734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • MR ME
    mi nem ingyenes rajta?
  • Máté94
    Szerintem felesleges.Már nem ingyenes.
  • kifli
    írni kell levelet a [email protected]
  • MR ME
    data.hu-val életet mentenél ismételten :D
  • MrPamacs
    Rapid, ExtraShare, Easy-Share, Hotfile, addat, data

Továbbiak pedig majd idővel:
    ifile.it
    4shared.com
    MegaUpload
    NetLoad
    sendspace.com
    mediafire.com
    zshare.net
    uploading.com
    depositfiles.com
    filemojo.com
  • MR ME
    6 oldalról? :O
    melyik az a 6?
  • MrPamacs
    Egyébként jön majd az uj verzió ami már 6 fajta oldalról tud letölteni egyszerre. És további oldalak is várhatóak majd. Csak még nagyon kuszaság van a programban. :)
  • MrPamacs
    Azt hol kell?
  • kifli
    am mivel megvan az 500hsz kérhetnél hg jogot és akk bannerba mehetne egy letöltőlink, mert így mindig keresgetni kell ...
  • MrPamacs
    Vált magától IP-t csak normálisan be kell állítani a kapcsolatbontást.
  • greg benz
    Azért nem egészen,mert be tudsz rakni egy rakás linket,és így nem kell folyton megkeresgélned,meg beraknod mozillába,hanem csak újracsatlakozol és már tölt is. Egyébként,ha magától váltana ip-t,akkor az talán még zavaró is lenne,ha éppen a gépnél ülsz és netezel,mert csinálnál valamit,aztán hopp,megszakította..később megint,és megint,és ez nem kell mondjam h mennyire idegesítő
  • jackcsabi
    Jó kis progi, csak pont az nem müködik benne ami a lényeg lenne, az IP váltás... Én tudok IP-t váltani mert dinamikus, de a progi mértnem váltja?
    Így annyi az értelme mintha simán mozillába töltenék rapidról...
  • [Jakuza]
    Modemeset valasztottam ki, amit hasznalok, de nem szakitja meg.
    A beallitasok jok, de mint mondtam cFos-t hasznalok es nem szakitja meg a kapcsolatot.
  • MrPamacs
    Ha nem szakítja meg akkor rosz fajta kapcsolatbontást választasz.
    Olvasd el a helpet.
  • [Jakuza]
    Nalam nem megy az ujracsatlakozas, igaz nem szabvanyos windows kapcsolatkezelovel, hanem cFos-al csatlakozom a netre.

Nem szakitja meg egyaltalan az internet kapcsolatot es vegtelen ciklusban akar csatlakozni a netre, ami persze nem sikerul neki, ugyanis a kapcsolat meg sem szakadt ugyebar.
  • MrPamacs
    Ott kell lennie a program könyvtárában a fájlnak. De ha véletlenül nem lenne:
    http://www.freeweb.hu/rs-letolto/downloads.php -n le tudod tölteni.
  • VIG0
    Frissítettem de újrainditás után azt irja nem található a routerek.db3
  • MrPamacs
    Frissítsd, mert régit használsz!
  • VIG0
    Hali

A program nagyon hasznos, köszönet érte. Annyi gond lenne, hogy mindig leáll a letöltés ha leszedett egy filet. Szóval rá kell kattintani a letöltés inditására minden file után. Ez miért van?
  • MrPamacs
    Amíg nem kapok egy accot h teszteljem vee a progit addig biztos h nem fog megjavulni. Amikor írtam zt a részét akkor voltak olyan emberek akik kölcsön adták, akkro működött is rendesen. Lehet azóta változtattak valamit a rapidon, ezért nem megy rendesen.
  • MrPamacs
    Van benne help is, F1 vagy a jobb felső sarokban a ?-jel.
  • twine
    ok....tényleg én kérek elnézést..úgy tünik egyszerüen csak annyi volt a gondom hogy a "nyers" 2.0-val próbálkoztam...a legfrisseb verzió már nem csinál furcsaságokat egyenlőre,,úgy működik ahogyan azt elképzeltem...
    Maximális respect a készítőnek...
    üdv
    twine
  • predator0
    Nekem a premium zónás letöltés még mindig nem működik, legújabb verzióval sem. Nem a link hibás, megnéztem a letöltött file-t html-ben a javaslatodra. Szerencsére elég könnyedén meg tudom oldani bármilyen másik letöltővel ezt a problémát.
    Ettől függetlenül nagyon jó program az RSL, köszönet érte
  • twine
    Illetve annyiban kiegészíteném a mondandómat,,hogy segitene, ha átlátnám a programot....de egyenlőre cseppet káosz a dolog...nicns valahol egy help vagy readme? Tudom ez egy egyszerü program,,,de egyenlőre megy aszivás vele...megadtam neki mondjuk 20 linket,,az elsőt letölti,,,de amig probálkozik a többivel, egy idő után kiszórja őket a hibás linkek közé, mivel eljár a limit,,,tehát ott rá kell nyomnom a hibás linkek ujratöltésére...ergo ugyan ott vagyok mintha figyelnem kellene a rapidot mikor tölthetek ujra...
    Szóval kérnéma segitséget, hogy valami pár soros gyorstalpalón elvégezzem a felhasználói vizsgát :) Én kérek elnézést magam miatt,,kéretik nem megdobálni tojással...ha az utat megmutatjátok már végig megyek rajta...
    köszönettel
    üdv
    Twine
  • twine
    Szia(sztok)

Köszönöm szépen a programot...az utóbbi időben elég sokat töltök a rapidról, és ez a kis progi jelentősen megkönnyitette a munkámat...
    Soxor-sok köszönet érte...és még annál is több!
    Viszont olvastam itt valami rapidos keresőről,,,nem töltöttem le, nem próbáltam ki...de mivel tud ez többet, vagy mivel jobb mint a HTML alapon elérhető http://rapidlibrary.com ?
    köszi
    Üdv
    Twine
  • MrPamacs
    Lehet frissíteni 2.64-re.
  • tico999
    Nem tényleg nem működik a Premiumos rész, és csak a weblapot tölti le, a file nevével. A Rapidshare is szól hogy a sütikezeléssel gond van. Szóval előfizetéseseknek bukta. A szétkapcsolgatással meg nem fogok tökölni mert nem azért vettem előfizetést.
  • MrPamacs
    Nem. Szerintem hibás linkeket adsz meg! Pl "..." van benne, vagy /users van / files helyett a fájlban. Nevezd át azt a 4KB-os fájlt .html-re és nyisd meg egy böngészőben, látni fogod hogy egy rapidos oldal lesz.
  • predator0
    Nálam a Premium zónás letöltés (meglévő linkek miatt használtam volna RSL-el) nem működik, sajnos. Szerintem nem tud normálisan belogolni az user/passworddal. Emiatt úgy csinál, mintha letöltené a fájlokat, de csak 4 kilobájtos hibafájlt szed le.
  • MrPamacs
    Igen én is észre vettem.Valamint nem radio buttonos a választás hanem Checkes, ami a nagyobb baj.
  • predator0
    2.63-as verziónál azt vettem észre, hogy létező fájl esetén, ha be van jelölve a "fájl mentése más néven", akkor mindent átnevez, a még nem létező fájlokat is.
  • MrPamacs
    Gondolom IE-t használsz, sajnos bele kellett tennem egy IE cookie törlőt amiatt h ha valaki IE-ben jelentkezik be a rapidra accal akkor meggajdul a program. És mivel még nem értem oda h megoldjam h csak a megfelelő cookiet törölje így az összeset törli. Idővel javítani fogom. Addig használj másik böngészőt.Jobbat hírtelen nem tudok.
  • MrPamacs
    Elérhető a 2.63-as verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre, vagy letölthető a program honlapjáról a telepítős változat vagy innen:
    http://data.hu/get/1154537/RapidShare_letolto_2.63_setup.zip.html
  • Papirzacsi
    Frissítettem 2.62-re. Azóta minden file letöltése után kijelentkeztet az sg és az index fóruma is. Nincs beállítva a kapcsolat bontása, és nem is bontja, ennek ellenére nem maradok bejelentkezve. Eléggé idegesítő.
  • MrPamacs
    Elérhető a 2.6-os verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre.
  • CamelX
    Gratula a programhoz, nagyon zorall ;) rapid hegyekben töltöm általában zenéket, úgyhogy áldásos
  • alert
    A rapid oldalon egy linkre a "The server 36.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved." Várható, hogy tényleg kijavítják a szervert, vagy a link halott? Találkozott már valaki hasonló hibaüzivel? Thx
  • MrPamacs
    Vagy, megszakadt a neted vagy annyira le volt terhelve a rapid h a progi ugy érzékelte h megállít, így megszakította.
    A www.rs-letolto.fw.hu fórumában megtalálod a GY.I.K. topicban hogy mit kell tenned.
  • MrPamacs
    Nem jó linket tettlé be!
    Valószínűleg a linkben volt 3 db pont, ezek rövidített linkek a fórummotorok állítják elő, de nem ezeket kell betenni a programba hanem a valódi TELJES linket.
  • rezo
    a hibanaplózást megnéztem és ezt írja ki:

Indítás:Gomb megnyomva
    Indítás:Weblap behozásának indítása
    DocumentComplete:Navigálás kész
    DocumentComplete:Free User gomb nem található.
    Naplózás:Hiba, hibakód:1
    Alaphelyzetbe állítás:6
    Letöltés kész.