Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
http://www.youtube.com/v/uBPYdgy35KA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

agyhalál
remélem a seggnyaló ms bérenc epicen meg lionheaden kívül nem sok fejlesztõ fogja ezt a förtelmet támogatni a jövõben

MrDevil
egyszerûen semmit nem lát, ha magyar fiókkal lépek be, szar az egész... se játék demók se videók...

DarkSector
Az egy és ugyanaz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MrDevil
GFWL on is ???

lolSL
migráláskor elveszted az addig megvett tartalmakat.

Tárgytalan, sikerült megoldani. Csak újra kellett indítani a gépet...
MrDevil
Miután migráltam az accountomat magyarra, nekem utána nem engedi letölteni a dlc-ket ezt írja " can't retrieve purchase history" valakivel elõfordult már hasonló ???

MrDevil
Szia!

azért nem tudtad, használni mert a játékhoz a patchet csak egy nappal késõbb adták ki hozzá, utána már fog mûködni!

Nem tudom, hogy van-e itt valaki, hogy válaszoljon, de azért leírom, hátha...
A problémám egy bizonyos játék, a Bioshock 2 egyik DLC-jével, a "Protector Trials" nevezetûvel van. Korábban a GFWL egyáltalán nem engedte, hogy bármit letöltsek (amikor megpróbáltam, hibaüzenetet adott), és ami azt illeti, a Start menübõl nem is volt hajlandó elindulni, kizárólag a játékkal együtt mûködött.
Tegnap sok baszakodás után leszedtem az új GFWL Marketplace-t vagy mit, amivel már le tudom tölteni a cuccokat (a klienst önmagában használva), elvileg telepíti is, de amikor elindítom a singleplayert, az extráknál a "play DLC" gomb nem mûködik, a sima "DLC" gomra meg valami hibaüzenetet ad (Can't retrieve information from LIVE. Please try again later. Status code: 800700e8). Próbaképp felraktam a másik ingyenes DLC-t, a multihoz való Kill'em Kindly-t is, az tökéletesen mûködik.
Ha valaki tud segíteni, írjon.
JAh.Már sikerült,csak a Marketplace-be nem lehet honlapon belépni.Le kell tölteni a klienst hozzá

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hogyan? Mert én probáltam,de azt irta ki hogy rossz régióban vagyok

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

DarkSector
De lehet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Most mégsem lehet regisztrálni Magyarországról?

lolSL
lépj be xbox.com-on 1x és fogadd el az új feltételeket.

Doom 4
hali! megvettem a bulletstormot és látom az is live-s szal be akartam jelentkezni a régi GoW-os accomba de nem tudok mert ezt a hiba kodot adja: Code 80154002, ami baj mert igy a GoW-al sem fogok tudni játszani :S

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Attelee
Valaki nem tudja h Raiffaisen-es Visa Classic kártyával lehet-e fizetni
a GFWL-ben?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Ez a 799-re ment válasznak.
Az lehet a baj, hogy a billing.microsoft.com-on még mindig USA volt az ország, de azt egyszerûen nem lehet átállítani Hungary-re.:S Valahogy viszont átállítottam, vagy az is lehet hogy magától már nem emlékszem, Hungary-re a live country-t. Így most két alternatíva is van egy USA meg Hun.
http://keptarolo.com/image.php?id=D269_4D629C28&jpg]Ez a magyar

http://keptarolo.com/image.php?id=D14C_4D629C28&jpg]Ez meg az USA

Viszont a kártyás fizetés így sem ment.
Idõközben megpróbáltam átjátszani a rendszert, és inkább vettem online 1200 Xbox Live pontot. El is költöttem a Dead Rising 2 dlc-re a pontokat, meg az ingyenest is leszedtem( az azoknak van akiknek kitalálva, akiknek nincs dlc-je, de olyanokkal akarnak online játszani akiknek megvan).
http://keptarolo.com/image.php?id=90D0_4D629C28&jpg]Ezt látom mikor belépek a GFWL Marketplace-be
http://keptarolo.com/image.php?id=C851_4D629C28&jpg]Itt van hogy mindent megvettem a pontokkal

Viszont a játékban mégsem látom, az öltözõben. Leszedtem mindent újraraktam, mert azt hittem az a baj, hogy a game a D-n a GFWLM meg a C-n van de nem volt úgy sem jó, visszaraktam a D-re a játékot. Nem tudom mi lehet a baj.
Ha neten akarom elérni a Marketplace-t és onnan venni http://keptarolo.com/image.php?id=9D87_4D629C28&jpg]ezt látom
Lehet az lenne a baj, hogy még nem elérhetõ a régióban ez a dlc? Akkor meg minek volt tavaly novemberben a nagy hír, hogy de jó lesz nekünk ha majd LIVE itt is lesz. Hát nagyon vettem 4K-ért 1200 MS pontot feleslegesen. Magát a DR2-t is a dlc-k miatt vettem meg, mert ugye warezban azt nem lehet, meg gondoltam van olyan jó játék, hogy megtisztelem õket ezzel.:(

Ötlet? Másnak vannak ilyen jellegû problémái?
Rage47
azt senki nem tudja, mi értelme a LIVE-nak :D nem menti el a mentéseidet sajnos, mint a Steam Cloud.
SirAlo
Hi, ha a gta 4-et elmentettem a windows liveval online accountal akkor ha ujratelepitem a wint es felrakom ujbol a jatekot, belepek a live accountomra es tudom folytatni a jatekot? Vagy ha nem menti el online a jatek menteseket akkor mi ertelme van a Livenak ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Optimus Prime
Nem hiszem, hogy az zavarná. Sõt, biztos! Nálam nem volt gond, igaz csak free Bioshock cuccot szedtem le még a Live-ról. De ahhoz végig kellett mennem ezen a procedúrán, mert sajna PayPal még nincs.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Régen még csináltam egy account-ot PC-re ahol US jelöltem meg országnak. Aztán most megvettem a Dead Rising 2-t. Felinstalláltam, aktiváltam a kódot, majd le szerettem volna tölteni hozzá a game addonokat(Ninja pack...) Ez nem sikerült ugyanis amerikai bankkártyámnak kellett volna lenni. Nagy nehézségek árán rájöttem hogy át lehet magyarra csinálni, ezzel a migraiton-nel, és az Xbox Live oldalon át is állítottam és most már jó mert be tudom írni, és már a GFWL Marketplace is Ft-ba mutatja az árakat. De a játékon belül a downlodable content menüpont most már nem jön be hanem az hogy jelenleg nem elérhetõ, a marketplace-nél meg ha szeretnék venni 1000MS pontot mert 160 egy ilyen pc-s pack vagy csak simán megvenni 530Ft-ért nem engedi pedig az adatokat rendesen írom be.
Mi tévõ legyek?
Itt egy kép ezt írja: "Nem sikerült engedélyeztetni a hitelkártyáját. Forduljon a hitelkártyát biztosító céghez, vagy adja meg egy másik hitelkártya adatait"

Az lehet a baj hogy megpróbáltam ugyanezt a kártyaadatokat amikor még az US volt az ország, de végül ott sem fogadta el mert rossz volt a cím ugye.
Vagy az hogy ez egy bankkártya?

http://kepkezelo.com/images/qsbeaut4p3x56ve5zww.jpg
az nem gond. úgyis csak egy profilom van.
de most legalább már tudom, hogy még mûködik. :)
DarkSector
nekem megy, csak a cd-kulcs hozzárendelõdik ahoz a profilhoz ahová elõször beirod ennyi a szar benne.

és még most jó is lehet mindkettõ kulcsa a régebbi játékokhoz? :)
tototto
okés félreolvastam, de annak ultimate carnage a neve :D

DarkSector
flatout3 és fallout3-as is gfwl-os cd-kulcsal van....

Flatout 3, nem Fallout. A neten nem írták hogy nincs hozzá kód. Pont azt írták, hogy a Games For Windows Live kliens és regisztráció szükséges az online játékhoz.
tototto
nem tudom, azzal nem próbáltam, meg ha jól emlékszem valahol olvastam hogy a magyar fallout3hoz nem adnak cdkulcsot, de ez nem 100%

flatout3 kód szerinted mûködhet ezekhez?
nézegettem az árakat és ez a legolcsóbb mostanában ami régi és GFWL-os.
fölöslegesen nem akarok 5-6ezret kidobni, mivel annyira egyik régebbi játék sem jó, viszont néha el lehetne velük szórakozni.
tototto
biztos hogy nem a mostani kliens volt, de megnem mondom már milyen verziójú volt, kipróbálni sajnos nem tudom mert már nincsenek meg a játékok

köszönöm.
ez már sokkal normálisabb válasz volt. :)
te már nem tudod kipróbálni, hogy mûködik-e még a dolog?
dirt2 az nekem is eredeti de annak a kódját nem fogadja el a többi...
érdemesebb lenne kipróbálni a gears of war-al.
mégegy kérdés. amikor próbáltad akkor az a régi kliens volt vagy már az uj 3.4es?
mert nem tudom, hogy az uj klienssel ráadásul magyar account-al van-e rá esély.
tototto
gta4 kód elvileg mûködik ilyen módon, ha még nem tiltották le ezt a lehetõséget
én anno gears of war kóddal játszottam az alábbi játékokkal neten: fuel, flatout ultimate carnage, street fighter 4
de nem mindegyik játék eszi meg pl se dirt2 se section8, újabbakról nem tudok, feltételezem azok se fognak
tehát hogy a kérdésre válaszoljak én a gta4 vagy street fighter 4-re szavaznék, és próba cseresznye, ha mûködik most is ez a módszer ezekkel mennie kell

asszem normális hangnemben kérdeztem valamit, aztán jöttök itt ezekkel a válaszokkal. minek írtok egyáltalán?
magyar mentalitás.
te is elég jó arc vagy... ilyen segítõkész embereket...
Na akkor majd én válaszolok neked. Ved meg a GTA 4-et, a Street Fighter 4-et, a Kane & Linch-et, a Bioshock-ot, és a Batmant. Ezek után gond nélkül fogsz tudni velük a neten játszani.<#wink>

Mellesleg nem hiszem, hogy fog-e valaki is válaszolni erre a kérdésedre. Mást nem tudsz csinálni mint visszaolvasni (ha van errõl szó egyáltalán)

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

köszi, de ez nem a kérdésemre volt válasz, hanem inkább kitérés volt a kérdés elõl.
lolSL
gta4 multiplayer televan csalókkal és egyébként sem túl izgi. inkább APB-t várd meg hogy elinduljon újra, úgyis ingyenes lesz.

kane lynch multiplayerrel senki se játszik, bioshock és batmanben meg alapból nincs multi

szóval vegyél egy SF4-et :P

szevasztok.
olvasgattam, hogy többen is játszottatok régebbi játékokat más kódokkal.
mûködik még ez az uj GFWL klienssel is?
szeretnék egy pár régebbi játékkal játszani a neten: GTA4, Street Fighter 4, Kane & Linch, Bioshock, Batman.
Milyen régebbi játékot lenne érdemes megvennem? Olyat amivel nagyvalószínûséggel mûködne a dolog...
Kösz elõre.
DarkSector
simán.

sparrow35
Üdv! Ha megváltoztatom a GFWL accom email címét a windows live oldalán akkor azzal a mailllel fog tovább mûködni a GFWL accom?

I want to be a mighty pirate ever!

Optimus Prime
A hotfix-re gondolsz, vagy magára a kliensre? mert ha azt sem telepíti valami tényleg nem stimmel.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
?

Sziasztok!
Nekem nem telepiti a Games For Windows live-t.
És átálitottam angolra a vezérlõ pultban.
DarkSector
nem magyarok részére.

lolSL
DarkSector
vegyük akkor sorban.

1.
a hibaüzenet sokszok ki szokott jönni, a rendszer hibája, várj vele probáld késõbb.

2.
lehet freemail-rõl is pl, de fontos hogy csak olyan e-mail címet enged, amit elõtte még nem használt senki!!!
azért irom hogy senki! mert valaki beirhatta régen találomra az e-mail cimedet vagy másét, és ennyi azt csak mostanában vezették be hogy e-mail-t ellenõrzik, régebben még nem létezõ e-mail címeket is lehetett regelni.

3.
meg lehet változtatni a GamerTag-ot, konzolon, vagy GFWL kliensben, asszem xbox.com-on nem lehet, de csak az elsõ ingyenes, utána pontokért cserébe lehet csak!

Optimus Prime
Igen, valahol írja mely mail szolgáltatók címe jó, nekem volt már Hotmailes, szóval... Gametaget én se tudok változtatni. GlaFob4 a nevem. :D

ez mennyire fos, csak ilyen windows live-os email-el engedett regelni, ezt nem is tudtam. viszont gamertag-et nem is kérdezett, hogy mit szeretnék, õ kitalált egyet és nem engedi változtatni sem.