1169
-
#289 Kösz, remélem nem szúrok el semmit. -
#288 Az offline és Online az a 2 más nem zavar be nem vesznek el a mentések sem! -
#287 Köszi.
Most olyan kérdésem lenne, hogy haverral úgy döntöttünk kipróbáljuk coop-ban a GoW-t. Namármost nekem ugye eddig csak offline profilom volt, ha most csinálok egy online-t akkor az mennyire kavar be, elvesznek a mostani játékaim offline mentései, vagy mi történik?? -
#286 de. -
xxxpaulxxx #285 de, csak elgépelted:D -
Csokis #284 KATT! -
#283 Már nem lehet más játék LIVE kulccsal GTA 4 multizni? -
#282 500ft-ért vezsek 1-et
küld el postán
-
#281 Nem igazán találok semmit :( -
xxxpaulxxx #280 dokumentumok->felhasználónév>apdata... és itt keresést alkalmazd -
#279 -
#278 Olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a win7-et (de minek?) és át akarom rakni a mentéseimet xp-ről. Igen ám a fileokat átrakom ,de az offline live profile filejai hol vannak, vagy mit kell ahhoz átmásolni? Előre is kösz. -
#277 Sziasztok.vannak eredeti games for windows live serialjaim:)
RESI 5,GTA4 megy veluk.meg van 3db abbol 1 ugynezki elkelt:)
akit erdekel irjon PM-et.
-
#276 mien játékba szeretnél multizni? -
#275 jah hallottam hogy GTA4 régebben ment ezzel a trükkel, de egy ideje már nem. -
#274 Igen
Carloska HUN -
#273 Carloska után szóköz van? -
#272 Emberek vegyetek fel
Carloska HUN -
xxxpaulxxx #271 én meg fordítva:)
persze mostanában single-ezek új gép miatt, de amúgy a multi nyomulás a legjobb:D -
#270 Én csak belenéznék milyen multiba mert ha nem tetszik úgyse tolom.Amúgysem vagyok nagy multis single híve vagyok. -
xxxpaulxxx #269 engem nem akar felengedni mert hogy "nem eredetiek a fájlaim"Oo
Nem engedek a grafika updatekből -
#268 HUH télleg GTA4-enk is kiprobálom a multiját feltéve ha működik majd! -
#267 *a játék elmentéseket gépen tárolja... -
#266 Nem tudom én mikor a GTA IV-et újratelepítettem, csak a játék elmentéseivel kellett foglalkoznom, XLive mappával nem kellett foglalkoznom.
A játék elmentéseket online tárolja a rendszer. A többit, mint pl achievementek, azokat online. -
#265 jah nem profilhoz kötött, mint xboxon? -
#264 Nálam elég csak a játék mentéseit kimásolni. -
#263 egy fontos kérdés...hogy lehet kimenteni a játékmentéseket a profilhoz, ha ujraraknám a játékot??? -
#262 a fenti linken regisztrálj, akkor usa lesz -
#261 itt a lényeg hogy csak akartad... -
#260 nem lehet törölni. -
#259 Valami nem okés ezzel a live-os regisztrációval :(
Ez alapján végigcsináltam mindent pontosan ugyanígy persze más nevekkel,de ahogy beléptet ott a megadott angol helyett Magyarországot írja ki mintha azt adtam volna meg azt meg úgye cseszhetem.
Hogyan lehet törölni ilyen live-os profilt mert akkor megpróbálom újból?? -
#258 Multkor ezt akartam tesztelni veled.
LIVE kliens LINK. Utana telepisd fel. -
#257 nekem legujjabb live van
:D
mennek a játékok a kulcsos trükkel.
2 fő kérdésem van....hogy tudnám elmenteni a játékok állását a profilomhoz?
és a másik, hogy
NINCS OLYAN PROGRAM, amivel a live-ot játék nélkül lehet kezelni haverokkal üzengetni stb??????
Felvettem magamat x360-on is...:D
jo lenne magammal dumálni
:D -
#256 Akik nem tudják használni, azoknak biztos az.
Én például áldom a LIVE-ot, de hiába magyaráznám, nem győznélek meg.
Országváltási gond meg gondolom nem csak LIVE-nál van jelen (tényleg, ilyenkor, ha elköltözik valaki az országból, akkor ilyen szempontból rossz neki? :P), csomó más egyéb helyeken nem lehet még változtatni az egyszer beírt adatot.
Pl szeretnék én sg-n nevet változtatni, mert lassan gyerekesnek érzem ezt a fery-t, y-al. :/ -
#255 naugye, mondom én, hogy csak fejfájás. -
#254 O basszus anno az offline profil létrehozásánál nem figyeltem és Magyarországot adtam meg.És nem módosítható :(
Csinálhatok újat :( -
#253 Már megoldottam offline profilból kiléptem és újra belépésnél már kérte volna a kódot! -
#252 semmi extra dolog nincs. mikor bejön a játék nyomsz egy HOME-t. connect to live gomb kiírja, hogy nem tud csatlakozni valami miatt. erre nyomsz egy try againt, mire kérni fogja a kódot. én az összes eddigig megjelent liveos játékot a gta4 kódommal játszom live3.0ban. -
#251 a live egy nagy rakás fejfájás. -
#250 És akkor most ezt a live kodos dolog hogyvan?
Mert régebben volt hogy vettél egy live-os game-et és tudtál vele tolni minden liveos game-et.
De most jött a 3.0-ás live és ez már nem játszik vagy igen?Erről irna valaki most mi a helyzet?