Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Akadt egy kis problémám a liveval,újra lett rakva a gép,és újra lett telepítve a GTA IV,valamint a két DLC-je,na az a problémám hogy nem megy zökkenõ mentesen a bejelentkezés,sokszor csak offline tud bejelentkezni magától és pár próbálkozás kell mire online tud bejelentkezni,mi lehet a probléma,ha ne tud bejelentkezni akkor az írja hogy:windos live szolgáltatás nem elérhetõ,vagy hálózati,vagy tûzfal problémák vannak,a netet néztem,rendben van(az esetleg nem zavarhatja hogy routert használok?)és a tûzfalon is úgy láttam át van engedve,mert mikor indítottam a játékot,akkor kérdezte hogy átengedem-e a játékot,akkor elfogadtam,szóval ez nem lehetne gond,frissítéseket felrakta,(valint olyat is szokott hogy egy idõ után ledob,és akkor ugyanezzel a hibaüzenettel nem tudok visszajelentkezni) szóval nem értem a mi a franc a baja.
hát ha paypalon át fizetsz és HA feltörik az MS-t, legfeljebb megtudják az email címedet és spamet küldenek :)

Optimus Prime
A hírek kapcsán olvastam a feltörésekrõl és az Ms azt ajánlja vegyünk feltöltõkártyát - ami sokkal drágább - és nem Paypallal vagy kártyával. Ezt csak az "egyéb" üzleti vásárlások helyet mondja vagy az xbox.com-ról sem ajánlott, hát részünkrõl csak kártyával való pont vétel.
Nem mintha õrülten pontokat tudnék most venni, csak érdekel hogy mik a kockázatok.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Hát vettem konzolra egy játékot, van egy DLC benne de pc-n megvehetem a másik játékot és használhatom a DLC-t vagy eladom olyannak akinek az adott DLC-kodhoz PC-n van meg a játék.

Szóval akit érdekel van egy Dead Space ruhám Dragon Age 2-höz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
És ez miért jó?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Most mondták hogy a DLC kulcsok bárhová beírhatok X360 kulcs PC-s játékba, és fordítva is, csak ha valakit érdekel a dolog. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
TRON-ba a héten meglett az utolsó achim is. Azt tudom, hogy az achik örök és a profilban tárolódnak, de pl. a stats-om is? Úgy értem a derezz szám, az összegyûjtött collectable, stb. Vagy ha ennyire félek ettõl egy reinstall után csak mentsem el a játék fájljait, igaz?

totyak
Nem

Jaka923
Hali! Offline módban meg lehe szerezni az achievementeket?

DarkSector
Online profilba ha belépsz.

totyak
Nem eredeti játékban hol tudok megadni eredeti Live kulcsot? Nyilván a telepítõ nem kéri. Vagy az ilyen fajta játékhoz nem krekkelt játék kéne, hanem valami clone verzió? Vagy tök mindegy, csak annyi a dolgom, hogy játékot elindítom, aztán belépek a Live profilommal és majd kéri a kulcsot?

Köszi

DarkSector
Akkor lehet
én csak azt mondtam hogy xlive tuti.

Optimus Prime
Egy paradoxon: a THQ játékai Steam megkapták a Felhõt. Néztem az RFG is, pedig az GFWL cím.

DarkSector
Pont most õsszel lesz új dashboard például x360-ra ami támogatni fogja a felhõ alapú mentéseket.

Viszont nem biztos hogy minden játéknál elérhetõ, illetve hogy GFWL kliens is majd megkapja esetleg ezt a funkciót, de egyenlõre nem...:S

DarkSector
Nem.

nem, csak dísznek van
Optimus Prime
A GFWL is menti a mentéseket, beállításokat online? Mint a Steam Cloud?

DarkSector
nemámhogynem
max talán hekkeléssel, talán.

InfectedMann
Sziasztok! Offline mentéseket Online profilba sehogy sem lehet átmenteni?

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

DarkSector
:)

Optimus Prime
...vagy ha mégis, a GFWL tesz róla, hogy ne találd meg õket. Vagy szétkapcsol. vagy szétesik, vagy...

csakhogy kollégiumba ezt nem tudom beállítani. Sajnos.
DarkSector
hát elõfordulhat
ezt bent a router menüjében találod
és csak rányoomsz hogy ENABLED

UPNP nincs bekapcsolva, azt nem is tudom elérhetõvét tenni.

Ez probléma lehet ?
DarkSector
Jah akkor az azért van mert nem multiznak a játékkal...:D

Nem írt ki.

Annyit írt hogy új szerzõdés van azt fogadjam el. Elfogadtam és mûködött rendesen utána. Profilomhoz is hozzá rendelte a játékot. Online felenged, keresi a játékosokat be is enged a szobába csak senki nincs bent, és játékost se talál.
DarkSector
Miután begépelted a kodot, leokéztad elfogadta, nem irt ki egy hibaablakot? egy piros X-et?
Mert van hogy beirod a cd-kucsot más játékét, és nem tudsz multizni.

Nem, de eredeti kódom van hozzá. És eredetiként kezeli
DarkSector
Hivatalos megvett játék?

Sziasztok !

Megvan nekem az F1 2011(PC) és nem tudok vele multizni. Rendesen regisztráltam achivementeket tudok gyûjteni viszont mikor multizni szeretnék 1 darab játékos se jelenik meg. Ping vagy mi lehet ?

Mit tudok állítani a gépemen hogy tudjak multizni ?

Köszönöm a segítséget.
Nincs!

Nivea
Hello Srácok!
Eggyik accrol átlehet tenni a másik accra a játék regisztráciot? van rá mód?

Optimus Prime
Egyébként a GFW és GFWL hülyítésnek. A Dark Void csak GFW verzió, de a Marketplace-en kapható verzió már Live-os.

Dejó. Köszi a segítséget Totyak!
totyak
Beírod a google-ba, hogy "Games for Windows Live Games List" és kidob egy wikipédia találatot, ahol fel van sorolva az összes eddig megjelent Live (és nem Live) játék egy listában. Amelyik játéknál a táblázatban a Live mellett zöld pipa van, az Live-os. AVP nem az.
Egyébként furcsa, hogy 576-ék sima GfW logos borítót raktak a Fable 3-nak, mert az is Live-os.
Elõfordulhat (bár szerintem csak a Live megjelenésekor volt rá precedens), hogy Live-os játékon is csak GfW logo van, mert pl. az én GTA IV-emen a külsõ borításon GfW logo díszeleg, de a lemezen már ott a Live felirat is.
Valóban megtévesztõ néha.
De hogy a kérdésedre is választ kapj (szerintem én is itt kérdeztem valakitõl annak idején). Ha minden igaz, akkor a Dirt 2-ig bezárólag lehet a kulcsos dologgal játszani (bár még utána is volt egy-kettõ állítólag).

DarkSector
NEM
mert Gaems for Windows LIVE az win8-ban lesz egy új szolgáltatás.
Tudtommal.

http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szerepj%C3%A1t%C3%A9k&SelectedGameTitle=Fable%20III&SelectedGame=805dc083-2bc5-4d17-a659-d7e97f3d4707&SelectedGameCategoryID=e013fbd0-5214-496e-a6e4-6ef4ea390ba5

Akkor Fable III-on miért csak a GfW-s logo van? Honnan szüljem meg, hogy melyik lives, vagy sem?!
Hát ismét egy EPiC FAIL én akárhogy is nézem nem látom a LIVE logót, Games For Windows nem = Games For Windows Live-al, a képek közt remélem észre veszed a külömbséged...nah ez így eltér a játékon belül is..^^

És a kézikönyvben is megemlítik a Games for Winfos live használatának lehetõségét.
http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=FPS&SelectedGameTitle=Aliens%20vs%20Predator%20%28LV%29&SelectedGame=4d6d21df-ce28-4fc0-850a-0037b9efc4d2&SelectedGameCategoryID=6cc944ff-c46c-464c-ae6c-e0a246306df4

Rajta van a Games for Windows embléma.
Optimus Prime
Erre mondják hogy: epic fail

igen, te hibáztál.... AvP nem LIVE-os
Hejhó!

Még mûködik az a módszer, hogy van egy Live kódom (AVP történetesen) és azt használom egy másik játékhoz (perpill Fable III). Valamiért nem akarja elfogadni. Én rontok el valamit?
Xp sp3 van fent, és mostmár nem tudok a régi jelszavammal felmenni, mert valami spamrõl makognak. Eddig minden oké vplt, de ez az új Xbox live kinyírta a Dirt2-t is meg az F1 2010-et is, a 2011 meg sehogy sem indul. Valaki tud valamit segíteni? PLS!
Sziasztok. Én most már úgy elcsesztem, hogy még az F1 2010 sem indul. Ez a Live kikészít.
Letörlésnél is ugyan ezt írja ki
Optimus Prime
Próbáltad letörölni teljesen, Windows restart és úgy? Adminként bejelentkezni?

Nem nem jó sehogy se
Optimus Prime
Hm, nekem ilyet sose írt ki. OK, cancel, sehogy nem megy?

Sziasztok !
Valaki nem tudna megoldást erre a problémára?
http://kephost.hu/image-587B_4E80986F.jpg