Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a hibakódot dobja : 0x80151908
Mi a teendõ ?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
friends opcióba mész, ott van tutira hogy barát felvétele (add friends), angolul természetessen, és ha rányomsz, akkor beirhatod a keresett baráát nevét egy csikba, majd rövid üdvözlõ üzenetet küldhetsz, stb stb és ha belép az illetõ, és vissza csekkol akkor a friends opcióban a listán megjelenik a srác neve.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amugy sajna nincs.
ezért konzolon jobb, ott nem kell játékban lenned ehhez a barátok kezeléséhez...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Next PC upgrade: 2022
Nálam is van egy kis gond, Gears of Wart tolnám (természetesen eredeti) de nem tudok livera csatlakozni. Régen Dawno of War 2 demója miatt regeltem és mûködött rendesen, most valamiért nem ment (lehet a jelszavam nem stimmelt vagy valami) szal újra csináltam egy live-os accot, de nbem megy. Egyszer belépett, frissítette, aztán mikor újra be akartam lépni,hogy játszak már nem engedett be.
Ezzel a hibaüzivel kkirak: Can't connect to Live. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE.
Rendesen regeltem, ahogy annó és most is a biztonság kedvéért a GS-es videó alapján csináltam.
Légyszi valaki segítsen, mert így singlebe sem birok játszani, ugyan is nem menti el. :s
Elõre is kösz!
most regisztrálok,de a születési dátumom bárhogy írom be nem fogadja el.Pontosan hogy írjam be???<#lama>#lama>Hiába írom be úgy ahogy kéri,nem fogadja el<#violent>#violent>
PLS segítség<#falbav>#falbav><#email>#email><#nemtudom>#nemtudom>
Olyan nincs hogy félig mûködik menteni nekem is ment de az lószart nem ér.
LIVE-os game-ek listája ami mögött ott a zöld pipa a live-nál az live-os is.
Achivementek vannak. De a G-t nem jól számolja.
Az f**sza ha ez nem lesz jó semmire <#szomoru1>#szomoru1>
Dirt2-vel tudtad tolni?? Akkor univerzumban egyedül vagy mert senki más nem tudja más game kulcsával!
Vettem egy játékot(Conflict😄enied Ops)direkt azért mert live-os,de a benne lévõ kulcs nem 25jegyû,hanem 28,s így nem fogadja el akárhogy variálom.Nem tudok egyik játékommal sem multizni emiatt...
Ezelõtt a haverom GTA4 kulcsával nyomtam,minden játékban(CODmwf2,Dirt2,Resident Evil 5 stb...)tudtam menteni,multizni.Tudna valaki megoldást erre a gondra?
egy olyan problémával állok szemben, hogy újratettem a win-t, és elfelejtettem a games for windows live -ban létrehozott account-om címét és jelszavát:S
egyedül a felhasználónevet tudom 😞
ki lehet deríteni esetleg valamely windows honlapon keresztül hogy mely e-mail cím tartozik hozzá?
Mert ezzel az accountal készített save game- fájlok így(offline módban készültek) szinte használhatatlanok 😞
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
vannak bugok benne szerintem a törés végett.
amugy annyi érdekes!!!
hogy ha beirom kijelez hogy nem jo a cd-kulcs, és kinyomom ESC-el, az archivementeket ettõl még megadja!!!!!!!!!!!
😄DDDDDD
csak multi nem megy...
Dirt2-nél nem jó. Gondolom innentõl kezdve többi újhoz sem lesz jó!
ezt nem lehet kibekkolni...
egyéni hiba lehet ha nem megy.
régebben is irtak iet... szerintem nem igaz...nekem ment, mikor ezt hallottam hogy 3.0 val gta4 nem megy multiba.
de meg kell probálni...
vgyis a multi, és archive ugyanugy megmarad, vagy kieshet...
Ezután már nem jó 1 cd kulcs sok más játékhoz mert GTA 4nél olvasom hogy nekeik a GTA 4 már nem megy más live-os kulccsal.
Igaz ez??
Mert én még nem frissítettem nekem még mennek a játékok (FUC,Batman,Resi5)
Valami progi csak zavarta a Live-ot...
Qwerty4
Kíváncsi vagyok ezek után fognak-e normálisan mûködni a Live-os játékok. 😊
Qwerty4
Asszem ez.
A ranglistát hol lehet megtekinteni?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Bajom van ezzel a progival és az összes játékkal, amibe be van építve ez a fos.
Mindegyik játéknál belassul, fagyogat, már a menüben is vagy a menü elõtt is, de vana hol cska a játékban jön elõ, egyszerûen kezelhetetlen.
Ahol eddig probléma volt:RF - Guerrilla, Quantum of Solace, Star Wars: The Clone Wars - Republic Heroes, Hour of Victory.
Más játékok renben vannak.Csak a Live-osok szivatnak.
Mi lehet a gond?<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf>
Qwerty4
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a section 8 meg tudtommal kivétel ami erõsíti a szabályt, mert ez az egy asszem ami nem megy.