Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
naiv voltam, gondoltam ha már hivatalosan is van Mo-n, miért ne használjam, én buta fasz.
már akkor sejtettem, hogy hiba volt, mikor az elsõ dlc-vel szívtam, most meg már faszául hozzá van kapcsolva a dirt 3-am. reménykedhetek, hogy valamikor helyrepofozzák, vagy kifizetem még egyszer ezt a szart, új profil ismét külföldre, kurvajó...

Per Aspera Ad Inferi.

Optimus Prime
Yup, dettó ilyen. Ez a Games for Windos LIVE experience. :)

Nekem rendes, magyar és új profilom van. Vagyis, ha átállítom angolra nem lesz semmi gondom? Max, hogy rendesen mûködik a Marketplace. XD Én csak a 4 BS2 DLC-t venném meg, bár azokból 3 kapható máshol is, olcsóbban.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

FSpofon
Ilyen magyar profillal most.
Nem szabad magyar profilt használni. A dirt3 dlc is 530Ft a magyar marketplacen, amerikain 2 dollár, ami 360Ft kb.. és ez lehet a legolcsóbb dolog ott, minden más még nagyobb lehúzás a magyaron.

Arab money

RatBaG
szombat óta próbálom megvenni a legutolsó dirt 3 dlc-t, de a magyar profilommal bejelentkezve így néz ki a marketplace, és vásárlásnál hibát ír a tranzakcióra (angol profillal rendesen ott vannak a játékok képei). mikor kijött a dirt 3, pár napig szintén ilyen volt, akkor a free dlc se akart lejönni, de írták is a hivatalos dirt fórumon, hogy szar a marketplace.
magyarországra regisztrált profillal másnak is ilyen most?

Per Aspera Ad Inferi.

Igen.Én is most vettem Minerva's Den Add-On-t
Optimus Prime
D2D-on DLC akció van 15% kedvezmény, ha ott veszem meg a BioShock 2 DLC-t akkor is jó hozzá? Gondolom egy kódot kapok, amit GFWL-n kell regisztrálni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Még pontot nem vettem, az kicsit több lenne. Én csak azt a 2-3 BioShock 2 DLC-re vadászok. Bár kettõt látni a D2D.com-n is.

Nekem pont 3 perccel ezelõtt sikerült magyar accounttal DLC-t venni!
Marketplace-bõl játékon kívül nem sikerült, de játékon belül, bejelentkezve online accounttal Live-ból Ms pontot vásárolva simán vettem FAble 3-as DLC-t 2-t is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Hát akkor cumi. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Vadiúj, magyar profilom van. Igaz a régi Hotmales/MSN fiókommal-hoz kapcsoltam. Minden beállítás kóser, leszámítva a generált nevem.

DarkSector
Régiós, gondolom próbáld magyar profillal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Kizárt dolog. Én a múltkor venni akartam DLC-t LIVE-on és azt sem hagyta. :D

Konkrétan a Fable 3-ról van szó. Az ISO fájlját torrenten keresztül töltöttem le, de még nem telepítettem fel.
Természetesen lehet ha van egy Live kulcsod, DLC-kkel is minden rendben van ha van MS pontod :D:D, yah és még valami ha új Live-s gammáról lenne szó felejtõs a dolog :D
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy torrentrõl letöltött GFWL-es játékot lehetséges-e szabályosan mûködõ, online accounttal használni. Továbbá, ilyen esetben hogy áll a dolog a DLC-kkel és az online játékkal?
Sziasztok!

Van egy létezõ online accountom csak rendszert cseréltem a gépemen és most kéri a live az emailcímet és jelszót, sajnos a jelszót elfelejtettem... és az új jelszó kéréssel nem boldogulok, vagyis erre a hotmailos címre küldené ahová nem tudok belépni a jelszó miatt.
Van valami ötlet? Vagy csináljak új profilt, Magyarország már támogatott régió?
lolSL
LIVE Activity for week of May 9

Games for Windows Top LIVE Titles (based on UU’s)
1 GTA IV
2 Warhammer 40,000: Dawn of War II
3 Section 8: Prejudice
4 F1 2010
5 Street Fighter IV
6 Resident Evil 5
7 Colin McRae : Dirt 2
8 Fallout 3
9 Bioshock 2
10 Halo 2
11 Bulletstorm
12 Batman: Arkham Asylum
13 Gears of War
14 Red Faction Guerrilla
15 Dead Rising 2
16 Lost Planet 2
17 FlatOut UC
18 Tinker
19 Battlestations: Pacific
20 Section 8

Optimus Prime
Most akartam elõször fizetõs dolgot venni a Live-on, mert fél áron vannak a 2K DLC-k, a Bs2-es csak 265 Ft. A lényeg, hogy ezt írja ki:
Bocsánat
Hiba történt a tranzakció végrehajtása közben. Próbálkozzon késõbb.

Pedig rendes, új fiókom van. Eleve magyarra lett létrehozva. Igaz a korábbi Hotmailes fiókomhoz kötve.

Szia! SP3 fent van a LIVE elindul de kiírja a nyelv problémát, de ettõl függetlenül a fiam gépénél is kírja és ott tökéletesen megy mind a két progi! Nálam meg egyszerüen tölt, és aztán hibát észlel és leáll!
Optimus Prime
Most a LIVe vagy maga a LIVE-os játékok se mennek? Ha XP-d, mint nekem akkor lehet patch probléma. SP3 fent van? Meg a GFWL-hoz van még egy hotfix, bár anélkül is megy. Az csak pl. DLC letöltéséhez, telepítéshez kell.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki találkozott már hasonlóval,a lényeg hogy egyik LIVE-os program sem indul el egyáltalán Vindows XP újratalepítés után (F1 2010 DIRT2) elötte mind a kettõ ment csak offline profilom volt, de most el sem indul. (a program hibát észlelt és leált) Alaplap és proci csere miatt lett újra húzva a gép most 4 magos lett beletéve. A legszebb az hogy ezen kívúl minden mûködik sõt a másik nem formatált vinyón lévõ játékok újra telepítés nélkül is elindultak (mafia 2 Metro 2033) szóval nem tudom mi lehet a gond.Valami hiányzik neki, külön is feltettem a LIVE-ot de semmi sem változott, elõre is köszi a segítséget.!
Optimus: nekem elvileg sikerült gamertag-et váltanom. Itt belépve és erre a random névre ráklikkelve sikerült megváltoztatni. (Nyilván még 1-2 lépést megtéve, de az már ott adja magát) Remélem tudtam segíteni.
Optimus Prime
Nekem dettó (lásd lent), elvileg 1x ingyenes, de én nem tudtam megváltoztatni. Funkció se találtam, azonfelül én is accountot csináltam a régi fake helyett. Gyanítom nálad is ez a helyzet.

Sziasztok! Eddig nem használtam Games for Windows Live -ot, úgyhogy elõre is elnézést a láma kérdésért. Szóval bejeletkezek és a nevem valami totál random baromság. Nem tudom mi szerint adta ezt a rendszer, de szeretném megváltoztatni. Tipp, hogy hol tudom ezt megtenni? :D
mooo
Köszi az infót!
Optimus Prime
Nekem is, de ettõl még mûködik. A Kill 'em Kindly szerepel a mapek közt, habár a Protector's Trialt még meg se néztem.
Ennek ellenére persze nagyon idegesítõ, ahogy az is, hogy a minap nem tudtam egy ismerõssel játszani. Se én hozzá, se õ én hozzám nem tudott belépni. Vagy tele volt a szerver vagy hibaüzenet. Valamint a LIVE véletlenül se tett egy szerverre.

Hamár DLC, a Direct2Drive-on árult DL packok ugyanazok, mint a LIVE-osak? Vagy máshol egy aktivációs kódot kapok? Azért kérdezem, mert D2D-on olcsóbb, mint a LIVE Marketplace-n.

DarkSector
netkapcsolat hiba...elvileg nem nálad van baj.

mooo
Valaki meg tudja mondani,hogy miért írja ki ezt akárhányszor rámegyek a Downloadable Content-re?Ugyan ez van Dirt 2-nél is.
hányinger, persze számot nem mernek írni
lolSL
LIVE Activity for week of April 11

Games for Windows Top LIVE Titles (based on UU’s)
1 GTA IV
3 F1 2010
4 Bioshock 2
5 Street Fighter IV
6 Colin McRae : Dirt 2
7 Fallout 3
8 Resident Evil 5
9 Bulletstorm
10 Halo 2
11 Batman: Arkham Asylum
12 Dead Rising 2
13 Red Faction Guerrilla
14 Gears of War
15 Lost Planet 2
16 FlatOut UC
17 Tinker
18 Battlestations: Pacific
19 Tron Evolution
20 Fuel

DarkSector
Status code: 800700e8

ez nekem akkor szokott elõjönni ha gyengül a net, vagy szakadozik.
Vagy a kiszolgálónál pihi van.

Optimus Prime
Disconnectel. "You disconnected from Live"
Valamint a játékban a My Downloads szekció sem elérhetõ:
Can't retrieve infromation from LIVE: Please try again later.
Status code: 800700e8

lolSL
létre lehet hozni újra

DarkSector
Nem hiszem hogy tudnád zárolni a live id-t, de nem...visszaállítani nem tudod, ha valóban zároltad....

Csak letölteni lehet ha online profil volt, akkor neten tárolódik. Offline meg kuka ha a vinyódról elvész.

sziasztok!tud valaki segiteni abban, hogy ha töröltem (zároltam) egy windows live id t akkoe azt vissza birom állítani valahogy?elöre is köszi
DarkSector
Lelép vagy disconnect-el?

Optimus Prime
Nekem rendszeres idõközönként lelép a Live. Single-nél nem gond, de multinál...
Ez mitõl lehet?

DarkSector
Jah Gears of War ott hallottam régen hogy a magyar változat és a külföldi, azaz angol nem ugyanolyan...

De Bio 2-õt nem vágom.

Nem tudom, már mindent próbáltam. Steamen simán tudunk játszani, csak ez a szar live nem megy úgy ahogy szeretnénk.
lolSL
router vagy tûzfal bezavarhat

Nem, mindketten pc-n nyomjuk.
DarkSector
egyikötök xbox-on a másikótok meg gondolom pc-n van ez lehet a gond.

Üdv Mindenkinek!

Lenne egy olyan problémám, hogy én itthonról játszom, haver meg Londonból. Ha küldök neki meghívást játékra (invite to game) nem tud csatlakozni. Fordítva ugyan ez a helyzet. Ez volt Gears of Warral is és most ez van Bioshock 2-vel is. Így nem tudunk együtt játszani csak szerencsével, ha épp ugyan oda csatlakozunk. Remélem valaki tudja, hogy lehet megoldani a dolgot. Köszi a válaszokat.
totyak
Mikor nekiálltam ezzel a Live-al szórakozni a GTA miatt, elõször én is magyar accot regeltem (akkor már lehetett). Mit ad Isten, természetesen nem frissítette a Live-ot, de még csak be sem engedett. Aztán csináltam egy brit accot is és lám gond nélkül frissített és mehettem játszani. A magyar cucc egy kalap kakit nem ér.
Bár megjegyzem, mióta az angol acc megvan, a magyarral is engedne játszani, de nem kísértem a sorsot.

lolSL
UU = egyedi játékosok száma alapján.

lolSL
Games for Windows LIVE Activity for week of March 14. As always, this includes Games for Windows Top LIVE Titles (based on UUs), which are listed below.

1 GTA IV
3 F1 2010
4 Street Fighter IV
5 Bulletstorm
6 Halo 2
7 Colin McRae : Dirt 2
8 Fallout 3
9 Resident Evil 5
10 Bioshock 2
11 Batman: Arkham Asylum
12 Dead Rising 2
13 Gears of War
14 Red Faction Guerrilla
15 Lost Planet 2
16 FlatOut UC
17 Tinker
18 Tron Evolution
19 Battlestations: Pacific
20 Quantum of Solace

Fpocok
Kicsit félrement ezzel a MS. Nem tudják, hogy nem 7-10 éves korosztály játszik PCn?

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
nem kell, csak a dlc-k fizetõsek (extra ruhák a karakterekre).

Hali a kérdésem csak annyi hátha tud nekem vki válaszolni, hogy ha megveszem a street fighter 4 et akkor tudok live accountot létrehozni hozzá, vagy vmit még kell rá fizetnem :)
DarkSector
nah végre!!!!!!!!