Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megoldva!
Elvileg a wllogin_64.msi kell neki. Feltenném, de ezt írja.
Helló!

Elindítás után ezt írja: kép Ez miatt nem indul el egy játék sem, és nem tudok még offline profilt sem létrehozni. 3.3-as az még jó volt, de mivel az újjabb játékoknak kell a legfrissebb live, így kénytelen voltam feltenni. Ilyenkor mi a teendõ?
Optimus Prime
Ezt a lapot néha érdemes ilyenkor megnézni. Gyakran van hiba. Most nálam jó, de a hotfix nem kell 7 alá, mert ez XP-s bibi.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Pretorian
Wehhh...mi van akkor, ha beszart a GFWL, és nem indul el egyetlen Live-os játék sem...? Se Steam-es, sem non-Steam. Live/játék uninstall/reinstall nem segít, a registryt is kipucoltam...A GFWL Marketplace-rõl is letöltöttem direkt egy non-Steam játékdemót (Bulletstorm), és az sem indul el...a nem Live-os játékok mennek hiba nélkül. Valaki találkozott ilyesmivel? Nem szeretném újrahúzni a Windows-t, viszont egyenlõre nem találtam megoldást...
GTA 4-el és Dawn of War 2-vel próbálkoztam, mindkettõ eredeti, Live-os, Steam-es játék. Tudom hogy XP-re van egy hotfix ami megoldja ezt a problémát, de Win7-re nem találtam ilyet. Az XP-s hotfix meg azt írja ki ha fel akarom telepíteni, hogy az én nyelvi csomagomat nem támogatja, vagy valami ilyesmit. lol.
Valakinek van ötlete?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
nem probáltam sajna ezeknél...:S
ezek újak, akkor probálj meg beirni és akkor kiderül.
azt hittem régebbiek kellenek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

totyak
Engem fõleg újabbak érdekelnének, de azt mondod azok nem jók már.
Pl: Fable 3, F1 2010, Dirt3 Ezek esetleg?

Akkor ha keresek egy Live games list-et google-ban, amik a Dirt2 elõtt jöttek ki, azok tuti mûködnek?
MEg akkor még lehet, hogy utána is néhány, ha Bioshock2-vel nyomtad.

DarkSector
Jah nincs. 😊
Hacsaknem csinált valaki önszorgalomból, de ha mondasz címeket amik érdekelnek kb meg tudom mondani.

Vagy ha Dirt 2 elõttiek akkor 99% hogy mennek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

totyak
Hogy melyikekhez használható másik játék kulcsa.

DarkSector
milyen játéklista?

totyak
Nincs valahol véletlenül egy játék lista?

DarkSector
Ezt mondtam régebben igy ment, az uj játékoknál már asszem ez a trükk nem megy, de régieknél igen, asszem a Dirt2 ota nem megy, bár a bioshock 2-nél még tudtam geow kulcsommal multizni.

totyak
Idõ közben megtudtam, PC-n játszik.
MEg valami olyasmirõl is beszélt, hogy egy eredeti cd kulccsal (FEUL) több warez játékot is tudott aktiválni és online is beengedi.
Ebben van igazság, mit tudtok róla?

DarkSector
Jah. 😛
Jogos.

Optimus Prime
De ez épp elég volt, ahhoz a hogy PC-sek életét megkeserítse. A múlt héten(?), bár mire klikkeltem ezt adta be. XD

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

DarkSector
Nem lett soha 1 nem is lesz, csak a weboldal olvadt egybe.

Optimus Prime
Magyarázd ezt most, mikor az Xbox.com és a Games for Windows LIVe egy lett. 😊

DarkSector
Persze 2 külön rendszer, csak annyi hogy 1 account jó a 2 rendszerhez, de külön van mind2, eleve a játékok mechanikája végett is.

totyak
Megmondom õszintén, erre nem tudok válaszolni. Én pc-n játszom az tuti. Mert boxon lehetséges lenne, pc-n meg nem?

DarkSector
PC vagy X360 mert ettõl függ.

totyak
Akkor nem tudom az ismerõsöm mirõl beszélt. Láttam a Live-ban, a profiljában, hogy van egy csomó játéka, azokon belül egy csomó gamescore-ja. Mondom neki, hogy milyen jól megy a sora, ennyi eredeti játéka van. Erre mondja, hogy fele sem eredeti, de a másolt játékba is be tud lépni az online profiljával és így tudja gyûjteni az achikat (kivéve a multi achikat).

Akkor most hogy van ez? Nem merem kipróbálni az online profilomat másolt játékban, hátha baj lesz belõle.

DarkSector
Nem.
Warez cucc, az ugyanaz mint az eredeti csak krekk van hozzá, és nincsen cd-kulcs.

Ha van cd-kulcsod, régen volt trükk hogy egy másik gfwl kulcs jo másik bizonyos játékokhoz.
Ezzel belépve eredetinem számolja a rendszer és online lesz a játék.

Ha krekkelttel játszol, oda csak offline profil van, nem kell cd-kulcs és nem is számol acsikat, se online se offline.

Hát PC-n életembe nem hallottam még bannolásról.

totyak
De én úgy értettem, hogy letöltök egy játékot, mondjuk Fable 3-at. Ugye nincs eredeti cd kulcsom, de a játék elindul a crack miatt. Elméletileg offline profillal simán tudok játszani. Na most, ha én itt belépek az online Live profilommal, akkor tudom gyûjteni az achikat?

De akkor mi értelme ennek a Live-cuccnak, ha másolt játékkal is mûködik.

DarkSector
Lehet, bannról még nem hallottam.
Multikat is lehet, játéktól függ de nem a játék a lényeg nem attól eredeti hanem a cd-kulcstól.

totyak
Az igaz, hogy letöltött játékokkal is lehet trófeákat gyûjteni, ha online profillal lépek be a játékba? Egyik ismerõsöm mondta, hogy lehet, csak a multi trófeákat nem engedi. Én nem mertem kipróbálni, mert félek, hogy bannolják az eredeti játékaimat.

DarkSector
Ha offline profilt csinálsz, ami nem tárolodik le neten!!!!
Erre figyelj oda.
Akkor nem kér CD-kulcsot.
CD-kulcsot, csak akkor kér ha online profilt csinálsz.

Igen volt drm-nél AC2-ben de tudtommal kiszedték és nem kell már netkapcsolat.

DarkSector
Miért kéne, csinálok neked egy új profilt, és letöltöm neked a játék nélkül is a dlc-ket, az egy másik dolog hogy utána majd fog-e menni a dlc offline profillal...

Mayorpapa
a Ubisoft DRM-mel ellátott játékai nem ilyenek? (Assassins Creed 2 pl.)
De pont te írtad, hogy "Kell hozzá a profil is, amihez elsõnek be lett irva a kódja a játéknak." (930-as hsz) Vagy ez csak és kizárólag az online játékra vonatkozik, a mentésre nem? Ugyanis amikor most is elindítom a játékot, kiirja, hogy jelentkezzek be online, ott pedig meg kell adni a serialt, ami már egyszer ez esetben fel lett használva egy másik felhasználói név altt. Márpedig ha ezt a serialt nem írom be, kiirja, hogy nem lesz mentés.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

RatBaG
a dlc-hez ugyanúgy kell a live profil, szóval ne vedd meg.

Per Aspera Ad Inferi.

DarkSector
Hát eredetivel naná hogy tudsz menteni, eddig nem hallottam olyan játékról amiben a mentéshez kellett net.

Mayorpapa
a kérdés tehát marad: megvegyem használtan A DIRT 3-at vagy ne? (ONLINE NEM akarok játszani vele, csak a mentés a fontos és hogy a LIVE-on keresztül le tudjak tölteni hozzá DLC-ket)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

DarkSector
A warezban nem ment, de ne warezzal nézd.

Mayorpapa
a dirt 2-vel még lehetett offline profillal menteni, a dirt3-al már nem lehet. Fent van a játék a gépemen, és hiába van offline profilom, a játék nem ment. Be kellene regisztrálnom a LIVE-on, akkor mentene...de ez már asszem nem ide való téma.

DarkSector
Menteni tudsz, csak egy offline profillal nem tudsz felmenni multizni.
Ha még mindig úgy megy mint régen, de ha pénzt adsz ne offline vedd meg. 😊

DarkSector
Naná...meg Steam meg mindennél ez van, ahová kell ACCOUNT.

Ezt te honnan vetted. Mért ne lehetne menteni. Ha csinál valaki egy offline profilt, ugyan úgy ment a játék mintha online profil lenne. Ha nem csinál offline vagy online profilt, akkor nem lehet menteni.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Mayorpapa
magyarán ha valaki el akarja adni nekem a játékát, vele együtt kell adnia a LIVE accountját is?

Mayorpapa
igen, ez igaz, csak menteni nem lehet vele!

Ha nem érdekelnek az acsik, és nem akarsz online játszani, akkor egy offline profillal lehet játszani vele (mivel akkor nem kéri a kódot).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

DarkSector
Kell hozzá a profil is, amihez elsõnek be lett irva a kódja a játéknak.

Mayorpapa
valaki el akar nekem adni egy olyan Dirt 3-at, aminek a reg. kódját a Live-on már felhasználták, és azt mondja az illetõ, hogy attól még én is tudom használni. Gondolom ez nem egészen így van, ugye?

Optimus Prime
Néha érdemes megnézni ezt az oldalt, bár a hiba szerintem amiatt is van, hogy túl terheltek a szerverek.
bár jó lenne tudni mit jelentenek azok a kódok. :S Nálam is gyakori egy-kettõ.

dave10000
Üdv.

Gondoltam ide is leírom problemámat.

Tegnap megvettem az AoE Online Greek pack-ot ám amikor aktiválni (redeem) akarom a kódot amit kaptam állandóan ezt írja:
Can't retrieve information from LIVE. Please try again later" "Status code:80153027" or "Status code: 800700e8"
Már letöröltem az egészet a Live cuccokkal együtt de nem javult semmit.

DarkSector
nem tudlak felvenni chat-re

DarkSector
email elég baszod
gyere csetre segitek

berczely
e-mailre emlékszem! a titkos kérdés felejtõs a gamertag sem dereng... :S

DarkSector
E-mail-edre emlékszel?
vagy bármire? beirt adatok születési év neved vagy titkos kérdés vagy gamertag bármi?

berczely
Hali!

Olyankor mi van hogyha még vagy másfél éve játszottam a dirt2vel meg a gta4el (mind2 eredeti) most újra elõszedtem õket de nem tudom a nevem és jelszavam amire be lettek regisztrálva a játékok a kapott kulccsal!

Optimus Prime
A lenti kérdésemre már találtam válasz: nem.
A Marketplace-n való vásárláshoz kapcsolódóan csak megerõsíteni tudom a régebben írt megoldást. Vagyis, hogy játékba belépve, majd GFWL és ott pontok hozzáadása. Mûködik, tudom mert tegnap próbáltam és sikerült.<#zavart1> BS2 DLC-k valamiét kb. fele áron vannak. Lehet tudni bárhol is, ha valami akció van?

Optimus Prime
Most vettem a TRON játékot és már akartam kérdezni, ha egy GFWL játék kódját lehet a kliensben aktiválni? Mint az AoE Online bétáját. És akkor a GFWL-ból indíthatom.