Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak bejött a belépés képernyõ és annyi. Ilyenkor mi van?(GTAIV miatt akarnék regelni).
Köszi!!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
(valid Fallout 3 PC-re)
Csakmert installnál nem látok ilyet, a profilomnál meg nem találtam add productot. Vagy hasonlót.
Þór vígi þessi rúnar
parent accról nem is hallottam 😄
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Valami Gamertag-ot kell beirnom de ezt kapom :Gamertags can only contain letters, numbers, and spaces, and can't begin with a number.
Mit kell ide irni?
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Engem is érdekelne ez a dolog a GTA4 miatt!
Playstation3-on is hasonlo a helyzet a STORE-hoz,és ott már sikerült csinálnom egy accot!
Ezt viszont nem nagyon vágom!Még olvasom a FAQ-t,de nem értem h a játékon belül majd hogyan is fog ez kinézni!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amúgy, ha beregelem más országra, késõbb meg lehet változtatni?
én is mindkettõhöz bepakoltam 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
ez a 3 ugyanaz.
egy profil, 3 platformon.
mindegyikbe ugyanazzal tudsz bejelentkezni.
mert ha nem állítod be, akkor sajna biztos nem fog mûködni.(legalábbis ha gamen belül ellenõrzni a profilod, muszáj látnia, hogy olyan helyen "vagy", ahol van live)
én nem regisztráltam, hanem régi acc-omnak változtattam meg az adatait, így lettem "külföldi"
Nekem kér valamilyen product key-t ide mit kell beírni.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Angol oldalról kell reggelni #14, majd a name generatorral egy név és telefonszám (mást nem is kért) #6 és voilá.
Sajna mindemellett nem találok egy játékost sem. Vagy a játék nem túl népszerû vagy a Live lévén nem sokan tudnak belépni. azért más Live-os játékhoz jó lesz az account. 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A #37-es megoldás tuti biztos? Én próbáltam UK-vel regisztrálni, de irányítószámot tudtam kitalálni.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
talán az USA-ból mûködne, nem tudom
megváltoztatni nem lehet, másikat kell regelni
Ide milyen a következõ adat:
- Irányítószám (ZIP-Code):
- Telefonszám (Phone number): (a kötõjelet nem kell beírni) ???
Most mivel nekem még kamu az adat, kitiltanak? Meglehet utólag változtatni?
a regisztrációnál csak erre kell figyelni:
"A személyes adatok, amelyeket meg kell adnunk: Lakcím, e-mail cím, telefonszám, irányítószám.
Fontos: Mivel Magyarország jelenleg nem tartozik az Xbox Live által hivatalosan támogatott országok közé, ezért magyarországi címet nem tudunk megadni. A regisztráció sikerességéhez külföldi címet kell megadni, olyan ország-belit, amely támogatva van. A kiválasztott ország hivatalos nyelvén fognak megjelenni késõbb az Xbox Live Piactéren lévõ információk, ezért ezt is figyelembe kell venni. Ha angol nyelvet akarunk, akkor Angliát (United Kingdom) vagy Amerikát (United States) kell megadnunk országként. Fontos: A lakcím (város, utca, házszám) megadása tetszõleges, ezekben a mezõkben bármi állhat. A rendszer azonban leellenõrzi az irányítószám és a telefonszám hitelességét, ezért ebbe a két mezõbe az adott országhoz tartozó formátumú adatokat kell megadnunk (például Ausztriában négy számból áll az irányítószám, míg Angliában hét karakter, számok és betûk vegyesen). Az alábbi bekezdésben példát mutatok a jelenleg ajánlott angol telefonszámokra és irányítószámokra. Ezeket bárki használhatja, megadásuk nem illegális, és nem ütközik törvénybe.
Angliai adatok (ha az angol Piactér-régiót szeretnénk használni):
- Irányítószám (ZIP-Code): RG216YJ
- Telefonszám (Phone number): 0870-7502743 (a kötõjelet nem kell beírni)
Fontos: A választott országot, és ezzel együtt az Xbox Live Piactér nyelvét késõbb már nem lehet megváltoztatni. Ha mindenképp ezt akarjuk, akkor elölrõl kell kezdeni a regisztráció folyamatát, és új profilt kell létrehozni."
Drephis: igen, használható mindkét platformon
Egy rendes leírást lehetne készíteni, hogy hogyan kell elkészíteni, és hogy utána mit is lehet vele kezdeni.
help
na, az zsír.
minden buhera nélkül, teljesen alapvetõen megy vele ?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/