1169
-
valaki el akar nekem adni egy olyan Dirt 3-at, aminek a reg. kódját a Live-on már felhasználták, és azt mondja az illető, hogy attól még én is tudom használni. Gondolom ez nem egészen így van, ugye? -
Néha érdemes megnézni ezt az oldalt, bár a hiba szerintem amiatt is van, hogy túl terheltek a szerverek.
bár jó lenne tudni mit jelentenek azok a kódok. :S Nálam is gyakori egy-kettő. -
Üdv.
Gondoltam ide is leírom problemámat.
Tegnap megvettem az AoE Online Greek pack-ot ám amikor aktiválni (redeem) akarom a kódot amit kaptam állandóan ezt írja:
Can't retrieve information from LIVE. Please try again later" "Status code:80153027" or "Status code: 800700e8"
Már letöröltem az egészet a Live cuccokkal együtt de nem javult semmit. -
nem tudlak felvenni chat-re -
email elég baszod
gyere csetre segitek
-
e-mailre emlékszem! a titkos kérdés felejtős a gamertag sem dereng... :S -
E-mail-edre emlékszel?
vagy bármire? beirt adatok születési év neved vagy titkos kérdés vagy gamertag bármi? -
Hali!
Olyankor mi van hogyha még vagy másfél éve játszottam a dirt2vel meg a gta4el (mind2 eredeti) most újra előszedtem őket de nem tudom a nevem és jelszavam amire be lettek regisztrálva a játékok a kapott kulccsal! -
A lenti kérdésemre már találtam válasz: nem.
A Marketplace-n való vásárláshoz kapcsolódóan csak megerősíteni tudom a régebben írt megoldást. Vagyis, hogy játékba belépve, majd GFWL és ott pontok hozzáadása. Működik, tudom mert tegnap próbáltam és sikerült.BS2 DLC-k valamiét kb. fele áron vannak. Lehet tudni bárhol is, ha valami akció van?
-
Most vettem a TRON játékot és már akartam kérdezni, ha egy GFWL játék kódját lehet a kliensben aktiválni? Mint az AoE Online bétáját. És akkor a GFWL-ból indíthatom. -
Már hogy miről nem hallottál? A GTA-nak biztosan lejár 10 után, ha nincs mindig visszavonva.
De ezek szerint, ha itt még nem hallott erről senki, akkor a többi játéknál nincs ilyen gond és nem kell aggódnom. -
Kösz a megerősítést! Azt hisze marad majd a Steam verzió, olcsóbb is. -
ilyenről nem hallottam.. -
Minden Live-os játéknak lejár egy idő után a kulcsa? Arra gondolok, hogy pl. a GTA IV-et, ha nem revoke-olja az ember, akkor 10 után letiltják. A többi Live játéknál is így van, vagy a GTA speciális eset? És, ha mindegyik lejár, akkor azokat hogy tudom uninstall előtt visszavonni, mert a GTA-ban külön revoke.exe van hozzá? -
így van -
Inkább itt kérdezek rá, mint a fórumán. A Dark Void GFWL-os vagy sem? Bár itt-ot olvastam, azt mondják csak a Marketplace-s verzió Live-os a retail és a Steames nem. -
ilyen csak kötöttségekkel valósíthaó meg.
(ha még a régi rendszerben regeltél, akkor ingyen, ha később és nem te választottál nevet hanem random nevet adott a rendszer nah ott van egy lehetőség hogy ingyen megváltoztasd.)
és ha jól tudom csak XBL-on (vagyis a konzol menüjében). -
Hááát... az árak nem lettek jobbak, a régebb játékaimnak még most sincs borítója (csak a BS2 és AoE:E leszámítva) és a nevem se tudom megváltoztatni. Még mindig semmilyen opció nincs rá. -
zsírosdeszka...:) -
Na már megy az xbox.com alá olvasztott oldal, annyi előnye van hogy a magyar accounttal rendelkezőknek se kell a kliensben bogarászni mostantól (nem mintha lenne mit, mert még mindig negyed annyi tartalom nincs mint a rendes országokban).
magyar / USA / UK -
enm akarta elfogadni a kódot az adott profilhoz , miután már egyszer beírtam csak megszakadt a profil letöltés , és újra kérte .. de megoldottam már :) -
Nem azzal volt a baja, de ahogy lecsekkoltam már megy neki és coop-oznak valakivel. :) -
egy kulcs, egy profil. -
Szerintem én nem vágom, ha xbox-ra töltötted le a játékot, akkor milyen key-ről van szó, key csak pc-n van de az sem játékletöltéshez....:) -
neeeeeeem ... megvettem én xboxprofilomról akartam beregelni.... elfogadta profilt le akarta tölteni és egyszer cska megált és azt írta szar valami a szerverekkel . most megprobálom még egyszer és párápáppááááááá invaild key .... hát a jó kurva anyád. , ha bukom a játékot és tovább felidegesít repül a fenébe a buzi Xboxal együtt. -
Ugyanazzal a profillal töltitek le 2x-ra? -
Dolog van . van Xbox360 ra accom meg minden beléptem vele kérte a kulcsot egy játéktól oké megvan az Operation Flashpoint Red River . steamről vettem . adtak kulcsot minden jó hameroknak ment én beírom elkezdi a profilt letölteni és egyszercsak kiírja hogy nem tudja letölteni , probáljam késöbb oké eljáccom megint ezt és most azt írja hogy nemjó a kibaszott cd kulcsom amit az elöbb elfogadott mit kell tennem? mert már kicsit felbaszta az agyam. -
Érdekesnek találom ezt annak ellenére, hogy a tartalom nagyban különbözik. :S -
A GFWL és az Xbox.com-ot, vagy mi. Ezentúl egy oldalon, egy helyen, egy rendszeren lesz. A jobb még jobb lesz.
GFWL-Xbox.com merge -
Mit fognak majd egyesiteni?
mert erről nem hallottam még. -
Reméljük az egyesítés után nem lesz így a PC-s verzióval is. :/ -
Letöltések nem goldosak, vannak ingyen meg pénzért.
Ami goldfüggő, az a live party meg a multizás és videókinect. -
De konzolon meg fizetős a multi meg a letöltések. így egálban vannak. (Bill Gates meg röhög a hintaszékében) -
Most néztem már egy ideje nem figyeltem hogy van xbox.hu-n VÉGRE "Barátok" és "Üzenetek" fícsőr.
Ez hiányzott, most már csak 1 kérdésem lenne, mi a faxnak kell GOLD ahoz hogy üzeneteket küldhess?
Konzolon meg FREE tagsággal lehet küldeni? -
Ugyi-ugyi hogy megyaz. :)
Nekem egy ideje mindig 2x-rra loginel csak be, elsőnek asszem mindig egy kis ablak jön ki, majd ujrapróbálva 2.alkalomra szokott belépni, de onnantól pöccre megy. -
OOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGG
Amikor kijött a RE5, akkor vettem GoWot a kulcs miatt, egy csomó játékot és gamer pontot beregeltem az accountomra.
Aztán teltek múltak az idők, és próbáltam újra, de valamiért nem sikerült.
Aztán ma újra próbáltam... és a loginnal valahogy beugrott, hogy más email szolgáltatónál vagyok... beírtam és BUMM... megint megvan az erederi GFWL accountom!!! WOOHOO! -
Games for Windows experince a négyzeten. -
Ezt furának tartom...elméleti képtelenség. -
Games for Windows Marketplace will fully transition over to Xbox.com.
hát kösz... -
Hali én amikor feltenném a programot ezt írja
Another setup instance is already running. Please Close the instance and try again? ez mitől van??