1169
-
#1009 Nem eredeti játékban hol tudok megadni eredeti Live kulcsot? Nyilván a telepítő nem kéri. Vagy az ilyen fajta játékhoz nem krekkelt játék kéne, hanem valami clone verzió? Vagy tök mindegy, csak annyi a dolgom, hogy játékot elindítom, aztán belépek a Live profilommal és majd kéri a kulcsot?
Köszi -
#1008 Akkor lehet
én csak azt mondtam hogy xlive tuti. -
#1007 Egy paradoxon: a THQ játékai Steam megkapták a Felhőt. Néztem az RFG is, pedig az GFWL cím. -
#1006 Pont most ősszel lesz új dashboard például x360-ra ami támogatni fogja a felhő alapú mentéseket.
Viszont nem biztos hogy minden játéknál elérhető, illetve hogy GFWL kliens is majd megkapja esetleg ezt a funkciót, de egyenlőre nem...:S -
#1005 Nem. -
PunkZoli #1004 nem, csak dísznek van -
#1003 A GFWL is menti a mentéseket, beállításokat online? Mint a Steam Cloud? -
#1002 nemámhogynem
max talán hekkeléssel, talán. -
#1001 Sziasztok! Offline mentéseket Online profilba sehogy sem lehet átmenteni? -
#1000 :) -
#999 ...vagy ha mégis, a GFWL tesz róla, hogy ne találd meg őket. Vagy szétkapcsol. vagy szétesik, vagy... -
Lonewolf89 #998 csakhogy kollégiumba ezt nem tudom beállítani. Sajnos. -
#997 hát előfordulhat
ezt bent a router menüjében találod
és csak rányoomsz hogy ENABLED -
Lonewolf89 #996 UPNP nincs bekapcsolva, azt nem is tudom elérhetővét tenni.
Ez probléma lehet ? -
#995 Jah akkor az azért van mert nem multiznak a játékkal...:D -
Lonewolf89 #994 Nem írt ki.
Annyit írt hogy új szerződés van azt fogadjam el. Elfogadtam és működött rendesen utána. Profilomhoz is hozzá rendelte a játékot. Online felenged, keresi a játékosokat be is enged a szobába csak senki nincs bent, és játékost se talál. -
#993 Miután begépelted a kodot, leokéztad elfogadta, nem irt ki egy hibaablakot? egy piros X-et?
Mert van hogy beirod a cd-kucsot más játékét, és nem tudsz multizni. -
Lonewolf89 #992 Nem, de eredeti kódom van hozzá. És eredetiként kezeli -
#991 Hivatalos megvett játék? -
Lonewolf89 #990 Sziasztok !
Megvan nekem az F1 2011(PC) és nem tudok vele multizni. Rendesen regisztráltam achivementeket tudok gyűjteni viszont mikor multizni szeretnék 1 darab játékos se jelenik meg. Ping vagy mi lehet ?
Mit tudok állítani a gépemen hogy tudjak multizni ?
Köszönöm a segítséget. -
Csokis #989 Nincs! -
#988 Hello Srácok!
Eggyik accrol átlehet tenni a másik accra a játék regisztráciot? van rá mód? -
#987 Egyébként a GFW és GFWL hülyítésnek. A Dark Void csak GFW verzió, de a Marketplace-en kapható verzió már Live-os. -
SewerRat #986 Dejó. Köszi a segítséget Totyak! -
#985 Beírod a google-ba, hogy "Games for Windows Live Games List" és kidob egy wikipédia találatot, ahol fel van sorolva az összes eddig megjelent Live (és nem Live) játék egy listában. Amelyik játéknál a táblázatban a Live mellett zöld pipa van, az Live-os. AVP nem az.
Egyébként furcsa, hogy 576-ék sima GfW logos borítót raktak a Fable 3-nak, mert az is Live-os.
Előfordulhat (bár szerintem csak a Live megjelenésekor volt rá precedens), hogy Live-os játékon is csak GfW logo van, mert pl. az én GTA IV-emen a külső borításon GfW logo díszeleg, de a lemezen már ott a Live felirat is.
Valóban megtévesztő néha.
De hogy a kérdésedre is választ kapj (szerintem én is itt kérdeztem valakitől annak idején). Ha minden igaz, akkor a Dirt 2-ig bezárólag lehet a kulcsos dologgal játszani (bár még utána is volt egy-kettő állítólag). -
#984 NEM
mert Gaems for Windows LIVE az win8-ban lesz egy új szolgáltatás.
Tudtommal. -
SewerRat #983 http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Szerepj%C3%A1t%C3%A9k&SelectedGameTitle=Fable%20III&SelectedGame=805dc083-2bc5-4d17-a659-d7e97f3d4707&SelectedGameCategoryID=e013fbd0-5214-496e-a6e4-6ef4ea390ba5
Akkor Fable III-on miért csak a GfW-s logo van? Honnan szüljem meg, hogy melyik lives, vagy sem?! -
ibhu #982 Hát ismét egy EPiC FAIL én akárhogy is nézem nem látom a LIVE logót, Games For Windows nem = Games For Windows Live-al, a képek közt remélem észre veszed a külömbséged...nah ez így eltér a játékon belül is..^^
-
SewerRat #981 És a kézikönyvben is megemlítik a Games for Winfos live használatának lehetőségét. -
SewerRat #980 http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=FPS&SelectedGameTitle=Aliens%20vs%20Predator%20%28LV%29&SelectedGame=4d6d21df-ce28-4fc0-850a-0037b9efc4d2&SelectedGameCategoryID=6cc944ff-c46c-464c-ae6c-e0a246306df4
Rajta van a Games for Windows embléma. -
#979 Erre mondják hogy: epic fail -
ibhu #978 igen, te hibáztál.... AvP nem LIVE-os -
SewerRat #977 Hejhó!
Még működik az a módszer, hogy van egy Live kódom (AVP történetesen) és azt használom egy másik játékhoz (perpill Fable III). Valamiért nem akarja elfogadni. Én rontok el valamit? -
pitjou #976 Xp sp3 van fent, és mostmár nem tudok a régi jelszavammal felmenni, mert valami spamről makognak. Eddig minden oké vplt, de ez az új Xbox live kinyírta a Dirt2-t is meg az F1 2010-et is, a 2011 meg sehogy sem indul. Valaki tud valamit segíteni? PLS! -
pitjou #975 Sziasztok. Én most már úgy elcsesztem, hogy még az F1 2010 sem indul. Ez a Live kikészít.
-
bazsiii95 #974 Letörlésnél is ugyan ezt írja ki -
#973 Próbáltad letörölni teljesen, Windows restart és úgy? Adminként bejelentkezni? -
bazsiii95 #972 Nem nem jó sehogy se -
#971 Hm, nekem ilyet sose írt ki. OK, cancel, sehogy nem megy? -
bazsiii95 #970 Sziasztok !
Valaki nem tudna megoldást erre a problémára?
http://kephost.hu/image-587B_4E80986F.jpg