1169
-
#569 jo nemtudom, nekemis ez már kijött mikor véletlen 2007-et nyomtam be. :) -
#568 nyílván 20 évesen 18 év alá regelem be magam -
#567 oks sok sikert. -
#566 a születési év gondolom nem volt meg 18+ -
#565 huha, a klienst akkor letoltom mindjart.
Bongeszoben neztem most a fiok beallitasokat:
Bal oldalt a friss account, jobb oldalt a regi. Mindketto regioja Hun. :/ Mindjart megnezem a klienst hatha lesz valami... -
#564 A profil frissítésnél pedig ezt kapom:
Ajjaj... Ennek bizony nem lett volna szabad megtörténnie.Úgy látszik, valami bökkenőre bukkant a rendszerben. -
#563 most teszteltem le gond nélkül be tudtam lépni a GFWL kliensbe.
nézd át pontossan, e-mail, meg jelszó stb....alapossan!
nálam 100%-ig mükszik.
-
#562 nekem is volt már profilom, játékban azt iirja ki, hogy Cannot connect to live, es olyan regiobol szeretned valszeg hasznalni, ahonnan nem elerheto... csinaltam masik profilt, de a Nickemet ugyanarra nem tehetem mint az elozo, de akkor megis mit csinaljak? ki kene torolnom a regi accom nem? -
#561 az érdekes. -
#560 Én régen magyart regeltem, de még mindig nem enged be. Erre valami megoldás? :S -
#559 Új magyar account létrehozása. kövessétek az utasításokat. Elkezdeni az e-mail-el kell ezt a Csatlakozás/Csatlakozz ingyen, vagy Válts Gold-ra menüpontok alatt lehet elindítani -
#558 aham.a régit szerintem megtartom és mellé készítek egy magyart... -
#557 nem már lehetett rég regisztrálni.
1.-étől meg már lehetett használni is! -
#556 nm -
#555 nem 12-én lesz elérhető ? -
ricsa008 #554 teljesen újat hogy lehet ? -
#553 Gyorsan felrakom ujra a GoW ot es nyomulok fuckyeah :D -
PunkZoli #552 fasza, kösz -
#551 LIVE account váltás magyarra!!! -
PunkZoli #550 mostmár van itthon is, hogyan is lehet az amcsi címet átkarcolni magyarra? -
#549 Hehe, végre működik! Én új fiókot hoztam létre, illetve a meglévő Live/hotmail fiókomat használtam. De megy minden, bár a Live progi játékon belül még nem magyar, de maga a kliens külön indítva igen. -
#548 OK, a minap a magyar oldalon regisztráltam a Hotmail/Live fiókommal. De belépni nem tudok vele a Live-ba. A Steamen vettem a Red Facion: Guerilla-t és próbáltam az új/Live fiókommal belépni, de ekkor kérte a játék kulcsát. Hogy őszinte legyek nem mertem beírni.
Tud már valaki valami biztosat, hogy mikortól és miképp lesz a magyarítás? Mert az Xbox.com fele nem működik és csak jajgat, hogy nincs ilyen oldal. -
#547 köszi nem az volt a gond valami elcsesződött most teljesen lepuceráltam és újra raktam aztán most működik.persz e a hotfixel is ismét kellett szórakoznom de úgy tűnik most egy ideig működni fog ez a szar... -
#546 microsoft.com-ról töltsd le -
#545 Üdv! Olyan problémám van, hogy játék közben nincs illetve a windowsban se tudom elindítani a programot mert azt írja egy kis felugro ablak:Games for windows-live is missing.do you want to install ? és én rámegyek hogy igen letölteti velem a klienst de akkor is ezt írja ki bármit is csinálok... pls help! -
#544 az igaz. :)
pénzért jah jó sokért. :) -
#543 pl bioshock 2 dlc-t is megveheti majd jó kis forintért :D -
#542 jah de itt még annyi haszna se lesz, ott van support, van pontkártya, itt semmi nem lesz, max ott lesz hogy köröcsökpusztán a tanya u3-ban lakik ennyi. -
#541 ugyanaz a kettő -
#540 erre nem vonatkozik, az xboxlive. -
#539 Épp nézem már én is ezt a honosítást. De nem találok olyan opciókat. Lehet csak november 12.-e után lesz, bár a GYIK nem ezt mondja/erről nem szól.
Egyébként muszáj a meglévő játékaim miatt honosítani vagy lehet újat is készíteni? Úgy értem bármi módon (CD key-vel) kötve van az adott fiókhoz a játék? Vagy csak stats, achievement, friends szinten? -
#538 azért mert elbasztad a key-t, nem fog neked bárki adni ingyen egy újabbat -.- -
#537 akkor vidd vissza a boltba és cseréltesd ki -
szocs30 #536 De megvan de azt ami megvan nekem nem fogadja el! -
#535 Vedd meg szépen, senki nem ad neked ingyen 8-10 ezres key-t :) -
szocs30 #534 Szevasztok!Adna vki a Forma 1 2010-hez product key-t nagyon kéne.Előre is kössz! -
PunkZoli #533 MÉG AKKOR IS FELESLEGES PROGRAM LESZ. VIVA LA CAPSLOCKDAY -
#532 A héten 3.75 dollár a GTA san andreas.
http://www.microsoft.com/games/en-US/Games/Pages/grandtheftautosa.aspx -
Csokis #531 Át fog alakulni a Games for Windows Marketplace November 15.-től! :)
Sample képek:
-
#530 Elméletileg igen.
Pont ezt szerettem volna én is módosítani most, de nálam a "M Account" rész alatt nincsen "Account Region" opció.
Ilyesmire utaló opció az a "Contact Information" lenne, de ott pont a Region részt nem tudom módosítani.
Tehát a kérdésem: Hogyan tudom "magyarítani" a fiókomat? :D