734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
-
#654 rapidshare-en nagyon válltozó h mennyivel tudsz szedni, ha terhelt a szerverük akkor kevéssel, próbáld meg esetleg egy másik időpontban vagy próbaképp a progi nélkűl h mennyivel szedsz -
#653 Sziasztok! Rapidshare plus 4.0-át használok és csak annyi bajom van vele, hogy kb 33 kb/s-el tölt le a max 172 helyett. Win 7 tűzfalába hozzáadtam kivételek közé, de nincs változás. :(
Tudja valaki mi lehet a baj? -
#652 Mod: Visszatettem 2.63-at, rögtön képes 260-nal tölteni. VAlami nem kerek a 3-as verzióban. Xp+kapcsolatbontás és többi hókuszpókusz kikapcs. -
#651 Nekem olyan gondom van, hogy amióta a 3-as verziót használom, 128 kb/sec -ben limitálja a rapidos letöltési sebességet, holott régebben 250-60-nal tudtam tölteni. Erre van valami megoldásod Pamacs? -
#650 Hali , valaki ha tud segítsen már légyszi, a letöltő csak a data.hu-rol tölt le , és a rapidshare-rol 1általán nem .. miért? segítséget előre is köszi . -
#649 igen azzal is működik :) a beállításoknál ki kell választanod hogy milyen routered van majd megadni a jelszavad meg még valamit és utána dolgozik magától:) -
#648 Nekem routerem van, azzal is működik ez a program? Bontogatja a kapcsolatot vagy hogy oldja meg, hogy NE kelljen várni? -
#647 Hihi! nekem nem nyílott ki 60x mert a feladatkezelőből bezártam! -
#646 ezt azzal a megoldással nem tudod megcsinállni h egyszerűen a listában úgy teszed h 1 rapidos, 1 datás? :) -
#645 Sziasztok. Én is először gratulálnék a progihoz. végre egy rapidos letöltő ami rendesen ki és visszakapcsolja a rootert.
Egy kérdésem lenne. Valahol be lehet azt állítani hogy egyszerre csak egy fájlt töltsön? Mert ha van bent data.hu-s és rapidos link akkor egyet ebből is egyet abból is elkezd de nekem ez nem jó. -
bodychec #644 http://data.hu/get/1510620/rapid.rar.html rapidshare account generaló progi :D -
#643 De akkor az új verzió másnál is így hibásan működik? -
#642 Nekem az hiányzik, hogy a visszaszámlálás nem a csíkon megy, hanem mindig fel kell hozni az ablakot , megnézni hogy áll. Régen indulásra várva akkor volt általában, ha vmi hiba van, most meg mindig az van két letöltés között, és nézegetem hogy mi a gáz...
Vissza a régi csíkot =D !! -
perko #641 Az miért van, hogy a Rapidshare-ről tudok letölteni, az extrashare-ről nem?
A weblapot beállítottam.
Egyébként az extrashare-ről direktbe símán jön , csak a letöltővel nem. -
#640 Sziasztok.
Másnál is van az, hogy a letöltőcsik az újabb verziókban nem írja ki jól az információkat?
Több gépen néztem és mindegyiknél ez volt
Egy példa
megy a letöltés, de közben a csíkon ez van
-
Longsfield #639 Szia Mr Pamacs!Először is gratulálnék a programodhoz amit összehoztál,néhány észrevételem lenne vele kapcsolatban.Bocsi ha véletlenül olyat írok amit már mások is lefirkantottak.
Én a legfrissebb verziójú rapidshare letöltőt használom,amivel több oldalról is le lehet tölteni.
A hibák:
-Nem mindig kezdi el a letöltést autómatikusan,hiába kapcsolódott a szerverhez,bár olykor ezzel is van gond
-Nem tölti le teljes egészében a fájlt
-Elhalt linknek nézi az amúgy élő linket
Ennyi.Ez az új verzió elég jó,örülnék ha a hibákat ki tudnád javítani.
-
xCross #638 Üdvözlet mindenkinek!
Sajnos nekem nem működik teljes egészében a program, mert valamiért nem szándékozik letölteni semmit. A hibanaplóban ezt írja:
Webes adatok lekérése közben hiba történt. (0)
Kérem, segítsetek, ahogyan tudtok! -
MrPamacs #637 Ujratelepítés nem segít egyébként. Nálam semmi gond nincs egyik gépen se a letöltéssel. Ugy tölt ahogy kell. -
perko #636 Aózta letöltött pár linket és nem vettem észre hibát.
Kicsit megzavart, hogy pont upgradelés után csinálta és pánkba estem.
-
MrPamacs #635 Jó lett?
Az pedig hogy ujra kezdte a linket lehet sok minden miatt: be van kapcsolva a letöltés figyelése hogy lefagyott-e opció és ugy érzékelte hogy lefagyott vagy valamilyen hiba miatt rosszul töltötte le a fájlt és nem egyezett a mérete. Ezek a hibanaplóban benne vannak. -
perko #634 Az a helyzet, hogy az újratelepítés után letölteni próbált linket zárolták és azért törölte rögtön indítás után.
Most megpróbálom másik linkekkel, hátha jó lesz. -
perko #633 A 2.x verzió óta használtam a progit (szoktam klikkelni)
A 3.02-őt frissítettem 3.03-ra.
Beraktam pár rapidos linket, az elsőt letöltötte, utána kivárás után elkezdte ugyanazt letölteni. Kipróbáltam másik link-el, ugyanaz.
Leszedtem és újra installáltam. Most az a helyzet, hogy amikor elindítom a letöltést egyszerűen kitörli a linket.
Eddigi használat során nem volt semmi probléma, a gépemen sem változott semmi.
-
TomBond #632 a legújabb verzió 3.02-es. Addig nem enged tovább amíg rá nem nyomok valamire. Aztán ha véletlen nem lép ki akkor a letöltött fájl után elkezd futni a frissítés ablakban ugyanez és ablakot sem enged váltani. (nem tudom ez fontos-e a datáról akartam tölteni. -
MrPamacs #631 Ha a nem re nyomsz akkor is ujraindul? Hanyas verzió? -
TomBond #630 nagy nehezen leszedtem a progit, de indulás után 1-2 másodperccel kijön egy ablak hogy újra szeretném-e indítani, és bármire nyomok bezáródik. -
T02 #629 Nekem nem jön be. Oldalbetöltési hibát ír ki. Sem a mozillám, sem az explorerem nem nyitja meg. Nem tudod mi lehet az oka? :/ -
MrPamacs #628 3.03-as verzió letölthető innen:
http://data.hu/get/1438013/RapidShare_letolto_3.02_setup.zip -
MrPamacs #627 Nálam bejön rendesen. -
T02 #626 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miért nem elérhető a data.hu oldal már egy jó ideje?
Köszi előre is. -
MrPamacs #625 Na ugy néz ki készen van az uj verzió. Még apróságok vannak: kipucolni a hibanaplózást, nyelvek kulcsait frissíteni, helpet frissíteni, fejlesztéseket frissíteni. -
#624 Addat.hu:) -
#623 dataget
de már régóta csak 65 k/s el lehet tölteni ami elég szutyok... -
#622 ????
Az kizart pedig. Mindenesetre ha mas nincs erdeklodj akkor errol a moderator topicban, ott biztos valamelyik moderator reagal erre, bar ott is az van irva, hogy hazigazdajogert irj a mar megadott email cimre, raadasul nekem regebben siman mukodott a cim. -
#621 lol -
MrPamacs #620 Vissza is jött a mail miszerint nem található a mail cím ([email protected]). -
#619 esetleg rakhatsz ki szavazást hogy melyik oldalhoz készüljön kompatibilitás előbb :) -
#618 Torolhetsz ide nem illo hozzaszolasokat, csinosithatod a forumot, mint pl bannert tehetsz a fejlecbe vagy letoltesi hivatkozast stb. -
MrPamacs #617 Na írtam nekik.
Mivel is jár ez a házigazda jog? -
#616 Irnod kell a [email protected] -ra, hogy hazigazda jogot szeretnel a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1220681501
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek cimu topicba.
Amugy a cFos ujracsatlakozasi problemara raneztel ? -
#615 Nem lehet max sebességgel tölteni:(