Games for Windows Live
← ElőzőOldal 24 / 24
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sikerült, de ne kérdezd hogyan 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
újat kell csinálnod, a meglévõnél nem lehet címet változtatni
Köszi, remélem jó lesz. Van egy accountom, azt az angol oldalon átváltoztathatom a nemzetiségemet? vagy regisztráljak újra?
Tudom, hogy lol, de én már nagyon játszanék a neten, de sehova se tudok jutni ezzel a sz*r Live-vel
Nekem nem megy. Ha valaki tudna csinálni egy felhasználót-t nekem nagyon megköszönném, én ehhez hülye vagyok.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Oks, Köszi 😄. Meg van a Nick-em, aztán ha jól értem pötyölgjem át angolra a címemet? Valakit tud mondtani egy hamisat? Köszönöm mégegyszer válaszotokat!
Xbox360-nál úgy lehet megoldani, hogy regisztrációnál megadsz pl. egy kamu angol címet. (Én egy Citadel festékesdobozon lévõ címet pötyögtem be). PC-n nem tudom hogy megy ez a regisztrációs dolog.
Próbáld meg, hogy Te is beírsz mondjuk valami angol címet.
Próbáld meg, hogy Te is beírsz mondjuk valami angol címet.
gamertag: kenobita
Jah nemmegy, de lehet Fake címmel kicselezni, de ehez énse értek, de egy hozzáértõ ember majd ír példát.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
SZia! Ha jól tudom Magyarországról a LIVE nem mûködik. De majd hátha egy hozzáértõ ember is válaszol.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Hello, kezdtem én. Eredeti Gears of War játékom van PC-n. Beírtam a szeriált, hogy Live tag legyek, elvégeztem mindent, aztán kiírja a game-ben, hogy nem tud csatlakozni.
Elnézést, ha VAN ilyen téma töröljétek, sajnos én nem találtam. Ha rossz helyen van a téma rakjátok át ahova jó, én új vagyok. Köszönöm!
Elnézést, ha VAN ilyen téma töröljétek, sajnos én nem találtam. Ha rossz helyen van a téma rakjátok át ahova jó, én új vagyok. Köszönöm!
← ElőzőOldal 24 / 24