Games for Windows Live
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://screenshot.xfire.com/s/93353601-3.jpg
Van egy Kane & Lynch Dead Men origi játékom. Állítólag LIVE-os a játék. Olyat hallottam, hogy LIVE profil létrehozásával más LIVE-os játék multiját islehet használni. Próbáltam beírni a cd kulcsomat a Bioshock 2 multiba, de valami network cable problémát vagy mit írt ki... valószínûleg az a baj, hogy magyarországon nincs kiépítve a dolog.
mi a menete annak, hogy létrehozzak egy külföldi profilt, amivel tudom használni a LIVE-ot?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy nekem semmi gondom sincs ebbõl az egészbõl, egyszer kell csak megadni kamu címet, onnantól már nem zavaró a dolog.
Attól még kamu profil az. Fõleg, hogy nincs más megoldás.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
El fog indulni a Registry szerkesztõ, itt rendszer beállítások, meg egy rakat dolog tárolódik.
Keresd meg a:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language -bejegyzést.
Ezen belül találni fogsz egy "default"és egy "InstallLanguage"sort.
Ezek értékeit módosítsd jobb klikk -> módosítás "0409" -re elvileg a mostani "040e"
Ha megvan lépj ki belõle.
Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások -> az elsõ lapfülön Földrajzi helyhez Egyesült Államokat válaszd, ha megvan lépj ki, gép restart.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezért menj be, kezdj csinálni egy újat, és a szerzõdés elfogadásakor jobboldalt, ne nyomj a gombra, hanem görgesd lejjebb, és a szövegben találsz elrejtve egy kék színû: "Create a Locale Profile" feliratot, erre nyomj rá!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akkor nekem miért nem volt? gears of war-t és resi 5-öt is lenyomtam de nem kaptam....
offline a büdös életbe nem fog adni.
Amúgy mien címeknél ad, annélkül hogy online lennél?
offline is lehet de kulcs kell neki.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
a kulcsokat többször felhasználhatod, ha jól emlékszem talán 15ször, de nem lehetne gond, hogy magyar az acc, csak, hogy nem tudsz multizni...
Nekem egy olyan problémám lenne hogy Megvettem eredetiben a Battlestation Pacific et és nem akar beengedni a profilomba😞 Hogy tudnám ezt megoldani? Lõttek a játéknak vagy mi? Gondolom ennek van köze hozzá hogy magyarországon nincs ilyen. De akkor ezt most hogy tudom megoldani? Help 😞😞😞
De mivel engem nem igen szeret ez a game és baszik bejönni a live így semmiféle acsi nem lesz!
Next PC upgrade: 2022

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
De bárhogy teszem fel bármilyen patchel magyar vagy angol nyelven a játékon belül nem jön be a LIVE a home gombra.Mi lehet a baja??
Next PC upgrade: 2022
ha még akkor is ezt írja ki, akkor szólj vissza, és megnézem neten mi a megoldás.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
elõtte érdemes csinálni biztonsági mentést a profilokról.
legújabb kliens
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Do you wabt to view and download the uptade?
Most akarom telepíteni,de ezt írja ki,amikor indítaná,ha rákkantintok a gombra,hogy updateljem,akkor meg megjelenik egy lap,hogy lehet frissíteni,32 meg 64 bites Windows,frissítem,erre hiba,hogy nem ugyanaz a nyelv stb. megoldás?