734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
#614 mi nem ingyenes rajta? -
#613 Szerintem felesleges.Már nem ingyenes. -
#612 írni kell levelet a [email protected]
-
#611 data.hu-val életet mentenél ismételten :D -
MrPamacs #610 Rapid, ExtraShare, Easy-Share, Hotfile, addat, data
Továbbiak pedig majd idővel:
ifile.it
4shared.com
MegaUpload
NetLoad
sendspace.com
mediafire.com
zshare.net
uploading.com
depositfiles.com
filemojo.com -
#609 6 oldalról? :O
melyik az a 6? -
MrPamacs #608 Egyébként jön majd az uj verzió ami már 6 fajta oldalról tud letölteni egyszerre. És további oldalak is várhatóak majd. Csak még nagyon kuszaság van a programban. :) -
MrPamacs #607 Azt hol kell? -
#606 am mivel megvan az 500hsz kérhetnél hg jogot és akk bannerba mehetne egy letöltőlink, mert így mindig keresgetni kell ... -
MrPamacs #605 Vált magától IP-t csak normálisan be kell állítani a kapcsolatbontást. -
#604 Azért nem egészen,mert be tudsz rakni egy rakás linket,és így nem kell folyton megkeresgélned,meg beraknod mozillába,hanem csak újracsatlakozol és már tölt is. Egyébként,ha magától váltana ip-t,akkor az talán még zavaró is lenne,ha éppen a gépnél ülsz és netezel,mert csinálnál valamit,aztán hopp,megszakította..később megint,és megint,és ez nem kell mondjam h mennyire idegesítő -
#603 Jó kis progi, csak pont az nem müködik benne ami a lényeg lenne, az IP váltás... Én tudok IP-t váltani mert dinamikus, de a progi mértnem váltja?
Így annyi az értelme mintha simán mozillába töltenék rapidról... -
#602 Modemeset valasztottam ki, amit hasznalok, de nem szakitja meg.
A beallitasok jok, de mint mondtam cFos-t hasznalok es nem szakitja meg a kapcsolatot. -
MrPamacs #601 Ha nem szakítja meg akkor rosz fajta kapcsolatbontást választasz.
Olvasd el a helpet.
-
#600 Nalam nem megy az ujracsatlakozas, igaz nem szabvanyos windows kapcsolatkezelovel, hanem cFos-al csatlakozom a netre.
Nem szakitja meg egyaltalan az internet kapcsolatot es vegtelen ciklusban akar csatlakozni a netre, ami persze nem sikerul neki, ugyanis a kapcsolat meg sem szakadt ugyebar. -
MrPamacs #599 Ott kell lennie a program könyvtárában a fájlnak. De ha véletlenül nem lenne:
http://www.freeweb.hu/rs-letolto/downloads.php -n le tudod tölteni. -
VIG0 #598 Frissítettem de újrainditás után azt irja nem található a routerek.db3 -
MrPamacs #597 Frissítsd, mert régit használsz! -
VIG0 #596 Hali
A program nagyon hasznos, köszönet érte. Annyi gond lenne, hogy mindig leáll a letöltés ha leszedett egy filet. Szóval rá kell kattintani a letöltés inditására minden file után. Ez miért van? -
MrPamacs #595 Amíg nem kapok egy accot h teszteljem vee a progit addig biztos h nem fog megjavulni. Amikor írtam zt a részét akkor voltak olyan emberek akik kölcsön adták, akkro működött is rendesen. Lehet azóta változtattak valamit a rapidon, ezért nem megy rendesen. -
MrPamacs #594 Van benne help is, F1 vagy a jobb felső sarokban a ?-jel. -
twine #593 ok....tényleg én kérek elnézést..úgy tünik egyszerüen csak annyi volt a gondom hogy a "nyers" 2.0-val próbálkoztam...a legfrisseb verzió már nem csinál furcsaságokat egyenlőre,,úgy működik ahogyan azt elképzeltem...
Maximális respect a készítőnek...
üdv
twine -
#592 Nekem a premium zónás letöltés még mindig nem működik, legújabb verzióval sem. Nem a link hibás, megnéztem a letöltött file-t html-ben a javaslatodra. Szerencsére elég könnyedén meg tudom oldani bármilyen másik letöltővel ezt a problémát.
Ettől függetlenül nagyon jó program az RSL, köszönet érte -
twine #591 Illetve annyiban kiegészíteném a mondandómat,,hogy segitene, ha átlátnám a programot....de egyenlőre cseppet káosz a dolog...nicns valahol egy help vagy readme? Tudom ez egy egyszerü program,,,de egyenlőre megy aszivás vele...megadtam neki mondjuk 20 linket,,az elsőt letölti,,,de amig probálkozik a többivel, egy idő után kiszórja őket a hibás linkek közé, mivel eljár a limit,,,tehát ott rá kell nyomnom a hibás linkek ujratöltésére...ergo ugyan ott vagyok mintha figyelnem kellene a rapidot mikor tölthetek ujra...
Szóval kérnéma segitséget, hogy valami pár soros gyorstalpalón elvégezzem a felhasználói vizsgát :) Én kérek elnézést magam miatt,,kéretik nem megdobálni tojással...ha az utat megmutatjátok már végig megyek rajta...
köszönettel
üdv
Twine -
twine #590 Szia(sztok)
Köszönöm szépen a programot...az utóbbi időben elég sokat töltök a rapidról, és ez a kis progi jelentősen megkönnyitette a munkámat...
Soxor-sok köszönet érte...és még annál is több!
Viszont olvastam itt valami rapidos keresőről,,,nem töltöttem le, nem próbáltam ki...de mivel tud ez többet, vagy mivel jobb mint a HTML alapon elérhető http://rapidlibrary.com ?
köszi
Üdv
Twine -
MrPamacs #589 Lehet frissíteni 2.64-re. -
tico999 #588 Nem tényleg nem működik a Premiumos rész, és csak a weblapot tölti le, a file nevével. A Rapidshare is szól hogy a sütikezeléssel gond van. Szóval előfizetéseseknek bukta. A szétkapcsolgatással meg nem fogok tökölni mert nem azért vettem előfizetést. -
MrPamacs #587 Nem. Szerintem hibás linkeket adsz meg! Pl "..." van benne, vagy /users van / files helyett a fájlban. Nevezd át azt a 4KB-os fájlt .html-re és nyisd meg egy böngészőben, látni fogod hogy egy rapidos oldal lesz. -
#586 Nálam a Premium zónás letöltés (meglévő linkek miatt használtam volna RSL-el) nem működik, sajnos. Szerintem nem tud normálisan belogolni az user/passworddal. Emiatt úgy csinál, mintha letöltené a fájlokat, de csak 4 kilobájtos hibafájlt szed le. -
MrPamacs #585 Igen én is észre vettem.Valamint nem radio buttonos a választás hanem Checkes, ami a nagyobb baj. -
#584 2.63-as verziónál azt vettem észre, hogy létező fájl esetén, ha be van jelölve a "fájl mentése más néven", akkor mindent átnevez, a még nem létező fájlokat is. -
MrPamacs #583 Gondolom IE-t használsz, sajnos bele kellett tennem egy IE cookie törlőt amiatt h ha valaki IE-ben jelentkezik be a rapidra accal akkor meggajdul a program. És mivel még nem értem oda h megoldjam h csak a megfelelő cookiet törölje így az összeset törli. Idővel javítani fogom. Addig használj másik böngészőt.Jobbat hírtelen nem tudok. -
MrPamacs #582 Elérhető a 2.63-as verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre, vagy letölthető a program honlapjáról a telepítős változat vagy innen:
http://data.hu/get/1154537/RapidShare_letolto_2.63_setup.zip.html -
#581 Frissítettem 2.62-re. Azóta minden file letöltése után kijelentkeztet az sg és az index fóruma is. Nincs beállítva a kapcsolat bontása, és nem is bontja, ennek ellenére nem maradok bejelentkezve. Eléggé idegesítő. -
MrPamacs #580 Elérhető a 2.6-os verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre. -
CamelX #579 Gratula a programhoz, nagyon zorall ;) rapid hegyekben töltöm általában zenéket, úgyhogy áldásos -
#578 A rapid oldalon egy linkre a "The server 36.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved." Várható, hogy tényleg kijavítják a szervert, vagy a link halott? Találkozott már valaki hasonló hibaüzivel? Thx -
MrPamacs #577 Vagy, megszakadt a neted vagy annyira le volt terhelve a rapid h a progi ugy érzékelte h megállít, így megszakította.
A www.rs-letolto.fw.hu fórumában megtalálod a GY.I.K. topicban hogy mit kell tenned. -
MrPamacs #576 Nem jó linket tettlé be!
Valószínűleg a linkben volt 3 db pont, ezek rövidített linkek a fórummotorok állítják elő, de nem ezeket kell betenni a programba hanem a valódi TELJES linket. -
rezo #575 a hibanaplózást megnéztem és ezt írja ki:
Indítás:Gomb megnyomva
Indítás:Weblap behozásának indítása
DocumentComplete:Navigálás kész
DocumentComplete:Free User gomb nem található.
Naplózás:Hiba, hibakód:1
Alaphelyzetbe állítás:6
Letöltés kész.