1169
-
#329 Kénytelen voltam újra rakni a winfost egy vírustámadás miatt.
Kíváncsi vagyok ezek után fognak-e normálisan működni a Live-os játékok. :) -
SL #328 köszi szépen! -
RYO21 #327 mygamercard.net
Asszem ez. -
SL #326 Hellósztok!
A ranglistát hol lehet megtekinteni? -
#325 Hello.
Bajom van ezzel a progival és az összes játékkal, amibe be van építve ez a fos.
Mindegyik játéknál belassul, fagyogat, már a menüben is vagy a menü előtt is, de vana hol cska a játékban jön elő, egyszerűen kezelhetetlen.
Ahol eddig probléma volt:RF - Guerrilla, Quantum of Solace, Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes, Hour of Victory.
Más játékok renben vannak.Csak a Live-osok szivatnak.
Mi lehet a gond? -
#324 ha eredeti, akkor mit akarsz csinálni rajta? -
xxxpaulxxx #323 Menj el a street fighter 4 topicba és ott van egy leírás... ami IDE se ártana ha bekerülne... legalábbis valami hasonló:D -
Aki955 #322 a LIVE-ra gondoltam -
Aki955 #321 Helló! Úgy tűnik lehet lesz eredeti DIRT 2 őm de nem tudom, hogy akkor most hogy kell megcsinálni hogy jó legyen. PLS segítsetek -
#320 bár mindegy, mert még egyik sem jelent meg.
a section 8 meg tudtommal kivétel ami erősíti a szabályt, mert ez az egy asszem ami nem megy. -
RYO21 #319 ejj pedig épp a live miatt akartam leszedni. -
#318 állitolag a section 8 nem megy más játék kódjával szal egyáltalán nem biztos -
#317 menni fog...:D -
#316 Arra leszek kíváncsi hogy a Dirt 2 és a Bioshock 2 megy-e majd a flatout kódommal Remélem igen. -
#315 Ja köszi ^^ -
Csokis #314 Akkor segített a linkem, ennek örülök! -
#313 Na megcsináltam müxik de nem a .NET el hanem a registry átírással. -
#312 .net framework 3.5-öt rakd fel és fel fog menni. -
#311 Már csak azt kéne tudni hogyan tudok biztonsági mentést csinálni a fileról. -
Csokis #310 Gondolom. -
#309 De akkor még mielőtt nagyon elbaxom a gépem csinálok egy vissza állítást. De ha megcsinálom akkor ugyan úgy kell vissza csinálni is? -
#308 Aha ebbe volt egy másik megoldás is de az nem ment mindenkinek. És megint leírta a srác ugyan azt. -
Csokis #307 Elméletileg igen, de ki kell próbálni a gyakorlatban. Még találtam ezt a topikot is, KATT! -
#306 Akkor ha jól értettem abba a linkbe akkor ezt kell megcsinálni: "To change the system installed in place of language, run registration editor, and then navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language registry key, and then change the value date for the "default" and "InstallLanguage" the value of the registration of "0409" on behalf of American English.
Then, open control panel and select the language and where to start. At the local selection and advanced tab, set the English language (U.S.) non-Unicode programs of the default format and language. Click on "OK", and then re-starting system." De ha utána vissza rakom az eredeti nyelvre akkor fog menni vagy nem? -
Csokis #305 Erről a hibáról csak ennyit találtam, KATT! -
#304 Köszi XD éppen most találtam már rá én is^^ de köszi a segitséget. -
#303 Előző kérdésem már tárgytalan. De nekem is ez a problémám mint adiosnak. -
Csokis #302 3.0 alap, KATT! A legújabbra frissítés pedig, KATT! -
#301 Hali! Tudnátok 1 linket adni a legfrissebb LIVEról? -
#300 Hello!
Letöltöttem a games for windows live 3.0-t,de amikor elindítom azt írja h töltsek le vmilyen hotfixet az xp-hez. Miután ez megtörtént és telepíteném a frissítést azt írja ki h nem tudja feltenni mert a telepítő nyelve nem egyezik a windows-om nyelvével. Ha átállítom angolra vhogy úgy sem jó. Kérdésem az lenne h h tudnám működésre bírni? (offline profilhoz kéne) -
#299 Tudom én, ismerem a LIVE-ot eléggé. :) -
#298 nekem 10 perc csak...miért ne segítenék...
:D
kell nekedis ?
utána x360-on és pc-n is lehet használni egyaránt.... -
#297 Hogy te milyen rendes vagy hallod-e. :) -
#296 password ne aggodj, mert több emberkének csináltam már, és nem használom helyettük...vagyis korrekt modon le sem irom magamnak...hisz nekem már van, és tök értelmetlen.
amugymeg bármikor lehet password-ot változtatni utána is, ha zavar esetleg a dolog.. -
#295 figy privátban ird meg ezeket:
mi legyen a gamertag-od, és mi legyen a password, és oat kreálok neked, ha szabad az adott gamertag, amit irsz....
mivel sok féle gamertag foglalt már...account nickname másképpen...ezért irj utána sorban 3-4 másik gamertagot, ha nem lenne jo az első álltalad irt, akkor megprobálokm a többivel.
nah enyi, ehhez 10percet kérek majd és adom az adatokat privátban... -
#294 Nekem lenne egy komoly problémám, segítség kéne!
Megvettem a Section 8-hoz egy kódot, majd csináltam egy angol acc-ot a LIVE-hoz. De nem működik. MOst végigcsinálnám a 292-es HSZT-t, hátha, de a LIVE hozzárendelte a sorozatszámot a régi acc-hoz.
KÉRDÉS: hogy lehet a kódot levenni/szétválasztani az acc-tól?
KÖszi előre is! -
#293 ha kell egyébb segítség, akkor irj. -
xxxpaulxxx #292 ezt csináld végig
Amúgy ezt be kéne tenni bannerba:)
Vagy erről egy leírást, hogy ne kelljen 10 percet végignézni:D -
#291 amerikai vagy angol accot csinálj a fenti linken -
#290 Na most még annyi, hogy az acc létrehozásánál nem kérte az utcát telefon számot, amihez ugye a kamu angol/amcsi kellene, ez gond, vagy nem kell vele foglalkozni és nyugodtan írhatom a GoW termék kódját a liveon belül?