Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hallottam, hogy 1 játék cd kulcsával, több játékot is le lehet tölteni. igaz ez?
Megvan nekem a GTA 4, de steamen vettem meg, van CD kulcs benne, de hogy kell beírni a GFWL-be? És hol? Aztán reedem codenál meg mindenféle adatot kér, de nem fogadja el, mert nem tudok választani országot... USA van alapból... ennyire szar lenne ez a rendszer?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
a game for windows live profilban láttam hogy a zászló képét néhány ember megváltoztatta, azt meg hogy a ..csába kell?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Rá van írva hogy games for windows lve meg minden baromság😊
Rákattintottam arra hogy i need a product key és csak kidobta a játék adatlapját.
Valaki segítene hogy hol találhatom meg ezt a kódot??
Ui:A játékot az 576-ban vettem,Szeged pláza.
az is gfwl játék.
probáld meg ujból beirni
ha eredeti kulcs valszeg elirtad.
bocs.
Mi a oka? akartam online multiplayerbe menni de nem megy.
honnan tudom leszedni a legujabb games for windows live-ot??
nem találom sehol
Flatout 2 nem lájvos, csak az ultimate carnage.
De honnan vagy kitõl kérjek?
Mert most rákerestem arra is, és sehol sincs az országban. (nem MO.)
Arab money
Szeretnék online játszani de nem megy. Régebben mûködött ugyanezzel a LIVE verzióval (2,0) és játékkal.
Ha egy kapott GoW keyyel próbálom amivel régen ment akkor ez fogad
Ha pedig azzal a keyyel amit a Game Roomhoz kaptam.( ingyen lelehet tölteni és kapsz hozzá kódot)
Akkor pedig ez:
Újabb kliens szerint nem ehhez a játékhoz tarozik a kulcs.
Tud rá valaki megoldást??? Mert nem akarok 5-6 ezer forintot költeni (átszámítva RSD-rõl) egy új kulcsra ami nem is biztos hogy mûködik.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Valaki tudna segíteni? Nemrég vettem meg a Lost Planet extreme condition-t. Viszont van egy kis problémám. Indításnál ha beírom a win live id-met, ezt írja: "Can't connect to LIVE. You maybe using a Windows LIVE ID from a region that is not supported by live." Elvileg regisztráltam mindenhova ahova kell és hiába lépek be, mindig ezt a szöveget látom újra és újra. =( Plz segítse, aki tud.
Ez a legbiztosabb.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha felteszek egy régebbi klienst akkor müködni fog? Próbáljam meg?
Szeretnék egy games for windowlivos játékkal játszani de valami van a programmal nem indul el nagyon szeretném megtudni mi baja van ezért fordulok hozatok segítségért.
A válaszaitokat elõre is köszönöm.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
itt olcsó: http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=27
vagy ha van bankkártyád akkor xbox marketplacen töltsd fel paypalon át
Nem tudja valaki véletlenül, ha veszek egy klikk ilyen kártyát akkor azt fellehet használni a GFWL-hez is ?