734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • MR ME
    rapidshare-en nagyon válltozó h mennyivel tudsz szedni, ha terhelt a szerverük akkor kevéssel, próbáld meg esetleg egy másik időpontban vagy próbaképp a progi nélkűl h mennyivel szedsz
  • fery02
    Sziasztok! Rapidshare plus 4.0-át használok és csak annyi bajom van vele, hogy kb 33 kb/s-el tölt le a max 172 helyett. Win 7 tűzfalába hozzáadtam kivételek közé, de nincs változás. :(
    Tudja valaki mi lehet a baj?
  • zolo
    Mod: Visszatettem 2.63-at, rögtön képes 260-nal tölteni. VAlami nem kerek a 3-as verzióban. Xp+kapcsolatbontás és többi hókuszpókusz kikapcs.
  • zolo
    Nekem olyan gondom van, hogy amióta a 3-as verziót használom, 128 kb/sec -ben limitálja a rapidos letöltési sebességet, holott régebben 250-60-nal tudtam tölteni. Erre van valami megoldásod Pamacs?
  • Dj Furry
    Hali , valaki ha tud segítsen már légyszi, a letöltő csak a data.hu-rol tölt le , és a rapidshare-rol 1általán nem .. miért? segítséget előre is köszi .
  • xxdani
    igen azzal is működik :) a beállításoknál ki kell választanod hogy milyen routered van majd megadni a jelszavad meg még valamit és utána dolgozik magától:)
  • KeKKSZike
    Nekem routerem van, azzal is működik ez a program? Bontogatja a kapcsolatot vagy hogy oldja meg, hogy NE kelljen várni?
  • Tomi613
    Hihi! nekem nem nyílott ki 60x mert a feladatkezelőből bezártam!
  • MR ME
    ezt azzal a megoldással nem tudod megcsinállni h egyszerűen a listában úgy teszed h 1 rapidos, 1 datás? :)
  • xxdani
    Sziasztok. Én is először gratulálnék a progihoz. végre egy rapidos letöltő ami rendesen ki és visszakapcsolja a rootert.
    Egy kérdésem lenne. Valahol be lehet azt állítani hogy egyszerre csak egy fájlt töltsön? Mert ha van bent data.hu-s és rapidos link akkor egyet ebből is egyet abból is elkezd de nekem ez nem jó.
  • bodychec
    http://data.hu/get/1510620/rapid.rar.html rapidshare account generaló progi :D
  • Breki33
    De akkor az új verzió másnál is így hibásan működik?
  • zolo
    Nekem az hiányzik, hogy a visszaszámlálás nem a csíkon megy, hanem mindig fel kell hozni az ablakot , megnézni hogy áll. Régen indulásra várva akkor volt általában, ha vmi hiba van, most meg mindig az van két letöltés között, és nézegetem hogy mi a gáz...

Vissza a régi csíkot =D !!
  • perko
    Az miért van, hogy a Rapidshare-ről tudok letölteni, az extrashare-ről nem?
    A weblapot beállítottam.
    Egyébként az extrashare-ről direktbe símán jön , csak a letöltővel nem.
  • Breki33
    Sziasztok.

Másnál is van az, hogy a letöltőcsik az újabb verziókban nem írja ki jól az információkat?

Több gépen néztem és mindegyiknél ez volt

Egy példa

megy a letöltés, de közben a csíkon ez van

• Longsfield
    Szia Mr Pamacs!Először is gratulálnék a programodhoz amit összehoztál,néhány észrevételem lenne vele kapcsolatban.Bocsi ha véletlenül olyat írok amit már mások is lefirkantottak.
    Én a legfrissebb verziójú rapidshare letöltőt használom,amivel több oldalról is le lehet tölteni.
    A hibák:
    -Nem mindig kezdi el a letöltést autómatikusan,hiába kapcsolódott a szerverhez,bár olykor ezzel is van gond
    -Nem tölti le teljes egészében a fájlt
    -Elhalt linknek nézi az amúgy élő linket
    Ennyi.Ez az új verzió elég jó,örülnék ha a hibákat ki tudnád javítani.
  • xCross
    Üdvözlet mindenkinek!
    Sajnos nekem nem működik teljes egészében a program, mert valamiért nem szándékozik letölteni semmit. A hibanaplóban ezt írja:
    Webes adatok lekérése közben hiba történt. (0)
    Kérem, segítsetek, ahogyan tudtok!
  • MrPamacs
    Ujratelepítés nem segít egyébként. Nálam semmi gond nincs egyik gépen se a letöltéssel. Ugy tölt ahogy kell.
  • perko
    Aózta letöltött pár linket és nem vettem észre hibát.
    Kicsit megzavart, hogy pont upgradelés után csinálta és pánkba estem.
  • MrPamacs
    Jó lett?

Az pedig hogy ujra kezdte a linket lehet sok minden miatt: be van kapcsolva a letöltés figyelése hogy lefagyott-e opció és ugy érzékelte hogy lefagyott vagy valamilyen hiba miatt rosszul töltötte le a fájlt és nem egyezett a mérete. Ezek a hibanaplóban benne vannak.
  • perko
    Az a helyzet, hogy az újratelepítés után letölteni próbált linket zárolták és azért törölte rögtön indítás után.
    Most megpróbálom másik linkekkel, hátha jó lesz.
  • perko
    A 2.x verzió óta használtam a progit (szoktam klikkelni)
    A 3.02-őt frissítettem 3.03-ra.
    Beraktam pár rapidos linket, az elsőt letöltötte, utána kivárás után elkezdte ugyanazt letölteni. Kipróbáltam másik link-el, ugyanaz.
    Leszedtem és újra installáltam. Most az a helyzet, hogy amikor elindítom a letöltést egyszerűen kitörli a linket.
    Eddigi használat során nem volt semmi probléma, a gépemen sem változott semmi.
  • TomBond
    a legújabb verzió 3.02-es. Addig nem enged tovább amíg rá nem nyomok valamire. Aztán ha véletlen nem lép ki akkor a letöltött fájl után elkezd futni a frissítés ablakban ugyanez és ablakot sem enged váltani. (nem tudom ez fontos-e a datáról akartam tölteni.
  • MrPamacs
    Ha a nem re nyomsz akkor is ujraindul? Hanyas verzió?
  • TomBond
    nagy nehezen leszedtem a progit, de indulás után 1-2 másodperccel kijön egy ablak hogy újra szeretném-e indítani, és bármire nyomok bezáródik.
  • T02
    Nekem nem jön be. Oldalbetöltési hibát ír ki. Sem a mozillám, sem az explorerem nem nyitja meg. Nem tudod mi lehet az oka? :/
  • MrPamacs
    3.03-as verzió letölthető innen:

http://data.hu/get/1438013/RapidShare_letolto_3.02_setup.zip
  • MrPamacs
    Nálam bejön rendesen.
  • T02
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy miért nem elérhető a data.hu oldal már egy jó ideje?
    Köszi előre is.
  • MrPamacs
    Na ugy néz ki készen van az uj verzió. Még apróságok vannak: kipucolni a hibanaplózást, nyelvek kulcsait frissíteni, helpet frissíteni, fejlesztéseket frissíteni.
  • Máté94
    Addat.hu:)
  • Guer
    dataget

de már régóta csak 65 k/s el lehet tölteni ami elég szutyok...
  • [Jakuza]
    ????
    Az kizart pedig. Mindenesetre ha mas nincs erdeklodj akkor errol a moderator topicban, ott biztos valamelyik moderator reagal erre, bar ott is az van irva, hogy hazigazdajogert irj a mar megadott email cimre, raadasul nekem regebben siman mukodott a cim.
  • MR ME
    lol
  • MrPamacs
    Vissza is jött a mail miszerint nem található a mail cím ([email protected]).
  • kifli
    esetleg rakhatsz ki szavazást hogy melyik oldalhoz készüljön kompatibilitás előbb :)
  • [Jakuza]
    Torolhetsz ide nem illo hozzaszolasokat, csinosithatod a forumot, mint pl bannert tehetsz a fejlecbe vagy letoltesi hivatkozast stb.
  • MrPamacs
    Na írtam nekik.

Mivel is jár ez a házigazda jog?
  • [Jakuza]
    Irnod kell a [email protected] -ra, hogy hazigazda jogot szeretnel a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1220681501
    Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek cimu topicba.

Amugy a cFos ujracsatlakozasi problemara raneztel ?
  • Máté94
    Nem lehet max sebességgel tölteni:(