Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Bully missions
(az összes küldetés rajta van + az órák is)
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
ezt írták én csak idéztem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
hagy örüljön aki nem tud angolul vagy csak minimálisan😄
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azért osztom meg mert 16 vok és németül tanulok
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
1. a futtatás mezõbe írd be az MSCONFIG parancsot
2. a megnyíló ablakban válaszd ki a Boot fület és kattints a speciális beállítások gombra
3. válaszd ki a Maximális memóriát (maxmem) és állítsd át 2000-re vagy kevesebbre
4. indítsd újra a gépet
nem tudom mit javít, de talán megoldja néhány ember problémáját
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ha egy hozzáértõ emberke, megkeresné és megnyitná az összes játék tartalmazta szöveget(küldetések leírása,beszélgetések stb.), és bemásolná wordpadba például, elmentené txt. kiterjesztésként elküldené nekem E-amilben, én szívesen lefordítom. Rengeteg idõm van, és lenne is kedvem. Ja és: Amint láttam nem annyira bonyolult szövegek vannak😊.
R-el megfogot aztán egymás után kétszer shift aztán 3adjára hosszan nyomod a shiftet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de már sirült is megcisnálni
választ is jó lenne: ha így...
púúúúú
Ha a mûvészet/rajz órán jól szerepelsz, növekszik a csók bonus. Elsõ szinten +25% élet, 2. szintnél +50% élet (ami nagyon hasznos). A többit nem ismerem, most járok itt.
shit happens
a gym 1-nél, hogy tudok kiütni a dagadt srácot? mondja h kapjam el az R-el, azt üssem a shift-el, de hiába csinálom, nem megy lejebb a zöld csíkja.
elõre is köszi!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Köszi a tanácsot 3 óra folyamatos játék után egyszer nem dobott ki!Teljesen élvezhetõ a játék!Mégegyszer nagyon köszönöm!<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile><#eljen>#eljen>