1093
-
#684 C:\DOCUME~1\KOVCSB~1.BAL\LOCALS~1\Temp\WER9933.dir00\Mini110107-03.dmp
C:\DOCUME~1\KOVCSB~1.BAL\LOCALS~1\Temp\WER9933.dir00\sysdata.xml
Ez a 2 fájl lehet a hibás szentem...
HELP!!!!!!!!!
-
#683 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Bully+hiba.JPG
-
Szerintetek az miért lehet ,h ha kilépek a játékból ,akkor a gép újraindul és azt írja ki ,h a rendszer súlyos hiba után állt helyre???
[url=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Bully+hiba.JPG][img]
-
Patrik888 #681 A Halloweeni tökök szétverése beleszámít a 100%-ba? -
#680 ha v.kinek kell angolórákhoz segítség...
http://www.gamecon.hu/hirek_5.htm#seg
(bocs ha v.ki már belinkelte!!!) -
#679 mind1 már úgysem kell...
de azért köcce!!! -
HardStyleZ #678 a staff felfüggesztette a meghívózást szval nincsen :S -
#677 Jaaa most már értem:D
Köszi! -
#676 az nem időre megy csak csináld meg
megfogod a gyereket (nem ütés, hanem fogás) és egyszerűen odaviszed egy olyan szekrényhez ami előtt kék pont van (azokba tudsz bebújni pl) -
#675 Sziasztok.
Nem jövök rá, mit kéne tennem: 1 felvehető mellék küldetésről van szó. Oda állít hozzám 1 kétajtós szekrény, hogy milyen gyorsan tudok kettő losert bepakolni a szekrénybe. Ezt hogyan lehetne kivitelezni? -
#674 Köszi mindenkinek mindent ,de +oldódott...
újbolraktam az XP-t és jó lett...!!!
ezaz, király a játék!!! -
Patrik888 #673 Boztos hogy nem az a baj hogy sérült fájlokat töltöttél le.Egy féle verzió van.Ha mégis rosszat töltöttél volna az már a telepítésnél vagy a fájlok kicsomagolásánál kiderült volna. -
#672 küldesz meghívót??? -
djlazar #671 Na sikerült elindítani:) Igaz újra kelett tennem a windows-t. Kössz a segítséget. Hosszú estém lesz úgy látom. -
#670 Valaki segítsen plzplzpl :( -
#669 Nem elég hogy állandóan pop-upopul, de már az után, hogy benn voltam az igazgatónál, 7. perce tölt és még semmi -.- -
Patrik888 #668 Szóval meg tudja mondani valaki hogy mit kell csinálni az a levelek,dobozok kézbesítésekor?(kék x) -
Patrik888 #667 Nvidia 8600 GTS -
Patrik888 #666 Nvidia 8600 GTS -
#665 a Sop sok akart lenni :D -
#664 Valaki segítsen lehet hogy volt már csak lusta vok olvasni, hogy a Sop Pop-up ellen lehet vmit tenni?? Mert elég zavaró :\ -
bigbigle #663 azzal jólmegy mert nekem is az van csak ram a 128mb-jával mmm:) -
#662 Patrik888 milyen videókártya van a gépedbe?? csak meg kérdezem mert nekem 7600-as videókártya van a gépembe.
-
bigbigle #661 valaki még képeket -
#660 Még az jutott eszembe lehet h sok háttérben futó program kavarhat be. akinek gondja van a játékkal nézze meg a futtatás/msconfig/automatikus indításnál ne legyen sok felesleges alkalmazás. -
HardStyleZ #659 www.rbhb.be -
Patrik888 #658 Hogy kell kézbesíteni a csaomagot?A kék X jelzi ugye, és fel akarok venni egy csomagot valakitől, nyomom jobb klikk majd (nálam) bal shift és nem adja át a csomagot. -
#657 Grafika nálam kurvajó sztem játék közben nagyo jól megvan csinálva full beállitásokon 1680*1050 es felbontásban perfekto :D -
Patrik888 #656 Na mindegy nekem ez hozta a változást.1 GB- volt 2 percenként dobált ki, mostmeg 4-5 órája folyamatosan nyomom és egyszer dobott ki.Szóval nekem ez segített, ez biztos. -
tibi206 #655 //[/IMG] -
tibi206 #654 A nyári szünet
//[/IMG]
//[/IMG] -
#653 Egész jó kis játék jól el lehet vele hülyülni meg játszani csak a grafikája lehetne egy fokkal jobb ! -
Curesz #652 nem apróztad el:D -
#651 engem 6 gigával is kidobál nem a ram miatt dobál ki más van a háttérben -
Curesz #650 Nekem 2 giga RAMom van és mondom így is néha kidobál:) -
#649 Tényleg az a baj h nem tudunk még olyan megoldást, ami mindenkinél egyértelműen megoldaná.
Amúgy most már értem miért nem volt ez bemarketingelve. -
djlazar #648 ok kösz megnézem ha így se lesz jó akkor újrarakom a windowst. -
#647 legújabb directx-et próbáld még meg, net framework-ot, állítsd vissza a virtuális memóriát alapra, esetleg ha a catalystban állítottál vmit a default-hoz képest akkor azt is meg lehet nézni, talán érdemes még használni a windowsos vinyón lévő lemezkarbantartót. Több nem jut eszembe. -
djlazar #646 pl: Hibajelentés kikapcsolása (tudom nem segít csak megnéztem), Memória méretének csökkentése, Új windows-os profil-t létrehoztam és oda telepítettem, Hangkártya program újratelepítése -
#645 "Már egy csomó mindent kipróbáltam" ez mit takar?