1169
-
#649 tök mind1 usa-val sem mert visa elektron-t nem fogadnak el :D
leszarom akkor most a microsoft év végi költségvetésébol 20forint hiányozni fog, h rohadjanak meg :D -
#648 magyar accounttal nem tudod megvenni -
#647 épp ezt akarnám megvenni, csak szol, h nincs frissitve, a term of use, átküld az xbox.com-ra...ott meg ha nyomom h nincs konzolom, és elfogadom a term of use-t kiirja ezt a hibát... -
#646 magyar accounttal nem lehet venni a marketplacen ? -
#645 btw aki nem rontotta el az accountját a magyarkodással, ma 10 cent (20 forint!) az age of empires 3 GFWL marketplacen. -
#644 szerintem xbox.comon ne nyomj arra hogy nincs xboxod :D -
#643 Bocs a helyesirási hibákért, csak már egy ideje szarakodok vele :S -
#642 Sziasztok!
Van egy hotamil-es email cimem amit régota használok, majd kb fél éve hozzácsatlakoztattam az xbox live-hoz, persze aztán smmit nem értem vele, mert a mi régionkban nem volt elérhetö. Most megprobálltam megvenni a store-bol egy játékot, de azt irja, h el kell fogadnom a legujabb term of use-t. bejelentkezek az xbox.com-on rányomok, h nincs konzolom, elfogadom és kiirja:
Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.
Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben.
Most ilyenkor mit lehet csinálni? :S -
#641 hát nem lett valami nagy szám ez a beharangozott új oldal :D kitették webre ami eddig is volt a kliensben és fekete lett fehér helyett ,yay.
de legalább már nem csak heti hanem napos akciók is vannak. ma gta4 12 dollár. -
#640 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1210882252 -
szocs30 #639 Nem tudja vki hhogy A Forma 1 2010-es játékban van-e safety car? -
#638 igen a dirt2-nél még az acsikat képes az elutasitás ellenére számolni, hiába ad hibaüzenetet, de ennyi a multi nem megy utána.
többinél már semmise. :) -
RYO21 #637 Pedig én valahogy megoldottam a Dirt2nél, hogy az achivementeket megkapjam. Online nem ment. De most az F1-nél nemtudom. Már elfelejtettem. -
ricsa008 #636 akkor asszem mindegy is próbáltam a GoW kodót de nem ok ebbe biztam hátha de akkor asszem így is úgy is hagyom -
#635 jah na végre zsír.
igen a régi kulcsok a DIRT 2 óta nem megy!
régi játékok egymás közt csrélhetnek kucsot, de a DIRT 2 és újabbaknál saját kulcs jó csak, és 1x használatos 1 accounthoz. -
ricsa008 #634 most jó de pl a f1 2010 et nem tudom egy régebbi játék kódjával aktiválni v. vmi hasonló -
#633 most akkor működik? -
ricsa008 #632 Uninstalled update KB977377
asszem ez volt a kulcs most ok -
ricsa008 #631 akk asszem hagyom
eddig is megvoltam nélküle talán nem megyek fejjel a falnak -
#630 az hogy a gyerek mikkel próbálkozot.
és mögé írta hogy működött vagy nem. -
ricsa008 #629 vagy pl ez
http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;977377&x=4&y=15 -
ricsa008 #628 3) checked if upnp on my router was enabled: it was enabled, but nothing
4) reinstalled the client: nothing
5) tried a connection with my xbox 360: it worked
6) tried a connection with a pc game that have gfwl (SFIV): it worked
7) deleted the XLive folder on my user account settings: nothing
ezek mit takarnak? -
#627 hát akkor nem értem, de tutira ott van valami kisördög, mert maga a profilod aktiv. -
ricsa008 #626 hát elnem tom képzelni
kikapcsoltam tűzfalat nodot mindent -
#625 pedig az. most nem a netvonaladra értem, hanem hogy valami blokkolja, simán letöltésnél meg sg-zéskor nem fogod észrevenni ezt a hibát
nézd a linket ez segít: GFWS 80131509 hiba -
ricsa008 #624 pedig működik minden -
#623 ez a hibakód a netkapcsolatra utal. -
ricsa008 #622
nekem nem ok -
#621 nekem müködött tegnap ma még nem néztem.
ha megbízol bennem, és privátba elküldöd az új profilt, megnézem mi a baj, de tegnap csináltam haveromnak is az is ment. -
ricsa008 #620 na csináltam egy újj gamertagot leszedtem a Games for windows kliens és nem tudok bejelentkezni -
ricsa008 #619 Saját fiók
Fiókadatok
A számlázási adatok kezelése (a fizetési lehetőségek módosítása, a korábbi számlák megtekintése, a számlázási fiókadatok szerkesztése), illetve a jelszó módosítása
Jelszó módosítása
nekem ennyi van a saját fiókba -
#618 a regire mikor kijott a gow karacsonyan. nevet valtoztatni nemtok vele (egyszer valtoztattam) a kepeket meg minden koszi, majd holnap atvizsgalon, mert most mobilon vagyok :/ -
#617 Nektek is:
Profil váltása FAQ!
Régió megváltoztatása első ingyenes. Utána ingyenes évente 1x. Időpontot látod a gép kiirja, ha 2.-szorra lépsz be!
GamerTag váltás az első ingyenes! Utána minden váltás 800MS!
-
#616 lol
érdekes mindkét email-re mostregeltél be?
mert én a regisztrálásra irtam nem arra hogy bejelentkezni nem lehet. -
#615 nekem a regi freemailes, az uj gmailes. (regivel nem megy, ujjal igen) -
#614 nah teszteltem hibákra itt a baj!!!!
Csak akkor meg tökéletessen ha freemail-el regisztráltok. A többivel hibákba ütközhettek!!! -
#613 adjatok majd új e-mail-t egy olyat adtatok amire már regisztráltatok 1x. -
#612 jah most jut eszembe felejtsd el amit irtam privátba, hülye vagyok mert nem is kell cim. :) -
#611 jah irtam is. :) -
szatyiii #610 darksector megkaptad a privát üzenetemet ?