorra már az ajtóig sem jutottam... -
#611 szerintem itt nem gépgény problémák miatt dobálja ki a népet. nekem amikor felraktam fél óra után szállt el, szabálytalan művelet blabla, amikor újra akartam indítani akkormeg kiírta, hogy nem támogatott a videokártyám pixel shader 3 kell neki.(ati 3870-em van) gép újraindít, megint ment fél órát. Tegnap megcsináltam a 565-ös hsz-ben található megoldást és ment 3 órát hiba nélkül aztán megint elszállt. -
#610 Hát az meg nem lehet, mert nekem is Procyon van, és engem nem dobál ki.
Más verzió meg úgy tudom nincs. -
#609 hát nem tudom én még soha nem találkoztam olyannal h azért nem ment egy játék mert hibásan lett feltöltve.
Nem kevés egy kicsit a ramod? -
#608 jah mert lehet ,h PROCYON vagy ki rosszul töltötte fel!!!!! -
#607 CPU : Intel Celeron 2.40 GHz
RAM : 1,00 GB
Videókártya : ATI Radeon HD 3650 AGP 512MB GDDR3
-
tibi206 #606 kijátszottam :)
-
#605 Most nem azért de ti komolyan azt hiszitek hogyha valamelyik más warez cuccról szeditek le akkor jó lesz?
Az első talán az lenne, h írjátok már be h milyen gépetek van, ne csak azt h nem megy meg kidob.