1169
-
jah a régit naná hogy nem lehet mivel azt régen arra tudtad regelni amire akartad a mostaninár azért ven 1 mert ő adja először. logikus csak tök felesleges. -
ezaz. nem tudom atirni a gamer tagot, az ujat meg csak egyszer lehet... -
csibe70 #607 nekem kéne ha még áll a dolog
-
csibe70 #606 figyelj darksector mindjárt csinálhatod
-
figy én hajlandó vagyok csinálni neked, de akkor mondj egy e-mail-t, meg pass-t meg ilyeneket, és megcsinálom neked.
küld adatokat privátba, nem tartozik másra, majd ott elintézzük.
mármint ha kell a segítségem. -
szatyiii #604 nem jelenik meg a gamertag
-
szatyiii #603 ok köszi értem már de magyar reggel sem sikerül regisztrálni -
nem most télleg ilyen buzernyák, hogy találomra ad egy gamertag-ot, és neked kell váltanod regisztrálás utáán.
de csak 1x teheted meg ingyen, legalábbis ezt hallottam, minek ez a kavarás faszomsetudja. :S -
szatyiii #601 Segitsetek havernak csinálnám meg a külföldi reges live-ot nem emlékszem ugy látszik mert én ugyan magamnak jó rég megcsináltam de, az övénél elakadtam az id-t megcsináltam neki de a gamertagot nem dobja ki. Én rontok ell valamit ?
-
mi?
már irtam hogy régóta lehetett már magyar accountot csinálni de a rendszerbe bejelentkezni és játszani 2010.11.01-től. -
szatyiii #599 akkor most az csak kamu hogy 12-étől mi magyarok is tagjai leszünk a live-nak?
-
jah akkor marad a WAREZ. :) -
igen a régiek továbbra is működnek, de csak a régi játékokkal akár többel is pl a GoW GTA4 FUEL SF, az újakhoz saját kulcs van és csak egyszer felhasználható pl F1-2010 Dirt2 , ugyanugy ahogy a steamnél -
felmész a netre.
xbox.com, és ott kell lennie olyannak, vagy GFWL kliensben is nemtudom, hogy "change gamertag" 1x ingyen van utána már 800ms pont. -
A Live kulcsok egyszer használatosak: beírod és azt örökre a fiókhoz rendeli. Ami eddig gond is lehetett. A Steam dettó, de annak normális UI-je és rendszere van. Nem tud elveszni. A Red Faction Guerilla-t pár hete vettem, de eddig nem mertem kipróbálni se, mert kérte a kulcsot, igaz offline is lehet tolni, de nekem kell a stats.
Nekem más bajom van. Én beírtam a felhasználónevet(?) TheFreeman85HUN, de ehelyett a fiók nevem mégis GladFob4 és nem lehet/tudom megváltoztatni. Nem mintha zavarna, fél évente úgyis nick nevet váltok, ahol lehet. -
jah közbemár értesültem róla!!
szar szar szar ennyit tudok mondtani.
ahogy nem veszek steam-et, most gfws-se fogok.
bár érdekes a régi kulcsok még mennek nekem.
vegyetek gyors régi játékokat. 990ft/db -
Az uj accomat elfogadta. Csak az a baj, hogy en a masik Nicket akarom ! Mekkora szives, hogy csak egyszer lehet nevet valtoztatni raadasul utana fizetni kell ... -
hát apám nagy tévedésben élsz, már egy jóideje egy kulcs egyszer regisztrálható, mármint az új GFWLos játékoknál :) -
steamben csak regisztrálok, aztán kész. Nevet változtathatok meg minden, játékot is steam telepíti vagy beregisztrálhatom (be kell tenni a CD-t majd beírni a kulcsot). ennyi.
Itt meg szopok. Nem is tudom lecsatolni egyenlőre a gfw Live accomat az msn ről... Am a Gears of Warról van itt szó. -
akkor ne csoldálkozz, mer az már "egyszer használatos" kóddal megy... -
dirt 2 -
figy melyik játék kulcsát akartad beirni?
uj játék? -
nah megkérdeztem haver használja kulcsát több játékba és megy. -
azt akkor nem vágom.
lehet változtattak rajta mióta utoljára játszottam? minnya megkérdezem haverokat. -
Másik angol reggel is próbáltam, de az azt írta hogy a kulcs foglalt, akkor most hogy van ez? -
nem.
a kulcs végig szabad, mert nem a live regeli be, hanem csak maga a játék jegyzi meg. ha kell 800 játékba beirhatod. -
szóval ha törlöm az accot a kulccsal akkor felszabadul a kulcs? -
hol egyszerűbb a steam-ben?
itt live-on, egy oldalt kell csak kitöltened. kb 10 másodperc. XD -
sw ott egyszerubb regisztralni meg minden :D -
gfwl key nem veszik el beirtad játékba akkor beirhatod utána megint, ez nem szar steam! -
elveszik szerintem. De csak a GfWLive cuccomat nemtom torolni... sziivas -
és ha törlöm az accountot, akkor az ott beregelt key-emmel mi lesz? -
az msn em ugyanezen van. ha kitorlom az egesz kitorlodik, es meg msn em sem lesz nem? Baszki -
koszi meglesem. szerintem akkor elerheto lesz. -
account.live.com-on lehet törölni, de nem tudom hogy a nevet felszabadítja-e -
uj acccounttal sikerult belepnem. Nem tudom torolni a regit, hogy az lehessen a nickem? -
xbox.com-on próbálj belépni először, nekem volt vmi új szerződés amit el kellett fogadni -
Probalok bejelentkezni klienssel:
Sign in error
There is a problem with your account that you need to resolve before signing in.
Click here to resolve.
Code: 80154017
ranyomok a click here re, bejelentkezek livera, erre Ooops! What happened to this page? ... szar Szarfos szar -
jah nekem frissitett ma mert rég nem használtam ár. -
ez is full üres magyar profillal :/
egyedül a kane & lynch van fent meg a DLC-k, de a heti leárazásokból így teljesen kimaradunk. talán majd a jövő héten induló új GFWL oldalon.