Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv, lenne pár kérdésem:
azt hallottam, hogy 1 játék cd kulcsával, több játékot is le lehet tölteni. igaz ez?
Megvan nekem a GTA 4, de steamen vettem meg, van CD kulcs benne, de hogy kell beírni a GFWL-be? És hol? Aztán reedem codenál meg mindenféle adatot kér, de nem fogadja el, mert nem tudok választani országot... USA van alapból... ennyire szar lenne ez a rendszer?
DarkSector
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
cool

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

norbi2fraktal
pl arra gondolsz hogy a Leaderboard-ban egy magyarnak usa zászlója van?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
érdekes dolog.
a game for windows live profilban láttam hogy a zászló képét néhány ember megváltoztatta, azt meg hogy a ..csába kell?<#fejvakaras>

Köszönöm,megpróbálok elszöszmötölni rajta. De azért ha valakinek van valami ötlete az ne fogja vissza magát. 😊
Hat az azért nem olyan egyszerû...
Ennek a "hibának" a megoldására már adtam linket a #305-ös hozzászólásomban! <#smile>

Megnézted egyáltalán, hogy én mit linkeltem? Mert azon nincs Live, ezért is kérdeztem, hogy melyik változatot vásároltad meg.

Törölt felhasználó
rakj fel win 7-et!
Sziasztok! Nem tudom telepíteni a KB938759 hotfix-et mert a gép szerint nem megfelelõ rendszer van telepítve. (XP Home magyar SP3) Ezt írja ki:The version of Windows you have installed does not match the update you are trying to install. Tudnátok segíteni? Már nagyon régóta szenvedek ezzel a problémával.
Törölt felhasználó
Mértnem??
Rá van írva hogy games for windows lve meg minden baromság😊
Attól függ, hogy melyik kiadást vetted meg. Ha ezt, akkor ne is keresd a kulcsot, nem jár hozzá, ergo nem tudsz multizni.

Törölt felhasználó
Helósztok,ma szereztem be elsõ games for windows live játékomat,pontosabban a juiced 2 hot import nightsot,és amikor be akarok regelni kér valami kódot.Nos a tokban,se a füzetkében nem találtam semmi kódot.
Rákattintottam arra hogy i need a product key és csak kidobta a játék adatlapját.
Valaki segítene hogy hol találhatom meg ezt a kódot??
Ui:A játékot az 576-ban vettem,Szeged pláza.
még mindíg kérdezem hogy a bbc2 ben hogy tudok menteni ? mert abban is kéri a kódját nekem meg nincs amit meg generál a generátora nem veszi be (Y) köszi elõre is !
DarkSector
nem értem nekem nincs meg a játék viszont a gow-os kodom még mükszik.
az is gfwl játék.

idáig jo volt kod tavaly vettem januárban. akkor? :S

DarkSector
akkor vagy globális probléma és mindenkinek szar, vagy vidd vissza azonnal oda ahol vetted, és mutasd meg nekik hogy nem megy, ki szokták asszem cserélni, nem te leszel az elsõ...

igen eredetim dobozban van kod mégis nem jo. :S

DarkSector
nem fogadja el a cd-kulcsot
probáld meg ujból beirni
ha eredeti kulcs valszeg elirtad.

norbi2fraktal
serial

bocs.

Mi a oka? akartam online multiplayerbe menni de nem megy.

mégeggy kérdésem van bbc2 ben hogy tudok menteni ? mert abban is a buzi kis kódját kéri nekem meg nincs amit meg generál a generátora nem veszi be (Y) köszi elõre is !
Sikerült megoldanom ugyhogy nem kell a segítség ha valakinek ilyen baja lenne szoljon és segítek!!! jo bindzsulázást😊
Hááááj!!! Szeretnék segítséget kérni. Program hiányol valami hotfix frissítést. próbálom updételni de viszont azt nem engedi mert valami nyelvi hülye bajt dobfel... KB938759 Setup error! Guglibarátom meg valahogy nem akar segiteni. XP SP3 van fent a gépemen. Segítséget elõre is kösziiii!
DarkSector

hello
honnan tudom leszedni a legujabb games for windows live-ot??
nem találom sehol

?

Flatout 2 nem lájvos, csak az ultimate carnage.

De honnan vagy kitõl kérjek?
Mert most rákerestem arra is, és sehol sincs az országban. (nem MO.)

Akkor most kérj egy Flatout 2 serialt😊))))
FSpofon
Csak korlátozott alkalommal lehet aktiválni egy kulcsot, mivel nem rendeli a játékot a live accountodhoz.

Arab money

Nah itt az én problémám:
Szeretnék online játszani de nem megy. Régebben mûködött ugyanezzel a LIVE verzióval (2,0) és játékkal.
Ha egy kapott GoW keyyel próbálom amivel régen ment akkor ez fogad

Ha pedig azzal a keyyel amit a Game Roomhoz kaptam.( ingyen lelehet tölteni és kapsz hozzá kódot)
Akkor pedig ez:

Újabb kliens szerint nem ehhez a játékhoz tarozik a kulcs.

Tud rá valaki megoldást??? Mert nem akarok 5-6 ezer forintot költeni (átszámítva RSD-rõl) egy új kulcsra ami nem is biztos hogy mûködik.

naggyon király! köszönöm szépen !
Csinálj egy OFFLINE profil-t. <#smile>

valaki segítsen nekem könyörgök már lassan 😊😄
Sziasztok! Nekem is az a problémám volt,hogy azt a bizonyos hotfixet nem tudom telepíteni,mert angol az update és magyar a rendszer. Ezt már megoldottam viszont most az a baja,hogy nem a megfelelõ verziójú rendszer van telepítve. 😛 (Win. XP Home 32bit magyar) Ezt az üzenetet írja ki:The version of Windows you have installed does not match the update you are trying to install. Most mit tegyek? Vegyek új operációs rendszert? Légyszi segítsen valaki,mert már tényleg nincs ötletem,hogy mit csináljak. 😞
hát de nekem nem kell online cucc csak h tudjak menteni single playerben!😞
Bence94
ahhoz hogy online profillal told kell a kód.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sziasztok lehet h én vagyok a béna de egyszerûen nem ment a dirt 2 se meg a bbc 2 se 😞 mi a túróért nem tudok ? játék közben be se enged jelentkezni a live ba mert ugye nem eredeti a játék de nem is akarok multizni csak single playerben nyomni valaki okosabb segítsen nekem legyen szíves! <#falbav><#banplz>
FSpofon
a fenti linken kell regisztrálnod egy új fiókot angol vagy amerikai címre.

Arab money

Hello!

Valaki tudna segíteni? Nemrég vettem meg a Lost Planet extreme condition-t. Viszont van egy kis problémám. Indításnál ha beírom a win live id-met, ezt írja: "Can't connect to LIVE. You maybe using a Windows LIVE ID from a region that is not supported by live." Elvileg regisztráltam mindenhova ahova kell és hiába lépek be, mindig ezt a szöveget látom újra és újra. =( Plz segítse, aki tud.

fery02
Legújabb kliens, eredeti játék. 😄

Ez a legbiztosabb.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Akurva életbe! Mostmár GTA IV-et se birok játszani GoW keyyel!
Ha felteszek egy régebbi klienst akkor müködni fog? Próbáljam meg?

ok
adikakk
Jó napot.
Szeretnék egy games for windowlivos játékkal játszani de valami van a programmal nem indul el nagyon szeretném megtudni mi baja van ezért fordulok hozatok segítségért.
A válaszaitokat elõre is köszönöm.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

drogosgeci
nehogy ilyen rohadt drágán vegyél..

itt olcsó: http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=27

vagy ha van bankkártyád akkor xbox marketplacen töltsd fel paypalon át

És aktiváltad is a profilodat?
Igen, úgí tudom, hogy ugyan azt a pontot kell venni GFWL-hez is, mint Xbox 360-hoz. <#smile> Nézz szét GFWL fórumon, ott biztos találsz valamit vagy megkérdezheted.

MrDevil
Hali!

Nem tudja valaki véletlenül, ha veszek egy klikk ilyen kártyát akkor azt fellehet használni a GFWL-hez is ?