Games for Windows Live

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na meg van! Elszúrtam az egészet azzal,hogy rossz értékeket állítottam át. Egy erõs homlokcsapkodással jutalmaztam magam. A probléma annyiban oldódott meg,hogy most másik hibaüzenet jelenik meg: The version of Windows you have installed does not match the update you are trying to install. Hát ennek már semmi se jó? 😛 Nem tudom,hogy mi baja van a magyar XP Home-al.
csináltam egy USA gfw live profilt, beirom a kane &lynch dead men cd kulcsomat dolgozik a játékba és ezt írja ki:

http://screenshot.xfire.com/s/93353601-3.jpg
Hy!

Van egy Kane & Lynch Dead Men origi játékom. Állítólag LIVE-os a játék. Olyat hallottam, hogy LIVE profil létrehozásával más LIVE-os játék multiját islehet használni. Próbáltam beírni a cd kulcsomat a Bioshock 2 multiba, de valami network cable problémát vagy mit írt ki... valószínûleg az a baj, hogy magyarországon nincs kiépítve a dolog.

mi a menete annak, hogy létrehozzak egy külföldi profilt, amivel tudom használni a LIVE-ot?
fery02
*Attól még NEM kamu profil az.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Na hát a helyzet az,hogy a problémám még mindig nem oldódott meg! 😞 Követtem az utasításokat és az eredmény az lett,hogy újra kellett raknom a gépet.Asszem sejtem mit rontottam el.Azt a részt,hogy:"Ezek értékeit módosítsd jobb klikk -> módosítás "0409" -re elvileg a mostani "040e" " letudnád írni kicsit részletesebben? Mert ebbõl adódott az a probléma,hogy nem indult el a gép a módosítás után és telepíthettem újra.
fery02
Semmi nehézség sincs benne gondolom, csak szarnak a fejünkre (meg még párakéra).
Amúgy nekem semmi gondom sincs ebbõl az egészbõl, egyszer kell csak megadni kamu címet, onnantól már nem zavaró a dolog.
Attól még kamu profil az. Fõleg, hogy nincs más megoldás.

Bence94
Jó lenne ha már lenne itthon is live mert ez így nem tettszik, hogy kamu profillal tudok játszani.Mi ebbe olyan nehéz ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Köszönöm a segítséget! 😊
norbi2fraktal
"Start -> Futtatás -> beírod, hogy regedit és OK
El fog indulni a Registry szerkesztõ, itt rendszer beállítások, meg egy rakat dolog tárolódik.
Keresd meg a:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Control \ Nls \ language -bejegyzést.
Ezen belül találni fogsz egy "default"és egy "InstallLanguage"sort.

Ezek értékeit módosítsd jobb klikk -> módosítás "0409" -re elvileg a mostani "040e"
Ha megvan lépj ki belõle.
Vezérlõpult -> Területi és nyelvi beállítások -> az elsõ lapfülön Földrajzi helyhez Egyesült Államokat válaszd, ha megvan lépj ki, gép restart.

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Sziasztok! Nem tudom futtatni a LIVE-ot mert hiányzik valamiféle hotfix,és amikor telepíteném ezt írja ki: "Setup cannot update your Windows XP files because the language installed on your system is different from the update language." Angol nyelvû a frissítés,magyar az XP-m. Mit kell ilyenkor csinálni? Elõre is köszönöm!
DarkSector
én se ha nem segítenek, mert régebben nem így volt ez a offline profil.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

köszi sose találtam volna meg!😄
DarkSector
igen mert ha nincs eredeti játékod, akkor nem fog menni.
ezért menj be, kezdj csinálni egy újat, és a szerzõdés elfogadásakor jobboldalt, ne nyomj a gombra, hanem görgesd lejjebb, és a szövegben találsz elrejtve egy kék színû: "Create a Locale Profile" feliratot, erre nyomj rá!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Srácok kéne egy kis segítség! Feltelepítettem a Windows 7-et (bárcsak ne tettem volna mert úgy bánik velem mintha hülye volnék) és nem tudok mit kezdeni a Games for Windows Live nevû ökörséggel. Regisztráltam mindent megcsináltam de minden játékhoz product key-t kér. Ha kihagyom meg nem fogok tudni menteni. Elõre is köszi a segítséget!
felakartam rakni a windows liveot és kliens telepítése után akarja a klienset updetolni, de valami nyelvi hibát ír ki, talán az a baj h az xpm nem angol???

lehet valami gebasz volt nem tudom, de volt emléxem rá <#nemtudom>
Pedig Offline profil, van acsi és nem adtam semmi kódot (nyílván).

DarkSector
offline, hogy nem irtál be cdkulcsot?
akkor nekem miért nem volt? gears of war-t és resi 5-öt is lenyomtam de nem kaptam....

Resident Evil 5 és Gears of War-nál volt archievement XP SP3 rendszernél...
Rendszerkompatibílitási vagy valami beállítási kérdése az egész...
DarkSector
Dirt 2-nél van egy trükközés, hogy beírod a cd-kulcsot, és nem engedi a multit, de akpsz achikat.
offline a büdös életbe nem fog adni.

Amúgy mien címeknél ad, annélkül hogy online lennél?

DarkSector
kizárt dolog, mivel online kell lenni, hogy kapj.
offline is lehet de kulcs kell neki.

Bence94
furcsa mert én soha nemkapok egy játékban sem offline acsívmentet.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ez nem játékfüggõ, mivel Windows 7en a Residednt Efil 5ben nem kapok semmi díjat, míg XPben kaptam......
fery02
Igen, ez játékfüggõ. Én is kapogatok warez játékokban acsikat, viszont pl FUEL-ben nem kaptam, míg meg nem adtam neki egy eredeti CD-kulcsot.

Mit kell beállítani nem tudja valaki? Bár újdonságot úgysem kapok a játékban
Az nem lehet mert nálam a Resident Evil 5ben kaptam díjakat offline profilba Windows XPn persze...
Dehogynem. DiRT 2 alatt is kap az ember offline profillal.

DarkSector
csak eredeti cd-kulcs beirás a utána kapsz. offline nem!

Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért nem kapok archievementet játékokba? Esetleg be lehet ezt az opciót állítani valahol, mert Windows XP-n még kaptam...
Nekem is ez a problémám! A 3.0 van fenn,azon kívül más régebbi verzió nincs telepítve.
áhh gyerekek egyik próbálkozásnak sincs értelme. az egy dolog hogy kicselezzük a beléptetõ rendszert hogy más országot írunk be. de utána meg nem talál egy szervert sem mivel nincs a live-nak magyarországon hálózata😞😞
Köszönöm😊 Így már rendben van. Csak azt nemértem, hogy beléptem egy másik profillal és azzal már nem kellett aktiválni a játékkulcsot.
Ja elnézést. Az angol regisztráló oldalon már lehet más országot is választani. Hát kíváncsi vagyok igy mûködni fog e
Nemlehet mert alapbol kivan választva hogy Magyarország és nemlehet rajta változtatni
csinálj egy másik profilt ,csak ne magyart, és akkor lehet jó lesz.

a kulcsokat többször felhasználhatod, ha jól emlékszem talán 15ször, de nem lehetne gond, hogy magyar az acc, csak, hogy nem tudsz multizni...
sziasztok! Megvettem eredetiben a Battlestation pacific-et. aktiváltam is a kulcsomat a games for windows live profilomhoz.de nem akar bengedni a profilba 😞 Most ez az miatt van hogy magyarországon nincs hálózatuk? pls help😞 most akkor annyi az eredeti kulcsomnak? 😞
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne hogy Megvettem eredetiben a Battlestation Pacific et és nem akar beengedni a profilomba😞 Hogy tudnám ezt megoldani? Lõttek a játéknak vagy mi? Gondolom ennek van köze hozzá hogy magyarországon nincs ilyen. De akkor ezt most hogy tudom megoldani? Help 😞😞😞
grebber
Küldetések során párat biztos összeszednék.Meg általában a kb 47b-õl értek vagy 30-at az bõven elég!
De mivel engem nem igen szeret ez a game és baszik bejönni a live így semmiféle acsi nem lesz!

Next PC upgrade: 2022

drogosgeci
nincs hozzá magyarítás úgyhogy úgyse értenéd az achievementeket 😄

grebber
Rákattintok nem történik semmi😞

norbi2fraktal
a fõmenüben ott a Live menüpont

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Fallout 3 live-os game!
De bárhogy teszem fel bármilyen patchel magyar vagy angol nyelven a játékon belül nem jön be a LIVE a home gombra.Mi lehet a baja??

DarkSector
ezt nézd meg...
lehet itt van valami megoldás a linkekben.

XP hotfix problem

DarkSector
és elõtte letörölted a régi live-os programokat?
ha még akkor is ezt írja ki, akkor szólj vissza, és megnézem neten mi a megoldás.

Grove4
a link alattit letöltöttem,fel is telepítettem és akkor írja ki ezt

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
töltsd le a jobbra lévõ download gombról az új 3.0-ást, és ezt telepitsd fel.

elõtte érdemes csinálni biztonsági mentést a profilokról.
legújabb kliens

DarkSector
jah és lenne minnyá 1 kérdésem...lehet már kliensben haverokat kezelni?

Grove4
Jár erre vki?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
To use all features to Games for Windows - LIVE,youu need to apply the hotfix for Windows XP.

Do you wabt to view and download the uptade?

Most akarom telepíteni,de ezt írja ki,amikor indítaná,ha rákkantintok a gombra,hogy updateljem,akkor meg megjelenik egy lap,hogy lehet frissíteni,32 meg 64 bites Windows,frissítem,erre hiba,hogy nem ugyanaz a nyelv stb. megoldás?