Rapidshare autómata letöltő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a helyzet, hogy az újratelepítés után letölteni próbált linket zárolták és azért törölte rögtön indítás után.
Most megpróbálom másik linkekkel, hátha jó lesz.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

A 2.x verzió óta használtam a progit (szoktam klikkelni)
A 3.02-õt frissítettem 3.03-ra.
Beraktam pár rapidos linket, az elsõt letöltötte, utána kivárás után elkezdte ugyanazt letölteni. Kipróbáltam másik link-el, ugyanaz.
Leszedtem és újra installáltam. Most az a helyzet, hogy amikor elindítom a letöltést egyszerûen kitörli a linket.
Eddigi használat során nem volt semmi probléma, a gépemen sem változott semmi.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

a legújabb verzió 3.02-es. Addig nem enged tovább amíg rá nem nyomok valamire. Aztán ha véletlen nem lép ki akkor a letöltött fájl után elkezd futni a frissítés ablakban ugyanez és ablakot sem enged váltani. (nem tudom ez fontos-e a datáról akartam tölteni.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Ha a nem re nyomsz akkor is ujraindul? Hanyas verzió?

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

nagy nehezen leszedtem a progit, de indulás után 1-2 másodperccel kijön egy ablak hogy újra szeretném-e indítani, és bármire nyomok bezáródik.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Nekem nem jön be. Oldalbetöltési hibát ír ki. Sem a mozillám, sem az explorerem nem nyitja meg. Nem tudod mi lehet az oka? :/

Nálam bejön rendesen.

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miért nem elérhetõ a data.hu oldal már egy jó ideje?
Köszi elõre is.

Na ugy néz ki készen van az uj verzió. Még apróságok vannak: kipucolni a hibanaplózást, nyelvek kulcsait frissíteni, helpet frissíteni, fejlesztéseket frissíteni.

Máté94
Addat.hu😊
Guer
dataget

de már régóta csak 65 k/s el lehet tölteni ami elég szutyok...

[Jakuza]
????
Az kizart pedig. Mindenesetre ha mas nincs erdeklodj akkor errol a moderator topicban, ott biztos valamelyik moderator reagal erre, bar ott is az van irva, hogy hazigazdajogert irj a mar megadott email cimre, raadasul nekem regebben siman mukodott a cim.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

MR ME
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Vissza is jött a mail miszerint nem található a mail cím ([email protected]).

kifli
esetleg rakhatsz ki szavazást hogy melyik oldalhoz készüljön kompatibilitás elõbb 😊
[Jakuza]
Torolhetsz ide nem illo hozzaszolasokat, csinosithatod a forumot, mint pl bannert tehetsz a fejlecbe vagy letoltesi hivatkozast stb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Na írtam nekik.

Mivel is jár ez a házigazda jog?

[Jakuza]
Irnod kell a [email protected] -ra, hogy hazigazda jogot szeretnel a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1220681501
Rapidshare autómata letöltõ FREE USER-eknek cimu topicba.

Amugy a cFos ujracsatlakozasi problemara raneztel ?

Máté94
Nem lehet max sebességgel tölteni😞
MR ME
mi nem ingyenes rajta?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Máté94
Szerintem felesleges.Már nem ingyenes.
kifli
írni kell levelet a [email protected]
MR ME
data.hu-val életet mentenél ismételten 😄

Rapid, ExtraShare, Easy-Share, Hotfile, addat, data

Továbbiak pedig majd idõvel:
ifile.it
4shared.com
MegaUpload
NetLoad
sendspace.com
mediafire.com
zshare.net
uploading.com
depositfiles.com
filemojo.com

MR ME
6 oldalról? 😮
melyik az a 6?

Egyébként jön majd az uj verzió ami már 6 fajta oldalról tud letölteni egyszerre. És további oldalak is várhatóak majd. Csak még nagyon kuszaság van a programban. 😊

Azt hol kell?

kifli
am mivel megvan az 500hsz kérhetnél hg jogot és akk bannerba mehetne egy letöltõlink, mert így mindig keresgetni kell ...
Vált magától IP-t csak normálisan be kell állítani a kapcsolatbontást.

greg benz
Azért nem egészen,mert be tudsz rakni egy rakás linket,és így nem kell folyton megkeresgélned,meg beraknod mozillába,hanem csak újracsatlakozol és már tölt is. Egyébként,ha magától váltana ip-t,akkor az talán még zavaró is lenne,ha éppen a gépnél ülsz és netezel,mert csinálnál valamit,aztán hopp,megszakította..késõbb megint,és megint,és ez nem kell mondjam h mennyire idegesítõ

jackcsabi
Jó kis progi, csak pont az nem müködik benne ami a lényeg lenne, az IP váltás... Én tudok IP-t váltani mert dinamikus, de a progi mértnem váltja?
Így annyi az értelme mintha simán mozillába töltenék rapidról...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

[Jakuza]
Modemeset valasztottam ki, amit hasznalok, de nem szakitja meg.
A beallitasok jok, de mint mondtam cFos-t hasznalok es nem szakitja meg a kapcsolatot.

Ha nem szakítja meg akkor rosz fajta kapcsolatbontást választasz.
Olvasd el a helpet.

[Jakuza]
Nalam nem megy az ujracsatlakozas, igaz nem szabvanyos windows kapcsolatkezelovel, hanem cFos-al csatlakozom a netre.

Nem szakitja meg egyaltalan az internet kapcsolatot es vegtelen ciklusban akar csatlakozni a netre, ami persze nem sikerul neki, ugyanis a kapcsolat meg sem szakadt ugyebar.

Ott kell lennie a program könyvtárában a fájlnak. De ha véletlenül nem lenne:
http://www.freeweb.hu/rs-letolto/downloads.php -n le tudod tölteni.

Frissítettem de újrainditás után azt irja nem található a routerek.db3
Frissítsd, mert régit használsz!

Hali

A program nagyon hasznos, köszönet érte. Annyi gond lenne, hogy mindig leáll a letöltés ha leszedett egy filet. Szóval rá kell kattintani a letöltés inditására minden file után. Ez miért van?
Amíg nem kapok egy accot h teszteljem vee a progit addig biztos h nem fog megjavulni. Amikor írtam zt a részét akkor voltak olyan emberek akik kölcsön adták, akkro mûködött is rendesen. Lehet azóta változtattak valamit a rapidon, ezért nem megy rendesen.

Van benne help is, F1 vagy a jobb felsõ sarokban a ?-jel.

ok....tényleg én kérek elnézést..úgy tünik egyszerüen csak annyi volt a gondom hogy a "nyers" 2.0-val próbálkoztam...a legfrisseb verzió már nem csinál furcsaságokat egyenlõre,,úgy mûködik ahogyan azt elképzeltem...
Maximális respect a készítõnek...
üdv
twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

predator0
Nekem a premium zónás letöltés még mindig nem mûködik, legújabb verzióval sem. Nem a link hibás, megnéztem a letöltött file-t html-ben a javaslatodra. Szerencsére elég könnyedén meg tudom oldani bármilyen másik letöltõvel ezt a problémát.
Ettõl függetlenül nagyon jó program az RSL, köszönet érte <#eljen>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Illetve annyiban kiegészíteném a mondandómat,,hogy segitene, ha átlátnám a programot....de egyenlõre cseppet káosz a dolog...nicns valahol egy help vagy readme? Tudom ez egy egyszerü program,,,de egyenlõre megy aszivás vele...megadtam neki mondjuk 20 linket,,az elsõt letölti,,,de amig probálkozik a többivel, egy idõ után kiszórja õket a hibás linkek közé, mivel eljár a limit,,,tehát ott rá kell nyomnom a hibás linkek ujratöltésére...ergo ugyan ott vagyok mintha figyelnem kellene a rapidot mikor tölthetek ujra...
Szóval kérnéma segitséget, hogy valami pár soros gyorstalpalón elvégezzem a felhasználói vizsgát 😊 Én kérek elnézést magam miatt,,kéretik nem megdobálni tojással...ha az utat megmutatjátok már végig megyek rajta...
köszönettel
üdv
Twine

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Szia(sztok)

Köszönöm szépen a programot...az utóbbi idõben elég sokat töltök a rapidról, és ez a kis progi jelentõsen megkönnyitette a munkámat...
Soxor-sok köszönet érte...és még annál is több!
Viszont olvastam itt valami rapidos keresõrõl,,,nem töltöttem le, nem próbáltam ki...de mivel tud ez többet, vagy mivel jobb mint a HTML alapon elérhetõ http://rapidlibrary.com ?
köszi
Üdv
Twine

Lehet frissíteni 2.64-re.

Nem tényleg nem mûködik a Premiumos rész, és csak a weblapot tölti le, a file nevével. A Rapidshare is szól hogy a sütikezeléssel gond van. Szóval elõfizetéseseknek bukta. A szétkapcsolgatással meg nem fogok tökölni mert nem azért vettem elõfizetést.
Nem. Szerintem hibás linkeket adsz meg! Pl "..." van benne, vagy /users van / files helyett a fájlban. Nevezd át azt a 4KB-os fájlt .html-re és nyisd meg egy böngészõben, látni fogod hogy egy rapidos oldal lesz.

predator0
Nálam a Premium zónás letöltés (meglévõ linkek miatt használtam volna RSL-el) nem mûködik, sajnos. Szerintem nem tud normálisan belogolni az user/passworddal. Emiatt úgy csinál, mintha letöltené a fájlokat, de csak 4 kilobájtos hibafájlt szed le.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Igen én is észre vettem.Valamint nem radio buttonos a választás hanem Checkes, ami a nagyobb baj.