Bully: Scholarship Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cs azt szeretném kérdezni hogy amikor bikának kell beöltözni utána az nfl-es srácokat hogy lehet leütni?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

REPS0L
ez mét szomorú?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

nah kijátszottam 😞

fravik
most látom, hogy a játék konzolos topicjában vki belinkelt egy végigjátszás-szerûséget youtube videókkal! Igaz, hogy a konzolos változathoz van, de hátha segít vkinek...
Bully missions
(az összes küldetés rajta van + az órák is)

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

MIÉRT NEM LEHET VISSZAOLVASNI?????????????

REPS0L
forgató mozdulattal nyomd fel a fenekedbe az egeret

a shop-os órákon mit kell csinálni?már az elsõn elakadtam mikor a bicikli pedálal kell valamit csinálni!mutatja az egérrel de nem értem mit kell csinálni!
Carlos HUN
mivel a karakter rákényszerit megtanuld mit jelent mert azt kel csinálnod 😄

Carlos HUN
senki sose forditota le mert teljesen felesleges igy jó a játék ahogy van legalább tanultok egy kis angolt is ha iskolában nem

Firerock
jolvan már
ezt írták én csak idéztem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

The Protector
és ezzel azt éred el h nem ír ki semmit hanem csak úgy kilép.GRAT.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Firerock
"Látom van gond a "HIbaüzenet küldése vagy a Mégsem" féle hibüzenttel! Van egy módszer melyjel ezt meg lehet elõzni! Start-> Futtatás-> msconfig-> Szolgltatások -> hibajelentési szolgáltatás-nél ne legyen pipa"

PLS HELP!!
Firerock
ja látom már rájöttél😄

Én megprobálkozok a magyarositással😄

hagy örüljön aki nem tud angolul vagy csak minimálisan😄

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

na a fordítással kapccsolatban: rájöttem hol vannak a szövegek, ki is szedtem akit érdekel vegyen fel msnre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

azért osztom meg mert 16 vok és németül tanulok

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

REPS0L
1. 2 szó után megunnád, majd mennél játszani, fogyjál inkább

mama 2
Hát... Nem fordítható még sajnos😞!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

REPS0L
nah az nagyon sikeres fordítás lenne -.-

ideiglenes fix (csak saját felelõsségre)

1. a futtatás mezõbe írd be az MSCONFIG parancsot
2. a megnyíló ablakban válaszd ki a Boot fület és kattints a speciális beállítások gombra
3. válaszd ki a Maximális memóriát (maxmem) és állítsd át 2000-re vagy kevesebbre
4. indítsd újra a gépet

nem tudom mit javít, de talán megoldja néhány ember problémáját
mama 2
Hát tudod: Elvileg megtaláltam, de nft. kiterjesztésûek a fájlok és azokat én semmivel nem tudok megnyitni. Ha meg megtudnám, akkor nem mernék hozzá nyulni, nehogy elrontsak valamit, és lehessen újrarakni a játékot. Ezért. Ezért kérem egy hozzáértõ segítségét.

Apus
bocs, de ha renfeteg idõd van miért nem keresed meg magad? 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

mama 2
Nos, a játék NAGYON tetszik, már csókolóztam, és már a városba is mehetek😄.
Ha egy hozzáértõ emberke, megkeresné és megnyitná az összes játék tartalmazta szöveget(küldetések leírása,beszélgetések stb.), és bemásolná wordpadba például, elmentené txt. kiterjesztésként elküldené nekem E-amilben, én szívesen lefordítom. Rengeteg idõm van, és lenne is kedvem. Ja és: Amint láttam nem annyira bonyolult szövegek vannak😊.

Firerock
ezzel én is küzdöttem aztán rájöttem:
R-el megfogot aztán egymás után kétszer shift aztán 3adjára hosszan nyomod a shiftet

REPS0L
aztán 100%, majd nem kell nekik ajándékot vinni, egybõl meg lehet õket kúrn... csókolni

francois
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyik legszarabb küldetés... A lényeg, hogy mindig mutatja mit kell eltalálni, ha meég az udvaron vagy akkor a villogó cuccot kell ellõni, ha meg már az arénában vagy akkor meg a híd fölött mindkét oldalon valami oszlop dobozokkal a tetején vagy vmi ilyesmi, na azt kell ellõni, de a fedezékre figyelj mert a csávó gyorsan lelõ, szal nem a gyereket kell lõni.

majd legközelebb kiírom sorry

de már sirült is megcisnálni
Hello!Mi a baja a játéknak hogy kidob mindig vmi Alkalmazási hibával? 😞😞
n3whous3
lehetne spoilerben az ilyen kérdéseket???? nem mindenki jár ott még, ahol te

választ is jó lenne: ha így...

púúúúú

n3whous3
aztán 75%

púúúúú

4 fejeztnél járok a Stronghold Assault küldinél ott van egy srácc valami géppel mindig lövöldözik aszt hogy tudom leszedni????:S semmivel nem tudom ltalálni:S
cSuwwi
virágot kell szerezni, elmész a csajok háza elé, ott van egy virágágyás, onnan tépsz virágot (amúgy a faliújságra is ki van írva, ha elolvasod néha, hogy tilos onnan virágot tépni = biztos hogy onnan kell szedni). odamész a csajhoz, nyomod a jobb egérgombot (ha bill+egérrel tolod), a négy opcióból az alsónál megjelenik egy csókos száj/virág, ráböksz (left Alt), de továbbra is nyomod a jobb gombot. Akkor késõbb átvált csókra. Így lehet csókolózni.
Ha a mûvészet/rajz órán jól szerepelsz, növekszik a csók bonus. Elsõ szinten +25% élet, 2. szintnél +50% élet (ami nagyon hasznos). A többit nem ismerem, most járok itt.

shit happens

Mikorra várható patch?
Hát igen...ha odavan írva hogy HOLD😄

Bubsy
ahhh, megvan... az uccsó shift-et hosszan kell nyomni..

Bubsy
de csak ennyit mond. beadok neki 2 kombót, aztánellök magától. visszamegyek, elkapom, megint 2 kombó,és megint ellök..

Jó de az nem elég, általába ilyenkor még mond mást is...próbáld meg megfogni újra esetleg levinni a földre, addig próbáld amég nem mond újat

Bubsy
mindig azt tolom. elkapom az R-el, aztán 3x a Shift. de semmi

mama 2
Lányokkal hogy lehet randizni? Vagy hogy lehet velük egyátalán összejönni? Mert az oké, hogy ha meglátok egy csajt, nyomok egy jobb egér gombot, azt bal alt(az ilyen felfelé mutató hüvelykújj), de a gyerek csak "hy"-zik egyet, a csaj meg mond valamit, azt kész.

Addig nem fog lemenni az élete amég nem tanulod meg ott a technikákat, mindig kövesd az utasításait PONTOSAN!

Bubsy
csáócsáó
a gym 1-nél, hogy tudok kiütni a dagadt srácot? mondja h kapjam el az R-el, azt üssem a shift-el, de hiába csinálom, nem megy lejebb a zöld csíkja.
elõre is köszi!

Nagyjából hol kell eljutni a csajhoz annál a résznél mikor a mozitól kell elindulni, és találkozni kéne vele idõn belül... Nem jövök rá melyik úton kell menni, mindig máshova lyukadok <#duma>

danny94
Honnan lehet letölteni a játékot PC-re???
(végigolvastam az egészet ,de nem találom)...

Törölt felhasználó
Mer gecibuta vagy!
mi a jelszó?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

"Látom van gond a "HIbaüzenet küldése vagy a Mégsem" féle hibüzenttel! Van egy módszer melyjel ezt meg lehet elõzni! Start-> Futtatás-> msconfig-> Szolgltatások -> hibajelentési szolgáltatás-nél ne legyen pipa"

Köszi a tanácsot 3 óra folyamatos játék után egyszer nem dobott ki!Teljesen élvezhetõ a játék!Mégegyszer nagyon köszönöm!<#smile><#smile><#smile><#eljen>
mama 2
A fehérruhás fickók miért támadnak meg mindig?

Carlos HUN
szekrényböl lopos darab 😄

REPS0L

Repsol, a pólónak mi a neve ami Jimmmyn van és hol kapható? mert sehol sem találom