Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elméletileg November 10.-én lesz bevezetve magyarországon is a LIVE.

Optimus Prime
LIVE = rémálom multi, vagy egyáltalán játszani vele. 😊 Mázlira nekem anno csak a multi miatt kellett. De jó tudni végre valakitõl, hogy novemberben jön.
Egyébként mi van most a Live szoftverrel? XP alatt nem megy? Mert mostanság a különálló Live nekem se indul, azt íja frissítsem. Ha Igen, akkor azért nem, ha Nem akkor meg azért nem megy. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

RoboKutya78
És az biztos hogy tudni fogom használni ezt az accot novembertõl?

vagy esetleg van e megoldás hogy átírattathasam a bejelõlt országot valami fõ adninnal?

Kösz ismét az infót
Ezt elvileg tudat alatt tudtam hogy lehet így játszani.
akkor is utálom az ilyen háttér progikat😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Offline még attól tudsz játszani! Hozz létre egy offline profilt így!

RoboKutya78
novemberig legfeljebb itt pihen a polcon😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
A büdös k...a életbe mé vagyunk mi ennyire elhanyagolva??
Én többet egy árva szoftverért nem fogok pénzt adni ezek után😊... vivát torrent hajrá ...
Ja meg olvasnék, ha rajta lenne magyarul..mivel nemtud folyékonyan angol és nem járok szótárral a kezembe vásárolni😊
-------------
Most elvileg a mail címemmel szívat hogy neki hotmail kel és nem jó a gmail neki, remélem ha átírom beveszi végre😊

Az Ea fiokkal még megbarátkoztam igaz ott is elkúrtam a megjelenítõ nevet de leszaom😊
Még jó hogy megvártam míg a játék ennyire lement hogy alig egy ezresem bánta vagy se.
ezek után kíváncsi vagyok kolléga mekkorát fog szopni a drágán megvett f1 2010 ével😊) elõre röhögök rajta.😊

Köszke az utólagos infókat

Ugye még nem adtad meg a DiRT 2 sorozatszámot??? Ha igen, akkor kész, veszett a játékod. <#shakehead> Legalábbis novemberig, mert akkor állítólag már magyarországon is elérhetõ lesz a live. Sajnos te se olvastál utána (vagy a doboz hátán lévõ linket), hogy hol érhetõ el a LIVE és magyarországi profilt hoztál létre.

RoboKutya78
skacok segítsetek
elegem van ezekbõl a szar háttér progikból
vadi új játék megvettem eredetiben ééén láááma jó ember
ezek szerint valami regio problémája van
tud valaki segíteni mit csináljak?

Sehogy, azt már bizony buktad! <#shakehead>

Klemice
na az új kérdés, hogy törlöm az elbaszott regisztrációs accountról a cd kulcsomat?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice
ez egy jó kérdés, próbáltam újat regelni azt csak magyarországról regelte... de ennél alabamát lõttem be

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Ez azt jelenti ezen fórum szerint, hogy magyarországgal regisztráltál! Ez így is van?

Klemice
80154017-es hibára tud valaki megoldást?

köszi
Probléma megoldva.

Kipróbáltam az új F1et (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is 😞(
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warez :W

CSak most az a poén,ha megveszem a játékot, akkor erre a profilomra nem tudom regisztrálni a az F1et???
Nem szeretnék új profilt nyitni, vagy az eredeti cd keyt elrontani....

Helló!

Elínditom a telepítõt és ezt az üzenetet kapom:

Ha az xliveredist.msi-t telepítem, akkor meg ezt:

Ilyenkor mi a teendõ, hogy fel tudjam telepíteni a live-ot? Win 7 Ultimate

EMBEREK VAN REMÉNY A HOTFIX PROBLÉMÁSOK SZÁMÁRA!!!! ITT A MEGOLDÁS GARANTÁLTAN HASZNÁL NÁLAM IS MÛKÖDIK!!
:Egyszer már belinkeltem. Errõl az oldalról a legfelsõ (English) hotfixet töltsd le. Magyar nyelvû nincs. Ezután következhet a registry "buherálás", mivel magyar nyelvû XP-re nem fog felmenni az angol hotfix.

"Start -> Futtatás -> beírod, hogy regedit és OK
El fog indulni a Registry szerkesztõ, itt rendszer beállítások, meg egy rakat dolog tárolódik.
Keresd meg a:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language -bejegyzést.
Ezen belül találni fogsz egy "default"és egy "InstallLanguage"sort.

Ezek értékeit módosítsd jobb klikk -> módosítás "0409" -re elvileg a mostani "040e"
Ha megvan lépj ki belõle.
Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások -> az elsõ lapfülön Földrajzi helyhez Egyesült Államokat válaszd, ha megvan lépj ki, gép restart.

Az aszalon az ikonok lehet kicsit átrendezõdnek, de mást nem tapasztaltam, lényeg, hogy a Windows azt hiszi mostantól, hogy angol.
Tedd fel a hotfixet, probléma nélkül mennie kell!
Majd gép restart és állíts vissza mindent eredetibe, tehát a területi beállításokat és a Registry-t is. Gép restart..."
hálás lennék, ha valaki tudna segíteni<#rinya>
DarkSector
rámész hogy online profil
vagy ha van online akkor bejelentkezel a LIVE-ra
mikor bejelentkezik, kérni fogja a cd-key-t

ha offline voltál eddig az nem jó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
vagyis pontosabban hol.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
üdv

resi 5-ben hogy lehet beírni a live kulcsot?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

hna a válasz már megvan, de hülyét kapok...nem értem az angol szöveget teljesen...valaki fordítsa már le legyen olyan szíves a 305-ös hozzászólás...vagy 2 vel utániban már ki is an emelve mi a lényeg.
Valaki legyen szíves
császtok én elintidom és ezt irja ki:To use all of the features of games for windows live you need to apply a hotfix for windows xp.
Do you want to view and download the update? yes vagy no én a yes re kattintotam és ott letöltöttem a frissitést de az nem kompatibilis a windows xp vel mit lehet tenni????
sziasztok,

van egy ilyen gondom...bizti mondta már más is, de nincsen kedvem ezer oldalt átnyálazni, már volt fenn ez a progi, de most nem indul el...új win van azóta, meg egyebek, de frissítve van, meg minden stimmel elvileg, de nem indítja el a progit, mert valami hotfixet kér az xp-hez.

de azt sem akarja feltenni...segítsetek légyszi.
FSpofon
talán vmi vírus blokkolja hogy ne tudd frissíteni a rendszert.

Arab money

Hali
Az én gondom nem konkrétan a windows live-al kapcsolatos de kötõdik hozzá.
A microsoft egyik weboldalát se tudom elérni. Minden más weboldal bejön szépen de akármilyen microsoftos-ra azt írja, hogy a kiszolgáló nem található. Mi lehet a gond?

újraraktam és jó lett :]

igen ezt láttam, de nem csinál semmit ha megnyomom a home gombot

http://www.microsoft.com/games/en-us/live/Pages/livelaunch.aspx

pedig ez kell nem?

Bogdogege
#435<#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

http://www.microsoft.com/games/en-US/index.aspx

letöltöttem innen a klienst de szerintem nem ez kell mert hiába nyomom a home gombot ha belépek a batmanbe semmi :/, segítsetek hogyan csináljak offline acc-ot, elõre is köszi

DarkSector
nekemis ez a bajom...hogy csináltad meg?
van egy ONLINE accom, játékban elfogadja de itt a kliensben nem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Megoldva!!!

Sziasztok!

Felraktam inkább egy win7et..most már minden ok megy a program is, de most meg ott akadtam el, hogy nem akar bejelentkezni.
Kéri a windows live id-t és a jelszót.
ID az az e-mail címem amivel bereggeltem nem?? Mert azzal nem fogadja el.
Ha rányomok a create accountra akkor bedobja az oldalt és rendesen ott bevagyok jelentkezve.

Akkor itt maga a program miért nem fogadja el.

THX a helpet elõre is.

Igen SP3 van fent..és így van ez a problémám jelen!

FSpofon
SP3 fent van az xp-n? talán az már tartalmazza ezt a javítást.

Arab money

Sziasztok!

Elnézést, ha nem olvasok vissza, de 482 hozzászólás hosszú lenne kicsit, amiket eddig úgy véltem kell azt kikerestem szóval keresgéltem azért, nem vagyok lusta de elakadtam.

Elsõ live-os játékom vettem meg...flatout ultimate carnage.
Tudok errõl, hogy nincs magyar támogatottság stb...elvolastam a 2. oldalon a hosszú leírást...köszönöm is az írónak azt.
Azonban:

Felmegyek a gfwl oldalára...elkezdem csinálni az accountot...mail cím születési dátum, becenév kép...term elfogad..következõ live kliens letöltése...letöltöm telepítem és kiírja, hogy xpre nem okés a dolog kell egy frissítés...igen ám de nem rakja fel mert az angol nekem meg magyar az xp.
Futok a fórumokon egy kört, megoldást ott nem írtak illetve azt, hogy hát nincs magyar fix csak angol...mint ahogy a támogatottság sincs magyarul.

ok, találtam olyat, hogy regeditben írjak át 2 nyelvi sort és akkor ha újraindulok angolnak fogja nézni.
Félig jó is volt...mert elindult a frissítõ telepítõje de kb felénél kiírja ezt : failed to migrate dependent packuages.

Nah itt most megálltam...helpet pls!!

Apropó..ha valaha ezen túljutok, az angol cím stb cuccokat mikor hol mi fogja kérni majd...mert most itt az elején nem kérte csak a régiót és becenevet.

Elõre is köszönöm a segítséget!

HELP!

Elsõnek az jut eszembe, h frissítsd a driverét a hálókaridnak.

Hy all!
Az a módszer mûködik még, h megveszünk egy olcsó GfWL játékot, és a seriallal játszható a többi GfWL játék is?
Ha nem, akkor van-e olyan megoldás, h veszünk 1 olcsó játékot, és az ahhoz adott kulcsot egy másik játékhoz használjuk fel?

Martinez01
Hali emberek!
Lenne egy olyan problémám hogy felraktam a win 7-et (gamer editiont) és bedugom a netet megy minden Firefoxot tudom használni rendesen tudok netezni de a Games For Windows- Live! nál valamiért azt írja hogy nincs net... Valami ötlet?
Am hálókártyám : Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Bence94
állítsd át a területeti beállításokat amerikára meg asszem a regeditben is át kell írni és akkor enegedi utána vissza az egészet.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ááááj!!! Szeretnék segítséget kérni. Program hiányol valami hotfix frissítést. próbálom updételni de viszont azt nem engedi mert valami nyelvi hülye bajt dobfel... KB938759 Setup error! Guglibarátom meg valahogy nem akar segiteni. XP SP3 van fent a gépemen. Segítséget elõre is kösziiii!

nekem ugyanez a problémám va, szóval ha valaki tud á megoldást pls irjon vagy keressen, email: [email protected] msn: [email protected]
Ha valakit érdekel Gow cd kulcs írjon, olcsón eladó Live regmentes (anno gamestar-hoz adták)

Jim Morrison
akkor ujra eloveszem a gow ot :d

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hello!

Red Faction Guirázni tudok, de a Dirt 2 lefagy, korábban a Dirt miatt nem tudtam rfgzni mit tegyek?
SL
hurrá... ideje volt már.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Csuhai G
Akármivel próbálkozom, nem engedi updatelni..

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Írtam már, hogy #305-ös hozzászólásom. <#rolleyes>

Csuhai G
Ugyanez a hibám, valaki tud segíteni?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"