Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legújabb.
Mármint a simára gondolok, rajta volt a Batman: Arkham City-n is és szerintem a Super Street Fighter IV: Arcade Edition-n is.
Szerintem a 300 MB-os GfW elég lenne...bár ha eredeti játéknál kér frissítést és hotfix formájában nem települ, akkor valamit nagyon elbasztak rajta.
Optimus Prime
Feladom, mindent próbáltam, de a regigsztris bütyköléses módszerrel se megy, pedig tavaly jó volt. Most egyszerûen ezt a hibaüzenetet dobja ki. Kerestem rá neten, de 5-6 oldal után feladtam. Többnyire csak a kérdés van, megoldás nincs. :(

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Na az a lényeg :)
Optimus Prime
Csak megjavult. A lényeg, ha a játékon belül belépek, utána a Marketplace kliens is OK. A hotfixet nem tudtam feltenni, de egyenlõre nincs gond. Játékon belül megy a letöltés és települ is a cucc.

Ez a lista a tuti. A G.o.D. megjelölés meg arra utal, hogy csak akkor LIVE-os, ha a Marketplace-rõl veszed. Legjobb példa erre a Dark Void.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Á megvan :)
Internet kapcsolati hiba azzz. Gecizik nálam is ez a szar. Tegnap nálam is kiírta GTA IV-nél, de offline-ba belépett persze.

Nem tud valaki olyan oldalt ahol fel van sorolva az eddigi Games for Windows LIVE támogatottságú Játékok listája???

Köszi elõre is, wikipédiát nem találtam!
Optimus Prime
Feladom, annyit dicsértem a GFWL-t, de egy azaz két hiba is felütötte a fejét. Újra telepítettem az egész XP-t, de nem tudok csak a Marketplace-szel belépni az Live ID-mel:

Code: 80048823

Pedig jó, más mûködik. Azt is tudom ,hogy játékon belül belépve már jó és utána nem vacakol. De nem értem miért nem mehet ez normálisan?
A másik gond most a XP-s hotfix, nem települ pedig mindent beállítottam, ahogy kell és ahogy tavaly jó volt. Ezzel a hibával leáll a telepítés. Idõközben változott valami?

DarkSector
Mert parasztok.

Volt régebben kép hozzá csak most gondolom folyamat belepiszkálnak és ezért nem jelenik meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
100.000 G után lehet kapsz valamit. Azután adnék már, az 100 játék kimaxolva. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Optimus Prime
Így már értem mire gondoltál. De látom a PC-s RE5-nél neked is egy fehér tégla van.<#idiota>
Erre van magyarázat? Azt hittem a játék kora, de nem. Mert nálam, ami fehér: Lost Planet Colonies, Section 8, Red Faction: Guerilla, Gotham City: Impostors (béta). aminél viszont van borító: Section 8 Prejudice, bioShock 2, Microsoft Flight, Age of Empires Online (béta is), Universe at War, TRON: Evolution.

Örülnék egy késõbbi G pont beváltási lehetõségnek "valamire" ;-)
DarkSector
Megértelek én se foglakoznék vele, csak ugye vettem a boxot és akkor láttam hogy a boxos játékoknak boxos ikonja van míg ha pc-s játékot játszol a profillal akkor egy monitor ikon.
Picit érdekessen van megoldva de egyben logikus.

Ha resident 5-ben megcsináltam az 1000/1000G-t pc az nem ugyanaz boxon, mert ott asszem 1400 a max a DLC-k miatt.
Szóval ezért van elválasztva.

Egy példa:

RE5 PC:

RE5 x360:

Optimus Prime
Ja, mármint hogy azonos címeknél... Mivel nincs boxom ennyire sose mélyedtem bele. :) Csak annak örülök, hogy végre nálunk is "normálisan" mûködik a LIVE:

DarkSector
Külön számolja, pl egy xboxos re5 acsit nem kever egy pc-s re5 acsikkal ÉRTELEMSZERÛEN.
Mokor összehasonlítasz akkor is külön nézi az acsikat mert így logikus.

Optimus Prime
Azt hiszem összeadónak. Onnan gondolom, hogy van pár barátom, aki Xboxon is játszik, de pl. én meg tudom nézni az adatlapján a boxos játékok achijait is.

DarkSector
Xbox on van globális hasonlitgatás, azt viszont nem tudom hogy a pc-s elért pontok felkerülnek-e a listára.

Optimus Prime
Nálam utoljára novemberben patchelte, utólag tudtam meg az említett Prejudice Steam DLC hibát orvosolta. De nálam mást is. Pl. a BioShock 2-nél a DLC menüre kattintva már nem hibaüzenet, hanem a játékhoz található DLC-k listája jön be árral, letölthetõséggel és persze vásárlási lehetõséggel. A TRON-nál dettó, meg is vettem gyorsan a DLC-t. :P
Az említett kliensnél vicc a szöveg meg a link, ugyanakkor néha rendesen bejön vele az xbox.com oldala. A név alatt a G a gamescore, egy játék átlag 1000 pontot add, ha minden achievementet megcsinálsz, nekem eddig a TRON-t és a BioShock 2-t sikerült. Mondjuk ez az achi rendszer nem olyan, mint a steamnél, ott összevethet a globális statisztikával, itt max a barátodéval. :S

Nekem talán a legújabb van, amit az Arkham City felajánlt még.
DarkSector
Most tettem fel nekem még mindig Games for Windows (-LIVE) Marketplace.
És 3.5-ös verziószámú.

Csak tök gáz hogy semmi tartalmat nem ad ki, csak be van gépelve egy link a weboldalhoz és ennyi...juj.

DarkSector
Probáld meg majd ezt: KATT

Allul van hogy English, szedd le és ezzel paccsold meg a játékot, akkor elvileg nem lesz ilyen hiba....

Akinek van kedve jöhet GTA IV-ezni valamikor MP-be <#beka3>
Igen-igen, közben rálestem :)
DarkSector
500MP at 1670Ft.
De a GS az GameScore, amit a profilodon egy G betü jelez, mondjuk "1470G"

Az MP a Microsoft Points amit venni vagy akciók során kaphatsz ajándékba.

Kössz <#worship>
DarkSector
Már valahol írtam, csak hogy máshol büszke légy rá hogy te ügyi vagy mert ennyit elértél, illetve vannak leaderboard-ok xbox-ál, amolyan rangsorolás.

Hogy pl ki maxolta ki ért el legtöbb pontot a játékban, és mennyire gyorsan.
Semmi egyébb haszna vagy funkciója nincs.

*GS helyett Microsoft Points na
Kb. ~3000 FT átszámítva 500GS
Basszák akkor meg, akkor miért van....:S
DarkSector
Bazd szerintem te a GamerScore-ra gondolsz, az nem fizetõegység. :)

DarkSector
Jah névváltás volt.
De nem valami 3.5-nél járt legutoljára a kliens?

Mittudomén :D

Még anno Offlineba is mentette a hülyéje :D

Windows XP-n nem mukodhetett hatékjoynan bizti, aztán lementettem én <#taps>
Universal Extractor kibonja faszán, amúgy meg kell jegyzni azt is, hogy az 1.0.5.0-s patch óta GfW-os a patch telepítõje, de már nem lényeges. :)
DarkSector
MIVAN?
Játékba nyertél MP-t????????????????

Azt hogy a picsába...:D

DarkSector
Huh akkor lehet valami egyedi hiba, mármint hogy nem mindenkinél jön elõ csak 1-2 konfigon, mert ha mindenhol lenne, akkor azért emlékeznék r, mert sok hibát láttam, hallottam de ilyet még nem. :)

Megoldás tuti kell hogy legyen.

Kemény 500 MS pontom van már és a legtöbbet a Quantum of Solace hozta <#zavart2>

El kéne valamire költeni, csak nem találtam még semmi hasznosat.
Pedig láttam más játéknál is ezt a hibaüzenetet más fórumban. Pl. Fable III vagy Dead Rising 2 stb...
Optimus Prime
Ez tény, de más játéknál... bár azt hiszem azóta kulcsot add a Steam és nem integrálja a DLC-t a letöltésbe.

DarkSector
Az nem hiba, mivel a Steam egy rivális.

Optimus Prime
Azért annyira nem felhõtlen a GFWL. Ott volt a S8 Prejudice fiaskó. Végül persze az M$ fixálta a dolgot. Persze ott az volt a baj, hogy a GFWL nem láttam a Steames verzióval vásárolt DLC-ket. Bár ez az egyetlen játék, ami Steamen ilyen formában és nem beváltható kulcs formájában árulja a DLC-ket.

DarkSector
Nem a GFWL a szar hanem a GTA4 mindig a GTA4-el van baj, érdeke a többi 2000 GFWL játékkal nincs gond.

Na még1x <#zavart2>

Igen, de nagy nehezen ráleltem egy külföldi fórumon ahol ajánlják az Universal Extractor nevû szép kis programocskát, ami kibontja az összes telepítõbe ágyazott filet, csak meg kell adni az útvonalát.
Használható az .msi fileokhoz, így az eddigi összes GfW-os patchekhez!!!

Szerintem még bannerba is mehetne, mert eddig mindig feltelepült (BioShock 2, Batman: Arkham City ésatöbbinél is) csak most valami szarság miatt nem engedi a szemétládája.
Igen, de nagy nehezen kellett egy Universal Extraxtor nevû szép kis proggramocska, ami kibontja az összes telepítõbe ágyazott filet. használható az [b].msi[/bg fileokhoz, így az eddigi összes GfW-os patchekhez!!!

Szerintem még bannerba is mehetne, mert eddig mindig feltelepült (BioShock 2, Batman: Arkham City ésatöbbi) és most valami szarság miatt nem engedi.
Optimus Prime
Nekem nincs meg, de köztudottan bugos és idegtépõ a GTA IV telepítése, regisztrációja, aktiválása, patchelése és játszása. Rockstar fiók, GFWL fiók és ha még Steamen vetted....
Milyen Windowsod van? Adminként futtatod?

Visszább olvastam és láttam, hogy másnak is volt már ilyen baja;
Nálam sokadik újraindításra se javult meg.

Faszom bele az egészbe <#violent> GfW
És több játéknál is volt másnak is baja.
Hali ezzel küszködök órák óta:

Valami közbeszól, pedig ezelõtti telepítésnél jó volt a patchelés. Több 10 külföldi fórumon is olvasgattam, de hiába; sehol sem találtam rá megoldást mi kavarhat be. Újratettem a GfW LIVE-ot is, de az maga, mint program nem szólhat bele. Az útvonal meg alap mindig.
Köszi a válaszokat elõre is...
Optimus Prime
OK, játékban belépve és megadva az adatokat már jó. Miért nem próbáltam ezt is? -_-

Optimus Prime
Eddig nem volt bajom a GFWL-el, lehet itt az ideje? Beléptem a Prejudice-ra, de szokás szerint most nem lépett be, kérta az adataim. Gondoltam jobb, ha kívülrõl a klienssel nézzem meg mi a gond. Nem enged belépni. Gyorsan megnéztem a Live.com-on, mert ugyanaz a mail/Hotmail/MSN ID-m is évek óta. Ott OK.
A hiba ok és kódja:

Code: 80048821
Authentication failed.

Ami változott, hogy az aktuális Windows Update-eket telepítettem, ahogy szoktam.